Jump to content

air

V.I.P.
 • Content count

  623
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 тофу

About air

 • Rank
  Пазител

Profile Information

 • Пол
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. air

  Dragon Ball (1986-2015)

  След 15-ти се очаква да го оправят или поне така са написали. Иначе не не ги пазя а и качването щеше да ми е проблем. пс. Принципно са качвани в Замундите но сиида е проблем. Ето една част от филмите но сиидъра е само един - Тук
 2. Е тя мина 50-ка та си е лелка и може нещо наистина да я мъчи... В първия беше 16 г. по-млада.
 3. air

  Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu (2016)

  Не издържах. Самото аниме е добре направено а сюжета ами да кажем че е оригинален но определено не е за мен.
 4. air

  Parasyte: Part 2 (2015)

  Вече има превод в саба.
 5. Примерно трите части на Лудият Макс с Мел Гибсън и тоя новия с не знам кой беше... Воден свят и Пощальонът с Кевин Костнър и оная глупост Книгата на Илай. Има доста с подобна тематика та дори новия сериал Шанара всъщност се развива в подобно бъдеще... пс. Филмите за маймунките трябва ли да ги споменавам? Предполагам няма човек обичащ фантастика дето да не е гледал поне един от филмите дори да не е чел книжката?
 6. пс. А преди същата като kcekce.
 7. Пробвай и Jessica Jones които е малко по-различен. Докато в останалите се опитват всячески да избегнат идеята за секс (явно за да няма ограничение на излъчването) тук пък са прекалили с него. Иначе е и по-мрачен от преобладаващите. пс. andi11 те американците обичат да филмират книгите на Филип К. Дик - http://www.imdb.com/name/nm0001140/ За Sleepy Hollow пак много си издържала аз на втория загубих всякаква надежда.
 8. air

  Modern Farmer (2014)

  Някакъв работещ линк за 13 еп. ще може ли? Явно не мога да се свържа с единствения сиидър в Замунда или Masters-TB а първия линк въобще не ми се отваря. В nyaa и kickass пък няма сиидъри. Edit; Тръгна сиида та благодаря ако някой го е пуснал специално.
 9. air

  Ghost in the Shell (1995-2015)

  The New Movie (2015)
 10. air

  Dragon Ball (1986-2015)

  Dragon Ball Z Battle of Gods (2013) Dragon Ball Z Resurrection "F" (2015)
 11. air

  Arslan Senki (2015)

  Че тя мангата все още ли излиза? Аз си мислех че смисъла на римейка е че този път е завършена?
 12. air

  Tokyo Ghoul (2014-2015)

  Всеки с вкуса си. Аз след първи епизод Brynhildr in the Darkness го зарязах а ти даже превод си му направил.
 13. air

  Level E (2011)

  Понеже няколко пъти споменаваш хардсуб ще ти обърна внимание че всъщност е софт. Хард значи част от видеото и не подлежи на промяна а софт са си отделни субтитри независимо дали са вътре в MKV-то или извън него. пс. Често срещана грешка е и че софт значи непременно текстов файл. Много групи ги мързи като рипват двд-то да се занимават и със субтитрите. Най-лесно и бързо им е да ги извадят и добавят едно към едно демек са отделен файл но като картинки а не текст от което нашите преводачи лудват.
×