Jump to content

Apocalyptic

Потребители
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 тофу

About Apocalyptic

 • Rank
  Глупаче
 • Birthday January 14

Profile Information

 • Пол
  Male
 1. Аз ще пропусна, в момента съм в София, а и имам рожден ден тогава
 2. Е без плакането но иначе напълно съгласен
 3. Спокойно аз съм един възпитан и улегнал 99 годишен старец
 4. Хах.. мда малко след като пуснах отговора и се поразчетох, и забелязах, че няма други мъже на сбирките ви . Надявам се няма да ми се случи нищо лошо .
 5. За тези които искат да видят края на филма IRIS. Що се отнася до И Бьон Хон и романтичния убиец с невероятен вкус към виното( ако правилно съм разбрал за кой става дума) , мисля че вторият е доста лигав и зализан. Направо се чудя как му дадоха такава роля . Аз си падам повече по мацките в тези филми, така че моля да ме извините ако съм нахокал нечий идол
 6. Откакто започнах да чета темите в този форум все се изненадвам. Не съм чел всичките коментари в тази тема, но ми е изключително приятно, че има хора от Стара Загора които са запалени по източните страни и дори се събират( при това доста често май ). Аз доста рядко се прибирам там ( последно време), но се надявам някой път да имам възможността да присъствам на някоя от срещите.
 7. С риск да прозвучи банално и да повторя съветите на Ragnos ( нещо не ги видях ) бих те посъветвал да прегледаш английските субтитри има доста добри такива. Желая ти успех в трудното начинание
 8. С риск да те накарам да правиш нещо което вече си правила. Погледни филма, който е сериала в съкратен вариант + 10 минути в края на филма които дават толкова информация колкото може би целия сериал . Ако пожелаеш и не си гледала мога да ти дам линкче към клипчето в youtube ( въпросните 10 минути в които се виждат доста неща). Същото важи за всеки заинтересован .
 9. Да се надяваме, че наистина ще има добър сюжет за разлика от ИРИС, както не толкова силно застъпена любовна история и най-вече не толкова малоумен край . Надявам се да не съм разбудил много духове с тези си коментари за ИРИС, но наистина бях адски много разочарован от баналния край. За капак по-късно във филма добавиха още няколко елемента които просто май преляха чашата. Все пак смятам, че хората са си взели поука и няма да допуснат същите грешки макар рейтинга на сериала да показва съвсем друго.
 10. Трябва да призная, че резултатите които виждам доста ме изненадват. И все пак моя глас отива за SNSD , като втори вариант иначе може би After School.
 11. Виждам, че е пропуснат един доста полезен и доколкото знам доста голям информационен сайт за kpop и филми (не чак толкова) . Мисля да го споделя след като се води най-големия англоезичен сайт за въпросния жанр. Това което искам да допълня също е, че във форумите има доста интересни теми и теми свързани с много филми/сериали които са в процес на излизане или са излезли. http://www.soompi.com/home
×
×
 • Create New...