Jump to content

yoana

Потребители
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно yoana

  • Рожден ден 04/26/1996

Profile Information

  • Пол
    Female

Последни посетители

308 профилни разглеждания

yoana's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Преди един ден го изгледах и смея да кажа,че не ме впечатли от първите епизоди.Някъде на 5-6 ми стана интересно.Едното нещо което мразя в корейските сериали е това че набутват в последния епизод всичко или че в последния епизод накрая минават изведнъж 5 години и хайде той свърши. Много ще е интересно ако примерно бяха дали как се ражда поне първото дете ,като ги знаем техните характери щеше да е много забавно,но така са решили сценаристите.Не ми хареса също че в последните епизоди беше всичко най-тъжно.Почти нямаше драма в сериала,но на едни от последните епизоди беше такъв рев . Въпреки главните герои образа на "Оска" най ми хареса,много добра актьорска игра много ми хареса просто!И въпреки че не ми харесаха някой неща сериала е много добър!
  2. yoana

    Hanlife

    Кое ти липсва най много от България (освен бирата) ? Природата на България е невероятна,а и на Корея също, поне от това което виждам на снимките,но ти как мислиш къде е по красиво?Ние Българите не оценяваме природата,но с корейците не е така нали?
  3. Не знам защо,но аз само на азиатски филми и сериали мога да се разплача ,разбира се има и малки изключения,но те са толкова малки, че дори не ги помня Драмата на която плаках най-много обаче беше A love to kill,а и как няма да се разчувстваш като гледаш Рейн
  4. Ще уча,ще живея само в Корея да съм. Много искам да живея там след време,но докато се установя ще ми е много трудно.Както много пъти съм казвала обаче - С желание всичко се постига.Не всичко,но това е подробност.
  5. yoana

    Eat Your Kimchi

    Страхотни са,даже за тези който не разбират английски вчера се заех да качвам техни клипчета и да ги превеждам.
  6. Хисар,близо до Пловдив
×
×
  • Създай нов...