Jump to content

ligochka

Потребители
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 тофу

About ligochka

 • Rank
  Посветен
 • Birthday April 28

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Пловдив
 1. Супер много ми харесва , а Kим Йонг Куанг е толкова сладък ....
 2. Че Джи Хьон е уникална , много смях , отдавна не се бях смяла така, а Минчо дори и да е пън, поне е красив пън ,стига ми само да краси пейзажа.
 3. Страхотен сериал ! Оппа Рейн както винаги перфектен !!! И Кристъл ми харесва всъщност как играе ... малко ми е странна , но не е чак толкова зле
 4. Хареса ми. Типичен сериал за японците . Само исках да има повече любов !
 5. Много сладък сериал! И Огури и мацката ме радват . Само ме дразни той като почне да крещи, като луд и тя место да му се сопне седи и го гледа тъпо тцтц . Иначе сериалът си заслужава гледането, нямам търпение за следващите серии . Благодаря за буквичките . P.S OST-то е много готино
 6. На мен сериалът си ми хареса и в двете времена . Беше ми интересно да видя Гън Сок в светлината на романтик ,но ми беше малко странно и все пак се справи чудесно както винаги ! Но след четвърти епизод всичко си дойде на мястото и отново се показа в неговата си роля на сваляч,който бива приземен на земята от девойка, по която си пада. Е много му отива да играе такъв. Двамата с девойката ми бяха много сладки заедно . А докторчето беше такъв сладур чак ми стана жал за него .
 7. На мен пък сериалът ми хареса още от първата минута . Естествено,малко съм пристрастна , защото участва Мин Хо , но все пак мисля ,че е много добро сериалчето. Харесват ми и историческите моменти, и фантастиката,и медицината , и романтиката и всичко . Докторката ми харесва въпреки,че на моменти ми идва да я хвана и да и завъртя един, ех направо имам чувството на моменти,че е малоумна . Но пък има други пъти , в които много ме радва . Мин Хо няма да го коментирам изобщо и с тази си визия си ми харесва ! Кралят въпреки,че всички го подценяват ,той се старае да направи най-доброто ! Принцесата ми е много дразнеща, даже няма да си направя труда да я изкоментирам!!! Като цяло сериалът е много добър и с всяка изминала серия нямам търпение да дойде следващата !
 8. Ki Tae Young ми е много симпатичен и мисля,че ще го почна ,но защо няма мнения ?! Никой не го е гледал или не ви е харесал ?!
 9. Какво стана със субтитрите ?!
 10. Странен и малко мистериозен ,и това го прави различен и готин !Харесва ми .... Първо го гледах в Кафе-принца ,макар да беше с второстепенна роля се открояваше от другите .После го гледах в Mary Stayed Out All Night .В този сериал беше доста по-различен,но в същото време и много си причаше със страния си образ ... явно в това му е чара ...Лека служба му пожелавам и да си идва по -скоро да ни изненада с още някоя драмичка ,ама да е главната роля вече ..
 11. Свърши и този сериал.Хареса ми Приятен беше Jang Geun Suk и Jung Yong Hwa са големи сладури , с удоволстие го гледах.
 12. Голяма сладурана ! Не съм я гледала до сега ,но броя дните до излизането на Beautiful Spy и там ще я погледна
 13. Изгледах първи епизод ... абе не беше перфектно , но пък ми хареса !! Да сюжета е малко изтъркан вече ама пък с този каст ... как да не го гледаш Лек и приятен сериал.Въпреки всичко ,аз си харесвам такива сладникави истории така,че ще си го следя и ще му се радвам ! Първи епизод свърши доста заинтригуващо ... чудя се как ще и покаже ,защо всички го харесват ... :i love this:
 14. Много хубав сериал ... заслужава си Изгледах го за 2 дни И двамата главни ги гледах за първи път .... големи сладури !
 15. Много хубав сериал Има си екшън , любов, интрига и главните са страшно сладки заедно . И Мин Хо наистина най-после има шанс да израстне и добре му се получава . А Park Min Young е голяма сладурана . Приятно сериалче,кое ще следя с интерес
×
×
 • Create New...