Jump to content

abjc

Потребители
  • Мнения

    231
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    2

abjc last won the day on Март 22 2019

abjc had the most liked content!

1 Последовател

Относно abjc

  • Рожден ден Октомври 24

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Велико Търново
  • Любими сериали
    Faith,Lovers,Moon Embracing The Sun,Man from the stars,City Hunter,Sungkyunkwan Scandal,I hear your voice,doctor Stranger,Reply 1997,Oh! My Lady

Последни посетители

999 профилни разглеждания

abjc's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

114

Обществена Репутация

  1. abjc

    Big Bang

    Става въпрос за изнасилването на самоубилата се преди години актриса, за която писах вчера: " И да, всичко това е, за да прикрият истинския скандал със самоубилата се актриса, която в предсмъртното си писмо обвинява 31 мъже в изнасилването й, голяма част от които са влиятелни фигури. И познайте, в това число и големи имена в SBS, KBS и MBC /най-големите медии в Корея/, затова и медиите се отпуснаха да леят лъжи" Edit: този, които се е опитал да избяга е бивш заместник министър на правосъдието, обвиняван и преди в изнасилвания и оргии, появили са се нови доказателства по случая му. Този случай няма връзка със случая на Сънгри, просто медиите използваха популярността на Сънгри, за да прикрият тези скандали, които сега лека полека излизат.
  2. abjc

    Big Bang

    Сънгри е дал интервю, доста дълго, ето част 1/3, преведена на български, извинете, ако има някаква грешка. Ще направя и другите като ги преведат. П.С. Точно, защото съм фен, погледнах на нещата доста обективно и от всички страни, преди да заема моята си позиция /за уточнение, далеч съм от възрастта на незрелите тийнейджъри и разните му там емоции/. Но хей, защо пък да мислим толкова задълбочено, по лесно е да се каже: вие пък феновете, вашето мнение не важи щот сте фенове веее; по-лесно е да повярваме от раз, че някой е виновен без доказателства, щото чакай пък да се покефим на сеира, за какво са ни доказателства, нали; по-лесно е за си изградим мнение от така интересните, непотвърдени клюки, отколкото да си дадем труда да чуем и другата страна... /Редактирах, за да е по-ясно/ А междувременно една от големите клечки по случая с другите секс скандали, бившия зам. министър на правосъдието, се е опитал да избяга от страната, дано да видим повече от айсберга.
  3. abjc

    Big Bang

    Чакам го и аз да се покаже този остатък от айсберга, ама нещо трудно става. Твърде яко са заети всички да измислят лъжи да хвърлят по него, наслаждават се на драмата и на това, че могат да съсипят живота на някой известен. И предполагам докато не спрат разследването на самоубилата се актриса все ще е така. Нова глупост всеки ден. Такъв изкривен "журнализъм" досега не бях срещала. Хващала съм нашите тук да казват неточни факти, но чак откровени лъжи и клевети... Това корейското със сигурност не е журнализъм. А Burning Sun не е негов клуб, той не е бил истински действащ управител там, той е направил малка инвестиция в него и е отговарял за рекламата. Дори да е подочул слухове или да е предполагал някои неща, той не е бил в позиция да направи нищо. Това прави ли го виновен? Например аз като предполагам и имам големи подозрения, че в тукашните клубове правят същото, това прави ли ме виновна? Със сигурност е правил някои глупости, със сигурност хвалбите му изиграха лоша шега, със сигурност е имал лоши "приятели", но не мисля, че е виновен за нещо, което да си заслужава чак така да бъде съсипан.
  4. abjc

    Big Bang

    Толкова бях заета да следя внимателно развитието на всичко, че забравих да погледна тук. Дори не знам от къде да започна. Само моля: не вярвайте на сайтове като koreaboo allkpop, дори и soompi - толкова лъжи изляха последните седмици, че направоооо.... Например Сънгри предава доброволно телефона си и го казва със собствената си уста, посочените сайтове веднага пишат "Отказал да го даде..." и това се повтаря отново и отново. Цялата мръсотия и лъжи за Сънгри излизат от медиите. Със седмици те са съобщавали не цялата истина, а видоизменена маст от нея, за да накиснат яко Сънгри. И да, всичко това е, за да прикрият истинския скандал със самоубилата се актриса, която в предсмъртното си писмо обвинява 31 мъже в изнасилването й, голяма част от които са влиятелни фигури. И познайте, в това число и големи имена в SBS, KBS и MBC /най-големите медии в Корея/, затова и медиите се отпуснаха да леят лъжи. Последните дни /вчера май беше/ дори полицията се наложи да даде пресконференция, за да каже, че "информатора", за когото всички говореха, не съществува и след задълбочено разследване нямат доказателства да обвинят Сънгри в нещо. Но разбира се, това не се отрази в новините. Сънгри обори всичките им обвинения, доказателства няма. Но медиите отчаяно продължават да го нападат. Малееее, бил носил полицейска униформа, бам, разбира се че не е била истинтска, а костюм за хелуон. Малееее, признал си бил за нарушения в Monkey Museum. То било преди 2 години, той си бил платил глобата, но това не се казма никъде в прекрасната статия на soompi. Заринаха ни в лъжи. А за тези, които крещат "виновен е, как може да го защитавате", ами я първо малко да проследят наистина фактите, а не лъжливите жълти писания на медиите. Много е лесно да хвърляш омаза и обвинения, а доказателства? Ама ще ги видим и тях като увиснат и техните любимци... Между другото, опитаха се медиите да използват за прикритие и други групи, но явно само Бигбанг е достатъчно голяма за Корея.
  5. abjc

    Big Bang

    Гласът му направо ме разтопи!
  6. abjc

    Big Bang

    P.S. Имаме си и бг следа във видеото!!! cr. Stella
  7. abjc

    Big Bang

    1,2,3! + Bang Bang Bang + Fantastic baby на фестивала Ulsan Summer "Love is you" на живо от радио шоуто на Suhyun (Akmu)
  8. abjc

    Big Bang

    "The Great Seungri" стигна #1 на itunes в 20 страни, включително България /ние се присъединихме на 21.07/ Seungri участва в The king of masked singer и спечели първия рунд
  9. abjc

    Big Bang

    Lyrics: 내가 셋 셀테니 넌 딱 넘어와 1 2 3! Romanization: Naega set selteni neon tak neomeowa 1 2 3! Trans: I'll count to three so come to me 1 2 3! cr.: susifg
  10. abjc

    Big Bang

    И следващия тийзър Мино също ще участва и във видеото
  11. abjc

    Big Bang

    И още един тийзър: Главната песен "셋 셀테니 (1,2,3!) / I will count to Three (1,2,3!)" "Ще броя до три" хмммм.... и после? А Теянг, милия, с нов мини концерт от вчера Мисля, че противно на нашите очаквания, не само Seungri ще има турне тази година Страхотен глас, такова удоволствие е да го слушаш и гледаш .
  12. abjc

    Big Bang

    Имаме дата за завръщането на Seungri - 20 юли
  13. abjc

    Big Bang

    Още малко от истината се разкрива. Директорът на военните човешки права е обяснил в интервю защо лекарите в болницата са се принудили да преместят Дракона в единична стая. Първоначално той е бил настанен в общотото отделение, което обаче причинило хаос - всички войници настанени там искали да го видят и да вземат автограф, всички посетители на войниците искали да го видят и да вземат автограф, много хора влизали, за да могат да го видят. Подписал е стотици автографи. Нямало как лечението му да продължи по този начин. Затова се принудили да го сложат в единична стая.
×
×
  • Създай нов...