Jump to content

lo0vejapan

Потребители
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от lo0vejapan

  1. Здравейте , има ли още свободни места за екскурзията която е постнала daneto ?Ние сме 2-ма човека от Бургас , и искаме примерно да се качим от Plovdiv , въпросът ми е кка става плащането за екскурзията ? Още не сме взели билети, но ще вземем след няколко дни :) Предполагам Златни ще бъдат .

  2.  Хора , имам голям проблем и се надявам че вие ще можете да ми помогнете :D Така случая ми е че съм пристрастена към сериалите (корейски, японски и всякакви почти) и съм изгледала абсолютно почти всички сериали с превод ( понеже без превод не гледам и ме дразнят на английски ;д искам си ги на родния език) и ПП: Има сериали които съм гледала само 1-вите епизоди ама не са ме хващали, но от сайта съм прегледала всички теми със сериали ,от вибокс всички групи със сериали , каталози в замунда и мастърс и т.н.  Големият проблем е че ми се гледа някакъв сериал а те вече се изчерпаха , дори вмомента с приятеля ми превеждаме Tamna The Island за да го гледам на Бг :D Моля ви предложете ми ако можете някой сериали каквито се сетите или да са много нови или да са стари (понеже надеждата ми е че тях не съм ги гледала :Д ) Разчитам на вас :)) :na2:

  3. Някой може ли да ми отговори?! :unsure:

    В Сливен , освен полу готови спагети ( рамен) , не съм чувала да има нещо друго азиатско. А спагетите може да ги намериш в Кауфланд . Не се сещам дали имаше Билла :lol:

     

    Хора , аз съм от Бургас и до преди няколко месеца тук имаше Японски ресторант 'Сакура' в центъра на града ! За жалост сега на негово място построиха някаква глупава винарна :( Посетих го 2 пъти , беше доста скъпо , но ястията просто нямат равни :P Азиатците наисстина обичат люто .. а на мен както не ми понася :lol: въпреки това ядох страшно много неща и после дишах като Дракон :lol: :lol: :lol::blink:

  4. Момчетата ме грабнаха още с първото слушане на Boyfriend- песента.И тъй като любимата ми група се разпадна - Dbsk.. така и до сега ( колкото и да слушах корейски групи .. ) не намирах по добра от тях ! И макар че Dbsk винаги ще си останат на първо място за мен , макар и разделени, нещо трепна в мен и си казах - тези сладури определено ще ми станат новите любимци ! Продължавах да се ровя в интернет за нова и нова информация за момчетата .. и след всеки един клип се зарибях все повече и повече .. :blink: Вярно е , че са малки още ,но дано кариерата им е обещаваща и да се задържат повече време в музикалната индустрия. :wub: Надявам се след 2/3 години и аз да мога да присъствам на един техен концерт :inlove:

×
×
  • Създай нов...