Jump to content

lo0vejapan

Потребители
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от lo0vejapan

  1. Благодаря ти ! Ами за тази другата знаете ли нещо , която е 135 лв ? или говорихте за нея ?
  2. Здравейте , има ли още свободни места за екскурзията която е постнала daneto ?Ние сме 2-ма човека от Бургас , и искаме примерно да се качим от Plovdiv , въпросът ми е кка става плащането за екскурзията ? Още не сме взели билети, но ще вземем след няколко дни Предполагам Златни ще бъдат .
  3. Хора , имам голям проблем и се надявам че вие ще можете да ми помогнете Така случая ми е че съм пристрастена към сериалите (корейски, японски и всякакви почти) и съм изгледала абсолютно почти всички сериали с превод ( понеже без превод не гледам и ме дразнят на английски ;д искам си ги на родния език) и ПП: Има сериали които съм гледала само 1-вите епизоди ама не са ме хващали, но от сайта съм прегледала всички теми със сериали ,от вибокс всички групи със сериали , каталози в замунда и мастърс и т.н. Големият проблем е че ми се гледа някакъв сериал а те вече се изчерпаха , дори вмомента с приятеля ми превеждаме Tamna The Island за да го гледам на Бг Моля ви предложете ми ако можете някой сериали каквито се сетите или да са много нови или да са стари (понеже надеждата ми е че тях не съм ги гледала :Д ) Разчитам на вас )
  4. Здравейте на всички! бих искала да помоля някой добър човечец да ми каже колко горе долу пари ще ми трябват общо с билетите , храна , спане , посещение и да кажем 1 концерт за около 2 седмици престой ?
  5. В Сливен , освен полу готови спагети ( рамен) , не съм чувала да има нещо друго азиатско. А спагетите може да ги намериш в Кауфланд . Не се сещам дали имаше Билла Хора , аз съм от Бургас и до преди няколко месеца тук имаше Японски ресторант 'Сакура' в центъра на града ! За жалост сега на негово място построиха някаква глупава винарна Посетих го 2 пъти , беше доста скъпо , но ястията просто нямат равни Азиатците наисстина обичат люто .. а на мен както не ми понася въпреки това ядох страшно много неща и после дишах като Дракон :lol:
  6. lo0vejapan

    Boyfriend

    Момчетата ме грабнаха още с първото слушане на Boyfriend- песента.И тъй като любимата ми група се разпадна - Dbsk.. така и до сега ( колкото и да слушах корейски групи .. ) не намирах по добра от тях ! И макар че Dbsk винаги ще си останат на първо място за мен , макар и разделени, нещо трепна в мен и си казах - тези сладури определено ще ми станат новите любимци ! Продължавах да се ровя в интернет за нова и нова информация за момчетата .. и след всеки един клип се зарибях все повече и повече .. Вярно е , че са малки още ,но дано кариерата им е обещаваща и да се задържат повече време в музикалната индустрия. Надявам се след 2/3 години и аз да мога да присъствам на един техен концерт
  7. Дублажа е ужасен .. почти нищо не разбрах от сериала
  8. Кога ще се разбере къде ще се провежда концерта ,както и час? Определено не е за изпускане , все пак са ЯПОНЦИ
  9. Драмата е много хубава според мен си струва чакането ( за тегленето)! :) :)
×
×
  • Създай нов...