Jump to content

lo0vejapan

Потребители
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by lo0vejapan

 1. Благодаря ти ! Ами за тази другата знаете ли нещо , която е 135 лв ? или говорихте за нея ?
 2. Здравейте , има ли още свободни места за екскурзията която е постнала daneto ?Ние сме 2-ма човека от Бургас , и искаме примерно да се качим от Plovdiv , въпросът ми е кка става плащането за екскурзията ? Още не сме взели билети, но ще вземем след няколко дни Предполагам Златни ще бъдат .
 3. Хора , имам голям проблем и се надявам че вие ще можете да ми помогнете Така случая ми е че съм пристрастена към сериалите (корейски, японски и всякакви почти) и съм изгледала абсолютно почти всички сериали с превод ( понеже без превод не гледам и ме дразнят на английски ;д искам си ги на родния език) и ПП: Има сериали които съм гледала само 1-вите епизоди ама не са ме хващали, но от сайта съм прегледала всички теми със сериали ,от вибокс всички групи със сериали , каталози в замунда и мастърс и т.н. Големият проблем е че ми се гледа някакъв сериал а те вече се изчерпаха , дори вмомента с пр
 4. Здравейте на всички! бих искала да помоля някой добър човечец да ми каже колко горе долу пари ще ми трябват общо с билетите , храна , спане , посещение и да кажем 1 концерт за около 2 седмици престой ?
 5. В Сливен , освен полу готови спагети ( рамен) , не съм чувала да има нещо друго азиатско. А спагетите може да ги намериш в Кауфланд . Не се сещам дали имаше Билла Хора , аз съм от Бургас и до преди няколко месеца тук имаше Японски ресторант 'Сакура' в центъра на града ! За жалост сега на негово място построиха някаква глупава винарна Посетих го 2 пъти , беше доста скъпо , но ястията просто нямат равни Азиатците наисстина обичат люто .. а на мен както не ми понася въпреки това ядох страшно много неща и после дишах като Дракон :lol:
 6. Момчетата ме грабнаха още с първото слушане на Boyfriend- песента.И тъй като любимата ми група се разпадна - Dbsk.. така и до сега ( колкото и да слушах корейски групи .. ) не намирах по добра от тях ! И макар че Dbsk винаги ще си останат на първо място за мен , макар и разделени, нещо трепна в мен и си казах - тези сладури определено ще ми станат новите любимци ! Продължавах да се ровя в интернет за нова и нова информация за момчетата .. и след всеки един клип се зарибях все повече и повече .. Вярно е , че са малки още ,но дано кариерата им е обещаваща и да се задържат повече време в музика
 7. Дублажа е ужасен .. почти нищо не разбрах от сериала
 8. Кога ще се разбере къде ще се провежда концерта ,както и час? Определено не е за изпускане , все пак са ЯПОНЦИ
 9. Драмата е много хубава според мен си струва чакането ( за тегленето)! :) :)
×
×
 • Create New...