Jump to content

endorian

V.I.P.
  • Мнения

    355
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от endorian

  1. endorian

    Quanzhi Gaoshou S1 (2017)

    Мхмхмхмхм! Китайците се оказа, че можели да правят добро аниме! ( : Но да ви кажа, новелата е в пъти по-добра и забавна!... debil4e мерси за инфото, не знаех че се чака адаптация ! Уау ! Нямам търпение за това!
  2. Честит и от мен! Подходящ момент да се поява за малко. Еххх кога си минаха 10 години! Колко обаче напредна Азия в България за тези 10 години!... ...и дано все така продължава и за напред! ( :
  3. Оооо екранизацията на една от любимите новели е започнала! Мислех че в края на годината ще излиза... добре че влезнах да я видя! :D Новелата е доста приятна и лека. Доста повтаряща се и с доста разминаващи се детайли на моменти, но като цяло е доста приятно четиво. Може да се каже, че е като първото недодялоно дете на един супер обещаващ автор. Ениуей отивам да гледам 1ви епизод :D :D :D
  4. endorian

    Noblesse (2008)

    Ммм бтв... OVA-та вече я има из нета... ...ноооо е без субтитри! Тези от вас, които знаят езика могат да зяпат на воля... сваляне - https://openload.co/f/NCI24vZtFO0/Noblesse-OVA-FULL.mp4 гледане - http://vk.com/wall-25189318_2956 ...пък другите ще си чакаме субс
  5. endorian

    Noblesse (2008)

    Оооооооооооооооооо определено опипват почвата!!! Постарали са се стабилно! Арта и музиката са жестоки! Сега остава и да направи голЕмиУ шум, че да направят още!... Трейлъра е тук! -> http://cafe.naver.com/noblessfan/220468 :thanks: :thanks: :thanks: :thanks: :thanks: :yes: :yes: *стиска палци за цял сезон* *кхххм* п.п. Блу аз не съм изчезвал. Просто го въртя инкогните от известно време п.п.п. 28.11.2015г е датата! Демек - началото на другия месец трябва да го има вече преведено ако Силата е с нас!
  6. endorian

    Noblesse (2008)

    Поради стандартни причини не съм се мяркал от доста време, нооооо просто не мога да пропусна ... да не се вясна ... да отбележа,.... че се готви OVA по Noblesse!!!!! МуХаАхаХАхАхАхАхХАХАХАхАХ!!!!!!!!!!!!!!!! Ю-ПИ-КА-ЙЕ-МА-ДА... Е беше време!!! :i love this: :panda-145: :thanks: :thanks: :blush: Ето детайлите: Оригинал: http://wowstar.wowtv.co.kr/news/view.asp?newsid=81559 Смахнат Гуугъл превод: https://translate.google.bg/translate?sl=ko&tl=en&js=y&prev=_t&hl=bg&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwowstar.wowtv.co.kr%2Fnews%2Fview.asp%3Fnewsid%3D81559&edit-text=&act=url ЕДИТ: А да... забравих... Раджак!
  7. endorian

    The Breaker (2007)

    Нееее спомените бяха на Шион. Виж че почнаха докато той гледаше към даскала. Пък и имаше моменти в които даскала не е бил там, та следователно няма как да си ги спомня. Още не е изтрещял съвсем, че да не мисли, нооо май на там отиват нещата. Е поне вече се реши да спре да писка "даскал даскал" а да му скочи на бой! БЕШЕ ВРЕМЕ ФЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪК! Иначе малко тъпо, че половината чаптър бяха спомени. Т'ва е рядко явление в Брейкъра. Явно не са имали време или нещо... Но пък от друга страна, арта е повече от добър последните няколко чаптъра! Особенно Шион го направиха изрод! Не можеш да познаеш онова хлапе, което беше в началото.
  8. endorian

    The Breaker (2007)

    Нямааааа спокойно! (: Чапа е малък защото така се е случило. Мисля, че ще компенсират следващата седмица с по-дълъг чаптър. (или поне се надявам де ) А иначеееееееее Шион е ЛУД! Казах ли ти, че ще избухне в тоя чаптър! Йесссс напълни ми душата. Трябва само да препрочета края на първата част, че да видя дали онова на кулата когато сунсенгним дракона се пробуди и изпадна в черния трешхолд беше същото, като това или е било нещо по-различно. Този Демон Кинг ми звучи много познато (но пък то го има в десетки манги т'ва име, така че може и да се бъркам нещо). Оххххххх цяла седмица до следващия чаптър!
  9. endorian

    Noblesse (2008)

    Вече доста време се проточи хиатуса. Попринцип съм търпелив човек, но нещо малко почнах да се притеснявам. Някой да е попадал на повече инфо, какво му има на автора?
  10. endorian

    Noblesse (2008)

    Хахаха, дааааа почнахме със забавен чаптър! Нищо чудно точно тоя фенфикшън, дето си постнала, да стане реалност. :i love this: Просто го виждам любовния триъгълник да се заформя м/у Раскерия, Сейра и Шинуу...
  11. endorian

    Noblesse (2008)

    Ааааа debil4e, позна за Рагнарок!... хухуху браво! От доста време не съм поствал, но днес не можах да се сдържа просто... Rai's back! Много добре се получи! Авторите върнаха топката в изходна позиция. Жалко само за Мурджо. Ако Кромбел го спипа ще стане доста кофти... нооо не ми се вярва де. Мисля, че сърцето на М21 е някак свързано с него и само за да доразвият тази сюжетна линия ще го оставят на свобода поне за сега... А що се касае до М21 ..................... yeah! Най-накрая му видяхме пълната трансформация (макар и да беше преди няколко чаптъра и да съм назад с коментара)! Луд! Луд! Луд! (::: Сега остав само да се научи да се контролира и да издържа повече и ще е убер-силен и той! (::
  12. endorian

    Noblesse (2008)

    Хахаха то действително царя е най-слабата фигура в шаха, но Лорд-а определено не е цар. Все пак е достатъчно силна да даде "пропър" мач на Рай. Бяха казали, че рошавия клан-лидер бил най-силния сред клан-лидерите, но Лорд-а тъй като не е клан-лидер баш би следвало по сила да е над него. Мисля че двамата елдъри ще се видят в чудо сега. Определено не измислиха нещата, както трябва... Иначе кой е дошъл с нея ... аз искам червенокосата вещица! хухуху да има повече фен-сървиз за нас поне веднъж! А като каза по-горе "да спасят Рай" и си казах "ееее да, трябваше да се сетим, че тя ще дойде". Логично е, че Лорд-а би имала най-добър шанс да помогне на Рай. Ноо и на мен не ми беше хрумнало. Напълно ме изненадаха с тази й поява! п.п. Не знам за Кариас, но бяха намекнали, че Раскериа си има нещо към Франки. Нали, когато Геджутел щеше да го екзекутирала и им обясняваше на младежта, че не знаят с какво си имат работа, тааа беше казал за Франки: "Не мога да повярвам, че точно ти Лорд, която прекара толкова много време гледайки го не усети, че той е човек". Та аз съм по-склонен на Франки да заложа, от колкото на Кариас. Те и другите клан-лидери, като са с него драстично си променят поведениeтo ...
  13. endorian

    Noblesse (2008)

    Ааааааааааааа това не го очаквах! :D
  14. endorian

    Noblesse (2008)

    Ммм не съм съгласен. Попринцип си права да, 2-ма елдъри идват в множко на всеки клан-лидер. В случая обаче мисля, че авторите добре са го измислили, защото попринцип Мацката-вълк я видяхме вече, че е наравно с Франки по сила, който е със сигурност по-силен от Кариас. Следователно по пътя на логиката, забрави 2-ма елдъри, само тя трябва да е достатъчна да смачка един млад клан-лидер. Обаче Кариас е различен - той е long-range fighter, докато мацката е силна само на къси разстояния. Като гледам другия елдър е май mid-range fighter с тази негова способност. Ако Кариас успее да поддържа достатъчно разстояние м/у себе си и противника то мисля че ще е предостатъчен да се бие с 2-ма Елдъри, докато не направят грешка за да ги свитне. Разбира се обратното също важи - ако Кариас направи грешка и я допусне мацката прекалено близо пиши го заминал. Таа както казах по-рано - добре са го измислили. Равностойно е. Е сигурно ще дойде някой на помощ, нооо едва ли веднага... със сигурност ще ни накарат да почакаме малко... Колкото до М21 - първия път очите му светеха и силата му се проявяваше някак експлозивно (вятър, земята се тресеше и прочие). Вярно че сега излгежда някак по-различно, но тогава все пак Рай го пробуди. Нищо чудно това сега да му е нормалната трансформация, а онова да е било заради пробуждането.
  15. endorian

    Noblesse (2008)

    Хухухух добро начало! Аз пък мисля, че се трансформира изцяло този път. Цялото тяло, заедно с лицето са в козина! Куул! А и боя на Кариас е интересен! За сега се справя, но тоя елдър много странна сила използва. Почнаха и стана интересно! Така трябваше, евалата! (:
  16. endorian

    Noblesse (2008)

    Ех, Супер! (: Обичам, когато чета добри новини свързани с нещо любимо! (: Днес определено беше страхотен ден - хем онзи малък, рус, скапан, *€§§%%, $§$§$О*§*§(, ... дразнител (крал Джофри) ... най-после умря след 3 сезона мъки, хем разбрахме в детайли, какво им е било на авторите, и че всичко е минало успешно и Ноблес се завръща в края на месеца! Страхотно ей!
  17. Ммм изгледах го и мнението ми е следното: историята и арт-а са супер и определено ми е интересно на къде ще потръгнат нещата. Както и ти каза дано не го обърнат на харем само, че ще се прецака от всякъде! Единственото ми оплакване е от релийз-а - много бъгав! На единия плейър не тръгна въобще, на другия образа се размазваше на всеки 5 сек., а на третия (на който и го гледах) макар образа да беше една идея по-добре, обаче пък за сметка на това аудиото беше едно такова забавено и флегматично, че след първите няколко минути ми идваше да счупя нещо. Не знам само при мен ли е така, но мисля да изчакам да излязат по-читави релийзи на бъдещите епизоди и тогава да ги изгледам. Иначе 7/10 звучи правилно, като оценка.
  18. Хооо, трейлърчето изглежда доста добре! И макар да е малко общо, резюмето също обещава добър сюжет. Пускам 1 еп. и утре ще се тества..
  19. endorian

    Noblesse (2008)

    Хахахаха добре казано! Както предположих по-рано - още 2 седмици и ще разберем, каква ще е съдбата на Рай. (Yes!)
  20. endorian

    Noblesse (2008)

    Как мислех да ви бъзна вчера по случай празника с нещо Ноблес-рилейтед, нооо извадихте късмет, че не намерих време. А за хиатуса - ако това е вярно, то замислете се, сега приключваме 5-тата седмица вече, така че не е, като да остава много. След 2 седмици ще има чаптър. А 7 седмици хиатус е действително тревожно за ЮК... ако е болнични. Ако обаче е отпуска - то е нормално на всеки 2-3 години да си взимат една такава. Има го и другия момент - "Huner x Hunter" май вече ще стане година и половина от както излезе в хиатус поради "здравословни проблеми". И това е вече сигурно 10-тата такава "почивка" за автора. Болен и слаб е УЖ от 10 години, но реално просто го мързи и не му пука за феновете. Та напълно възможно е и тук да са си взели отпуска замаскирана, като "болнични". Все пак са млади още, не им е дошло времето да боледуват. Докато някой не каже, че автора е мега зле няма смисъл да се тревожите толкоз мили дами. (::
  21. endorian

    Noblesse (2008)

    Btw EGS пуснаха по случай вчерашния празник нов чаптър!.. Мисля, че е доста добър! тук
  22. endorian

    Noblesse (2008)

    Мислех да забавя пост-а този път малко, за да си поиграя да го направя хубаво, нооо честно казано ме мързи. Taaa последните дни превъртях Ноблеса от-до за пореден път, тъй като не бях чел последните 50-тина и повече чаптъри накуп и си рекох "какво пък, мина доста време, защо да не почна от самото начало и да го прочета накуп всичко". Това и направих. Разбира се първите няколко арки са си все така интересни. Припомних си ги малко, опресних паметта, нооо като цяло нищо ново при тях. В последната арка обаче, четейки я за пръв път изцяло, ми направи впечатление един момент (нещо което май всички сме пропуснали). Същото обаче ще оставя за накрая, че може да се каже, че е част от отговора към поста на debil4e. Новия чаптър - хм.. нищо особенно не се случи. Междинен чаптър. Положението на Рай вече е ясно, че е баш в червената лента. Докато четях предните арки се сещах, как с Рони ревахте тук при всяка битка на Рай, че положението му може да е много лошо. Сега обаче май си дойде точно този момент. Аз все още вярвам, че ще има "чудо" за Рай. Ще видим, само времето ще покаже. Кофти е, че Кромбел пак изкяри най-много, нооо поне Мурджо не попадна в ръчичките му. Това пак е нещо. Като го гледах, как се смееше накрая, че нищо не може да го спре, някак си спомних за всички останали, които се смееха и перчеха пред Рай, докато го мислеха, за обикновенно хлапе (точно преди да гризнат кървавото поле). :D Хахаха, като се има предвид, как всяка арка почти сме виждали това, много ми се иска да позная, че автора отново ще повтори това и за Кромбел! :i love this: Малко само ме притеснява този агент, дето събра инфото. Да мине покрай лидера на клана Кертия и да гепи информацията не е лесно. Пък и му е скрито лицето... дали пък няма да се окаже някоя бъдеща изненадааа!? Колкото до върколачката - честно казано не съм въобще сигурен, дали ще се присъедини. Готов съм да се хвана на бас, че ще се пробва да изкара Франки на среща (че и повече :i love this: ), но дали ще се присъедини вече не съм сигурен. Така де - знаем, че си пада по Франки, но Мурджо има явно някаква история с клана на върколаците (нали казаха, че ги е предал в миналото). Не се знае, какво точно целят. А и тоя новия лорд-вулк ми е малко съмнителен. Много мрачен и негативен нещо. А и май крои някакви негови си планове. Тааа дам, според мен поне е трудно да се прецени кой ще е на страната на нашите и кой не. Да не говорим, че го има и неочаквания фактор в уравнението - М21! Кой знае, как ще реагира мацката, а и... на кой е принадлежало сърцето, преди да го пришият на М21. И накрая - не мисля, че сега ще е последната арка. Има прекалено много въпросителни: тепърва мацката-вълк ще дойде, както и Мурджо трябва да се появи, Инес зачезна, кого ще избере Сейра, какво ще стане с децата, както и вътрешните конфликти в Юниън-а. Съмнява ме да набутат всичко в една арка защото ще стане доста сбито. Да не говорим, че това е уеб-комикс и не е като да има кой да подюрка автора да побърза да приключва, като постави краен срок, както е при печатните издания. И тук идва това, за което споменах в началото - "ТЕ"! Спомняте си, че когато Рай се разкри пред Елдърите (пусна мацката-вълк и тя им каза), всички казаха, че ще се свържат с "ТЯХ" за да се посъветват, какво да се прави от сега нататък. Тогава се чудехме, кои са "ТЕ", като имаше някакви теории, но от тогава не сме го дискутирали много. Аз даже май бях писал някъде, че може да са старейшините-хора от флашбека на Франки и Те..саму ли как се казваше хлапето. Да, да, ама не!... Всъщност автора ни е казал, кой са "ТЕ" още в чаптър 303! Просто никой от нас не е забелязал май... А именно: Трябва да си призная, този чаптър, като излезе го четох с превода на Мангакау и не го препрочетох, като от ЕГС го пуснаха, ноооо сега като препрочитах цялата история ползвах преводите на ЕГС само и ясно се вижда, че "краварите" определо са сбъркали там едно изречение, което променя тотално значението! Ето за сравнение превода на Мангакау: Ако съдим по превода на EGS, то "клан лидерите", за които Роктис говори, не са "настоящите" лидери на Лукедония, а... останалите лидери-предатели (тъй като казва "със сигурност е в тяхна полза да се присъединят към Юниън-а, за да разрешат проблема")! Ако направим една елементарна сметка на Елдърите се оказва, че това също е най-вероятната ситуация, защото.... 1.? 2.Лорд-а на върколаците 3.? (евентуално мъжкия върколак, но не е потвърдено) 4. Роктис (вече мъртав) 5. Мацката-вълк 6... и натам са всички мъртви (без 13 ест)!... В началото са били 13 клана представляващи нобълите. Сега са 7 налични, а 6 клан-лидера са предателите. Рай свитна 3, което ще рече, че има още 3 все още живи. Същевременно имаме само две останали позиции за Елдърите, чийто лица не сме виждали (1-вия Елдър и 3-тия Елдър). Като се има впредвид, че Кромбел все още е 13-тия елдър (не са му сменили позицията на прозорчето, когато си правят конферентна връзка), значи номерата не се раздават по сила, а по-скоро по това, кога му е връчена титлата "Елдър", като също се запазват при смърт на Елдър. Ако е така, то ще обясни, защо лорд-а вълк е преди 3-мата предатели клан-лидери - а именно защото е влязал преди тях в Юниъна. Това докрепя превода на EGS, че Роктис е имал впредвид под "TE" другите 3-лидера, които ... не са във Юниъна! Ако се замислите, никъде не е казано, че всички предатели са отишли в Юниъна (нещо, което да си призная и на мен не ми беше хрумвало ). Също така е напълно логично да звъннат първо на клан-лидерите предатели да им поискат сметка, когато разбраха, че Рай е жив. So.. Yeah! Като имаме предвид това определено ще има повече от две бъдещи арки. Също така това отваря много нови възможности - теорията, че Шинвуу е всъщност Нобъл (син на предател) също се възражда малко или много. И това е само върха на възможностите... Хахаха малко дълго се получи, но карай! Знам че поне един от вас обича романите.. п.п. И да - време е за чудо!!!
  23. endorian

    Noblesse (2008)

    Хахахахаххааха Кариас е човека!!! Появи се точно за 4-ри прозорчета и промени на 180 градуса тона от тъжно към забавно! Евала му правя еееей, жесток персонаж! Дано още много да ни радва! А Рай е готов дам. Т'ва с дрехите беше малко неочаквано, нооо едва ли изисква толкоз много сила.. (; *не съм притеснен от това* п.п. Дам и аз т'ва си помислих - агента на Кромбел е свил Мурджо! Няма кой друг да е... което ме дразни мега много, щото пак Кромбел намаза най-много от всички без да си е мръднал пръста!
  24. endorian

    Tower of God (2010)

    Ааа Рейчъл няма как да е. Прекалено е хубава за да е Рейчъл! :D Мен попринцип много си ме радва Хуа Рюн - червенокоса сладурана си е! (:: Силно се надявам Баам да я спаси преди СИУ да й тегли ножа! А това с прегледа е доста добра идея. Нищо чудно да има някой и друг загатнат елемент, като се има предвид сложното съзнание на СИУ. (:
×
×
  • Създай нов...