Jump to content

endorian

V.I.P.
 • Posts

  355
 • Joined

 • Last visited

About endorian

 • Birthday 02/09/1986

Profile Information

 • Пол
  Male

endorian's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

5

Reputation

 1. Мхмхмхмхм! Китайците се оказа, че можели да правят добро аниме! ( : Но да ви кажа, новелата е в пъти по-добра и забавна!... debil4e мерси за инфото, не знаех че се чака адаптация ! Уау ! Нямам търпение за това!
 2. Честит и от мен! Подходящ момент да се поява за малко. Еххх кога си минаха 10 години! Колко обаче напредна Азия в България за тези 10 години!... ...и дано все така продължава и за напред! ( :
 3. Оооо екранизацията на една от любимите новели е започнала! Мислех че в края на годината ще излиза... добре че влезнах да я видя! :D Новелата е доста приятна и лека. Доста повтаряща се и с доста разминаващи се детайли на моменти, но като цяло е доста приятно четиво. Може да се каже, че е като първото недодялоно дете на един супер обещаващ автор. Ениуей отивам да гледам 1ви епизод :D :D :D
 4. Ммм бтв... OVA-та вече я има из нета... ...ноооо е без субтитри! Тези от вас, които знаят езика могат да зяпат на воля... сваляне - https://openload.co/f/NCI24vZtFO0/Noblesse-OVA-FULL.mp4 гледане - http://vk.com/wall-25189318_2956 ...пък другите ще си чакаме субс
 5. Оооооооооооооооооо определено опипват почвата!!! Постарали са се стабилно! Арта и музиката са жестоки! Сега остава и да направи голЕмиУ шум, че да направят още!... Трейлъра е тук! -> http://cafe.naver.com/noblessfan/220468 :thanks: :thanks: :thanks: :thanks: :thanks: :yes: :yes: *стиска палци за цял сезон* *кхххм* п.п. Блу аз не съм изчезвал. Просто го въртя инкогните от известно време п.п.п. 28.11.2015г е датата! Демек - началото на другия месец трябва да го има вече преведено ако Силата е с нас!
 6. Поради стандартни причини не съм се мяркал от доста време, нооооо просто не мога да пропусна ... да не се вясна ... да отбележа,.... че се готви OVA по Noblesse!!!!! МуХаАхаХАхАхАхАхХАХАХАхАХ!!!!!!!!!!!!!!!! Ю-ПИ-КА-ЙЕ-МА-ДА... Е беше време!!! :i love this: :panda-145: :thanks: :thanks: :blush: Ето детайлите: Оригинал: http://wowstar.wowtv.co.kr/news/view.asp?newsid=81559 Смахнат Гуугъл превод: https://translate.google.bg/translate?sl=ko&tl=en&js=y&prev=_t&hl=bg&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwowstar.wowtv.co.kr%2Fnews%2Fview.asp%3Fnewsid%3D81559&edit-text=&act=url ЕДИТ: А да... забравих... Раджак!
 7. Нееее спомените бяха на Шион. Виж че почнаха докато той гледаше към даскала. Пък и имаше моменти в които даскала не е бил там, та следователно няма как да си ги спомня. Още не е изтрещял съвсем, че да не мисли, нооо май на там отиват нещата. Е поне вече се реши да спре да писка "даскал даскал" а да му скочи на бой! БЕШЕ ВРЕМЕ ФЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪК! Иначе малко тъпо, че половината чаптър бяха спомени. Т'ва е рядко явление в Брейкъра. Явно не са имали време или нещо... Но пък от друга страна, арта е повече от добър последните няколко чаптъра! Особенно Шион го направиха изрод! Не можеш да познаеш онова хлапе, което беше в началото.
 8. Нямааааа спокойно! (: Чапа е малък защото така се е случило. Мисля, че ще компенсират следващата седмица с по-дълъг чаптър. (или поне се надявам де ) А иначеееееееее Шион е ЛУД! Казах ли ти, че ще избухне в тоя чаптър! Йесссс напълни ми душата. Трябва само да препрочета края на първата част, че да видя дали онова на кулата когато сунсенгним дракона се пробуди и изпадна в черния трешхолд беше същото, като това или е било нещо по-различно. Този Демон Кинг ми звучи много познато (но пък то го има в десетки манги т'ва име, така че може и да се бъркам нещо). Оххххххх цяла седмица до следващия чаптър!
 9. Вече доста време се проточи хиатуса. Попринцип съм търпелив човек, но нещо малко почнах да се притеснявам. Някой да е попадал на повече инфо, какво му има на автора?
 10. Хахаха, дааааа почнахме със забавен чаптър! Нищо чудно точно тоя фенфикшън, дето си постнала, да стане реалност. :i love this: Просто го виждам любовния триъгълник да се заформя м/у Раскерия, Сейра и Шинуу...
 11. Ааааа debil4e, позна за Рагнарок!... хухуху браво! От доста време не съм поствал, но днес не можах да се сдържа просто... Rai's back! Много добре се получи! Авторите върнаха топката в изходна позиция. Жалко само за Мурджо. Ако Кромбел го спипа ще стане доста кофти... нооо не ми се вярва де. Мисля, че сърцето на М21 е някак свързано с него и само за да доразвият тази сюжетна линия ще го оставят на свобода поне за сега... А що се касае до М21 ..................... yeah! Най-накрая му видяхме пълната трансформация (макар и да беше преди няколко чаптъра и да съм назад с коментара)! Луд! Луд! Луд! (::: Сега остав само да се научи да се контролира и да издържа повече и ще е убер-силен и той! (::
 12. Хахаха то действително царя е най-слабата фигура в шаха, но Лорд-а определено не е цар. Все пак е достатъчно силна да даде "пропър" мач на Рай. Бяха казали, че рошавия клан-лидер бил най-силния сред клан-лидерите, но Лорд-а тъй като не е клан-лидер баш би следвало по сила да е над него. Мисля че двамата елдъри ще се видят в чудо сега. Определено не измислиха нещата, както трябва... Иначе кой е дошъл с нея ... аз искам червенокосата вещица! хухуху да има повече фен-сървиз за нас поне веднъж! А като каза по-горе "да спасят Рай" и си казах "ееее да, трябваше да се сетим, че тя ще дойде". Логично е, че Лорд-а би имала най-добър шанс да помогне на Рай. Ноо и на мен не ми беше хрумнало. Напълно ме изненадаха с тази й поява! п.п. Не знам за Кариас, но бяха намекнали, че Раскериа си има нещо към Франки. Нали, когато Геджутел щеше да го екзекутирала и им обясняваше на младежта, че не знаят с какво си имат работа, тааа беше казал за Франки: "Не мога да повярвам, че точно ти Лорд, която прекара толкова много време гледайки го не усети, че той е човек". Та аз съм по-склонен на Франки да заложа, от колкото на Кариас. Те и другите клан-лидери, като са с него драстично си променят поведениeтo ...
 13. Ааааааааааааа това не го очаквах! :D
 14. Ммм не съм съгласен. Попринцип си права да, 2-ма елдъри идват в множко на всеки клан-лидер. В случая обаче мисля, че авторите добре са го измислили, защото попринцип Мацката-вълк я видяхме вече, че е наравно с Франки по сила, който е със сигурност по-силен от Кариас. Следователно по пътя на логиката, забрави 2-ма елдъри, само тя трябва да е достатъчна да смачка един млад клан-лидер. Обаче Кариас е различен - той е long-range fighter, докато мацката е силна само на къси разстояния. Като гледам другия елдър е май mid-range fighter с тази негова способност. Ако Кариас успее да поддържа достатъчно разстояние м/у себе си и противника то мисля че ще е предостатъчен да се бие с 2-ма Елдъри, докато не направят грешка за да ги свитне. Разбира се обратното също важи - ако Кариас направи грешка и я допусне мацката прекалено близо пиши го заминал. Таа както казах по-рано - добре са го измислили. Равностойно е. Е сигурно ще дойде някой на помощ, нооо едва ли веднага... със сигурност ще ни накарат да почакаме малко... Колкото до М21 - първия път очите му светеха и силата му се проявяваше някак експлозивно (вятър, земята се тресеше и прочие). Вярно че сега излгежда някак по-различно, но тогава все пак Рай го пробуди. Нищо чудно това сега да му е нормалната трансформация, а онова да е било заради пробуждането.
 15. Хухухух добро начало! Аз пък мисля, че се трансформира изцяло този път. Цялото тяло, заедно с лицето са в козина! Куул! А и боя на Кариас е интересен! За сега се справя, но тоя елдър много странна сила използва. Почнаха и стана интересно! Така трябваше, евалата! (:
×
×
 • Create New...