Jump to content

juicy

Потребители
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от juicy

  1. Младежът е сред любимците ми и дори без реплики да беше щях да го гледам. Не започна кой знае колко интересно, още не мога да схвана кой майка, кой баща, кой любовница, но повечето корейски сериали рядко ме впечатляват с първи епизод. Английският на Мин Хо и на мен ми бръкна дълбоко в ушите. Говори твърде бавно, за човек, който уж живее там. Брашното беше глупаво скалпено, защото тя носи цяла торба в куфара, ако имаше проблем още на летището щеше да я спрат и да почнат проверките.
  2. Започнах и този сериал. Временно бях спряла да гледам корейските продукции (още имам да доглеждам Усещане за жена), но първо с Принца на покрива и реших да погледна и този. Не е нещо извънземно и не бих го нарекла хит, но ми харесва. Не ме натоварва, нямам и големи очаквания и вероятно заради това съм очарована. Чакам с нетърпение субтитрите за 5Е, за да гледам и него
  3. Много много обещаващо начало. Така съм се смяла от началото само на Тайната градина. Искрено се надявам да си остане така, макар, че има много възможности за драматизъм.
  4. Според мен ролята на Дже Ук не позволяваше много емоции. Трудното детство и въпреки богатството труден живот като пораснал. Бащата изигра решаваща роля при героя му. Поне от моята камбанария нещата изглеждаха такива. Но това не ми попречи да съм лудо влюбена в него и да ми се иска нашето Мери да го избере. Язък за надеждите. Дрешките на Гън Сок на мен не ми харесаха. Приличаше ми на папагал постоянно в някакви уникални приумици облечен, но в пълен унисон със стайлинга на Мери, заради което и оправдавам странният му външен вид. Бившата му ми беше уникално антипатична. Наглед хубаво момиче, но я обличаха в още по-ужасяващи неща. Вярно корейките носят доста кожа, но тя все едно беше одрала някое фламинго от цирка на моменти. Останах със смесени чувства от драмата и определено, ако някой ме попита не бих я препоръчала за гледане освен, ако съвсем няма друго. Очакванията ми бяха големи, но за съжаление не се оправдаха. Има някои доста сполучливи моменти, но масата от сценария и сцените не ме грабнаха и няма да останат запечатани за дълго в съзнанието ми.
  5. И на мен начина, по който я обличат ми направи сериозно впечатление. Въпреки, че драмата е от преди няколко години част от дрехите са актуални и сега. Особено в първи епизод ми се искаше да й взема половината костюмчета Относно сериала има само една дума - Опустошителен. До сега не ми се беше случвало да започна да плача още от първи епизод. Стана ми толкова мило още в началото Бини като изтърва вързопчето от майка си. Като ученик беше толкова срамежлив и как кършеше пръсти докато говореше. Как може да промени човек смъртта на приятел... Сякаш живееше заради него това момче. Живееше неговият живот. Аз също си оставих последният епизод за някой път когато почувствам нужда.
  6. Явно всички сме се вманиачили по сериала и тази мелодия. Още първият път като я чух си я дръпнах с женският глас обаче. Мъжкото не ми звучи толкова готино
  7. Все едно аз съм го писала. Мнението ми за героите и за историята се припокриват с твоето.
  8. Златни сте, момичета :wub: :es: Току що изгледах първият епизод и ще съм фен номер едно Много ми хареса и самата история и героите. Обожавам филми за спорт, а и главният герой не е никак за изхвърляне Спорна работа и дано скоро се насладим на втори епизод
  9. Оставам със смесени чувства от сериала. Хареса ми, но не достатъчно. Последно време всичките сериали, които гледам нещо не ме впечатляват толкова колкото в началото като започнах. И определено не е от пренасищане. Както на повечето и на мен Бесния и Катеричката ми бяха любимци от самото начало до края. Бесния повече би подхождал на Юн Хи, но си признавам, че съм пристрастна. Особено ме забавляваха отношенията му с Катеричката. Като му кажеше Бясното ми и направо мед ми капеше от сърцето На края понеже видях по-нагоре, че говорихте. Юн Хи продължи да се представя за мъж. На последният епизод директорът като ги мъмреше с И Сон Джун я нарече Ким Юн Шик. Само не си спомням дадоха ли какво стана накрая с Председателят (така и не му запомних името Ха Ин Су ли беше Су Ни ли беше)?
  10. Ужасно симпатизирах на Бесния в сериала и като визия също. Двамата с Катеричката ми бяха любимци. Сега като гледам негови снимки обаче нещо ми се губи чара. С дълга коса и мустачки е по-добре определено.
  11. Направо и аз нямам търпение да видя с кой се е събрала Мери. Оставила съм си няколко епизода за десерт да ги изгледам на конвейер с финалния.
  12. Олееее ама то сериозно си наближава краят на сериала Като гледам така бързо ще трябва да се развие действието
  13. Липсата на време отново ми се отразява на сериалите, което е нормално. Снощи "налапах" 8,9,10 епизод наведнъж и част от 11 и съм на Мери вълна. Гън Сок определено си взе поправката на целувката с отличен, чак ми стана симпатичен (нищо че вече милион пъти казах, че съм в клуба "Омъжи се за Директора") Сега понеже и Bad Guy гледах и се замислих, Дже Ук ще изиграе ли роля, в която да има връзка и семейство, което го обича Все някакви такива крайно прецакани герой му се падат. Надявам се да го видим и в ново амплоа някога, а защо не още тук
  14. И на мен. Нямам търпение да видя следващите епизоди. Точно студенината и перфектността ми харесват в директора, ха дано Мери с него да се вземе накрая, ще го очовечи него, ще живне.
  15. И аз не знам, а вече интереса ми расте с всяка изминала минута от сериала Нямам търпение за 7ми епизод, вече започва точно драмата
  16. Аз изгледах само първата част на 6ти епизод и сега съм в очакване на останалите, предполагам до утре ще го има и после следва чакането на 7ми, но си заслужава. Вече съм решила, че няма да гледам какъвто и да е сериал с бг субтитри. В началото като започнах да гледам корейски сериали първо гледах с английските и после с българските, но бързо стигнах до заключението, че е безсмислено, макар че преводите са едно към едно точни и даже на места доста по-добре направени от колкото аз си ги превеждам. Тук не разбирам и да има разлика в превода от корейски, но на други сериали (на английски) говорят едно и друго на българските субтитри, прескачат си цели пасажи направо. Сори малко за офф-а, но току що гледах един епизод на един американски сериал и още се чудя защо си губих времето. А заради 6ти епизод на МОМ ми се дояде мандарина, лош Директор лош
  17. Ти си с железни нерви Никога нямаше да имам такова търпение
  18. И аз се надявам да избере Директора. Много ми е симпатичен, дано до края да остане така и да не превърнат образа му в нещо кофти. Макар, че обикновено в ролята на отритнатият е някой много добър и подходящ, който видиш ли просто не се е появил на време пред очите на на`що момиче и тя няма как да замени онзи в сърцето си А след 5 епизод мога да кажа само УАУ (после се чудят приятелки защо нямам търпение за нов епизод)
  19. Току що догледах 4ти епизод. Нямам търпение да видя какво ще стане в 5ти и по-нататък. Странно, но ми се иска Мери да хареса Директора. По-симпатичен ми е, не знам защо.
  20. се усмихва на слънцето :)

  21. Много ми хареса сериала и определено ми харесват и допълнителните епизоди. Точно в това, че не са свързани един с друг им е чарът. Напомнят ми на кратките епизоди Мистър Бийн. Не натоварват и са забавни, няма драма, а само комедия (макар, че Ха Ни винаги си създава своя собствена )
  22. До 3ти и аз ги изгледах, сега съм в очакване на 4ти. Сериала и на мен странно, но още от началото ме грабна. Мери си прилича наистина на паленце и ми е много сладка като каже Скъпиии Двамата младежи пък са напълно противоположни и точно в това е интересното, за разлика от други сериали където в повечето случаи се припокриват. Единият като клошар бездомник, а другият господин Перфектен
×
×
  • Създай нов...