Jump to content

snejnatagora

Потребители
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от snejnatagora

  1. Разбрах, че има и друг линк за спешъла, но не виждам някой да го е качил. Може ли някой да го качи, защото сегашният линк не работи, а без него все едно филма е изгледан до средата . Иначе за самият филм мога да кажа, че можеше да е направен много по- интересно, вместо едно и също да се повтаря няколко пъти с еднакъв резултат. Хареса ми обаче идеята на филма и как играха актьорите, а главната героиня на мен много ми хареса. За Ямапи няма да пиша сега, защото всички сме на едно мнение за него ()
  2. Филма като цяло ми хареса, но имам проблем със спешъла. Първата част нямаше субтитрина български (може би просто няма такива, което не беше чак толкова голям проблем),а втората я теглих поне 5 пъти от различни места и все не иска да тръгне, чуват се само някакви звуци като от превъртаща се касета (не мога иначе да го обясня). Не знам къде е проблема и дали само при мен се получава така. Както и да е, явно няма да разбера какъв е края . Иначе за самият филм мога да кажа, че отначалото не ме грабна изобщо, но впоследствие ми хареса и на моменти беше доста забавен. Малко се разочаровах когато мислех, че тя ще избере "мъжът предопределен от съдбата", а не сладурския дечко, но след това се зарадвах, че го заряза .
  3. Както винаги Кимура се представя блестящо. С тази рошава косица е много сладък . Всичко е ОК- и игра и замисъл, но едно малко ме подразни- че са избрали песен на Мадона за финал на сериите. Не я харесвам и някак си ми развали удоволствието от самият филм, пък и не виждам връзка между нея и тематиката на филма . Но все пак мисля, че си заслужава да се изгледа сериалчето
  4. Истинската любов идва тихо, без лозунги и фойерверки. Ако чуваш звънчета, по-добре си прегледай ушите!

  5. Честно казано и на мен не ми направи много голмо впечатление това сериалче . Очаквах много повече. Кимура си е сладур и тук, но въпреки заложбите му и добрата му игра не можа да направи филма интерсен. Естествено вината не е негова- той единствен срещу всички други луди хора, не му е било лесно. Някак не можах да хвана нишката в цялата работа и ми беше безинтересно в някои моменти. В крайна сметка догледах сериите докрай защото съм инат и не исках да прахосвам напразно играта на Кимура. Другите са пълна боза
  6. Здравейте и от мен . Аз съм от Перник, много обичам животните (имам куче и котка, които са много забавни на моменти), обичам и да снимам, най- вече сред природата. Тръпка са ми местенца с водоеми, въпреки, че имам фобия от дълбоко . Харесвам музика, която има мелодия, като повече ми допадат рок, метъл (не в толкова голяма степен) изпълнители. Разбира се слушам и други стилове, но тези са основните. Главните ми любимци са Nickelback, Staind, Adam Lambert, Hinder, Daughtry, а напоследък започнах да слушам и Gackt и не мога да спра. Покрай него започнах да гледам азиатски филми и така попаднах на Kimura Takuya и вече окончателно бях запленена . Mr. Brain и Pride страшно ми харесаха. Една приятелка допринесе за влюбването ми в азиатското творчество, като ми препоръча някои от филмите и ми отвори очите за този форум (за което и благодаря). Вярвам, че тук ще изкарам страхотно, и че влюбването ще се превърне в страст . За сега съм на вълна японско и се надявам повече филми да се сдобият със субтитри, защото английския ми не е много добър . P.S.
×
×
  • Създай нов...