Jump to content

skofiild

Модератор
 • Content Count

  19,047
 • Joined

 • Days Won

  349

skofiild last won the day on September 23

skofiild had the most liked content!

Community Reputation

16,145 мочи

5 Followers

About skofiild

 • Rank
  Азиатски Бог
 • Birthday 11/13/1982

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Варна

Recent Profile Visitors

5,904 profile views
 1. Black Pink обявиха участие в кампанията за промяна на климата "Dear Earth". Определени са като специални оратори и ще бъдат в Youtube Originals на 23 октомври, заедно с папа Франциск, Барак Обама и Сундар Пичай.
 2. Вчера триото отбеляза своята първа годишнина от дебюта им. Аз си ги харесвам много, затова им желая още дълъг творчески път, много песни, много забава и много приключения и в личен план. То не всичко е работа, все пак.
 3. Упс...лекинко го пропуснахме.
 4. MCND представи пърформанс версия на официалния трейлър за "Reason". Много объркано звучи, по-добре гледайте. Момчетата са прекрасни.
 5. Мюзикъла "Vampire Arthur" обяви актьорския си състав и датите на излъчване. Той ще включва Lee Jaejin, актрисата Kim Ju Yeon и много други прекрасни музикални актьори. Мюзикъла ще продължи от 9 октомври до 6 февруари. Билети
 6. ЕРЕХ пуснаха тийзър към предстоящото им второ EP "BIPOLAR Pt. 2 Prelude of Love"
 7. Kingdom обяви завръщане с третият им мини албум "History of Kingdom:Part lll. IVAN" на 21 октомври.
 8. Happy Birthday to Teail...
 9. Момичетата се завръщат днес, в седем часа ще е премиерното излъчване на видеоклипа им към заглавната песен в албума "LOCO".
 10. Излезе и MV тийзър..
 11. Пригответе се. След по-малко от час, в седем часа наше време по-точно ще е премиерата на новата песен на PANTHEPACK. Да видим какво са ни подготвили Джаксън и компания.
 12. Уф, че е готино това. Оправи ми настроението в ден в който трябваше да почивам, а вместо това ще работя. Ама много завладяваща е тая "Sticker". Много ме кефи Пингвинчо като го каже "Sticker". А момчетата ни са толкова лъчезарни.
 13. Излезе и MV тийзър..
 14. Ето и превю на песните в предстоящият им албум..
 15. Излезе пърформанс видеото към втората песен на Лиса от албума й "Money".
×
×
 • Create New...