Jump to content

skofiild

Модератори
 • Content Count

  2,714
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42

skofiild last won the day on January 21

skofiild had the most liked content!

Community Reputation

1,462 мочи

2 Followers

About skofiild

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Варна

Recent Profile Visitors

1,301 profile views
 1. Siyeon издаде първия си самостоятелен сингъл „Paradise“. Тя участва в съставянето и писането на текстовете за „Paradise“, електронна поп песен, която дава успокояващо послание на самотните хора на съвременното общество.
 2. Момчетата ще се появят в шоуто на "Jimmy Kimmel Live" на 11 февруари...
 3. ATEEZ JAPAN 1st mini Album 'TREASURE http://EP.Map To Answer' 1st mini Album RELEASE 2020.2.12 #Map_To_Answer #ATEEZ #에이티즈 #홍중 Concept Photo 'HONG JOONG' , 'SEONG HWA', 'YUN HO' 'YEO SANG' 'SAN'
 4. Stray Kids "Double Knot (English Ver.)" Performance Video MAKING FILM
 5. SUPER JUNIOR 슈퍼주니어 '2YA2YAO!' MV
 6. Здравейте. Освен от Aviztaz има ли др. торент сайтове от които могат да се теглят азиатските сериали, даже се интересувам специално откъде да тегля китайски сериали? И има ли въобще възможност да са без вградени субтитри? Благодаря.
 7. Момичетата с тийзърни снимки...
 8. HAPPY BIRTHDAY #IM #HBDtoIM #IM_그저_너라서_좋은날
 9. И аз съм един фен. Все съм си мислела, че дебюта на момчетата е бил на 27 януари и така съм го запомнила. И то вярно, че от дни гледам разни постове покрай повода, но днес се учудих като се започна с поздравленията, сумати туита, хаштагове и т.н. То даже Де Хьон даде тон за всичко с негов личен пост покрай повода... Викам си всички от рано започнали да празнуват. А то всъщност дебюта им бил на днешната дата-26 януари. И си го пише навсякъде в различните източници за информация. Чак влизах да проверявам. Мда, наистина съм един фен. С ден окъснял....И като се знам каквато съм отплесната, то май за мен все ще си остане 27 януари и все ще се учудвам всяка година защо почва да се отбелязва от 26... / момичето създало темата е писало 27 януари, трябва да го оправя май/. Без група насреща в този момент, все пак празнуваме 8 години от дебюта на момчетата, на B.A.P и на всичко свързано с тях. Еха, преди осем години са сложили началото на всичко. На тази еуфория по тях, на любовта към тях, на известността, на хубавата им музика, запознахме се с тях и те рязко навлязоха в нашия живот....... И имената Йонг Гук, Химчан, Де Хьон, Йон Дже, Джонгъп и Зело от този момент заеха трайно място в сърцата на феновете, на Babyz.... #FOR8VERWITHBAP #BAP8thAnniversary Ами то, аз като фен пожелавам някой ден отново да ги видим заедно....Трудно, но пък няма невъзможни неща.
 10. [LIVE] 지코 (ZICO) - 아무노래 (Any song) / 김이나의 밤편지
×
×
 • Create New...