Jump to content

skofiild

Модератор
 • Content Count

  19,050
 • Joined

 • Days Won

  349

skofiild last won the day on September 23

skofiild had the most liked content!

Community Reputation

16,145 мочи

5 Followers

About skofiild

 • Rank
  Азиатски Бог
 • Birthday 11/13/1982

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Варна

Recent Profile Visitors

5,906 profile views
 1. ITZY и WINNER Song Min Ho (Mino) са горещите икони на MZ Generation, в най-новия видеоклип на Adidas за есен/зима „MIDNIGHT FLEECE“ през 2021 г. На 23 септември Adidas Korea пусна два различни видеоклипа на кампанията „MIDNIGHT FLEECE“, където ITZY и Song Min Ho бяха видени да моделират своята колекция. Това бележи първото партньорство на ITZY с Adidas, представляващо тяхната колекция като основен модел. Song Min Ho е имал предишно сътрудничество с Adidas и тази наскоро стартирала кампания разкри нови очарования на партньорството им. Наскоро обявените модели на Adidas ITZY и Song Min Ho д
 2. Stray Kids разкриха видеоклипа си за танцова практика за "Domino"! Stray Kids "DOMINO" Dance Practice Video
 3. Youngjaeпродължава да се подготвя за соловия си дебют и пусна нова тийзър снимка. Youngjae, известен също от феновете като неговото продуцентско име Ars, ще пусне първия си мини албум „COLORS from Ars“ на 5 октомври от 18:00 ч. KST. Това ще отбележи първото официално самостоятелно музикално издание на Youngjae, откакто се присъедини към новия му лейбъл, Sublime Artist Agency. *** Jay B пусна тийзър плакат за заглавната си песен „FAME“ с участието на Junny. „FAME“ е заглавна песен от първия самостоятелен албум на Jay B „SOMO: FUME“, който включва и заглав
 4. Black Pink обявиха участие в кампанията за промяна на климата "Dear Earth". Определени са като специални оратори и ще бъдат в Youtube Originals на 23 октомври, заедно с папа Франциск, Барак Обама и Сундар Пичай.
 5. Вчера триото отбеляза своята първа годишнина от дебюта им. Аз си ги харесвам много, затова им желая още дълъг творчески път, много песни, много забава и много приключения и в личен план. То не всичко е работа, все пак.
 6. Упс...лекинко го пропуснахме.
 7. MCND представи пърформанс версия на официалния трейлър за "Reason". Много объркано звучи, по-добре гледайте. Момчетата са прекрасни.
 8. Мюзикъла "Vampire Arthur" обяви актьорския си състав и датите на излъчване. Той ще включва Lee Jaejin, актрисата Kim Ju Yeon и много други прекрасни музикални актьори. Мюзикъла ще продължи от 9 октомври до 6 февруари. Билети
 9. ЕРЕХ пуснаха тийзър към предстоящото им второ EP "BIPOLAR Pt. 2 Prelude of Love"
 10. Kingdom обяви завръщане с третият им мини албум "History of Kingdom:Part lll. IVAN" на 21 октомври.
 11. Happy Birthday to Teail...
 12. Момичетата се завръщат днес, в седем часа ще е премиерното излъчване на видеоклипа им към заглавната песен в албума "LOCO".
 13. Излезе и MV тийзър..
 14. Пригответе се. След по-малко от час, в седем часа наше време по-точно ще е премиерата на новата песен на PANTHEPACK. Да видим какво са ни подготвили Джаксън и компания.
 15. Уф, че е готино това. Оправи ми настроението в ден в който трябваше да почивам, а вместо това ще работя. Ама много завладяваща е тая "Sticker". Много ме кефи Пингвинчо като го каже "Sticker". А момчетата ни са толкова лъчезарни.
×
×
 • Create New...