Jump to content

Iry

Потребители
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Iry

Profile Information

  • Пол
    Not Telling
  • Местожителство
    plovdiv / milan

Iry's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Е , радвам , се че не съм единствена . Като те слушам май Пекаря Ким Так Гу , ще е следващия сериал в списъка ми . Но нека първо завърши този ! Вече изгледах още няколко епизода - като почне човек и не може да се спре . Не знам как ще я карам като ги изгледам всички до сега и трябва да чакам епизод по епизод всяка седмица . Отдавна не съм гледала , нещо да ми е така интересно и мисля , че добрия актьорски състав е нещото , което поне на 60 процента прави драмата толкоз добра . Иначе екшън сцените наистана са добри и визуално изпипани ( нищо , че хич не ми се струва възможно да те застрелят в кръка и после ти да продължаваш да припкаш по покривите , без проблем ... все пак за драматизма на филма , всичко е прието ) . Също съгласна съм за Shin Hyun Joon - неговото изпълнение на престорен луд , беше доста добро !
  2. Аз също започнах да следя този сериал и съм много доволна до момента въпреки ,че съм изгледала само няколко епизода . Първо – главния герой много ми харесва , защото не е типичния богаташки син , който все присъства в повечето драми . Характерът му на хем зъл , пък не съвсем , също ми е доста интересен . Такива образи , който тепърва ще се развиват и който са леко зли , явно е че много ми допадат . Мисля ,че Joo Won се справя доста добре с роляти си . Това е първата драма , където го виждам ( само на мен ли точно в тази роля , той мааалко ми напомня визуално на Kang Dong Won ? ) Като цяло целия актьорски екип ми се струва на ниво . Второ – малко разнообразие в избора на епоха , също ми се струва интересно . Трето – все пак историята е базирана на manhwa , та се надявам тия 28 епизода да имат повечко материал за развитие . За сега е достатъчно динамично и интересно . Та следя с интересен и не се надявам да не спра да го гледам на средата , както става напоследък с доста сериали .
  3. Страхотни снимки ! На много красиви места сте били като гледам ! Вече нямам търпение за тия последни епизоди ! Надявам се скоро пак да получиш някое и друго участие в драма и не забравяй да ни кажеш коя е , че да я гледаме ! Радвам се да прочета такива добри неща за Ha Ji-won. Винаги ми е била симпатична , пък и участваше в един от първите корейски филми , който съм гледала . Със сигурност ще те запомни де , няма съмнение ! Мерси още веднъж ,че сподели толкоз много интересни неща с нас !
  4. ха-ха ! Сериозно , драмата зад кадър е напълно достойна за филмиране ! Този бой с камъни , направо ме разби ! Искам и аз мнаго да ти благодаря , niko24, че споделяш толкоз много интересни неща с нас ! Наистина замисли се да напишеш една книга , пък и после и филм ще спретнем по приключенията ти из снимачните площадки . Трябва да ни разкажеш и за Хонг Конг някои път . Колкото до Сънг Ги , колкото и да ми е приятен да го гледам на екрана , съвсем ми се струва реално да е леко дръпнат и студен . Не знам дали защото стават леко арогантни или е защото просто им е писнало , но извън светлините на прожекторите , малко "звезди" успяват да са винаги дружелюбни и благоразположени . Аз останах малко назад с епизодите , но сега ще наваксам да видя как ще се оправят нашите срещу американците .
  5. да , извинявай - свекърва исках да кажа ( грешка на езика ) . Виж , той Бонго е там за да компенсира всякаква друга липса на зли персонажи ... въпреки ,че той по-скоро спада в категория "смахнатия вълшебник" отколкото в категория "зъл и страшен" , но това му е сега "чарът" . аз все още чакам да се развихри в следващите епизоди . иначе нямах в предвид ,че има някаква силна политическа сатира в сериала , просто исках да отбележа , че южнокорейските министри , които се появяват от време на време , са ми смешни . Единия помня беше много устат , а другия само му се караше да не се преструва или нещо такова .
  6. Много успехи и аз ти пожелавам и дано наистина да имаш възможността да ни разказваш за още много продукции , с твое участие ! Колкото до серияла , мисля ,че някои вече споменал същото , но и на мен ми се струва , че историята не е най-важното тук , т.е. сюжетната линия не е съвсем плавна и навързана , а по-скоро има събития, които се случват само за да се създадат някакви предпоставки и ситуации межди героите .Но това не значи , че на мен не ми е интересно да гледам сериала – напротив . Има си моменти и диалози , които много ми харесват и те компенсират за някои други слабости . Освен това , героите имат потенциал за развитие и е интересно да ги гледаш как се справят и реагират в различни ситуации ( дори някои от тия ситуации да са леко странни ) . След като дори на Бонго му свикнах , та не ме дразни вече , то нямам проблем с гледането . искам нещо да спомена и за образа на възрастната кралицата , защото аз доста я харесвам . Стига със злите снахи . Толкоз е крехка и сладка тази женичка , много й се радвам . Харесва ми отношението й към Hang Ah и това как внимателно я напътстваше , но й се караше като се наложи . Искам да спомена нещо и за образа на южнокорейските министри , които се появяват от време на време – те са си чист елемент на черна комедия . Честно , много им се смея , напомнят ми на нашите си по някакъв начин .
  7. няма скрито покрито тук ! Мерси много за споделената информация !!! Снимката е жестока ! Като гледам бая сгради си имат писти за хеликоптери , не е шега работа . 50тия етаж , а ? Завива ми се свят само като чуя числото .Като гледам колко хора са се събрали на едно там , май ще има пак екшън и драма . Но ще си премълча какво си мисля , че ще става . Жалко ,че видеото не работи , ама няма нищо . Направо ти завиждам ( най-благородно ) за това ,че имаш възможността да си част от различни продукции . Сигурно е уморително , но пък ми се струва много интересно ! Като дойда до Сеул един ден искам и аз ! Все за статист ще ме вземат ( надявам се ) . Тъй или иначе киното ми е мания , викам да ми стане и професия , та може и да мирясам . Все се чудех от къде ли е - акцентът му един такъв леко особен . Всъщност изглежда ми леко познат , но не знам защо . Да си държи здраво перуката , че Бонго да не му я отнесе с някои фокус . Иначе Бонго ( много ми е смешно това име ! ) въпреки ,че е фокусник , мисля , че май си е съвсем естествено хора тук да го възприемат повече като клоун . Това е защото се държи така „ нормално „ . Може би е твърде пресилен образ , почти като карикатура , но е наистина запомнящ се персонаж – да му се смее ли човек , да го мрази ли и аз вече не знам , но внася колорит , спор няма . Принцесата обаче нали уж беше много смела да скача от скалата и ще си каже човек , че е настина със силен и решителен характер , та ми е още леко странно ,че това така силно е травмира , че да си загуби паметта. Но нещата в сериалите си имат друга логика , така че няма какво да се замисля човек прекалено за определени неща . Сега се захващам с епизод 11ти ( много са бързи със субтитрите , браво) ! Епизод 12ти ми се струва пъти по интересен , но нека караме по ред
  8. мерси , че ме просветихте ! аз прегледах новите епизодчета набързо , но без субтитри ми е трудно да схвана повечето неща , та ще изчакам няколко дни .
  9. Iry

    Big Bang

    Аз също да пожелая Честит Рожден ден на Daesung !!!
  10. Аз очаквах нещо съвсем различно от този сериал , но пък взе че ми хареса и така . като е по-заплетено ми е по-интересно . Има си недостатъци тук и там , но то няма как иначе. Много ме радват главните герои , като повече си ги знам от други драми и ми беше интересно да ги видя как ще се справят тук . ( примерно Jo Jung Suk ми беше от любимите персонажи в What's Up ! и колкото и да можех да си го предсавя в толкоз сериозен образ , се справя доста добре ! много са сладки с принцесата ) Малко ме дразнеше тоя „Фокусник” в началото , ама му свикнах и сега просто ми се иска по-скоро да му натрият физиономията . Искам само да ви питам нещо , че не мога да се ориентирам – кой точно е българина във филма ? Извинете моето невежество по въпроса , но се чудя между един-двама и не знам точно кой е . Признай си , niko24 , за да мога да ти се радвамe и да се гордеeм като се появиш на екрана , хаха . Също ако имаш време и желания , я кажи как е да снимаш драма ? Аз защото имам силен интерес към снимачни площадки , правене на филми и подобни , та ми е интересно . Колко време отнема ? , екипа готин ли е ? , каквото там сметнеш интересно да споделиш ще му се радвам !
  11. Iry

    What's Up (2011)

    тук има и 5 епизод преведен ! както и 6ти !!!
  12. яз хич не разбирам от имена и правилното им произношение , но въпреки беше е странно да ги чуваш на български в началото , заради навика . Но на мен ми е безкрайно забавно . Изведнъж нашите любими корейски актьори "говорят" на собствения ни език и се показват по националната ни телевизия ! При всички положетия това ,че филма е дублиран е по-удачно , защото така по-лесно ще се приобщят хората да гледат азиатски филм отколкото ако има субтитри . Явно те са направили превода от английски и от там идват неточностите , които някои от вас откриват . Вероятно е нормално човек като види , че има грешка да изрази мнение по въпроса . все пак това е телевизия и ние имаме очаквания , че каквото се дава там трябва да е точно и изпипано . Но тъй като това не е документален филм за Корея и корейския език , то неточностите не са такъв проблем и не пречат на обикновения зрител да си гледа с удоволствие . Всъщност на мен ми е много любопитно какъв рейтинг ще има сериала и дали ще се хареса . Дано да не сме само ние дето си го гледаме и му се радваме .
  13. аз гледах сериала през април и доста ми допадна ( има разни дребни неща за оправяне , но се губят на общия фон) . Сега бях много ентусиазирана да го гледам по БТВ и даже насърчавам , който ми попадне , да направи същото . Дори да съм отвикнала да гледам телевизия ( това някакви реклами да ми развалят гледането или пък да не мога моментално да си изгледам 3 серии на веднъж не е за мен ) като добро дете си гледкам всяка вечер и си припомням стари емоции . Добре ,че знам какво ще стане , та си гледам спокоино . Нямам търпение да минат 5-6 епизода и да чуя мнението на моите познати за филма . много ми е интересно как един незаразен от азиатски сидром зрител ще приеме сериала . Дано някои хора не се откажат да го гледат само защото героите са азиатци , че много ще сгрешат . колкото до превода - беше ми доста странно от начало , но свикнах .... до момента , в който тая вечер чух самия ТОП ( аз имам Биг Банг синдром и за мен да видя ТОП в сериала винаги ме кара да забравя за какво става дума и да се усмихвам широко и да му се радвам ... все едно виждам стар приятел или просто някой , който просто познавам като съвсем друг човек ) , ТА като го чух днес да "говори" български и просто умрях на място . Не можах да спра да се смея около 1 минута . Мисля ,че него никой не бива да го дублира , защото ТОП губи поне 40 процента от чара си без секси гласа си . LOL ! В крайна сметка , мисля ,че БТВ без да съзнават , се превръщат в една доста модерна телевизия , защото като гледам корейската вълна скоро съвсем ще ни помете ! като събера малко мнения за филма , пак ще пиша ! и този път без излишни изблици от моя страна ( обещавам ) пс стана някаква грешка с поста ми преди малко ... не успявам да го изтрия , извинявайте
  14. аз гледах сериала през април и доста ми допадна ( има разни дребни нещта за оправяне , но не си струва да се споменават ) . сега бях много ентусиазирана да го гледам по БТВ и даже насърчавам
×
×
  • Създай нов...