Jump to content

jenevie

Потребители
  • Мнения

    56
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно jenevie

  • Рожден ден 01/03/1988

Profile Information

  • Пол
    Not Telling

Последни посетители

546 профилни разглеждания

jenevie's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

2

Обществена Репутация

  1. Определено и азиатския вариант на тази история е добре пресъздаден.Гледала съм Гонг Ли и в други филми но тук определено ми хареса много женствена ,красива еманципирана жена.А Анди с тоя негов танц със чорапогащника направо ме уби.Филма не е нещо особено ,става за гледане и определено малко подобри моето мнение за живота в комунистически Китай.
  2. Има чуството, че в казармата ще му спукат Д то. Ако е дори малко прилича на родната тешко му и горко. Се ще се намери някой депредиран редник с девствен мустак дет да си каже "ТОЗ ПЪК КЪФ Е ТОЛКОЗ , ЧЕ ЩЕ ГО ГАЛЯ С ПЕРЦЕ Я ДА ГО СПУКАМЕ ОТ ТРЕНИРОВКИ" . Няма да е толкова розово колкото си мислех в началото защото в края на краищата той е един ако не и най-голямата Южно Корейска звезда и цял свят е чувал за Рейн и заслужава уважение най-малкото за това, че прославя своята страна. Нещо кат Патриот де. Надявам се началниците му да са негови фенове. Като нас и да му се радват само. Пък ако чуем че нещо лошо му се е случило усещам че един самолет няма да ни побере да отидем да го спасяваме.В корейската преса ще има заглавия от рода на "ЕДНА СЮРИЯ БЪЛГАРСКИ ОТКАЧАЛКИ ФЕНКИ НА РЕЙН ЗЕХА ЧЕ ТРОПЯСАХА ЦЯЛАТА КОРЕЙСКА КАЗАРМА ЗАРАДИ НОВИНИ ЗА ЛОШОТО ИМ ОТНОШЕНИЕ КЪМ РЕЙН" РЕЗУЛТАТ : МАСОВО ОТВЛИЧАХА КОРЕЙСКИ ЗВЕЗДИ Аaaaиииидеeeee филма е готов. Озаглавен Save Rain.
  3. Kакто и при вас моята мъка е безутешна. Много голяма звезда но можеш да видиш и човека зад обвивката на звезда.От както съм се хванала на корейското хоро тази звезда започна да свети по ярко от всички останали, това е човека който ме накара да се за интересувам от корейската музика и филми.Корея губи за две години голям талант и много много интересен човек.Завинаги в мен ще остане впечатлението за концерта в Дрезден на който всички гернанци,австрийци,французи, англичани и прочие други националности пееха на корейски с него.Колко силно излъчване и как несигурността която би трябвало да изпитва на такъв концерт всички накрая ни направи с леки колене. Ходила съм на Мадона,Риана,Ю-2 ,Металика но само на неговия се почуствах със истински напълнена душа. Много се надявам да се справи с родната казарма като с поредното предизвикателство в живота и да не си дава много зор защото той бая се потруди да небъде забравен скоро. Good luck and many kisses from Bulgarian fans Ji hoon!!!!! :yes::thanks::kissy::kissy:::kissy:::kissy:
  4. Честит рожден ден на сладката Хе!!! Това е любимата ми корейка събира всичко най-хубаво от корейската нация. Няма никой, който да казва по сладко "BIANE" от нея. Дано още дълго време успява да влиза под кожите ни / дори на най-закуравелите азиатскосериалните любители който рядко могат вече да се трогната от поредната корейска лигла/ Много добра актриса и страхотна жена. Прекрасна аааа!!! Много се надявам да я виждаме в повече добри продукции където да има шанс да разгърне потенциала си. Цунки Ън Хе
  5. Толкова отдавна не бях гледа филм със Ерик, че бях забравила колко добър актьор е всъщност. Филма е старата приказка на нов глас , главната ми хареса , да малко е неадекватна от време на време но от девствена северно корейска тайна агентка/която не е точно агентка/ какво може да очаква човек, Ерик е приказка, другия мъжкар е сладурчо от всякъде кадет го погледнеш, а досадната богата наследница мога да кажа само - поредната добра актриса под образа на втората надменна богаташка от голямото добро утро. Историята е добра, субтитрите са добри само едно не можаха да изтраят очите ми - Как аджаба на Ерик, тоя голям мъж /защото за азиатските стандарти той си е една глава над всички / който си го знаем като мъжкар, решиха да му боядисат косата червена на черна основа при това на моменти беше пурпурно червена, и да го облекат като последния клоун в началото, е слава на бога усетиха се и към края вече го пооправиха. Филма много ми хареса много смях със старата генерация агенти.Главната е една от най-красивите корейки която съм виждала до сега, а Ерик дано повече да се снима сега когато излезе от казармата / от където между другото се надявах да излезе с повече плочки на коремните мускули /.
  6. jenevie

    Vampire Knight (2008)

    Разни хора , разни мнения. За мен сериалчето си е много добро и увлекателно. И на мен това ми бе едно от първите анимета /може и първото/ и като такова винаги ще навява в мен топли чувства. Юки ,Канаме и Зеро - добре издрадени образи и история, която те завладява. Ако излезе трети сезон пак съм за Канаме / въпреки там роднинските връзки/ , от двамата той прави по плътно и трайно впечатление за мен. Но най-готин е Акатски сладур от класа
  7. От толкова отдавна не бях гледала толкова забавен сериал. Образа на Доко е просто велик , силен ,дълбок изигран страхотно от нащо момче. Незнам за вас но с това еднообразие на сюжети и хубавци просто търся добрата игра и като видиш толкова въздействащ образ и колко добре е пресъздаден ти прави кеф да гледаш подобен род сериали. Сестрите Хонг- след Градината останах очарована от тях. Тези два сериала толкова напомнят един за друг, че чакаш всеки един момент да се появи Бини и да каже "Копувам сградата" или "Абе ей я си ми върни горницата на анцунга". В сериала се носи атмосфера на мистика и нещо по дълбоко от колкото изглежда. Направо му повярвах , че найстина е влюбен в нея. Мисля, че сетрите вече изградиха своя почерк върху индустрията и този сериал "мерише" на тях. Много добър сериал
  8. Снощи пак си го пуснах зада си припомня от къде е останала тази прилика с творбата на Шекспир и стигнах до заключението че :Определено има аналогия с Хамлет, някой сцения направо си бяха изкарани от пиесата. Давам конкретен пример: Сцената с Театрото където пресъздадоха смърта на стария крал със течността в ухото , убит от собствения си брат и естествено семейната срама за майката / която тук е просто мащеха с грешни наклонности/. Офелия пресъздадена от млада влюбена трагично умряла девойка, дъщерята на министъра. Определено има някаква прилика в сюжетите. В края на крайщата всички се учат от най-добрите нали!
  9. Уникален филм!!! Всеки път щом го гледам улавям нещо ново в сюжета. Може да ме намерите за малко странна но филма ми напомня на Шекспировия Хамлет. Ако се загледаш в някой моменти все едно гледаш Шекспирова постановка. Както някой написа изключително внимание към детайлите, много колоритен, красив и затрогващ филм. с една дума "филма е една феерична азиатска приказка за страстта...".
  10. За серичяла откровено мога да кажа , че това е един малко по различен поглед от страна на режисьорите в Корея. Няма я известната мелодрама и рев до припадък. Имаме нещо от типа на корейския вариант на лежерен американски филм от типа на секса и града / но в много по различен вариант /. Филма дава една по реална представа за това какви са истинските отношения във корейското общество между двойките. Няма я тази хирболизирана мелодрама - да имаше моменти на драма но в коя връзка ,която и се вижда края не се усеща страдание и самота. Много силни моменти имаше във филма ,аз която не съм от много вярващите във суеверия, сродни души , вечна любов и тем подобни цяла сутрин си мисля в колата на път за офиса дали за всеки един човек има една половинка, която да го разбира и да живее със същите дилеми и въпроси като него. Може би защото не съм спала тази нощ за да гледам това прекрасно филмче и мозъка ми се е размътил но найстина днес слънцето ми се вижда по ярко, а морето по синьо, вятъра по свеж, а бриза леко донася мириса на море и плаж. Хареса ми, вдигна ми настроението и определено ме накара да се замисля това са моите изводи за сериала. Дори и тъпата идея за сродни души може да те накара малко да си повдигнеш настроението въпреки , че според моя "мъж дет още неми е предложил" ние сме били сродни души - /нека да си го вярва / винаги може да се надяваме на нещо повече . Хубав ден на всички и лека седмица !!! P.S. "Мило нали знаеш че много те обичам и определено ти си моята сродна душа "
  11. jenevie

    Kim Bum (Ким Бом)

    Честит рожден ден на нашия сладур!!! Дано да му се падне някое готинка роличка в нова продукция. :D
  12. Тъкмо изгледах На изток от рая и се чудих кой е този сладурчо. Мога да кажа че Даниел Хени вече има много сериозна конкуренция с това сладурче. 188 см сексапил. ахахахаха
  13. Просто немога да не отбележа такова голямо събитие Честит ни рожденник Честит рожден ден Рейнчо всичко най най и лека казарма.
  14. Не беше ли утре бе душата? Нали на 25.06
  15. Вижда ми се голяма простотия но може и да интересно преживяване. 100% смях ще има. Тез гейши дет им излизат саби от дупетата ще са страшни. Ще се гледа ако не за друго, то поне за веселото.
×
×
  • Създай нов...