Jump to content

kimjaejoonglover97

Потребители
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно kimjaejoonglover97

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

kimjaejoonglover97's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

17

Обществена Репутация

  1. Тъкмо бях стигнала средата, когато всичко изчезна от Vbox. Приятна изненада от днес - сериалите отново да са налични. Нямам търпение да видя как завършва историята.
  2. Страхотен филм. Спомням си, че за първи път го гледах на фестивала "Седмица на корейското кино". Оттогава периодично го пускам отново. Забавен филм, с добри бойни сцени и... Бини, разбира се. За него наистина може да се каже, че е като виното - старее и става все по-готин.
  3. Много приятно сериалче. Личеше си химията между главната двойка и много ми хареса, че през по-голямата част от сериала си стояха или прегърнати, или се държаха за ръце, както се казва, приличаха си на истински влюбени. За първи път наблюдавах любовен триъгълник при второстепенната двойка, но беше интересно. Феноменална актьорска игра от страна на Фън Джъ Син. Харесвам го още от My Girl, но тук направо изби рибата. С удоволствие ще изгледам и останалите сериали от тази година с негово участие, а дано го видим скоро пак да си партнира с Ли Мо Джъ. И не на последно място - БЛАГОДАРЯ на преводачите!
  4. Ще си призная, че започнах сериала заради едно клипче с прословутите лицеви опори в леглото в първи епизод, но съм много доволна. За моя вкус сюжетът е 10/10 - държи в напрежение до самия си край, има хубави екшън сцени, романтичните моменти са на добро ниво, голямо забавление пада и с ревността на главния и родителите на девойката, като също така има един наистина добре изграден образ на психопат в лицето на Да Ън и още повече красиви актьори сред мъжкия каст. Музиката също много ми хареса за пореден път. Изгледах сериала за един ден, без да превъртам и без да ми доскучае, което е достатъчно, за да го препоръчвам с две ръце и да го водя в списъка с продукции, които със сигурност ще гледам отново. P.S. щеше да е по-добре да не трият толкова добри сцени, но поне пак можем да ги намерим да ги гледаме
  5. Цялостно сериалът е много добър като за нискобюджетна продукция - има комични моменти, има интриги. Главният е просто перфектен - усмивката му е убиец, а и се справя страхотно и в сериозните сцени. И само заради него бих препоръчала/гледала отново сериала. Ще бъде супер, ако в бъдеще го видим повечко в главната роля, има потенциал момчето. Музиката - отново брилянтна. Откъм романтични моменти пък според мен сериалът си куцаше. Имах чувството, че главният я обича твърде много, а тя не го заслужава. Иронично, но най-хубавите им моменти бяха именно в най-тежкото в края. Но да видим какво ще стане във втория сезон.
  6. Много добър сериал. Имаше забавни моменти, характерните за китайските исторически сериали - Кунг-фу летежи, злорадстващи сестри и опити за дворцови преврати. Като цяло сериалът е с предвидим сюжет, но много лек и приятен за окото. Костюмите са чудесни, актьорите - много хубави и добре изпълняват ролите си. Главните имаха химия помежду си, убедиха ме, че са си женена двойка - имаха както страшно романтични и нежни моменти, така и спорове, с което показаха, че отношенията не са винаги цветя и рози. Любовните истории на второстепенните двойки също бяха интересни. Последният епизод беше чудесен и беше един от редките случаи, в които не беше претупан. Музиката към сериала е много нежна и чувствена. Като цяло успешен проект според мен, който увлича до самия си край, поради което го препоръчвам с две ръце, а дано Сизър У и Танг Мин имат много общи проекти в бъдеще, защото определено им се получава.
  7. Много лек и приятен сериал, набързо изгледах половината епизоди.
  8. Много приятно и леко сериалче до момента.
  9. За момента този прочит на историята определено е любимият ми и измества корейския, който поне за мен беше най-интересен. Харесва ми химията, която двамата главни актьори имат помежду си.
  10. Много приятно сериалче, за два дена го изгледах. Леко, забавно, романтично, а главният е голям чаровник, леко напомнящ в лице (поне според мен) на Бини.
  11. Здравейте! Бих искала да помоля да ми препоръчате някои сериалчета, подобни на Игра на лъжци и Куросаги. Благодаря предварително
  12. Хора, вижте! Това е албум с цитати от корейски поп песни. Казаха, че можеш да си поръчаш цитат ^^
  13. Мерси много. Принцесата и скандала ги почнах и съм просто очарована
×
×
  • Създай нов...