Jump to content

desjer

V.I.P.
 • Posts

  884
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by desjer

 1. Machine Gun Preacher / Проповедникът с картечница (2011) Смотано заглавие за такъв интересен филм...
 2. Аз такова... с малко закъснение ( ) , ама: "Дочакахмеееееееееееее! Ура!" С нетърпение ще чакам да излязат всички субтитри, за да гледам сериала. Спорна работа! :panda-145:
 3. Ще бъда много кратка с коментара.. Сериалът в две думи: измислици-премислици. Загубих си времето с него. Отдавна не бях се чувствала така излъга в надеждите си за даден сериал. Ако е имало някаква ценна идея, то аз не я усетих от безкрайните лиготии и "политически" конфликти. Актьорите се справиха добре, но това в никакъв случай не ме спаси от скуката. Ох, Razzormaw, ще ме умориш от смях с: Но пък имаш право.
 4. Бързичко изгледах сериала. Голям смях падна в началото. В 20-те епизода за събрани всички клишета на корейските драми. Недоизпипани моменти имаше безброй. Нито Мики, нито Han Ji Min успяха да ме спечелят с игра. Виж Lee Tae Sung бе страхотен в ролята на . Но като цяло не съжалявам, че отделих време да го изгледам.
 5. Е, това (Saving General Yang) ще бъде интересно да се види. Много му отиват тези мустаци и брада. Ама и как са му зачервили бузките само!
 6. С малко закъснение искам да похваля pinhead за избора на филм и за хубавия превод.
 7. 143 downloads

  Превод: pinhead Редакция: desjer
 8. Чудесен разказ, чакам с нетърпение продължението.
 9. Смешен и наивен сериал, Не блести с особен сюжет, нито пък с кой знае какъв каст. И все пак не е труден за гледане. Само се надявам положението на домашните помощници в Корея да не е точно такова.
 10. Ерик тук е невероятен! По принцип не го харесва много-много, но вече съм му фенка. Почти засенчи всички останали актьори, а те се представиха чудесно. Да се нищи сюжетът обаче, не си струва - толкова е посредствен. И все пак го изгледах на един дъх.
 11. Че е комедия, комедия е. Но на моменти ме отегчи до смърт. Добре, че е приятно изглеждащият каст, че да не зарежа сериала наполовина.
 12. Сериалът е доста разтеглен, но тематиката му е доста интересна. Не съм си и представяла, че една азбука може да предизвика такива интриги. Но любимецът ми не бе Канг Че Юн, въпреки че бе представен от Чанг Хьок, а крал Седжонг. Бе страхотно изигран от Хан Сок Кю.
 13. Сериалът ми хареса. Не подходих с големи очаквания и ме изненада приятно. През цялото време съпреживявах с Jang Myung Hoon. Не мога да си кривя душата, че Kim Seung Woo не ми е любим актьор, меко казано, но тук бе ми бе толкова мъчно за неговия герой. Чудесно игра. Както е написала parab, това е перфектната роля за И Да Хе. Много ми бе интересно как ще й се развие образа. За първи път виждах главна роля. Но още от самото начало й съчувствах и я оправдавах... донякъде де.
 14. Наистина сериалът е мелодрама. Лично на мен много ми хареса, въпреки някои измишльотини. Не историята увлича, а перфектно избраният каст и добрата му игра.
 15. Филмът ме изненада много приятно. Смях се от сърце. Точно, zlaty_pet, това прави филма запомнящ се. Гледайте няма да съжалявате.
 16. Version 1.0.0

  81 downloads

  The Beast Stalker (2008) - Превод: Mike Редакция: desjer Версия: v720pBluRay Валидатор: mrnkaloto The Beast Stalker (2008) - v.CoWRY - Превод: Mike Редакция: desjer Синхронизирал за версията The.Beast.Stalker.2008.DVDRip.XviD-CoWRY (2CD) Fastuka Валидатор: mrnkaloto
 17. Четири поучителни интересни истории. Времето минава неусетно. Актрисите са много красиви, особено собственичката на магазина в първата история. Гледайте, няма да съжалявате!
 18. Много сладко филмче. Наистина е забавно и трогателно. И дори не е украсено с излишни драми и захаросани сценки. Ye-seul Han и Joong-ki Song си паснаха идеално. Е, вярно е, че на 2-3 места нещо ми убягна логиката, но това не разваля общото впечатление от филма. Гледайте, няма да съжалявате.
 19. 6) Кои други двама биха се съгласили да да са й едновременно съпрузи?
 20. Още не мога да се събера в кожата си, задето са окепазили филма Но въпреки това филмът е завладяващ, великолепен, разтърсващ, а краят му... неповторим. Актьорската игра няма да е коментирам, защото ще трябва да се повторя. Не мога да повярвам колко малко коментари има този филм.
 21. Наистина филмчето е забавно и леко за гледане. Двата часа минават като миг. Завършекът е идеален. Въобще останах приятно изненадана. zlaty_pet, мда... това за вдъхновението си го казала много точно.
 22. Не си прочел правилно. Не са подобни, а са сцени от Sunny.
 23. Мислех си, че днес не ми е ден за филми и ще ми се наложи да пиша второ негативно мнение за филм. Но след първия половин час, филмът ме грабна и разчувства. Историята е банална и същевременно трогателна, някак си истинска... И двамата образа много ми харесаха - една откачалка попада на друга и двамата се стремят към "нормалното". Както е написала Stelita историята е малко повърхностна, но дори и само заради актьорската игра филмът си струва да се види.
×
×
 • Create New...