Jump to content

naia

Покровители
 • Content Count

  779
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

naia last won the day on September 20 2018

naia had the most liked content!

Community Reputation

524 мочи

About naia

 • Rank
  Пазител
 • Birthday June 18

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Пловдив

Contact Methods

 • Skype
  bubanaika

Recent Profile Visitors

1,987 profile views
 1. Има чудесна тема на сериала, ще се радвам да пишете там. Кира111, добре дошъл/а! Сериалът е в раздел "Тайландски и други азиатски сериали" в основния форум. И аз благодаря за хубавия превод на Хикари сан.
 2. Черно коте, виждам ентусиазъм, разбираемо е. Аз съм поне 33 години по-голяма от теб и гледам това, и не само, превеждам го. Има по-стари неща.... и също красиви. :-)))) Това е първото и хубаво по темата. Няма как да наводним форума с БЛ. Има си тема за това.
 3. Мрънче, честит рожден ден , мила! Да си ми жива и здрава, прекрасни емоции, усмивки и десетина пътувания до Китай / когато преборим гадния вирус!/
 4. Ще чакаме, то се знае! Черното "мяу", благодаря, че беше нас!
 5. Хайде, вече всичко излезе:-))) Благодаря от сърце на HikariDu За превода и изключителното себераздаване! Тео сан, ти си знаеш!:-))))
 6. Честито за пръстена, аз утре ще ходя да търся. Колкото до теориите, и мен ме изненада много сценаристката. Гледай. Скоро пак ще пуснат суб. А паузата между 11 и 12 епизод от три седмици покрай Нова Година, направо щях да се побъркам.:-))) Няколко хиляди души от няколко държави треперехме. Такова чакане не е било...:-))))
 7. Ужасяващо много се бавят. Повече от месец. и половина. Толкова съжалявам..
 8. Огромно забавяне и май така ще е с всеки епизод, за съжаление.
 9. Поредният пети епизод г на руски го чаках 1 месец и 13 дни. Готова съм. Не мога да изразя колко съм бясна!!!! Не намирам как да го кача в сайта... Той ме е забравил:-)))
 10. Да ти кажа, часовника "HOME" го има в ЮСК. И аз си го имам, и му се радвам. Преди сериала е купен, ама няма нищо случайно.
 11. Много благодаря, че го написа това. :-)))) Старите преводачи го ползваме, за да "минем " над вградените суб. Но понякога в тракерите пада лентата/ не знам защо/ и настава ад.
 12. Благодаря на модераторите за бързото качване навсякъде!! Аригато, момичета!!! Много благодарим с Хикари!
 13. Така сме, така сме. Бягай да си купиш пръстен за палеца:-)))) Много секси! Преводът върви ритмично и бързо. Радваме се на феновете.
 14. А, не, Шекспир не!:-)))) Той все ги убива накрая:-) Тези си ги искам живи и здрави:-))
 15. Аз се влюбих във влюбеността им. То бива химия.... бива.. ама тази химия разби скалата за измерване. Плахи целувки в началото, а накрая взех да се питам оператора как издържа.:-)))) Много истински, невероятно си паснаха. Надяваме се на втори сезон, но в понеделник ще стане ясно. И.. да, си купите пръстен за палеца. :-))) ще се разпознаваме от далече.
×
×
 • Create New...