Jump to content

naia

Покровители
 • Content count

  683
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

naia last won the day on September 20 2018

naia had the most liked content!

Community Reputation

395 мочи

5 Followers

About naia

 • Rank
  Пазител
 • Birthday June 18

Contact Methods

 • Skype
  bubanaika

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1,587 profile views
 1. На моменти изпитвах желание да се върна назад... А се оказа, че това назад е обяснено напред. Не знам какво точно гледах, но се чувствам щастлива. Още имам моменти, които не мога да си обясня и ги сънувам. Ще си дойдат на мястото. Такова насищане на емоции не бях имала отдавна. Прекрасен филм, благодаря много!
 2. Version

  352 downloads

  Превод: ukio Редакция: Naia
 3. naia

  Dele (2018)

  Явно ще се гледа.... интересен каст, Стоят интересно двамата. Само ще се гледа, че е само онлайн...
 4. naia

  Eien no Zero (2013)

  Version

  9 downloads

  Превод и субтитри: naia
 5. naia

  To Each His Own (2017)

  Version

  298 downloads

  Превод: ukio Версия: To.Each.His.Own.2017.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi
 6. naia

  Виц от деня

  Кикотът , който ме обзе след Майра, върна смеха на седмицата в моята част от трудолюбието. ОП "Траурни обреди" - Пловдив се прекръсти . Превеждам: ОП е "Общинско предприятие". "ОП "Траурни обреди" се преименува в: "Довършителни дейности по здравна каса"
 7. naia

  Donten ni Warau (2018)

  Така и не му излезе руски превод и съм щастлива, че има суб. Благодаря, много! Както писах и по- горе, слабост ми е анимето. Беше страхотно удоволствие за мен. Повече тук сме наясно, че във филмова версия няма как да се обхване всичко от анимето и някои линии ще липсват, ще липсват и любими неща. Шинигамито Ширасу и отношенията с братята. Преломът в средата на анимето с Тенка и как си изгризах ноктите какво ще стане. Защото го гледах в реално време. Конфликтът на Тенка с Ямаину и защо и как. Много ми хареса, като за филм, толкова могат да поберати все пак чудесно се справиха. Дори озъбената усмивка на Тенка. С холивудска такава, нямаше да е толкова истински. Няма да казвам суперлативи, само ще кажа, че ще го гледам втори път, което почти никога не правя. Още с първите тонове на встъпителната мелодия, се пренесох на концерт на " Ямато", косата ми настръхна от удоволствие. И вече знаех, че това ще е "моето". От край до край. Така се и оказа. След края на филма изслушайте почти цялата версия.:-)))
 8. naia

  Donten ni Warau (2018)

  Version

  992 downloads

  Donten ni Warau (2018) Превод: ukio Редакция: naia
 9. naia

  Kids on the Slope (2018)

  Аууу, очарована съм. Все едно четях манга, която оживява. / не съм я чела/ Обикновено е обратното, мангата ми оживява, докато я чета. Тук ми бяха толкова ярки и характерни, много хубава история, преживявания, порастване. Израстване. Много сладки, истински. Отдавна не се бях връщала до онзи момент, когато за първи път започнах да чета манга, и често ученически истории. Толкова диаманти намерих сред тях, това вероятно е една от тях. Само че филмирана. Радвам се, че не познавам първообраза, аниме и прочие. Така ми е съвсем истински.:-)))) Музиката изобщо няма да коментирам, аз си падам.
 10. Version

  326 downloads

  Превод: ukio Техническа редакция: naia
 11. naia

  Mukoku (2017)

  Късно е чАдо за китка, / Както казват по нашия край/ но ще редактираме, ако някой знаещ се обади.И ще се радваме. За несведущите като мен, е добре.
 12. naia

  Mukoku (2017)

  Има филми, които просто трябва да се гледат. Трудно се описват. Радост за всеки, който обича бойните изкуства, мъдростта и посланието им. Очаквах повече мрак, но всъщност съм щастлива. Благодаря за превода!
 13. Version Complete

  6,470 downloads

  Превод и редакция: naia версия: 720p HDTV x264 AAC-DoA Форумна тема:
 14. BG: Shinpen Keigonin (BG~身辺警護人~) Страна: Япония Също така известен като: BG: Personal Bodyguard Жанр: Екшън, Драма Епизоди: 9 Форумна тема Превод: naia Прогрес: 1. Превод - 100%, редакция: 100% 2. Превод - 100%, редакция: 100% 3. Превод - 100%, редакция: 100% 4. Превод - 100%, редакция: 100% 5. Превод - 100%, редакция: 100% 6. Превод - 100%, редакция: 100% 7. Превод - 100%, редакция: 100% 8. Превод - 100%, редакция: 100% 9. Превод - 100%, редакция: 100%
 15. Ео, как ми се искаше да се видим, но пък в отрязъка 3-13 ме няма, както никога:-))) Колор, също и теб. Надявам се останалите да измислят нещо и да ме дразните със снимки:-))) Цунки!!
×