Jump to content

naia

Покровители
 • Content Count

  867
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

naia last won the day on September 20 2018

naia had the most liked content!

Community Reputation

633 мочи

About naia

 • Rank
  Пазител
 • Birthday June 18

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Пловдив

Contact Methods

 • Skype
  bubanaika

Recent Profile Visitors

2,323 profile views
 1. Защото не си гледала някога " Туийн Пийкс", много напомня на него. Мъгляв, странен, дарк сериал. Тъкмо поемеш въздух, че ти е ясно и х-о-о-о-п, не е. Половин град заподозряха, даже и самия разследващ агент Купър. Години наред след сериала, като се оплеска нещо вкъщи, се майтапихме с въпроса : " Кой уби Лора Палмър?" Та и тук така, със все пробойни. Много ми харесва атмосферата на филма. Впечатляващ, красиво сниман, дори да махнем М&Т. Музиката, много е изпипан. Да, има лекинки пробойни в сценария, като това да се питаш как д-р Бан, като лекуващ лекар, пропусна
 2. Препоръчвам с две ръце! Тази тематика ми е близка и изстрадана, докосна ме, и ме направи щастлива. Koizora го каза съвсем точно: нежно, спокойно. И наистина е стила на доброто старо. Онези моменти, когато филмът свършва, ти стоиш 5 минути, зяпаш усмихнато в една точка и си мислиш: " Боже, какво ми се случи току-що?" Хубав каст, второстепенните са познати и все класа. То малко като на "Оскар" работата, но и аз благодаря на преводачката, че от време на време ме вкарва в нейните "Филми".
 3. Гледай, няма да съжаляваш. А песента ми е толкова любима, че в суб е преведена от мен, а на първа страница дадох от английски, преводът е на братовчед ми. Тогава с Мрън няколко седмици живяхме с тази емоция. Но трябва поне още 2-3 епизода, за да те довърши...:-)))
 4. Много любим ми е! Леко съм го позабравила, но чувството за нещо хубаво е останало.
 5. Там е проблемът. Вече почти няма софт суб на руски. За мен стана почти невъзможно да превеждам, Мим. Включвам се в редакции. Колкото да се докосна и да съм от полза.
 6. Благодаря, че почакахте.:-)))
 7. Повтарям се, но нищо:-)))

 8. 10-ти излезе преди 2-3 дни на руски, заела съм се. Безобразие пълно, наистина ми развалиха удоволствието, аз също го гледам с това огромно чакане. За два месеца, забравих за какво идеше реч... До края на седмицата го имате, само да съм здрава.
 9. Благодаря, HikariDu, за бързите и чудесни субтитри! Напред!!!! Чакам с нетърпение!
 10. С какво мога да помогна? Писах ЛС . :-)
 11. Version (Complete)

  594 downloads

  Превод: naia превод на песните: HikariDu Субтитри за версия: Life ~Senjou no Bokura~ S01 1080p WEB-DL AAC x264-NSBC
 12. Без значение.:-)) Сега всичко е наред. Обещавам да ти се обадя, когато наистина опрем до драматизъм.:-))) Ще е забавно.:-)
 13. ukio е брилятна, както винаги. Благодаря ти!!! Аз харесвам тематиката на филма. И са толкова слънчеви!!!... Мангата е чудесна! Между другото. Луци, ако това не е твоята тематика, не пускай филми по темата... има още 10 от нас, които следят. Ако не ти харесва нещо, не прави такива спойлери, моляяя! Моля теее! Не е честно. Чакам субтитри и искам да го преведа, а ти зачеркваш всичко, защото не харесваш. И хората четат думите ти, мила. Не се прави така. Просто не се прави така! Защото ще отделя време и внимание да го направя, да го преведа, а
×
×
 • Create New...