Jump to content

naia

Покровители
 • Content count

  695
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

naia last won the day on September 20 2018

naia had the most liked content!

Community Reputation

416 мочи

6 Followers

About naia

 • Rank
  Пазител
 • Birthday June 18

Contact Methods

 • Skype
  bubanaika

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1,665 profile views
 1. Ще ги развият... Има изненади:-)))
 2. naia

  My Teacher (2017)

  Version

  234 downloads

  Превод: lady of the lake Редакция: naia За версия: My.Teacher.2017.720p.BluRay.x264-WiKi
 3. naia

  My Teacher (2017)

  Много сладък филм, искрено му се зарадвах. Красив, естествен, нежен, лек като лятна омара. Днес ще се усмихвам цял ден и само аз ще знам защо:-)))
 4. naia

  Виц от деня

  Тути Чуруликпейчева от ФБ, мил мой приятел, дано не е пускано вече:-))) "Ето един преведен пост от чуден татко с 4 деца, който зарежда нета със свеж хумор доста често.☀️ <3 —— 6-годишното: (Превърта напред някакъв филм) Аз: Не може да прескочиш директно на щастливия край. Тя: Нямам време за проблеми. —— 3-годишното: Имаш много писма от приятелите си. Аз: Това са сметки. Те искат пари. Тя: Трябват ти по-добри приятели. —— Аз: Хари Потър може да поправи очилата си с магия. 6-годишното: Защо не ползва магията, за да си оправи очите? Аз: (Поставям под въпрос всичко, което знам.) —— Brave Creation 3-годишното: Може ли торта за рожден ден? Аз: Но сега не ти е рождения ден. Тя: Тортата няма как да знае това. —— 4-годишното: Може ли нещо сладко? Аз: Какво каза мама? Тя: Не. Аз: Тогава защо аз да ти давам? Тя: Тя не ти е шеф. Това е капан! —— Моята 6-годишна дъщеря иска да стане лекар, за да може да помага на болните деца. Моята 4-годишна дъщеря иска да е таралеж, за да може да боде хората с дупето си. —— Устната на дъщеря ми кърви. Никоя от сестрите ѝ не знае какво се е случило. Е, поне знаят първото правило на „Боен клуб“. —— Моята съпруга е раждала четири пъти и все още може да влезе в роклята от бала си. Аз не съм раждал нито веднъж, но не мога да вляза в панталоните, които си купих през март. —— Аз: Може ли да дойдеш тук, принцесо? 5-годишното: Татко! Аз съм прекалено стара, за да бъда принцеса! Аз: Е, как да те наричам тогава? Тя: Кралицата. —— Аз: Какво правихте в училище? 5-годишното: Нищо. Аз: Как може да си била там цял ден и да не си правила нищо? Тя: А ти какво прави на работа? Шах и мат! —— 4-годишното: (Прави някакви гримаси в огледалото.) Аз: Отражението ти винаги прави същото, което и ти. Тя: Тя понякога не го прави. Изнасяме се! —— Аз: Някой ден ще започнеш да имаш чувства към момчетата. 6-годишното: Аз вече имам чувства към тях. Аз: Наистина ли? 6-годишното: Ядосват ме. —— 4-годишното: (Плаче.) Аз: Какво има? Тя: Коремчето ми е пълно, но искам да продължа да ям. Битката е тежка. —— Децата играят на карти. Аз: На какво играете? 6-годишното: Война. Аз: Кой печели? Тя: Никой не печели. —— Моята 2-годишна дъщеря си мисли, че всеки човек с брада, който се появи по телевизията, съм аз. Току-що гледахме заедно страхотен документален филм за това как съм освободил робите. — Произволен човек от интернет: Ти не си известен, защото пускаш яко съдържание. Известен си само, защото имаш яки деца. Аз: Ако трябва да бъда честен, и тях съм ги правил аз. —— 3-годишната ми дъщеря нарече веждите си „мустаци над очите“. Щях да я поправя, но вместо това си обогатих речника. —— 4-годишното: Може ли да използвам офис стола ти? Аз: В момента аз го използвам. Тя: Не се въртиш. Аз: Не искам да се въртя. Тя: Използваш го грешно. —— Децата ми се редуваха да се очертават с тебешир. Сега изглежда, все едно 25 деца са убити пред гаража. —— Прекратявам свада. Аз: Кажи на сестра си, че съжаляваш. 5-годишното: Ти си ми казал да не лъжа.
 5. naia

  The Last Recipe (2017)

  Леко ви завиждам, че ще го гледате. Иска ми се ПАК да го гледам за първи път.:-))))
 6. naia

  The Last Recipe (2017)

  Не съм превъртала нито секунда, не ми мина през ум. Достатъчно интересно ми беше.Аз от това мога да направя сериал. Особено с този каст. Всеки от тези актьори ми е дал по нещо. А сега се допълниха. Но и така е много хубав. Изгледано с удоволствие. Радвам се, че ми попадна пред очите! Приятно гледане!
 7. naia

  The last recipe (2017)

  Version hdrip

  848 downloads

  видео: 720x304 (2.37:1), 23.976 fps, XviD build 73 ~1267 kbps avg, 0.24 bit/pixel Превод: naia
 8. На моменти изпитвах желание да се върна назад... А се оказа, че това назад е обяснено напред. Не знам какво точно гледах, но се чувствам щастлива. Още имам моменти, които не мога да си обясня и ги сънувам. Ще си дойдат на мястото. Такова насищане на емоции не бях имала отдавна. Прекрасен филм, благодаря много!
 9. Version

  361 downloads

  Превод: ukio Редакция: Naia
 10. naia

  Dele (2018)

  Явно ще се гледа.... интересен каст, Стоят интересно двамата. Само ще се гледа, че е само онлайн...
 11. naia

  Eien no Zero (2013)

  Version

  11 downloads

  Превод и субтитри: naia
 12. naia

  To Each His Own (2017)

  Version

  313 downloads

  Превод: ukio Версия: To.Each.His.Own.2017.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi
 13. naia

  Виц от деня

  Кикотът , който ме обзе след Майра, върна смеха на седмицата в моята част от трудолюбието. ОП "Траурни обреди" - Пловдив се прекръсти . Превеждам: ОП е "Общинско предприятие". "ОП "Траурни обреди" се преименува в: "Довършителни дейности по здравна каса"
 14. naia

  Donten ni Warau (2018)

  Така и не му излезе руски превод и съм щастлива, че има суб. Благодаря, много! Както писах и по- горе, слабост ми е анимето. Беше страхотно удоволствие за мен. Повече тук сме наясно, че във филмова версия няма как да се обхване всичко от анимето и някои линии ще липсват, ще липсват и любими неща. Шинигамито Ширасу и отношенията с братята. Преломът в средата на анимето с Тенка и как си изгризах ноктите какво ще стане. Защото го гледах в реално време. Конфликтът на Тенка с Ямаину и защо и как. Много ми хареса, като за филм, толкова могат да поберати все пак чудесно се справиха. Дори озъбената усмивка на Тенка. С холивудска такава, нямаше да е толкова истински. Няма да казвам суперлативи, само ще кажа, че ще го гледам втори път, което почти никога не правя. Още с първите тонове на встъпителната мелодия, се пренесох на концерт на " Ямато", косата ми настръхна от удоволствие. И вече знаех, че това ще е "моето". От край до край. Така се и оказа. След края на филма изслушайте почти цялата версия.:-)))
 15. naia

  Donten ni Warau (2018)

  Version

  1,006 downloads

  Donten ni Warau (2018) Превод: ukio Редакция: naia
×