Jump to content

lidia7

Потребители
 • Content Count

  345
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 тофу

About lidia7

 • Rank
  Пълководец
 • Birthday February 14

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

1,019 profile views
 1. Изчетох на всички коментарите, и да си кажа право във всеки един си има доза истина. На мен лично, сериалът ми беше интересен. Главните сладурковци, саундтрака доста добър, за историята мога да кажа, че се разви в две основни точки. Преди и след брака. Явно Тайландският начин на мислене и живот се припознават в насилие, интриги, скандали и т.н. То за съжаление навсякъде го има, и на нас ни харесва да го гледаме.
 2. Повдигам темата. Хареса ми! Големи сладури са актьори, добър каст. Признавам, в началото имах колебания по повод сюжета, но останах доста доволна след като изгледах всички епизоди на един дъх. Препоръчвам с две ръце на тези, които си падат по сериали с темата за отмъщението.
 3. Благодаря. Тези двата дето споменах, Heart of stone и The Sun's Power.
 4. Това е една от най-хубавите лакорни дето съм гледала до момента. Нямаше слаб момент, до края под напрежение. Страхотна актьорска игра. Темата с отмъщението явно доста е популярна. За момента този сериал и Defendant of Love са ми любимите. Ще се радвам някой да ми препоръча подобни Тайландски сериали понеже аз тепърва откривам тяхното кино. А виждам, че има доста излезли лакорни.
 5. Не беше лош като цяло, но твърде дълъг ми се стори този сериал. Накрая ми стана безинтересен. Можеха да го направят по-компактен.
 6. Сериалът ми хареса, особено във втората половина. Още се настройвам с Тайландското кино, особено с тези убийства, размахване на пистолети, насилие и тн. Оценка 8/10. Мен, края ме удовлетвори.
 7. Това е първият Тайландски сериал дето гледам и като цяло мога да кажа, че много ми хареса. Нямаше празни моменти и до края ме държеше под напрежение. Тъй като не съм запозната с тяхното кино добре, а и явно доста се отличава начина им на игра в сравнение с Японско, Корейско и тн кино, не бих искала да правя сравнение. Може би на някой може да му се стори твърде брутално или пък плитко, но факт е, че на много хора подобен сюжет се харесва. Актьорите бяха на ниво и много добре подбрани. Музиката много романтична.
 8. Супер! И аз го чакам!!! Сега и аз видях новината......
 9. Изглежда има доста химия между главните. Сега го започвам. Благодаря за коментара.
 10. Този сериал му дават много висока оценка в IMDb. Но тук не е коментиран много. За съжаление не видях български субтитри, но мисля да го прегледам. Надявам се, ако някой го е гледал да даде своята оценка.
 11. Страхотен сериал. Сюжет, кастинг, музика... Изключително съм впечатлена. Не съм усетила как са минали всичките епизоди. В началото се чудех дали съм способна да изгледам толкова дълъг сериал, понеже повечето ми доскучават и ги зарязвам на половината. Тук обаче положението беше различно. Много съм доволна и май започвам да ставам фенка на историческите сериали. Приятно гледане!
 12. И аз го изгледах. Доволна съм като цяло. Добра игра, много сладки моменти. Дано да има повече подобни сериали, че в последно време все повече бози има...
 13. Много добър. Хареса ми всичко. Мога да кажа, че този филм отразява до някъде "нормалното" днешно положение между отношенията на много млади семейства. Но тук е изказано и развито поне от Японска гледна точка. Доста търпение и жертвоготовност се изисква. Приятно гледане на всички!
×
×
 • Create New...