Jump to content

mayarivanova

Потребители
  • Мнения

    93
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mayarivanova

  1. Ех, бях го забравила, не точно забравила знам си, че ми е в графа "много харесали", помня края, но почти действието ми е мътно. Все пак съм го гледала преди някои фенове на к-попа да са се родили. Та реших да си го пусна пак, ами да забравила съм действието, но чувството, емоцията, която ми е донесъл не съм забравила. Толкова е корейски този сериал, толкова е класика, просто няма персонаж , който да не гледам с умиление, може би защото с всеки от актьорите вече съм гледала много неща, но просто много добре ми действа. За тези, които не са го гледали препоръчвам с две ръце. Реално няма някаква осбена динамика и кой знае какъв сюжет, простички житейски случки, но те карат да се залепиш за екрана. Много ми харесва, усмихва ме, караме да си спомням миналото, връщаме към моментите, в които съм залюбвала корейското, да си спомням срещи с приятели, абе с две дум от моите сериали е.
  2. Включих се, ще поразуча малко как става, че набързо се регистрирах и не зная , какво точно да правя, но и аз съм в кюпа!
  3. Изгледах го, щеше да е на един дъх ако не беше гадният дублаж. Просто наистина не мога, не искам и няма да си го причиня повече да гледам дублирани азиатски сериали. Но за самият проект какво да кажа имаше си всичко, мен ме изкефиха персонажите и комедията си беше на ниво. Бих го гледала пак, ако имаше бг субтитри, но при случай, че вече има дублаж шанса за субтитри е нищожен. Имаше култуви сцени, които ще запомня и с умиление ще се сещам за тях. Който се чуди дали да го почва да не се двоуми няма да съжалява, но да си знаете за дублажа просто е блях. На моменти , когато избърваше дублажа и се чуваше корейската реч направо беше като свеж полъх в лятна нощ.
  4. Както обещах, ще пиша след всичко, което гледам. Ами много ми хареса, дали защото имах нужда от нещо леко, захаросано и готино не знам, но много ми хареса. Може би ми липсваше някой много лош ярък персонаж, но и без него се е получило много добре. Бих го гледала отново след година , две. Гледах го в Телеграм, толкова съм благодарна за групата там, просто е прекрасна.
  5. Ами в началото викам как ще го гледам, ама после ми се хареса. Наистина много нежен и чувствен. Ноо
  6. mayarivanova

    TRENDZ

    Изпълнявам заръката на Ели и качвам рецензия и снимки! С ръка на сърцето, аз и моята група казваме ВЕЧЕ СМЕ ФРЕНДЗ! Момчетата бяха страхотни, организацията много добра, лично аз получих достатъчно от всичко. От всички К-поп концерти, които съм посещавала в България този беше с най-добра организаци и изпълнение на много високо ниво. Групата са големи свежари, личи си , че са работили много и заслужават да ги види света. "NEW DAYZ" е песен с потенциал да се превърне в хит. Пожелавам на организаторите още много такива проекти и даже по-големи! П.п: Много съм щастлива, че се видяхме със съфорумците, липсваха ми старите времена, когато ходех по форумни срещи! П.п 2: Нямам много снимки, защото бях прехласната.
  7. Редактирах си думичката, далеч съм от всякакви "филки" и "фобки".
  8. Този сериал ми е в графа "На година поне веднъж", т.е. пускам си го периодично когато съм в настроение и когато съм без настроение, когато съм влюбена и когато съм влязла в русло, когато съм уморена и когато кипя от енергия. Мога да го гледам постоянно и в момента го гледам отново. Няма слаба роля, всеки е си е свършил работата както трябва. Има от всичко както винаги, а химията е до тавана. На този етап, в който съм вече се вглеждам дори в стрелките и механиките на часовниците им, запомнила съм бижутата им. Ако някой го гледа за първи път мога да кажа "завиждам тиии". Сериалът е за човешките взаимоотношения, за борбата с монополите, която е бич навсякъде по света, за приятелство, за любов и за това чувство на радост, когато просто имаш някой до себе си. Препоръчвам го с две ръце.
  9. Има нещо, което му липсва на сериалче. Едвам съм стигнала до 9та серия и нямам мотивация да продължа.
  10. ЧРД Кукиии!!! Ето посланието му в 12 часа тяхно време в Weverse
  11. На работа се стягаме за рожден ден...нямаме търпение за тортата!
  12. Не съм го изгледала до край, но слабичко много слабичко. Дано следващият му проект да е по-добър
  13. Приятели, ще ползвам тази тема, защото и аз моля за едно рамо! Ръководител съм на Крепост Туида в моят град Сливен. Обектът ни е номиниран в наградите на Bulgarian Travel Awards, в категория "Туристическа атракция на годината" . В момента се намираме на вторият етап от състезанието, а именно онлайн гласуване. Може да дадете своят вот за крепостта, като отворите линка и изберете бутон "гласувай за номинацията", който се намира в края след представянето на кандидатурата. Вашите гласове ще формират 60% от крайната оценка, в първият етап имаше покриване на определени критерии, които ще дадат тежест 20%, а в третия етап жури от 23-ма експерта ще оставят своето мнение за всяка номинация, което също ще е с тежест 20%. Благодаря ви предварително! Номинация на Късноантична и средновековна крепост Туида, гр.Сливен
  14. Omo omo omo omg по-голямо нищо не бях гледала, то дори не е боза, то нямаше нищо. Потресена съм и в шок, как е възможно изобщо да е инвестирал някой в това нищо????
  15. Тия хора за акваланги не са чували!
  16. Привет съфорумци от Сливен! Има ли все още фенове, много отдавна не съм поглеждала насам. Какво ще кажете за една пролетна среща? Аз работя в крепост Туида, всеки е добре дошъл да си побъбрим имам планове да ходя до Корея тази година, може да се съберим да пообсъдим някой ако има някакви желания.
  17. Към средата на 9 епизод, там където портиера отива при уличните художници, сред картините, които са наредени до оградата е тази от "Необвързана и хитра", хихихи, Така като правят вметки за други сериали, и аз като успея да ги разпозная много ми е готино
  18. Може ли да ми съдействате за нощувка, съжалявам, че се обаждам късно, но буквално преди час рабрах за сбирката. Става дума за утре вечер
  19. Съфорумци от Пловдив , привет! Хелп миии!!! Ще гостувам на Пловдив за три дни през февруари, ще водя специален човек и трябва да измисля програма за трите дни. Всяко предложение би ми било полезно. Всъщност се нуждая от предложения за всичко като почнем от нощувката та свършим до къде да се пие кафе. За нощувката мога да отделя 10-15 лв на човек. За заведенията ако някой има напредвид заведение което задължително не трябва да се пропусне Атракции , като например скачане с нещо от нещо, летене...висене....ще ми бъдат от полза . MMM всичко нестандартно ще ми влезе в употреба благодаря предварително за помоща.
  20. Детето е на 16, сега си има и 50 000 долара. И колко мило ще купи на мама кола,хихихи, сладур ))
  21. Starcraft е епик! Едно от най-невероятните неща, които са ми се случва. Все още съм на ниво "опитвам се да оцелея в света на СЦ" . Но дори само да наблюдавам ми доставя супер удоволствие. А и бай дъ уей мухахаххахах....
  22. Последно срещата ще бъде в Pico, заведението се намира на южния плаж, между Кубо и басейна. Час 18.30 - 19.
  23. Почивката, която ще помня цял живот ,хихихи има защо да я помня! Слънце, море, пирани и още нещо....
×
×
  • Създай нов...