Jump to content

shugar_gb

Потребители
  • Мнения

    117
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от shugar_gb

  1. Страхотни сладури са! Определено I like you ми харесва най-много, но и др, не са лоши. JB ми е стар любимец, но и Марк се очертава голямо сладурче. Заплювам си ги да си ги следя с интерес, пишете момичета, чета Ви коментарите с удоволствие!

  2. Не се и надявай :)

     

    Майк Хе има толкова непреведени филми и сериали, а досега ентусиасти няма. Няма и да има. Това е тайванско кино все пак...

     

     

    Наистина жалко, че даже и Майк не може да накара някой да преведе тайвански сериал, по мое скромно мнение най-добрите сериали от азиатското кино.....

  3. След три дълги години в чакане най-накрая изгледах 1-ви епизод на 2-ри сезон. Огромни Благодарности за бързия превод на Мацкова и Пирани. Изгледах си епизода с голям кеф, освен това имах чувството, че гледам втори сезон на Iris и Slave Hunter едновременно :lol: Доста динамично върви сериала, за един епизод се случиха много неща, дано продължат по същия начин. Enjoy :yes:

  4. Успях да накарам мъжът ми да гледа корейски сериал и това е Slave Hunter, който много му харесва за сега. Чудя се кой да бъде следващият? Може ли да ми препоръчате някой исторически сериал, който да не е с много епизоди, да има много добри и реалистични бойни сцени и по възможност по -малко лигавщини. Знам, че изискванията са много, но това са неговите критерии :lol: . Много Ви благодаря предварително, ако се сeтите за нещо подходящо.

  5. Много ми допада сериала, доста завладяващ се оказа! Развръската след 7-ми епизод беше много интересна. С нетърпение очаквам да се сбъднат последните два епизода и да разбера какво ще се случи накрая. Благодаря на екипа реализирал субтитрите - страхотни сте!

  6. Страшно много ми напомня българския Под прикритие - имат една и съща сюжетна нишка. Нашите сценаристи май са метнали по едно око на Рондо преди да напишат сценария :D . Определено си заслужава - гледайте ;) Naia за пореден път ОГРОМНО АРИГАТО за субтитрите, които правиш :kiss2:

  7. Аз съм много доволна от Паста! Не съм го гледала до сега и се забавлявам искрено, оказа се много отпускащ сериал за след работната седмица - все едно гледам риалити шоу за готвачи :lol: . А най-голямото постижение е, че и мъжът ми го гледа с кеф заедно с мен, смее се, забавлява се и даже вече започва да усеща интригата между различните двойки :es: От дублажа съм много доволна, за разлика от този по Диема е на светлинни години от него.

  8. Скоро и аз го гледах. Личи си, че е старичък, но може би е от първите сериали на тематика вируси, биологични оръжия, генно инжинерство и т.н. Заслужава си да се изгледа от любителите на този жанр, а играта на главния актьор е наистина невероятна, успя да се въплати изключително добре в два коренно различни персонажа!

×
×
  • Създай нов...