Jump to content

shugar_gb

Потребители
  • Мнения

    117
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от shugar_gb

  1. Гледам го в момента. Много силен 19 епизод!
  2. Дали го има качен с бг букви, някъде другаде освен в AvistaZ, защото там нямам регистрация.
  3. Изгледах двата преведени епизода и сериалът ми се вижда доста интригуващ. Пожелавам успех с превода!
  4. трейлъра разбива просто, чак да не повярва човек, че става въпрос за корейски сериал. Изглежда доста забавно, записвам се да си го следя!
  5. Някой има ли информация дали сериала продължава, защото и аз мисля, че приключи с 4 епизод?
  6. Ох много тежко начало, голям рев му дръпнах. Но сериала се оказва доста интересен, да видим как ще завъртят нещата по-нататък. Ще го следя с интерес!
  7. shugar_gb

    GOT7

    Нов епизод на Real Got7
  8. shugar_gb

    GOT7

    Страхотни сладури са! Определено I like you ми харесва най-много, но и др, не са лоши. JB ми е стар любимец, но и Марк се очертава голямо сладурче. Заплювам си ги да си ги следя с интерес, пишете момичета, чета Ви коментарите с удоволствие!
  9. Много ми харесва сериала! Благодаря на преводачите за усилията, които полагат
  10. Наистина жалко, че даже и Майк не може да накара някой да преведе тайвански сериал, по мое скромно мнение най-добрите сериали от азиатското кино.....
  11. След три дълги години в чакане най-накрая изгледах 1-ви епизод на 2-ри сезон. Огромни Благодарности за бързия превод на Мацкова и Пирани. Изгледах си епизода с голям кеф, освен това имах чувството, че гледам втори сезон на Iris и Slave Hunter едновременно Доста динамично върви сериала, за един епизод се случиха много неща, дано продължат по същия начин. Enjoy
  12. Успях да накарам мъжът ми да гледа корейски сериал и това е Slave Hunter, който много му харесва за сега. Чудя се кой да бъде следващият? Може ли да ми препоръчате някой исторически сериал, който да не е с много епизоди, да има много добри и реалистични бойни сцени и по възможност по -малко лигавщини. Знам, че изискванията са много, но това са неговите критерии . Много Ви благодаря предварително, ако се сeтите за нещо подходящо.
  13. Благодаря ти!

  14. Много ми допада сериала, доста завладяващ се оказа! Развръската след 7-ми епизод беше много интересна. С нетърпение очаквам да се сбъднат последните два епизода и да разбера какво ще се случи накрая. Благодаря на екипа реализирал субтитрите - страхотни сте!
  15. Здравей и на теб! Няма защо, пак заповядай:)

  16. Уникални сте!!!!!! Страшно много Ви благодаря за труда, който полагате!
  17. Страшно много ми напомня българския Под прикритие - имат една и съща сюжетна нишка. Нашите сценаристи май са метнали по едно око на Рондо преди да напишат сценария . Определено си заслужава - гледайте Naia за пореден път ОГРОМНО АРИГАТО за субтитрите, които правиш
  18. Започна превода на сериала, субтитрите за 1-ви епизод Тук
  19. Много ми хареса анимето, наадявам се някой ден да завършат историята!
  20. Чак сега имах време и успях да го изгледам - страхотен филм, зарежда с приятни емоции! Благодаря ти още веднъж за превода naia
  21. Аз съм много доволна от Паста! Не съм го гледала до сега и се забавлявам искрено, оказа се много отпускащ сериал за след работната седмица - все едно гледам риалити шоу за готвачи . А най-голямото постижение е, че и мъжът ми го гледа с кеф заедно с мен, смее се, забавлява се и даже вече започва да усеща интригата между различните двойки От дублажа съм много доволна, за разлика от този по Диема е на светлинни години от него.
  22. Има бг. субтитри за Lavender ето тук My link Аз съм го гледала и беше хубаво сериалчето
×
×
  • Създай нов...