Jump to content

shugar_gb

Потребители
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 тофу

About shugar_gb

 • Rank
  Млад господар
 • Birthday 08/18/1985

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Габрово
 • Любими сериали
  The Story Of The First King's Four Gods, BOF

Recent Profile Visitors

601 profile views
 1. Гледам го в момента. Много силен 19 епизод!
 2. Дали го има качен с бг букви, някъде другаде освен в AvistaZ, защото там нямам регистрация.
 3. Изгледах двата преведени епизода и сериалът ми се вижда доста интригуващ. Пожелавам успех с превода!
 4. трейлъра разбива просто, чак да не повярва човек, че става въпрос за корейски сериал. Изглежда доста забавно, записвам се да си го следя!
 5. Някой има ли информация дали сериала продължава, защото и аз мисля, че приключи с 4 епизод?
 6. Ох много тежко начало, голям рев му дръпнах. Но сериала се оказва доста интересен, да видим как ще завъртят нещата по-нататък. Ще го следя с интерес!
 7. Нов епизод на Real Got7
 8. Страхотни сладури са! Определено I like you ми харесва най-много, но и др, не са лоши. JB ми е стар любимец, но и Марк се очертава голямо сладурче. Заплювам си ги да си ги следя с интерес, пишете момичета, чета Ви коментарите с удоволствие!
 9. Само да попитам vedball дали скоро ще са готови субтитрите за последните два епизода?
 10. Много ми харесва сериала! Благодаря на преводачите за усилията, които полагат
 11. Наистина жалко, че даже и Майк не може да накара някой да преведе тайвански сериал, по мое скромно мнение най-добрите сериали от азиатското кино.....
 12. След три дълги години в чакане най-накрая изгледах 1-ви епизод на 2-ри сезон. Огромни Благодарности за бързия превод на Мацкова и Пирани. Изгледах си епизода с голям кеф, освен това имах чувството, че гледам втори сезон на Iris и Slave Hunter едновременно Доста динамично върви сериала, за един епизод се случиха много неща, дано продължат по същия начин. Enjoy
 13. Успях да накарам мъжът ми да гледа корейски сериал и това е Slave Hunter, който много му харесва за сега. Чудя се кой да бъде следващият? Може ли да ми препоръчате някой исторически сериал, който да не е с много епизоди, да има много добри и реалистични бойни сцени и по възможност по -малко лигавщини. Знам, че изискванията са много, но това са неговите критерии . Много Ви благодаря предварително, ако се сeтите за нещо подходящо.
×
×
 • Create New...