Jump to content

Musa_Warrior

Потребители
  • Мнения

    37
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Musa_Warrior

  1. Много хубав филм! Останах много доволна и от финала . . . Благодаря и за саундтрака!
  2. Здравейте, Честита Нова Година на всички от форума! Желая ви много здраве, любов, срещи с Азия и само хубави неща! Имам въпрос, търся един филм, който гледах преди, но не помня как се казва, не знам също дали е корейски или тайландски, но става въпрос за едно малко момиченце, чиято майка е болна, и тя някак си намира тефтер с имена почва да събира пари от разни длъжници и ходи и ги спуква от бой! Сещате ли се кой е филма?
  3. Прекрасно, ще я посетя с удоволствие! Благодаря за инфото!
  4. И аз чак сега го виждам, но това е страхотно! Имам приятното усещане, че корейския език и Корея, покоряват все повече сърца и омагьосват все повече хора, което е прекрасно и съвсем не е трудно за обяснение!
  5. Искам да питам gorchiza, лесно ли се научи да чете и пише и за колко време горе-долу?
  6. И аз искам да го гледам точно заради нея и заради нетипичната роля . . .
  7. Много се радвам! Дано и за напред да върви добре!
  8. Много благодаря за информацията! Очакваме дата за началото на курса!
  9. Да, за първо ниво говорим- начинаещи! Би било прекрасно, ако наистина организират летен курс! Моля те пиши ако научиш нещо ново! Не искам да изпускам този курс - по-решена не съм била!
  10. valetyu , споделяй от време на време какво се случва в курса и как напредвате . . . lidia7, как така другия месец, сигурно ли е, че ще има курсове организирани от ЦИЕК? Ако не се лъжа speedy86 беше казала, че курсовете ще започнат с началото на учебната година, т.е. октомври . . . Може ли малко разяснение по въпроса . . .
  11. Здравейте, намерих супер як сайт с уроци по корейски на английски има много клипчета и всичко ти обясняват подрбно - seemile.com
  12. Писмото ти много ме трогна! Чух няколко песни на Monday Kiz и много ми харесаха, така че искам да ти благодаря! Благодаря!
  13. Здравейте, имам въпрос свързан с хранителните навици на корейците . . . Какви неща, които ние консумираме тук, не са включени в тяхното меню: например те картофи ядат ли? А хляб? А грах или някакви други неща . . . Те обичат ли пържено, или само варено и печено . . . Моля ви, който за каквото се сети, което не влиза в менюто им, но присъства в нашето, да ми каже. Освен това се чудя, не че те имат нужда, но те спазват ли хранителни режими и диети? Мисля, че тяхната храна като цяло е диетична и здравословна, но все пак . . . ви моля за отговор!
  14. Някой може ли да ми каже, кои са двете песни, които слушаше главната героиня в офиса и после в колата си?
  15. Ще ви бъда благодарна, а предполагам и не само аз, ако пишете . . . определено смятам, ако няма летен, то поне есента да се запиша на курс!
  16. Имам един въпрос към студентите в специалност Кореистика към СУ . . . вашата катедра организира ли летни курсове по корейски или само есента?
  17. Здравейте, извинявам се, ако вече има такава тема, но аз не я намерих . . . Откъде мога да намеря да слушам пансори? В youtube има съвсем малко и то с лошо качество . . . препоръчайте ми сайт или нещо подобно!
  18. Доколкото разбрах те могат да засипят с вар реакторите, но искат да спасят реакторите, затова не са го направили . . .имате ли информация по въпроса?
×
×
  • Създай нов...