Jump to content

Musa_Warrior

Потребители
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 тофу

About Musa_Warrior

 • Rank
  Млад герой
 1. Много хубав филм! Останах много доволна и от финала . . . Благодаря и за саундтрака!
 2. Здравейте, Честита Нова Година на всички от форума! Желая ви много здраве, любов, срещи с Азия и само хубави неща! Имам въпрос, търся един филм, който гледах преди, но не помня как се казва, не знам също дали е корейски или тайландски, но става въпрос за едно малко момиченце, чиято майка е болна, и тя някак си намира тефтер с имена почва да събира пари от разни длъжници и ходи и ги спуква от бой! Сещате ли се кой е филма?
 3. Прекрасно, ще я посетя с удоволствие! Благодаря за инфото!
 4. И аз чак сега го виждам, но това е страхотно! Имам приятното усещане, че корейския език и Корея, покоряват все повече сърца и омагьосват все повече хора, което е прекрасно и съвсем не е трудно за обяснение!
 5. Искам да питам gorchiza, лесно ли се научи да чете и пише и за колко време горе-долу?
 6. И аз искам да го гледам точно заради нея и заради нетипичната роля . . .
 7. Много се радвам! Дано и за напред да върви добре!
 8. Много благодаря за информацията! Очакваме дата за началото на курса!
 9. Да, за първо ниво говорим- начинаещи! Би било прекрасно, ако наистина организират летен курс! Моля те пиши ако научиш нещо ново! Не искам да изпускам този курс - по-решена не съм била!
 10. valetyu , споделяй от време на време какво се случва в курса и как напредвате . . . lidia7, как така другия месец, сигурно ли е, че ще има курсове организирани от ЦИЕК? Ако не се лъжа speedy86 беше казала, че курсовете ще започнат с началото на учебната година, т.е. октомври . . . Може ли малко разяснение по въпроса . . .
×
×
 • Create New...