Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/23/2019 in all areas

 1. 22 points
 2. 22 points
  Здравейте, Аз съм една от малкото баби в този форум, та затова след близо 4 години, откакто ви чета, реших да се регистрирам.Казвам се Мариана и живея в София. Пенсионерка на 64 години.Имам двама сина и една внучка на 4 години. Как започна всичко-допреди 4 години гледах основно испански сериали.И в един момент, когато нямаше какво да гледам, попаднах на тема „Препоръчайте ми сериал“(мисля, че беше в бг мама).В няколко поста се споменаваше корейски сериал и аз както много други в началото си викам-тия пък корейски, но реших да го погледна и...ясно е какво се случи-сериали, филми, език(от 2 години посещавам уроците по корейски в Корейския кът на Столична библиотека), музика, кухня, история и всичко свързано с Корея.Вече съм изгледала повече от 200 сериала(само корейски) и около 60 филма(основно корейски и няколко японски и китайски).Влиянието на корейското кино и музика върху мен беше направо удивително-изчезнаха всички депресивни мисли, които има човек, когато се пенсионира и загуби част от социалните си контакти. Та в този смисъл много съм благодарна, че ви има, а също и на преводачите, защото аз гледам само с български и руски субтитри. Много бях щастлива, че успях да отида на концерта на FT ISLAND в Будапеща 2017г, защото ми беше любимата група(жалко, че така се получи при тях).Имам около 300 песни(обичам корейските балади) на стария ми телефон, който използвам като mp3-ка и където и да ходя съм със слушалките.На младежите сигурно им е странно да видят някаква бабичка със слушалки на ушите, но не ми пука.Та това е моята история на любовта ми към корейското.И накрая да благодаря още веднъж, че ви има!
 3. 21 points
  TOGETHER WITH ME (2017) Тайланд BL романс Епизоди: 13 Превод: niran Прогрес: E01 - E13 - 100% Корн и Нок са приятели от детство. Неочаквано отношенията им се усложняват след една нощ, прекарана заедно. Ще успеят ли да запазят приятелството си или пък ще станат по-близки един към друг?
 4. 21 points
  Скъпи съфорумци и гости на сайта Истърн Спирит, Имаме нужда от вашата помощ! Необходими са ни средства за хостинг на форума на професионален сървър с по-добри параметри. През последните месеци посещенията и трафика към Истърн Спирит са се увеличили, /няма как да не поздравя тук преводачите ни, които неуморно и бързо действат по задачките си - Чудни сте!/ По-голямата натовареност налага и съответно по-голяма такса, която да плащаме към доставчика ни. Всеки от вас може да дари малка сума като израз на добра воля и желание, за да просъществува Истърн Спирит възможно най-дълго. С вашата подкрепа ще бъдем способни да продължим да осигуряваме място за дискусии по любимите ни теми и да ви предоставяме всички наши субтитри на едно място. Ако всички регистрирани дарят по дребната сума от 1 лв и сме готови за повече от няколко години напред. Същото е дори половината от вас отделят само по 2 лв. Ако решите да помогнете, може да го направите по следните начини: - чрез Пейпал - чрез Skrill - по банкова сметка - - лично да оставите вашето дарение на някоя от форумните ни сбирки /скоро ще има такава в София на 15 декември/ Благодарим ви от сърце за неоценимата подкрепа! За въпроси и подробности, можете да пишете тук или във Фейсбук.
 5. 20 points
  Love Designer (Love Advanced Customization) (2020) Китай романтичен Епизоди 45х47 Превод: Е01-33. GFotaku и mrnkaloto 100% Благодарим на помощниците! E34. niran 100% E35. snowmoon 100% Е36-37. mrnkaloto 100% Е38-39. GFotaku 100% Е40. HikariDu 100% E41. GFotaku 100% Е42. snowmoon 100% Е43-45. mrnkaloto 100%
 6. 17 points

  Version (Complete)

  18,734 downloads

  Превод: GFotaku и mrnkaloto също така: Е34 niran E35 snowmoon E40 HikariDu E42 snowmoon За версия: Love.Designer.2020.E01.720p.WEB-DL.AAC.H264-KMX Love.Advanced.Customization.2020.HD1080P.X264.AAC.Mandarin.CHS.BDE4 Love Designer (2020) E 1080p WEB-DL AAC H.264-PANHA
 7. 17 points
  Честит празник на целия екип Бъдете здрави, усмихнати и много щастливи Не спирайте да ни радвате, с това което правите, но не забравяйте, че то трябва да ви носи само положителни емоции, както магията на изтока Пожелавам на всеки един от вас да постигне всяка своя мечта свързана с Азия Страхотни сте и благодаря, че ви има Наздраве за още много по 12 !
 8. 17 points
  "Напоследък жена ми започна да настоява да я придружавам в нейните пътешествия до супермаркета. За нещастие, като повечето мъже, аз намирам пазаруването за скучно и предпочитам в магазините да влизам и излизам веднага. Съответно, за мое нещастие, съпругата ми е като повечето жени, обича бавно да разглежда всичко и ми оставя безкрайно много време, което трябва да оползотворя по някакъв начин... Вчера, скъпата ми жена получи следното писмо от местния супермаркет. "Уважаема госпожо, През изминалите шест месеца, Вашият съпруг предизвикваше доста голямо объркване в нашия магазин. Не можем да толерираме неговото поведение и сме принудени да забраним Вашите посещения при нас. Нашите оплаквания от Вашия съпруг са описани по-долу и документирани от камерите за видео наблюдение. 15 юни: Той взе 24 кутии презервативи и пускаше по една в количките на различни хора без те да забележат. 2 юли: В отдела за домашни потреби е настроил алармите на всички часовници да звънят през интервал от 5 минути. 7 юли: Направил е пътека от доматен сос по пода, водеща до дамската тоалетна. 15 август: Разпънал е една от палатките в къмпинг отдела, след което е събрал децата на пазаруващите и им е казал, че ще ги покани вътре ако си донесат възглавници и одеяла от отдела за спални принадлежности. Двадесет деца са изпълнили това. 4 септември: Гледал е право в охранителната камера и я е използвал като огледало докато си бърка в носа. 10 септември: Докато е разглеждал пушките в ловно-рибарския отдел е попитал продавача, къде може да намери антидепресанти. 2 октомври: Скрил се е в един гардероб и когато клиенти са го отворили е викал „Вземете мен! Вземете мен!“ 5 октомври: Взел е кутия презервативи и е попитал касиерката, къде се намира пробната... И на края, но не на последно място: 7 октомври: Влязъл е в пробната, затворил е вратата и след малко извикал силно: „По дяволите, тук няма тоалетна хартия!!!“ Една от продавачките е припаднала..."
 9. 16 points
  Здравейте от доста години, има моменти, в които "ми идва музата" да рисувам. Правя го изцяло за удоволствие, а вдъхновението ми е почерпано в повечето случаи от филми, сериали, някоя запомняща се главна роля, дадена емоция, която ми е "дала" нечия история от малкия екран. Имам някакви познания по рисуване и живопис, но мисля че в изкуството не би трябвало да има правила, а всеки трябва да намери своя стил и най-вече да му доставя удоволствие Напоследък съм по-ентусиазирана да пробвам различни неща (цветни моливи, сухи пастели, въглен, креда, акварел) , но основно си драскам с графитни моливи. За жалост изкуството си изисква време. Има много Звезди, които ме вдъхновяват и искам да са ми муза ама ... време, време няма За присъстващите тук, които обичат да разглеждат различни арт творби, не са много, но ви представям някои мои рисунки на аниме и портрети от периода, в който съм на "азиатска вълна"
 10. 16 points
  Беше късно снощи, но днес от рано сюрпризирам Е01 и
 11. 16 points
  Ще се възползвам от момента за да благодаря на екипа. На всички бивши и настоящи членове от администраторите и модераторите, на всички преводачи за огромният труд и ентусиазъм, който 12 години поддържа форума жив. Благодаря Ви . Едва ли съзнавам колко труд полагате - знам , че е много. Често подлагаме нервите ви на изпитание, създаваме и излишна работа, а рядко се сещаме, че без вас форума не би съществувал! Повечето от нас си имат кътче във форума, където се чувстват у дома . Искрено се надявам това да продължава дълги години . Благодаря . Честит рожден ден
 12. 16 points
  Аз съм в шок и още не мога да повярвам. Оскар 2020. Най-добър оригинален сценарий Най-добър чуждестранен филм Най-добър режисьор Най-добър филм Да, сгреших и се радвам да го призная. (Само вие може да разберете колко съм щастлива за корейското кино. То спечели сърцето ми много отдавна и се радвам, че света най-сетне обърна поглед към него.)
 13. 16 points
  Едно огромно благодаря на всички отзовали се! Заради увеличената сума за хостинга се бяхме притеснили доста какви мерки ще се наложи да предприемем за ограничаване достъпността на форума. Справихме се с подкрепата на хората със щедри сърца - Angel,Snezhana,Stela, Maria,Slav, Ellie, Vesselina,Diana D., Milen,Zdravka, Diana A.,Tanya, Ekaterina,Marieta,Mariya, Petar, Martin, Емилия,Галена,Анна,Румяна,Мария А.,Десислава, Милена,Анна,Димитрина, Мария Д.,Динка, Мария В., Димитър,Светлана,Антоанета, Katya, Любомир, Вера,Николай, Захарин,Сабина, Петя,Виолета,Надежда, Венцислав, Антония, Костадин,Людмила, Йорданка, tikitoliq,Tonet_KA,lazeto,Lady of the lake,naia,RGDragon, Snowmoon,Mrnkaloto, kandala,helyg,speedy86,cucyta,merisa,ForEverRain,baomao,t_lozeva, papurche,Катя Х. и Здравка, към които изпращам нашата признателност! Благодарение на вас ще успеем да подсигурим работата на форума за близо 2 години . Ще възстановим и чат функцията, която беше спряна преди време заради увеличено натоварване. Надяваме се всички вие и всички останали наши потребители да усетите и положителния ефект от новите условия - по-бързо зареждане на сайта и по-добра работа. Събраната с ваша помощ сума е в размер на 1483 лв, 126.58 EUR , 62.11 USD и 10 GBR. За всички, които се интересуват, таксата за хостинга е 980 лв. Благодаря още веднъж на всички за подкрепата и помощта по събирането на средствата! Весели и топли коледни празници! П.С.Някои от вас дадоха добрата идея да има постоянна тема за дарения, която ще създам допълнително.
 14. 15 points

  Version (Complete)

  20,405 downloads

  Превод: seal_reinforce Форумна тема
 15. 15 points
  Честит празник на всички нас! Благодаря от сърце на екипа и на всички членове на форума. Създадохте едно семейство и вече толкова години се грижите за него. Благодаря на преводачите, страхотни сте, момичета. Благодаря на всички, които пишете тук и споделяте своето мнение. Благодаря на тези, които създават и поддържат темите живи. Благодаря ви за добрите мигови, които имам с вас.
 16. 15 points
  Честит Рожден Ден на любимият ми форум! Благодаря на създателите, екипа и всички съфорумци, и настоящи и бивши, че ме накарахте да се почувствам добре на това място. Дано да ви има дълги години, за да има къде да се "срещат" хора, които харесват и се интересуват от Азия и нейната култура.
 17. 15 points
  Честит празник на целия екип и от мен.Дано всеки от вас сбъдне всяка своя съкровена мечта даже да не е свързана със Азия.Пожелавам ви да посетите всяко кътче по света и да се докоснете до всяка различна култура и ценност .Бъдете живи и здрави и не спирайте да ни радвате,но от време на време си почивайте и винаги бъдете усмихнати и жизнерадостни.Златни сте и благодаря ,че ви имаНаздраве
 18. 15 points
  Този път ние изненадахме снега: два дена преди да завали затворихме пътищата...
 19. 15 points
  Здравейте, За тази тема се светнах наскоро, когато един от потребителите се представи Викам си: Пак съм пропуснала нещо Тук съм от година и половина и напоследък съм по-активна, за това реших, че е уважително и аз да се представя. За форума научих от сестра ми, с която сме близначки и тя също е тук: Vanchela. Казвам се Димитрина (Диди, Дими) и интересът ми към всичко азиатско се появи преди 3 години, след като ми беше писнало от американските продукции и ми се гледаше нещо различно. Започнах с анимета, след което преминах на японски филми, после на корейско и за сега основно гледам корейско. Гледам различни жанрове, според настроението и вътрешното желание От изгледаното до сега, любими са ми Goblin, Just Between Lovers, Moon Lovers, Defendant, Memory, Chief Kim, Signal.... има и още.. май са много Освен любовта ми към всичко азиатско (храна, музика, филми..), обичам да рисувам, да слушам музика, да карам колело, да се разхождам, да пътувам, да ходя на театър, на Stand-up comedy, да играя семейни игри. Ходя на народни танци. Обичам много котки, за жалост нямам такава. Покрай анимето Your Lie in April, осъзнах колко е красива класическата музика. Прослушах Бах, Шопен, Крайслер, но разбира се си слушам и к-поп, ииии к-рок , харесвам звуците на китара, пиано, цигулка. Рисуването ми е хоби, като корейските драми, или май по скоро корейците, събуждат музата в мен Подкрепям призивът за по-активно изказване на мнение и коментиране във форумът. Макар и все още да съм леко притеснителна в това отношение, действам смело, защото реално нямам с кого да споделям хубавите и лошите впечатления за това, което съм изгледала, видяла, прочела. Обкръжението ми е от типа : „Азиятци? Дръпнати очи? Какво е това к-поп?" , последвани от помахване с ръка и „ти си луда“. Малко са хората, с които мога да споделям и да си коментирам, а тук се усеща семейният дух Също така мисля, че споделяйки своя коментар се популяризира даден филм, сериал или аниме, което може някой никога да не намери в интеренет и да не чуе за него, а действително да има защо да се гледа От скоро зарибявам майка ми с корейски филми. Вече е изгледала около десетина и един сериал. Винаги когато мога, благодаря на целият екип, който стои зад Easter Spirit. Чудесни сте
 20. 15 points
  Всички ни гони параноя... ама одеве кихнах срещу монитора и се включи антивирусната... Това ми идва в повече...
 21. 15 points
  А мен, често казано, взе да ме притеснява лекинко един друг детайл от целия този" апокалипсис". Гледам ги във фейса италианските клипчета, дато са се разпяли комшиите от балкони и прозорци. Лее се една хубава музика за душата - класика, канцонети, арии, че и поп-шлагери. Пият хората, припяват си, свирят... Да речем, че демострират висок дух и сплотеност. Ама като започна да наслагвам подобна ситуация по нашите комплекси и ми настръхва косъма в какви ритми ще се задрусат дограмите и панелките...
 22. 15 points
  - Как се превежда на японски "водната криза в Перник"? - Веикато ниготури.
 23. 14 points
  Backstreet Rookie (편의점 샛별이) Романизация: Pyeonuijeom Saetbyeoli Също така известен като: Convenience Store, Convenience Store Kyunbyeol, Convenience Store Venus, Convenience Store Morning Star, "Денонощният магазин Сет Бьол" Страна: Южна Корея Година: 2020 Жанр: драма, романтичен, комедия Епизоди: 16 (60 мин. на серия) Превод: Дружен Прогрес: 1 епизод - превод: Scarlett - 100%, редакция - 100% 2 епизод - превод: sonka88 - 100%, редакция - 100% 3 епизод - превод: bealonenomore - 100%, редакция - 100% 4 епизод - превод: Scarlett - 100%, редакция - 100% 5 епизод - превод: Tonet_KA - 100%, редакция - 100% 6 епизод - превод: kandala - 100%, редакция - 100% 7 епизод - превод: linfreakable - 100%, редакция - 10% 8 епизод - превод: dqvol4e131 - 100%, редакция - 0% 9 епизод - превод: Scarlett - 100%, редакция - 0% 10 епизод - превод: Mari Ya - 100%, редакция - 0% 11 епизод - превод: Scarlett - 100%, редакция - 0% 12 епизод - превод: dqvol4e131 - 100%, редакция - 0% 13 епизод - превод: VesSun - 100%, редакция - 0% 14 епизод - превод: Mari Ya - 100%, редакция - 0% 15 епизод - превод: bealonenomore - 100%, редакция - 0% 16 епизод - превод: Mari Ya - 100%, редакция - 0%
 24. 14 points
  Girlfriend Заглавие на български: Приятелка Страна: Китай Година: 2020 г. Жанр: Романтика Епизоди: 36 по 30 мин. Превод:
 25. 14 points
  Понеже зачестиха запитванията за преводи в дискусионните теми във всички раздели, решихме да отворим тази тема. Тук може да предложите даден филм/сериал за превод на български език, като имате предвид следните правила: Това не е тема за заявки, а за предложения, и екипът не е длъжен по никакъв начин да ги изпълнява безпрекословно. Предложението и начинът, по който е обосновано, може да провокира интерес на някой от преводачите (и филмът/сериалът да получи превод от екипа ни), но може и да не породи интерес в никого. В тази връзка, последващи въпроси от типа: „Хайде, кога ще го преведете? Ама няма ли най-сетне да го преведете?“ ще бъдат трити. Напишете вашето предложение и защо считате, че този филм/сериал е добре да бъде преведен. Не искаме да правите преразкази и описания на филмите/сериалите (все пак вероятно чакате превода им, за да ги гледате, макар че може да предлагате и вече изгледани продукции, които са ви впечатлили, но нямат превод). Просто напишете вашата причина да го предложите за превод. За един филм/сериал ще има само по един пост в темата. Всеки следващ, който иска да заяви същия филм/сериал, нека просто използва емотиконите в поста и да сложи „Харесвам“ (сърцето). По броя харесвания преводачите ще се ориентират какъв интерес от страна на зрителите има и дали ще намерят време да задоволят желанието им за превод. Тук се подразбира, че ако един преводач е свободен, не може сам да реши кое му се превежда и разгледа темата, ще избере филм/сериал с 50 харесвания пред съседния с 2. Дублирано предложение ще бъде изтрито, затова първо проверявайте дали някой преди вас вече не е написал такова и ако има, подкрепете предложението чрез харесване на поста. Ако вашето предложение има вече заявен проект при нашия или друг екип, то ще бъде изтрито. Не предлагайте предстоящи заглавия на още неизлъчени филми/сериали (или поне не такива, които са твърде далечни за след година-две, нека ако са предстоящи, са в рамките на календарната година). В поста си добавете и линк към темата от форума или ако няма такава, линк към Asiawiki или My Drama List. Не публикувайте линкове към други форуми и покривайте линковете. В един пост може да впишете само едно предложение за превод, с оглед „харесванията“ – всяко харесване да бъде само за едно заглавие, а не за списък от заглавия. Пост с повече от едно предложение ще бъде трит. Няма как преводач да се ориентира по лайковете за кое точно от изредените предложения са харесванията, затова държим всяко предложение да бъде обособено в отделен пост. Предложение, което получи превод от някой преводач, ще бъде премахвано от темата от гледна точка оптимизирана прегледност. Тъй като вече има тема за предложения за превод, не пишете в дискусионните теми, както досега, въпроси дали някой ще си го хареса. Използвайте настоящата тема за целта.
 26. 14 points
  И малко смешки, които само българите разбират: – Мамо, защо буквите – Й, Х, У, върху детските кубчета, винаги се намират на едно кубче? – Ей така, за всеки случай... ---- - Бай Иване, какво му трябва на човека? Бай Иван: - 365 литра ракия, ако годината не е високосна! ---- Той винаги слизаше пръв от колата, минаваше от другата страна и и отваряше вратата като на кралица, а жените от квартала и завиждаха. - Какъв мъж, какъв джентълмен! - казваха те. А само тя знаеше, че дръжката отвътре е счупена. --- Дърветата в България са широколистни, иглолистни и футболисти. ---- Ако след първия учебен ден на детето ти не получиш поне 10 "friend request"-a значи не си "MILF", a БГ-мама! ___ Несръчен любовник доведе три пъти партньорката си до сарказъм... ---- Вървя си и гледам надпис "Напоителни системи" и си викам: - Баси якото име за кръчма! ___ - Ще се разведа с теб, само пиеш, постоянно пиеш! - Разведи се, ма. Хората ш' викат: "Виждате ли я тая. И Киро пияницата я остави"...
 27. 14 points
  Психическеското заболяване е по-страшно от физическото. Самоубийците не си отиват защото е модерно или защото са тъпи. Отиват си, защото не са издържали. И това решение е също толкова трудно, колкото и другото - да останеш и да се бориш. Аз не мога да съдя никого, мога само да съчувствам на близките му.
 28. 14 points
  Where Your Eyes Linger (너의시선이머무는곳에) Романизация: Също така известен като: The Place Where Your Gaze Rests; Там, където погледът ти спира Алтернативни заглавия: 君の視線が止まる先に, Before Your Eyes Stop, Beyond Your Line of Sight Страна: Южна Корея Период на излъчване: 22 май - 12 юни 2020 Време на излъчване: петък, 21:00 KST (корейско стандартно време) Жанр: комедия, романтичен, уеб серии, училище, момчешка любов Канал: Ракутен Япония, WeTV Тайланд, VIKI Епизоди: 8 (10 мин. на серия, 2 серии на излъчване) Режисьор: Хуанг Да Съл (황다슬) Сценаристи: Шин Ю (신유), Хуанг Да Съл Продукция: W-STORY(더블유스토리), Energetic Company (에너제딕컴퍼니) Базиран на: Субтитри: Rakuten Участват: Han Gi Chan / Хан Ги Чан като Хан Те Джу Jang Eui Soo / Чанг Ъй Су като Канг Гук Choi Kyu Ri / Че Гю Ри като Хье Ми Chun Jae Young/Чон Дже Йонг Резюме: Хан Те Джу е единственият син на президента на ТВ Груп. Момчето би трябвало да се наслаждава на всичките привилегии на богаташки наследник, но задушаван от постоянно следене и контрол, едва издържа живота си. Канг Гук е непоколебимият му бодигард, владеещ най-различни видове бойни изкуства – таекуондо, джиуджицу, кендо, айкидо. Единственият приятел на Те Джу. Мълчалива натура и трудно показващ емоциите си. Той е и единственият човек, на когото Те Джу се доверява безусловно. Динамиката на връзката им започва да се променя, когато срещат новата ученичка Хе Ми. Превод: HikariDu & naia Прогрес: Епизод 1 - 100% Епизод 2 - 100% Епизод 3 - 100% Епизод 4 - 100% Епизод 5 - 100% Епизод 6 - 100% Епизод 7 - 100% Епизод 8 - 100%
 29. 14 points
  Света се управлява от три велики нации. Едните пият белина, вторите пият одеколон, третите ръфат прилепи...
 30. 14 points
  Колко хубаво, 12 години. Не са малко, за тези години колко неща са се появили, са се изписали, са видяни. Лично аз попаднах на форума 2009 или 2010, значи почти в началото му, покрай търсенето на азиатски сериали и тук можах да намеря всичката информация, която ме интересуваше за страшно много неща. И това продължава и сега. Благодаря и евала на този или тези, които един ден им е светнала крушката и са си казали: "Абе ние що не вземем да направим един Eastern spirit, да има къде тия лудите, харесващи всичко азиатско, да си чешат езиците, коментирайки я сериал, я песен, я някой азиатски красавец". Честит рожден ден, живи и здрави, всички ние съфорумци да продължим в същия дух и да подържаме форума и занапред... Благодаря.
 31. 14 points
  Форумът е овен! Това е истината!
 32. 14 points
 33. 14 points
  Така да взема и аз да се представя.Тук съм вече от три години и половина,незнам дали са толкова .Запалена съм по азиатската култура,от много отдавна още,когато бях в гимназията,когато се запознах с хора луди по корейската музика и всичко свързано с Азия,преди това нито бях чувала за к поп камоли си падах по азиатските сериали.А сега не мога да си представя живота без да гледам сериали ,филми дори музика на тази тематика.Азия си остава в сърцето ми завинаги.По характер съм много шантава,Един ден незнам,какво ме прихвана реших да довърша един превод на аниме,а сега правя преводи за удоволствие главно на анимета.Но мога да се заема да помагам ,английския ми не е толкова добър,но ако ви трябва помощ аз съм на среща.
 34. 13 points
  I Hear You (2019) Китай Епизоди: 24 Превод: gabi9003 Прогрес: Превод: Е01-24 - 100% Редакция: E01-24 - 100%
 35. 13 points
  Intense Love Епизоди: 24 x 40 мин. Жанр: романтика, драма Д-р Джоу Шъ Юн е гениален лекар с добър външния вид, пари и ум. Перфекционист, който обича да контролира нещата. Жените се тълпят около него, но той дори не ги поглежда. Актрисата Су Дзин Бей е изключително красива и популярна, свикнала да бъде център на внимание. Но славата има и тъмна страна. Су Дзин Бей може да е най-добрата във флирта на екрана, но в реалния си живот e самотна, затова ще поеме инициативата в любовта… Превод: fractal Прогрес: 01-24. 100%
 36. 13 points
  WIND, CLOUDS AND RAIN (2020) Заглавие: Wind, Clouds and Rain (바람과 구름과 비) Известен още като: Kingmaker: The Change of Destiny Държава: Южна Корея Жанр: драма, исторически Епизоди: 21 Превод: Kaya Редакция: helyg Изтегли с български субтитри: Изтегли с български и други налични езици: Гледай онлайн с
 37. 13 points
  Здравейте, Да, работи се. Имах някои проблеми, но ще го продължа и 100% ще бъде довършен. Благодаря за интереса! (подейства ми доста стимулиращо в случая )
 38. 13 points
  Здравейте! От 1-2 години тайничко влизам в този форум и чак сега се престраших да се регистрирам и да пиша. Първият корейски сериал, който гледах беше Moon Lovers, и именно той ме запали по корейските филми и сериали! За съжаление приятелите ми не споделят тази моя страст. Казвам се Дани и съм на 25. И ще се радвам да открия хора, които също като мен обичат корейското кино.
 39. 13 points
  СЗО: - Алкохолът не помага при коронавирус! Алкохолът: - То пък 'щото СЗО помага... Гледам новините и някак ласкаво започвам да псувам на сръбски, щото българският вече не обхваща обема на ситуацията. Един приятел има рожден ден. Той не употребява алкохол. Без много размишления реших да го поздравя със стандартния за такива случаи, мъжки подарък, а именно „Ето ти шоколадови бонбони, за да съблазняваш момичетата и презервативи, за да избягваш последствията“. На касата в магазина поставям кутия “Ферреро Роше“ и кутия Durex. Касиерът ми намигна: - Може би ще вземете и шампанско? Аз: - Той не пие...
 40. 13 points
  Малко по-различен Великден, за това и му направих тема, но да сме живи и здрави, да преборим с Божията помощ вируса и да посрещаме заедно още много!
 41. 13 points
  Честит ни рожден ден, скъпи приятели! Да сме живи, да сме здрави, защото форума ние го правим. Докато влизаме в страничката с надпис "Eastern Spirit", той ще е жив и ще помъдрява година след година. А ние ще ги отбелязваме подобаващо, независимо от обстоятелствата / като сега/. Благодаря на създателите му, на организаторите и на настоящите админи за прекрасното виртуално кътче на разтуха, отмора и много забавления. Благодарна съм на всички приятели тук, че ви има. Наздраве!
 42. 13 points
  Честит празник на всички във форума, където се забавляваме, просвещаваме, "изпускаме пара" и прекарваме част от свободното си време и когато сме тъжни и когато сме весели. Нека да го има и бъдете здрави! Другото все ще го нагодим.
 43. 13 points
  Честит Рожден Ден на любимия форум! На целия екип - да сте живи и здрави и все така гостоприемни и добре настроени към всеки новопоявил се! Има и други места, където може да се обсъжда всичко азиатско, но този форум е специален и смея да твърдя, че вие сте причината! Благодаря Ви за труда, вниманието и всичко, което правите, за да го има това местенце, където можем да забравим за несгодите и да се пренесем в друга реалност. На четящите и пишещите като мен, бъдете здрави и по-активни, всяко мнение е ценно и интересно!
 44. 13 points
 45. 13 points
  Честит празник на любимия форум! Да сме здрави и живи всички – и админи, и модератори, и преводачи и просто гледачи! Дълги години още да ни радва Спирита! Файтинг!
 46. 13 points
  ЧЕСТИТ 12 РОЖДЕН ДЕН НА ЛЮБИМИЯ НИ ФОРУМ "ИСТЪРН СПИРИТ"!!! Да иляди, а покрай него всички модератори, преводачи и съфорумци!!!
 47. 13 points
  Бъдете здрави, мили съфорумци! Нека още дълги години сме заедно!
 48. 13 points
  Звъни ми баба: - Росене, картата ми падна в банкомата, какво да правя! - баба има непоколебима вяра в неограничените ми мистични възможности, в това число и да вадя карти от банкомати на над сто километра разстояние. - Как така паднала в банкомата? Искаш да кажеш, че ти я глътна ли? - Не бе баба, той не работи, има табелка. - Е ти що щеш там тогава? - Еми аз само двайсе лева исках да изтегля, и за тия пари ли не работи? - ..... - Росенее? - няма грам паника в гласа й, просто очаква от мен да и дам решението и няма никакво съмнение, че ще го получи. - Обясни сега как така в неработещ банкомат ти "падна" картата. - Ми как, бутАх, бутАх в дупката за картата, ама не стана. Затова отлепих тиксото от отвора за парите и я мушнах там. - Какво? Какво тиксо бе? - Нали ти казах, че не работи, банкомата! Имаше залепена лепенка на тва дето излизат парите. - ..... - Росене? - Кажи, бабо. - Там влезе. А е само вторник.
 49. 13 points
  Значи, как си е мислила сценаристката: Та така.
 50. 13 points
  Включих се, естествено. Както се казва :”Капка по капка - вир става”. Не съм от хората, които се включват във всяка кауза с набиране на средства (никой не намира парите си под възглавницата), но в този случай няма как да остана безучастна. Това е мястото ми за бягство от стреса ( модерна думичка, а?), от проблемите... Това е мястото ми за разтуха, забавление... Това е мястото, което приемам за втори дом. Благодаря, че ви има.
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Create New...