Jump to content

Отличници

  1. lazeto

    lazeto

    Модератори


    • Points

      74

    • Мнения

      8173


  2. ukio

    ukio

    V.I.P.


    • Points

      59

    • Мнения

      12522


  3. b0rahae

    b0rahae

    Екип Субтитри


    • Points

      53

    • Мнения

      481


  4. helyg

    helyg

    Ст. модератори


    • Points

      45

    • Мнения

      4338


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 04/11/24 in Мнения

  1. Честита 16-та годишнина, Eastern Spirit! През тези години форумът се превърна в ценно място за всички, които обичат азиатската култура и изкуство. Благодарение на страстта и усилията на екипа, много хора откриха света на източноазиатските филми, сериали и музика, и създадоха истинска общност на единомишленици. Нека следващите години донесат още повече успехи, вдъхновения и нови приятелства. Поздравления за всичко постигнато и наздраве за бъдещите успехи! И понеже аз съм човек на числата, ето малко статистика: Във форума текущо има 11717 форумни теми на сериали, филми и анимета. В тях има резюмета, линкове и всичко необходимо. Категорията с най-много теми е Японски сериали с цели 2076 Зад гърба ѝ са Китайските с 1934 Във всички категории има общо 1656 превода на Eastern Spirit (че това са си повече от 100 на година или по един превод на всеки три дни ) Първенец там е Корейски сериали с общо 395 преведени. Още веднъж честит празник!
    27 points
  2. Някой се интересуваше от пълната статистика с преводите на Eastern Spirit, слагам я тук:
    15 points
  3. Честити ни 16 години форум! Това, което ще пожелая, е към хората, защото това е форумът - хората с общи интереси и различни мнения, събрани на едно място! Пожелавам ви да сте здрави, за да сме тук заедно! Пожелавам ви да имате повече свободно време, за да гледате азиатски филми и сериали и за да четете и пишете в любимото кътче Истърн спирит! И поне веднъж годишно по някоя екскурзия до Азия! И после да споделяте тук преживяванията си от там! Пожелавам на преводачите да се множат - и те, и преводите им! Алтруизъм и благородни сърца да има в гърдите ви! Продължавайте да намирате мотивацията и късчето добро, за да вършите доброволческата си работа! Дори един човек да усмихнете с вашия превод и да го покаже, струвало си е. Нека източният дух гори у всички ви и разпалва нови и нови сърца, които да пламтят в красивите източни багри! На екипа - да 'илядим!
    13 points
  4. Ех любим форум! Да си все така оживен и пълен с ентусиасти преводачи, пишещи, създаващи теми, коментиращи емоционални потребители и виртуални приятели! Като се сетя през далечната 2008 как плахо се запознах с малкия, но пък весел, различен и интересен екип на Eastern spirit, никога нямаше да предположа, че толкова години по-късно тези познанства ще продължат към днешна дата, а форумът ще е все така растящ нагоре. Благодаря на текущите модератори за непрекъснатите усилия, на нашите преводачи, които носят удоволствие със своите преводи на много хора, на всички потребители, които вземат участие във форумния живот. Благодаря ви, защото вскичи вие сте част от неспиращия часовников механизъм наречен Eastern spirit!
    12 points
  5. Честит Рожден! Честит празник на основателите, последователите и ценителите на хубавото - източно и нашенско !
    12 points
  6. Честита годишнина! Много здраве и цялата година да ни е на голям късмет! Дано с времето да поправим заедно и тази лека несправедливост в японския раздел - най-много дорами, но най-малко преводи! Хаха!
    11 points
  7. Честит рожден ден! Желая на целия екип здраве и късмет. Благодаря за огромния труд, време и усилия, които влагате. При възможност и нужда ще се включвам, за да помагам.
    11 points
  8. Честити 16 години, прекрасни хора! Благодаря ви от сърце за неуморния труд и радостта, която ни носите! Бъдете здрави, щастливи и успявайте във всичко! Продължавайте в същия дух и ви пожелавам да вдъхновявате все повече и повече хора да се занимават с преводи! При мен се получи, така че още веднъж - благодаря ви от сърце!
    11 points
  9. Честит празник! Щастлива съм, че сме още тук и заедно. С вас душата ми пее. Нека е за още много години!
    11 points
  10. На петнадесетия рожден ден още не бях регистриран и макар от около година и нещо да четях форума, го пропуснах. За малко да пропусна и настоящия. Много неща ме ангажират, нямам време да гледам, нямам да пиша и дори да поглеждам. Добре, че днес рекох да хвърля един поглед. ~~~~ Какво може да се пожелае на рожденника? Да цитираме известен боксьор — продължаваме напред! Нова ТВ ни нанесе много жесток удар преди няма и два месеца, но хората са тук и са нахъсани да продължават. Може и да се заблуждавам, но като, че ли писането във форума се увеличи видимо повече от преди камикадзето на Нова. Сякаш почитателите се събудиха. Така, че на всички щастие, любов и приятни мигове! Най-голяма почит да отдадем на преводачите и редакторите, без които нямаше да сме тук и повечето нямаше да ни има, ако не всички. И не на последно място — още много, много наслада с азиатската култура за всички!!! ~~~~ Забравих нещо, честито ни излизане от малолетието, след четири години по корейските закони да сме всички тук за пълнолетието. А да си пожелаем и стогодишнината да се съберем!
    10 points
  11. Честита 16-та годишнина, съфорумци! Благодаря на колегите за неуморния труд и нерви. На тези, които ще се събират, пожелавам приятно прекарване! Надявам се също към екипа да се присъединяват все повече хора, желаещи да превеждат и редактират, да доставяме все повече щастие и преводи на зрителите. Както е казал Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече".
    10 points
  12. Честит рожден ден на всички, благодаря на преводачите и хората,които отделят от личното си време да ни правят щастливи и запознават нас с азиатската култура и филми.Мили хора бъдете живи и здрави,и още много вдъхновение ви пожелавам.
    10 points
  13. Честита годишнина - 16!!! Благодаря, че Ви има!!!! Зареждате ни с великолепна енергия, карате ни да се усмихваме, да плачем, да се вълнуваме, да искаме да сбъднем мечтите си!!! Пожелавам на целия екип здраве, да продължавате да ни радвате с прекрасните преводи и бъдете благословени!!! Страхотни сте!!!
    10 points
  14. Честито на форума! В някои страни вече може свободно да консумира алкохол и да бачка. Да иляди и ние покрай него! Честито и на всички потребители, преводачи и модератори, които всеки ден неуморно се грижат за приятното ни прекарване тук, превеждат като машини и допринасят с интересно ново съдържание. Не забравяйте да им благодарите, защото това е единственият им стимул да продължават да го правят. Един коментар в темата или към субтитрите не коства много, но значи много.
    10 points
  15. Честито да си, прекрасно място! ❤️ Първият ми досег с Изтока, отправна точка за толкова много информация и не на последно място - сборен пункт на толкова много съмишленици Да сме здрави, пожелавам. Другото се нарежда :)
    9 points
  16. За моето малко място за големи бягства от ежедневието и за всички, на които дължим привилегията все още да го има и да ни събира – благодаря! Честит празник на всички ни и дано още много години сме заедно, за да споделяме общата си страст към Азия!
    9 points
  17. Честит Рожден Ден Радвам се, че съм малка част от този форум. За мен това е мястото къде "развих" моята страст към Азия Освен информация и субтритри, чрез форума намерих и много приятели (онлайн и на живо ). Благодаря на "неуморните пчелички" -преводачите - една стабилно голяма бройка субтитри са излезли изпод вашите пръсти, а колко народ сте зарадвали....
    9 points
  18. Честит рожден ден! Аз съм от скоро част от вашето голямо общество - "инкогнито" от края на 2020г. и от около месец, по-активно първо в групата във фейбук, а после и тук, но се надявам да посрещнем още много рождени дни на форума заедно. Благодаря на преводачите и админите за цялата работа, която вършат.
    9 points
  19. Честит рожден ден на форума любим и дълги още дни, години с него да вървим!
    9 points
  20. Честит 16-ти рожден ден на любимото ми форумче. Скъпи приятели,пожелавам ви от все сърце да сте здрави,щастливи и с възможности за прекрасни пътуване до любимата ни Азия. Тук през тези години намерих спасение и утеха от животът ми.Вие го направихте много по-различен и по-добро.Изключително съм благодарна на целият екип,че сте създали това малко място,този отдушник.Чрез вас намерих и продължавам да намирам нови приятели.Тук научавам всичко за музика,кино и за всичко свързано с любимото ми Азиатско. Още веднъж благодаря ви искрено,че ви има.Обичам ви.Продължавайте да ни радвате. Наздраве от мен
    9 points
  21. 9 points
  22. Честит празник, приятели от екипа на EASTERN SPIRIT! Честит празник и на всички дългогодишни и нови приятели на Азиатското кино! Аз, от сърце благодаря на екипите , които ни пренасят в един непознат за нас свят от историята до съвремието на Югоизточна Азия! Благодаря на преводачите, редакторите и всички ангажирани с крайният продукт...филм, сериал, на който ние феновете се наслаждаваме, благодарение на ВАС! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
    8 points
  23. Честит рожден ден, Eastern spirit! Хиляди благодарности за труда, времето и щастието, които ни дарявате! Благодарение на вас, всеки ден успяваме да пропътуваме хилядите километри до мечтаните места и да срещнем любимите лица. Вие сбъдвате мечти! Бъдете здрави и завинаги завладяни от източния дух.
    8 points
  24. Честит Рожден Ден и едно огромно БЛАГОДАРЯ!
    8 points
  25. Честита годишнина! Благодарение на вас се запалих по азиатското кино и днес съм тук да посрещна годишнината на форума. Благодаря, че ви има!
    8 points
  26. Честит рожден ден на форума и всички любители на азиатската култура Още много по 16
    8 points
  27. Честит Рожден Ден Eastern Spirit!
    8 points
  28. Включвам се и аз. Сега трябва да проверя как става работата със зареждането тук в Испания.
    8 points
  29. По форумни теми са числата, не по каталога, а по самите форумни теми в категорията. Готвим ви нещо новичко и така стана и статистиката, съвсем скоро ще ви го представим
    7 points
  30. Честит рожден ден.Благодаря Ви,за страхотните емоции,които даряват с преводите.
    7 points
  31. Two Lights: Relumino (두개의 빛: 릴루미노) Българско заглавие: Завръщане на светлината Страна: Южна Корея Жанр: романс, мелодрама Продължителност: 30 мин. Превод: snowmoon Прогрес: 100%
    7 points
  32. Когато ми писне в къщи,отивам на работа...И тук не ме търпят,обаче поне ми плащат. --------------------------------- -Искам да си тръгна от работа по-рано днес! Имам уважителна причина. -Каква? -Писна ми! --------------------------------- Вчера на работа симулирах настинка,за да си тръгна по-рано. Днес шестима колеги не дойдоха,защото съм ги заразил...
    7 points
  33. Епизод 2 онлайн
    6 points
  34. Събирането ще е на 11 май. Анкета кой ще идва има тук
    6 points
  35. Шефе и аз съм у тайфата, както каза @helyg. Днес направо се оплетох като "пате в кълчища", че и повече...добре, че е тя да ги разплете
    6 points
  36. Честито и на двете! Напомням, че остават само още 2 дни до крайния срок. Кой преварил, той заварил.
    6 points
  37. От Пекин успях да се свържа само тук, хехе и сега задачата ми е да снимам на живо някой билборд с реклама, щото ясно, че него, както и Джонето заради когото съм тук, надали ще видя на живо. но и тази мечта може пък да се осъществи, знае ли се?!
    6 points
  38. И аз се включих. Като габровка се надявам да получавам повече отколкото давам Шегувам се, разбира се
    6 points
  39. "По-добре късно, отколкото никога", както се казва. Изгледах го и аз днес най-накрая! Всичко в този сериал беше невероятно и много ми напомни на времето, в което започнах да гледам корейски сериали и всичко ми беше непознато, и исках още и още. Имаше си всичко - и екшън, и драма, и смях. Много съм доволна, пък и успях да видя Ji Chang Wook като младок, след като наскоро изгледах и The Worst of Evil и имах нужда от още сериалчета с него.
    6 points
  40. Много приятен сериал, който изгледах на един дъх. Чудесна игра на Kim Jae Wook и неговата партньорка. Лек и усмихнат сериал
    6 points
  41. Вече не "шпионско-фенска", а съвсем официална информация за сериала "Cashero" . Ще го бъде. С участието на И Джуно, Ким Хе Джун (A Shop for Killers), Ким Бьонг Чол (Doctor Cha) и Ким Хянг Ги (Moment of Eighteen). История за един обикновен държавен служител, който няма нищо, но е изпълнен с човечност, в свят, в който парите са се превърнали във власт, ала един ден придобива нерентабилна суперсила... Пригответе се да видите Канг Санг Унг, супергерой, чиито сили нарастват или изчезват спрямо количеството пари в джоба му. Инфо от Нетфликс и от официалния профил на Джуно Слагам и още малко красота от посещението му преди няма и седмица в Женева, Швейцария по повод изложение на Piaget, на чиято марка той е рекламно лице.
    5 points
  42. Включвам се с новини за Джи, който е пуснал парфюм с Frederic Malle. Ще се търси. Legends Only Vogue Korea
    5 points
  43. Невероятем филм и прекрасна актьорска игра. Не знам какво повече бих могла да добавя към по-горните мнения. Определено си заслужава да се гледа!
    5 points
  44. Опция за сваляне на всички епизоди накуп:
    5 points
  45. Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!
    5 points
  46. Сериалът е страхотен! 11/10 му давам. Харесва ми криминалният жанр, а този сериал определено беше реализиран чудесно. През цялото време държи в напрежение и кара зрителя да си задава въпроса кой е убиецът. Дори когато се разбра кой е в действителност, аз лично до последно се чудех дали няма нещо скрито... Искам да благодаря на @fractal, че започна да го превежда преди време, иначе най-вероятно щях да го изпусна. Скоро започваме да го пускаме и с БГ превод Само още малко търпение...
    5 points
  47. Сериалът ще го дават премиерно по Btv Story с българско заглавие "Господин Кралица" от 17-ти април всеки делничен ден от 22:30 и повторение на следващият ден от 11:30 часът.
    4 points
  48. Карма, Фройд и развалена кола - напълно бях забравила колко очарователни могат да бъдат супер нелогичните лимки на корейските сценаристи, ако са подходящо комбинирани. Супер сладък сериал!
    4 points
  49. @Lawandula, @ftisland, @bond, @asha, @seal_reinforce , да сте живи и здрави, и благодаря за хубавите пожелания!
    4 points
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...