Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/30/2022 in all areas

 1. ще има, превеждам го. Сериите ще бъдат пуснати, когато са готови.
  7 points
 2. Най-после този сериал ще види бял свят с български субтитри! Огромните благодарности са за @Рали, която отдели безкрайно много време и труд, но не се отказа и успя да го завърши! С редакцията няма да съм бърза, едва ли, поне в началото, ще мога да пускам по повече от 1 или максимум 2 епизода на седмица, така че моля за още малко търпение тези, които искат да го гледат на български. Може би и качването онлайн ще се забави, тъй като е възможно да се правят корекции по вече пуснатите субтитри. Ето епизод 1 за сваляне: Благодарности и на @b0rahae за постера
  6 points
 3. 6 points
 4. Време е да се разделим и с този сериал и да разберем как ще завърши историята на Сънг Мин и Ю Хи... Благодарности на @fractal за помощта в редакцията и за пореден път на @b0rahae за страхотен бг постер. Приятно гледане от нас! Епизод 10 Скоро ще го има и онлайн.
  6 points
 5. Правиш тяло. Отиваш на плаж. Жените харесват яхти...
  5 points
 6. Ето и още една опция за теглене. По отношение на онлайн-а, съобразявайки се с редакторката, ще обявя следния график за качване на сериите. Първите 10 епизода ще излязат на куп онлайн, след като бъде пуснат по торентите епизод 15. Следващите 10, когато бъде пуснат епизод 25 и т.н.
  4 points
 7. 3-ти епизод онлайн
  4 points
 8. Не лош и определено различен сериал! С комедията на моменти не се спогаждахме добре (не че ѝ имаше нещо, но явно аз не бях на такава вълна), но за сметка на това сериозните теми, които вкараха, ме разчувстваха – историите и на момиченцето от книжарницата, и на главния и майка му, и на бабата на Май Хироу, ако щете. Безспорен любимец ми беше директорът на "Пегас" – такъв щурак отдавна не бях гледала, чаках си сцените с него с най-голямо нетърпение! Танцът от "Флашданс" беше един път! И хорът Паявароти също!!! А полето със зелките веднага ме върна към Modern Farmer Благодарности за субтитрите, @dqvol4e131 и @helyg!
  4 points
 9. No Regrets in Life (愛情發生在三天後) Страна: Тайван Също така известен като: Ai Qing Fa Sheng Zai San Tian Hou Година на излъчване: 2022 – Юни – 18 до 2022 – Септември – 03 Време на излъчване: Събота 20:00 Жанр: Романс, Драма Канал: EBC, GTV, Netflix Епизоди: 12 Режисьор: Fung Kai Субтитри: Английски Участват: Annie Chen като Ning You Zhu Liu Guan Ting като Wang Yan Meng Geng Ru като Zhang Dou Kou Shi Ming Shuai като Zhang Kai Xin J.C. Lin като Bi Jia Da Aggie Hsieh като Liang Xin Zhen Phoebe Yuan като Hong Da Fang Katie Chen като Qiu Yu Han Chiu Mu Han като Li Wen Yue Li Xiang Lin като Zhou Xin Rui Wang Huai Zhong като Si Ma Yao Chun Hong като Liu Wan Sheng Bu Xue Liang като Ning Shun Yuan Ge Lei като Ji Zhi Lan Резюме: Бивша двойка от колежа се изправят пред много предизвикателства след като се срещат отново след осем години… Свали Онлайн с английски субтитри
  4 points
 10. И още една опция за теглене на Епизоди 1-6: Благодарности за превода!
  4 points
 11. Що нещо изядох, докато го изгледам този сериал! Ама съм доволна! Приятно времето отмина с героите, котараците и манджите. Пържено харесвам, може и да пробвам нещо някой ден, макар готвенето да ми е една от слабите страни, но така добре са показани ястията в последователност на приготвяне, а пък някои от тях изглеждат и лесни... За котетата – фен съм на рижавия рошав господин, има лице и очи на тигър. Героите – Хан Ю се вихри като високомерен борсук и отново пълни очите, партньорката му ми хареса, лъчезарно момиче със слънчева усмивка, мисля, че направиха добър тандем. Много забавни са дружките и чичото, особено като се изживяваха като сводници, големи скици. Прекалиха със саможертвеното отношение на главната към майка ѝ, което след толкова повтаряне дразни. Но, като цяло съм много доволна, още една читава романтика с Хан Ю. Чаках българските субтитри, струваше си, благодаря на екипа за удоволствието!
  4 points
 12. Наличен и онлайн:
  4 points
 13. Следващите 6 (7-12) :
  3 points
 14. На 06 юли излезе официално парчето "Our Island"!!! Този очарователен инструментал е дело на SUGA и е част от саундтрака към най - новата игра създадена от BTS, "BTS Island: In the SEOM"!!! "Our Island (Prod. SUGA of BTS)" Official MV Jung Kook ни отвежда зад кулисите на записите на съвместната му песен с Чарли Пут "Left and Right". [EPISODE] ""Left and Right (Feat. Jung Kook of BTS)" Recording Sketch" - BTS (방탄소년단)
  3 points
 15. Гонг Ю (може би отскоро) е лице на Denps, компания от Дания, която произвежда пробиотици и витамини,както и продукти за подрастващи деца. За момента фирмата има клонове само в Корея и Дания. Предполагам, логично е да изберат за лице на техните продукти една от най-популярните личности там (и не само там)
  3 points
 16. Най-сетне му дойде редът. Отдавна му се каня, но все нещо друго изникваше. Уникален сериал. Ако знаех, че има толкова рисуване, поезия и красота в него, нямаше да го отложа нито секунда. За любителите на изкуството този сериал е истинско пиршество за окото. Имаше много интересни моменти, но за мен култовите си остават, когато двамата главни рисуваха заедно. И като млади, и като по-възрастни…особено, когато избягаха в планината Кумганг. Истинско вълшебство…жалко, че това място е останало в Северна Корея, изглежда уникално наистина. То май много от най-хубавите планини са останали там. Музиката също беше прекрасна, пасваше идеално. За мен и съвременната, и историческата сюжетна линия бяха много интересни; но историческата беше главна, разбира се, и най-красива. Съгласна съм, че последният епизод беше налко излишен, но и на него се насладих, Можем да намерим критики , но като цяло за мен беше интригуващ, различен и много красив сериал.
  3 points
 17. Епизод 6 - онлайн
  3 points
 18. Кой се осмели да прекъсне една от най-хубавите сцени между Ю Ми и Боби? Епизод 6:
  3 points
 19. Не знам защо са отложили сериала и не ме интересува особено. Стига да е добър, ще гледам. Колкото до горното - имам приятелка, адвокат, от Панама, работи с Южнокорейските агенции от 10 години. Та моите сведения са от първа ръка, щото им оправя редовно, извинявам се за израза, простотиите. А те са достатъчно и от двете страни - и от страна на агенциите, и от страна на айдълите.
  3 points
 20. В леглото няма нещо, което да не съм пробвала..... Ама най-много ми харесва пицата, защото е в кутия и не се рони по чаршафа. ============================================= Влизам при нашите в дневната и им викам: - Как сте бе, антики? А те на мен: - Как си бе, напразна инвестиция? ======================================= По новините: - Маймунската шарка се предава при контакт уста в кожа или кожа в уста..... и то при интензивен контакт..... Водещият: - Чрез здрависване? - Не, само през ръцете не се предава..... По-научно обяснение на обикновена св***а в национален ефир едва ли се е чувало.
  3 points
 21. Интересно като замисъл, но след определен епизод, влиза в руслото на клишираната баналност. На практика, всичкото можеше да свърши до 12 серия МАКСИМУМ. На моменти ми е като версия на "Секса и градът", ама не толкова често. На Ра е чудесна, което не е изненада, но дори в действия на нейната героиня имаше нелогичности (което ме кара да се замисля дали да не проверявам кой е сценариста/режисьора първо, както правят някои от вас тук).
  3 points
 22. Агенциите си пазят в запас скандални истории със звездите си и ги продават за публикации в медиите, когато трябва да се покрие някой политически скандал. Общоизвестна практика, но в Корея винаги работи. Такива ми ти работи.
  3 points
 23. Nothing Serious (연애 빠진 로맨스) Страна: Южна Корея Известен още като: Woo Ri, Ja Young ; Romance Without Love Премиера: 12 ноември 2021 Времетраене: 95 мин. Жанр: Романс, драма Режисьор: Jung Ga Young Сценарист: Hwang Hye Ji Субтитри: Английски Участват: Son Seok Koo като Park Woo Ri Jeon Jong Seo като Ja Young Gong Min Jung като Sun Bin Kim Seul Gi като Yoo Mi Bae Yoo Ram като Woo Sung Lee Hak Joo като Min Seok Резюме: Филмът показва историята на У Ри и Джа Йонг, които се запознават чрез приложение за запознанства. У Ри е 33-годишен самотен мъж. Той е репортер, който пише еротична колона, въпреки че иска да стане писател на романи. У Ри не обича да е самотен, но не го бива с връзките. Джа Йонг е 29-годишна жена, която се стреми да стане зряла 30-годишна дама, но е затънала в дългове. Тя заявява, че повече няма да се влюбва, понеже приятелят й я зарязва след само месец връзка... Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
  3 points
 24. Прекрасен сериал, препоръчвам го на всеки,който обича романтиката.Имаше си всичко и смях и сълзи.Не е типичен мачо филм.Тук и двамата герой се стремят да си помагат взаимно,което много ми хареса,а не винаги момичето да е слабото звено в една връзка,а момчето да е нейния герой. В последна серия доста си поплаках. Пак си казвам на мен много ми хареса и си го изгледах с кеф. Благодаря на целия екип,който преведи този наистина хубав сериал, бъдете живи и здрави.
  3 points
 25. По повод скандала на главната миналата година, четох, че като подписват договори ги карат да си изплюят и майчиното мляко, за да могат да ги държат едва ли не за вечни времена, знаейки житието им. Ако пък се появи някой по-паметлив съученик, се правят, че ги защитават, а ако не се появи, самата агенция пуска слухове, ако види, че някой вървящ се кани да им избяга. Корейска им работа- звЕздите винаги прецакани.
  3 points
 26. Вторите треизърни изображения са тук и песента е пълна мистерия ,а текста звучи доста емоционално и впрочем мистерията е разгадана и четирите последни думи са разкрити. Remember the wave when we were sailing down that open ocean - Спомни си вълната ,когато ние бяхме плавали по този открит океан . Mew пристигна на международното летище Инчеон в Южна Корея тази сутрин в 9 а.м корейско време и 7 а.м тайландско време при нас това бе 3 a.m европейско време. Изглеждаше като к поп идол .Твърде красив ,за да е реален. Целия лайф на пристигането на Oppa Mew в ,Южна Корея за да снима сериал. Очакване на новата му прическа след постригване и боядисване. Един месец и нещо почти два месеца няма да е в Тайланд. .
  3 points
 27. Малко късно пристига и епизодът за тази седмица. Пожелаваме ви хубав уикенд и приятно гледане! 720p 1080p
  3 points
 28. Втората част от влога на Сухо в Дубай. Просто... Има ли смисъл да казвам нещо? Джунмьон ни зарадва и с ново включване от Лондон. Инстаграм. И отново изненада. Вижте къде е и с кого е. Галерия на Кралската академия по изкуствата, композицията е "Man Made Nature" на артиста Ben Edge. Surprise Кай се появи в Бабъл, носещ ризка с един много познат десен.
  3 points
 29. Сериали, в които има повече от един Джи Сонг ме изпълват с подозрения.
  3 points
 30. The Stories of Lion Rock Spirit (狮子山下的故事) Страна: Китай Също така известен като: Shi Zi Shan Xia Qing Година на излъчване: 2022 – Юни - 12 до 2022 - Юни– 25 Време на излъчване: Понеделник - Неделя 20:00 Жанр: Историческа драма Канал: Tencent Video, CCTV Епизоди: 27 Режисьор: Ng Gam Yuen Субтитри: Английски Участват: Huang Jue като Lao Jin Aarif Rahman като Luo Zi Kang Myolie Wu като Liang Huan Gardner Tse като Luo Yi Tong Karena Ng като Li You Hao Amy Fan като Zhen Qian Mei Резюме: Историята на две поколения хора, работили неуморно под Lion Rock и станали свидетели на промените, настъпили в Хонконг… Интересни факти: - Сериалът е посветен на 25-ата годишнина от завръщането на Хонконг в родината му. - Лъвска скала (Лъвска планина) - планина в Хонг Конг, чийто връх наподобява главата на царя на животните. Планината се намира в района на град Коулун, който първоначално е бил малко селскостопанско селище, а сега се е превърнал в един от най-скъпите жилищни райони в Хонг Конг. Лъвската скала се смята за символ на страната, представителна планина за жителите на Хонконг, подобно на планината Фуджи в Япония. Свали Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
  3 points
 31. Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee @Ko_Erin Ама много мило. Така да ме зарадва с вниманието и интереса към Сухо. Мисля за пръв път ми се случва тук? Харесва ми. Да, разхожда си се, а за метрото - той така беше казал в интервю, че обича да ползва автобуси, градски транспорт, за да усети духа. И аз така. Кажи ми, не сме ли един за друг направо? Само да дойде насам, ще си се возим в трамвайчето за 1,60 билетчето... Относно дубайския влог - утре, в 20:00 KST oчакваме и част 2. Ще видим рейсър Джунмьон. (и няма как да не се сетя за сцената в Ladder 2, когато заспа в колата на пистата) Сехун, който снима драма в която играе 18-годишен. Е как не? Само го вижте. Инстаграм Weibo ъпдейт от студиото на Лей със снимка от риалитито в което участва. И накрая да споделя, че Бекхьон спечели гласовете на феновете за любим изпълнител на саундтрак в к-драма - TTA 'Best K-Drama OST Artist’ за районите на САЩ и Филипините. Поздравления!
  3 points
 32. На 30 юни 2022 година, в 00 : 00 часа корейско време (29 юни, 18 : 00 часа българско време), J - Hope разкри официалното тийзър видео за сингъла си "MORE" излизащ на 01 юли!!! J - Hope - "MORE" Official Teaser "BTS’s J - Hope Unveils Sneak Peek Of New Pre - Release Single "MORE"" "BTS's J - Hope unveils the official teaser for his pre - release single "MORE"" "BTS’s J - Hope Drops "MORE" Official Teaser Video" ***************************************************************************** На 28 юни 2022 година, Нам Джун беше гост в първия епизод от втория сезан на подкаста "Intersections: The Art Basel" в който известни хора от различни професионални поприща говорят за страстта си към изкуството. Линкове за слушане: "art19.com" ; "Spotify" ; "Инстаграм" ; "Apple Music" ; "Google Podcast" . Интересна статия посветена на задълбочения интерес към изкуството на RM от сайта "ARTnews" - "BTS’s RM Has Sent K - Pop Fans Flooding to Art Museums Thanks to His Instagram" .
  3 points
 33. Според мен това нещо са го предвиждали за 20 серии, но внезапно са го отрязали. И сценаристът (ката) напук прави последната серия като за идиоти, с корейски край. Затова и страничната линия с двамата доктори, която започна интересно и обещаващо, просто изчезна. А тя ми беше дори по-интересна от основната линия. Жалко.
  3 points
 34. Babel (通天塔) Страна: Китай Също така известен като: Tong Tian Ta По новелата на: Ai Xiao Tu- "Peeping for 120 Days" Година на излъчване: 2022 – Юни - 22 до 2022 - Юли– 20 Време на излъчване: Сряда - Петък 20:00 Жанр: Трилър, Съспенс, Мистерия Канал: Tencent Video Епизоди: 30 Режисьор: Jie Hang Субтитри: Английски Участват: Qin Jun Jie като Lu Xiao Deng Jia Jia като Cui Shan Liu Huan като Yu Sheng Li Meng като Fang Yi Tong Huang Meng Ying като Jiang Yi Ran Sun Hao като Cui Zhi Ming Xue Jia Ning като Tao Ci Jin Xian Zheng като Shi Ci Wei Wang Tian Yu като A Shui Gu Tong Zhi (古曈之) като young Cui Shan Hong Jian Tao като Jin Jian Feng Hao Ping като Sun Ju Xiao Xian Peng (肖显鹏) като Xu Yan Yang Sang Ming Sheng като Luo Su Du Shuang Yu като Liang Zi Chen Ran като Cheng Li Jun Zhong Kai като Lin Zi Cui Ding Mei Ting като Ma Hong Mei Gu Jin Ling (古金灵) като Mo Mo Резюме: Lu Xiao е капитан на „Haigang Police“, който е мъдър и спокоен. Въпреки младата си възраст, Lu Xiao се смята за елитен член на полицията, тъй като е разрешил множество сложни случаи. Въпреки това, странен случай на плаващ труп и убиец с прякор „Водният призрак“ затруднява много Lu Xiao. По време на разследването убиецът е избягал няколко пъти, но с новата му съквартирантка Fang Yi Tong, двамата се обединяват, за да хванат убиеца... Trailer Свали Онлайн с английски субтитри
  3 points
 35. Eпизод 10 - онлайн
  3 points
 36. Kumichou Musume to Sewaragaki (Дъщерята на шефа и бавачката) Оригинална творба: Цукия Озвучават: Хосоя Йошимаса, Уатада Мисаки, Фукуяма Джун и др. Тип: ТВ Жанр: комедия, всекидневие AniDB и MAL: AniDB // MAL Държава: Япония Година: 07.07.2022 Епизоди: 12? (в момента излиза) Времетраене: - Субтитри: Български Резюме: Киришима Тоору е дясна ръка на главата на якудза семейството Сакураги. За него работата за якудза е перфектното извинение за грубия му и опасен характер. Докато шефът му не му нарежда да се заеме със задача, която не прилича на никоя друга, която са му давали досега. Киришима трябва да стане бавачка на дъщерята на шефа си! Линкове: - ----- Това е най-вероятното заглавие, което бих превеждала аз, особено след тренинга си от Spy x Family. Ако се окаже хубаво, първи епизод ще го има с български субтитри ден-два след излизането му на 7-ми юли. Давам си време да го преценя (Но играе Хосоя и е почти 98% сигурно, че е моето).
  3 points
 37. The Legendary Life of Queen Lau (我叫刘金凤) Страна: Китай Също така известен като: Wo Jiao Liu Jin Feng По новелата на: Ge Yang - "Huang Hou Liu Hei Pang" (皇后刘黑胖) Година на излъчване: 2022 – Юни - 24 до 2022 - Юли– 26 Време на излъчване: Понеделник - Неделя 18:00 Жанр: Исторически, Романс, Комедия Канал: Youku Епизоди: 36 Режисьор: Xu Hui Kang Субтитри: Английски Участват: La Mu Yang Zi като Liu Jin Feng / Liu Hei Pang Zhang Jia Ning (张佳宁) като Jin Feng (young) Li Hong Yi като Duan Yun Zhang Yu Jin Yuan като Yun Zhang (young) Chen Xin Yu като Liu Bai Yu Guo Cheng като Duan Yun Zhong Lu Yu Peng като Xiao Jing Tang Bai Shu като Yu Zhang Ya Yang Chen Rui като Yu Zhang Ya (young) Yang Wan Li като Chai Tie Zhou Qi Pei Xin като Shen Ao Li Bo Yang като Duan Yun Yan Yao Qian Yu като Empress Dowager Wang Dong като Liu Xie Lin Yi Ting като Concubine Xu Wang Wan Juan като Yong Fu Zhang Ying Ao (张璺澳) като Yong Fu (young) Li Zhi Nan като Duan Ru Yue Chen Meng Xi като Su Fang Wang Peng като Xiao Shuo Zi Han En Yi (韩恩依) като Feng Yue Deng Qi Meng (邓琦梦) като Lu Yan Liu Jia Yu (刘佳瑜) като Zhu Tan Wang Zi Fei като Zhu Tan (young) Xia Yi Yao като Liu Er Han Ming (韩明) като Zhang Qian Резюме: Всички смятаха, че съдбата си е изиграла невероятна шега - мръсна жена от селото, която може да бие мускулест мъж с голи ръце, става кралица! Тя ще бъде тази, която ще помогне на съпруга си „weak chicken“ в една история, пълна със смях и топлина. Като извънбрачната дъщеря на премиера Liu Jin Feng е позорно изоставена от него. Израснала в малко населено място, тя и майка и трябва да разчитат само една на друга. Целият двор се засмя, когато тя влиза като булка в императорското семейство заради кръвната си линия. Дори съпругът и е подозрителен към нея и многократно се опитва да изпробва нейната лоялност. Въпреки, че кралица все още взема решенията и херцог Qi манипулира правителствените дела, младият крал винаги е имал свои идеи за бъдещето на кралство. В същото време закръгленият външен вид на Jin Feng не прилича на красивите и стройни девойки във вътрешният двор. С нея животът в двореца стана по-малко скучен и по-хаотичен. Докато младоженците се опознават, най-несъответстващите крал и кралица се превръщат в най-перфектната двойка… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Оналйн с руски субтитри
  3 points
 38. Version (Complete)

  3,476 downloads

  Превод: battle4thesunn Редакция: fractal Моля, уважавайте нашия труд и не качвайте субтитрите в други сайтове, а давайте линк към тук! Благодаря! За версията: Crime Puzzle (2021) 1080p VIKI WEB-DL H264-AY
  3 points
 39. Our Blues (우리들의 블루스) = Нашият блус = 2022 Южна Корея Жанр: драма, романс Епизоди: 20 Превод: mmsteve Редакция: battle4thesunn Прогрес: Забележка: не можем да кажем със сигурност кога ще започнем качването на драмата, понеже искаме първо да завършим друг сериал. Щом е в настоящи, ще види бял свят със сигурност, така че молим за търпение и разбиране.
  3 points
 40. Индивидуални фен камери от изпълнението на "Future Perfect (Pass the MIC)" от шоуто за завръщането (04. 07. 22).
  2 points
 41. Още преди края на втори сезон на To My Star, се заговори за сезон 3. Ще има ли историята на Канг Со Джун и Хан Джи У поредното продължение? Само времето ще покаже.
  2 points
 42. Полароидни снимки и селфита на BTS направени зад кулисите на музикалните предавания по време на промоциите на албума - антология "Proof".
  2 points
 43. @Ko_Erin, явно си живяла в голяма заблуда досега Сухо е кинта и двайсе (1,73см), заедно с Шиумин и D.O. са тримата най-високи отзад напред. Ама са супер сладки с Минхо, нали. Те са големи приятели още от трейни периода. Минхо е първият човек, който му се обади да му честити рождения ден, както и да го поздрави за албума. Изобщо близки са си. Относно арт инсталацията. Четох, че артистът се интересува от опазване на околната среда и се опитва да пробуди връзката между човека и природата. Специално тази творба е част от изложба посветена на климатичните промени и като прочетох, че композицията се състои от пластмасови цветя върху обути в маратонки манекени, стъпили на изкуствена, пластмасова трева, някак с по-различен поглед я гледам вече. Харесва ми представянето на идеята - убиваме нещо истинско, за да създадем копие, което да прилича на вече унищоженото. И всичко това стъпвайки върху идеята за самоусъвършенстване и развитие, надрастваме себе си, но на каква цена. Ау, чак се самоочаровах. А пък макнето ни продължава да събира камиони с кетъринг. След като актьорът И Куангсу му изпрати напитки: Вчера Сухо му прати друг, на който пише: "Сехун, обичам те. Сухо-хьонг" , а качвайки го в сторито си Сехун пише "от Джунмен-хьонг [усмивка]" Днес пък се разписа Чаньол. "Актьори и екип на "All That We've Ever Loved", подкрепям ви! Сехун-а. файтинг!", "Актьори и екип, моля, насладете се на храната и ви моля да се грижите за Сехун". Подписал се е като "Чаньол от EXO" Сехун постна и тази снимка в Инста сторито си. Не мога да не се сетя за страхотните им епизоди заедно в Heart 4 U. Да споделя нещо забавно, косвено свързано с EXO, а и за да сме в тренда и ние. Онзи ден в стан-туит настана смут след като акаунтът SMRookies се активира за първи път от началото на 2019 г. насам. Постнаха снимки на три от трейнитата в СМ и разбудиха духовете, защото последния път, когато акаунтът беше активен показаха момчета, които скоро след това дебютираха в WayV. Та идеята да го споделя в тази тема е, че две от новите надежди на компанията посочват за свои ролеви модели EXO-мембъри. Японският младеж на име Shohei споделя, че е поискал да стане айдъл в Корея след като случайно е чул "Overdose" и докато гледал изпълнението им се влюбил в Сехун, и се заинтересовал от айдълите. Сехун е човекът, когото уважава най-много и е негов модел. Друг от представените стажанти - Seung Han, скромно споделя, че негов идол е D.O. Третият пък е фен на Чангмин (TVXQ), което е достатъчно да ме заинтересова от тези новобранци. Материалът може да прочетете на WWD Korea
  2 points
 44. Беше обявен от друга група. Но не съм проверявала напредъка и не знам докъде са стигнали.
  2 points
 45. Още снимки направени "Dispatch" по време на заснемането на мини концерта "Proof Live" на BTS.
  2 points
 46. На 30 юни "Yet To Come" се увенча с победа № 09 в музикалното предаване "M Countdown" (30. 06. 22) с общ резултат от 9 037 точки - това е е победа № 161 в кариерата на BTS!!! "BTS Takes 9th Win And Triple Crown For "Yet To Come" On "M Countdown"" "BTS win № 01 from June 30th "M Countdown"" "Туитър" ***************************************************************************** BT21 с плейлиста за дъждовните дни. [Playlist] "When it rains, I get a little feeling that I do have a friend" ㅣ비오는 날에도 함께인 우리
  2 points
 47. Чакам да се появи Plustor(oт Friend zone), който играе Топ. Интересно ми е дали пак ще разделя двойки. Ха-ха.
  2 points
 48. Епизод 5 - онлайн
  2 points
 49. В прав текст- защото това е форум за изказване на мнения, а не за възхвали.
  2 points
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Create New...