Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/07/2022 in all areas

 1. Зашеметяващи нови тийзъри за видеото. Аз съм без думи, особено за Нинг. Но ето ги всичките. Джизел Тук е страшно интересна, харесва ми как играят със светлината. Карина, много различна. Снимка 2 Уинтър Готина, но малко... почти зловеща ми е снимка номер 2. Нингнинг Неузнаваема Нинг на снимка 2. Имаме си и общо фото на badass aespa. Аз ли бях забравила или просто пропуснах, но получихме и видео тийзър на сингъла "Girls".
  1 point
 2. От колко време не сме виждали Чен на живо, движещ се, не в предварително заснето видео? От две години, когато едвам го познахме в замазаното видео от енкора на Бекхьон с "Candy". Та до днес. Чен отпътува за Лондон, където в събота има участие на Халю поп феста. Изглежда страхотно, нашият Джонгде. Имаме си още един свеж ъпдейт. KBS публикуваха трейлър на предстоящите за излъчване сериали. Включена е и драмичката на D. O., тази за прокурора, а в началото Кьонгсу ще изглежда така: Накрая новина от Лей. Ще има завръщане. Не знае кога и как, но вчера публикува страхотен тийзър с думите "I'm back".
  1 point
 3. Ехаа, на това му се казва добра новина❤Аз го гледах когато вървеше, но сега ще го гледам с още по- голямо удоволствие.Благодаря ❤
  1 point
 4. И още една опция за теглене на Епизоди 07-12:
  1 point
 5. - Тате, какво е бигамия? - Това е когато имаш една излишна жена. - А моногамия? - Като се замисля, пак същото.
  1 point
 6. Обикновено чакам да излязат всички епизоди, а ако има превод и всички буквички, обаче, за Юми - нямам грам търпение. С огромно удоволствие си пускам първи епизод.
  1 point
 7. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Ловувам... Хванах цели три кърлежа /по действителен случай/
  1 point
 8. Най-после този сериал ще види бял свят с български субтитри! Огромните благодарности са за @Рали, която отдели безкрайно много време и труд, но не се отказа и успя да го завърши! С редакцията няма да съм бърза, едва ли, поне в началото, ще мога да пускам по повече от 1 или максимум 2 епизода на седмица, така че моля за още малко търпение тези, които искат да го гледат на български. Може би и качването онлайн ще се забави, тъй като е възможно да се правят корекции по вече пуснатите субтитри. Ето епизод 1 за сваляне: Благодарности и на @b0rahae за постера
  1 point
 9. Два епизода ми останаха да видя само. Със сигурност мога да кажа, че това е един добър сериал. Не са бръкнали в общия казан, както обичайно китайците правят и само да сложат различно заглавие. Всички персонажи и главни и второстепенни имат цел, която преследват и не са за запълване на екранното време. При това са развити докрай и не са скучни. Препоръчвам.
  1 point
 10. Love Like the Galaxy: Part 1 (幸福到万家) Страна: Китай Също така известен като: Xing Han Can Lan По новелата на: Guan Xin Ze Luan - "Xing Han Can Lan, Xing Shen Zhi Zai" (星汉灿烂, 幸甚至哉) Година на излъчване: 2022 – Юли - 05 до 2022 - Юли– 27 Време на излъчване: Вторник - Четвъртък 20:00 Жанр: Исторически, Мистерия, Романс, Политически Канал: Dragon TV, iQiyi, Tencent Video Епизоди: 55 (27 ч.1 + 28 ч.2) Режисьор: Fei Zhen Xiang Субтитри: Английски Участват: Leo Wu като Ling Bu Yi Zhao Lu Si като Cheng Shao Shang Guo Tao като Cheng Shi Zeng Li като Xiao Yuanyi Xu Jiao като Cheng Yang Li Yun Rui като Yuan Shen Yu Cheng En като Lou Yao Estelle Chen като He Zhaojun Zhang Yue като Wan Qiqi Jiang Yi Ming като Cheng Song Bao Jian Feng като Emperor Tong Lei като Empress Xuan Cao Xi Wen като Consort Yue Wang Zhuo Cheng като Crown Prince Yuan Gao Han като Third Prince Резюме: Cheng Shao Shang (Zhao Lu Si) остава сама, след като родителите и заминават да се бият. За да се предпази от коварната си леля, тя трябва да бъде особено усърдна, правейки се на нейна противоположност. След като не е била влюбена през целият си живот, Shao Shang е прагматична и несигурна в избора на брачен партньор. Тя среща трима мъже - осиновеният син на императора Ling Bu Yi (Wu Lei), талантливият Yuan Shen от планината Bailu и аристократът Lou Yao, всеки със своите плюсове и минуси. Въпреки че пътят към любовта е трънлив, тя не съжалява за избора, който е направила… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
  1 point
 11. Най-сетне му дойде редът. Отдавна му се каня, но все нещо друго изникваше. Уникален сериал. Ако знаех, че има толкова рисуване, поезия и красота в него, нямаше да го отложа нито секунда. За любителите на изкуството този сериал е истинско пиршество за окото. Имаше много интересни моменти, но за мен култовите си остават, когато двамата главни рисуваха заедно. И като млади, и като по-възрастни…особено, когато избягаха в планината Кумганг. Истинско вълшебство…жалко, че това място е останало в Северна Корея, изглежда уникално наистина. То май много от най-хубавите планини са останали там. Музиката също беше прекрасна, пасваше идеално. За мен и съвременната, и историческата сюжетна линия бяха много интересни; но историческата беше главна, разбира се, и най-красива. Съгласна съм, че последният епизод беше налко излишен, но и на него се насладих, Можем да намерим критики , но като цяло за мен беше интригуващ, различен и много красив сериал.
  1 point
 12. И плейлиста онлайн също е пълен. Последният Еп.16 вече е качен. Беше удоволствие да му се насладим с вашия разкошен превод. Благодаря!
  1 point
 13. Страхотен и хубав сериал,изгледах го на един дъх. Защо само края трябваше да е такъв,доста тъжно,искаше ми се да е с щастлив край,но уви, много жалко. Момчетата се справиха прекрасно с ролите.Благодаря за превода.
  1 point
 14. Сериала беше наистина интересен и вълнуващ.
  1 point
 15. Но като цяло имаше много приятно моменти, пейзажа и забележителностите са просто изумителни благодаря на преводачите за субтитреите.
  1 point
 16. 1 point
 17. Хайде да ни попеят
  1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Create New...