Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/13/2020 in Posts

 1. 12 points
  Ние пак сме тук Започваме да качваме по две серии. Накрая ще има пълен пакет Приятно гледане Е01-02 и тук Онлайн след като го пуснем целия
 2. 9 points
  Младоженка излязла от душа, увита в халат. Младоженецът казал: - Вече няма нужда да се срамуваш - нали сме женени. - Тя си съблякла халата и му показала голото си тяло. - Леле - ахнал съпругът. - Нека те снимам. - Защо? - свенливо попитала булката. - За да мога вечно да нося красотата ти до сърцето си. Той я снимал и после също влязъл под душа. След няколко минути излязъл, увит в халат. - Защо носиш халат, скъпи? - попитала жена му. - Вече няма нужда да се срамуваш - нали сме женени. - Той си съблякъл халата и й показал голото си тяло. - Нека и аз ти направя снимка - казала тя. - Защо? - ухилил се мъжът. - За да мога да я увелича.
 3. 7 points
  Джитко с нов рекорд Випчетата не харесаха орязаната снимката на Бенгите в новата сграда на YG, затова попълниха липсата Явно четиримата са отказали да направят нова фотка без Пандата...
 4. 7 points
  Краят е ясен. Според мен 90% от гладалите сериала или са чели предварително книгата, или след това са я прочели.
 5. 6 points
  Следваща порция Е03-04 и
 6. 6 points
  - Жена, излизам. - Ще се бавиш ли? - Не, напивам се набързо и си идвам.
 7. 6 points
  На перона верният слуга Джон посреща своя лорд. - Какво ново в Англия, Джон? - пита господарят. - Абсолютно нищо, милорд. - Цяла година ме няма в Англия и тук не е станало нищо ново? - Е, само това, че славеят, който пееше на явора пред вашия прозорец, вече не пее. - Защо? - Защото яворът вече го няма. - Как така го няма? - Изгоря, милорд. - По дяволите, кога? - В деня, в който изгоря замъкът ви. - Изгорял е замъкът ли? - Да, милорд. В деня, в който лейди Виктория падна в леглото със запалена свещ в ръка. - Защо падна, Джон? - Предполагам, че от вълнение, сър. - Виктория - развълнувана? - Да, защото се изплаши, когато я видях в леглото с мустакатия коняр. - Но тук няма нищо ново, Джон! - Нали и аз това ви казах още от самото начало, сър - нищо ново в Англия.
 8. 6 points
  Само за 24 часа изданието на Kwon Jiyong Vogue 2020.11 продаде общо 22 000 версии, превръщайки се в най-бързо продаваното списание в историята на ktown4u Повече информация за новия брой на VOGUE Korea с G-Dragon на корицата. Публикацията ще излезе на 26 октомври. Прави впечатление, че на този ден ще навърши точно една година, откакто Джионг се завърна от армията. Известно е също, че той лично е подбирал снимките за корицата на списанието и снимки за останалите 16 страници на броя. Трите версии на корицата използват три версии на представянето на Jiyong, написани на Hangeul: 1. GD [지디] 2. G-DRAGON [지 드래곤] 3. Kwon Jiyong [권지용] Китайските символи, които се появяват до името му, се превеждат като „The only one". Също така на всяка корица до името му е написано „One of a kind“ . Само за първите 3 часа темата за корицата на Vogue Korea за G-Dragon е събрала над 50 милиона гледания на weibo
 9. 6 points
  4-ти епизод можете да намерите на: и Приятно гледане!
 10. 6 points
  Вижте кой се е завърнал, най-накрая бих казала и е на корицата на ноемврийския брой „VOGUE“! GDragon облечен във Virginie Viard - Chanel for Fall fashion.
 11. 5 points
  6-ти епизод: онлайн:
 12. 5 points
 13. 5 points
  Сценаристът.
 14. 5 points
  Ако избият всички герои, ще го гледам!
 15. 5 points
  НИЕ не сме искали полуголи лисугери, а полуголи лисици! Ама засега само три оголени рамена и толкова! Това ако не е сексуална дискриминация!
 16. 5 points
  Екскурзоводът: -А тук се е крил Левски. Плеймейтка: -А как се е събрал целият отбор тук? Учителката пита Иванчо: -Иванчо, какъв искаш да станеш, като пораснеш? -Лятото учител, а зимата агроном, госпожо. Между блондинки -Намерих си семеен лекар. -Аз си намерих пък несемеен.
 17. 5 points
  Според проучване, докладвано на 8та Китайска интернет аудио и видео конвенция, от 631 уеб драми, излъчени през 2019 и половината от 2020 год., The Untamed безапелационно заема 1то място (като другите влезли в 5цата са The thunder, The king's avatar, Joy of life, The longest day in Changan)
 18. 5 points
  Ето и финалът - епизоди 31-32: и Благодарности на @ina79 за работата й по проекта.
 19. 5 points
  5-ти епизод: Онлайн:
 20. 5 points
  13-ти /последен/ епизод можете да изтеглите от: и Поздрави от екипа и приятно гледане!
 21. 4 points
  Епизод 54, по сценарий на @helyg: тук и тук
 22. 4 points
  Цял ден днес в туитър И Бо, та И Бо, за тия награди Golden Eagle. Как е облечен, как е пристигнал, какво били направили феновете по повода, как водел в гласуването /с 2,6 млн вота видях на едно място/. Хайде вече официално, честита му награда Audience Favourite Actor (GankYourHeart) Най-добре приветстваният актьор на 30th Golden Eagle TV Awards!!! #Yibo_GoldenEagle Клип: Какво е казал в речта си: "Здравейте на всички. Аз съм новият приятел на телевизионните награди" Златен орел ", Уан И Бо. Голяма благодарност, че ми дадохте тази награда. Наградата, която спечелих, е най-приветстваният актьор. Знам, че има много хора, които ме подкрепят и обичат като моя публика. Ще работя по-усилено, за да оправдая това. Благодаря". Направеното от феновете:
 23. 4 points
  На 18 октомври 2020 г. Пекинският съд публикува „Гражданско решение, прието на първа инстанция, за спор за отговорност в Интернет между Хуан Дзиню и Уан Пу“, като Хуан Дзиню най-накрая беше оневинен! В присъдата също така ясно се посочва, че горните забележки, заради които е заведено делото, са фалшиви новини, а изнесените снимки и съдържание са неверни и умишлено редактирани, което открито накърнява личността на Хуан Дзиню и накара обществеността да остане с погрешно впечатление от него, като това понижи социалната оценка на Хуан Дзиню и срина авторитета му. След процеса и присъдата съдът изисква подсъдимият да се извини на Хуан Дзиню на видно място и в неговия акаунт в уейбо. Извинението трябва да продължи не по-малко от десет дни и да компенсира Huang Jingyu за психически и морални щети от 20 000 юана. (От дебюта си през 2016 г. Jingyu е пострадал от неимоверно много лъжи и клевети. Но през 2018 г. те прераснаха до ниво, когато акаунт в weibo „凹凸不平 up“ разпространи слухове за брак, развод и домашно насилие. Присъдата по-горе е срещу 凹凸不平 up. Друга подробност от присъдата е, че 凹凸不平 up е мъж на 33 години на име Уан Пу и че той не е представил фактически доказателства и всички негови постъпки са клевета. Джони е завел дело и с още 3-ма за подобни клевети, очакваме решението на съда и по тях, но няма да е по-различно. Феновете сме недоволни, че глобата е ниска и едно извинение не поправя нещата. (Документът е дълъг и на китайски, няма да го поставям.) Иначе тези три дни Джони не спира да се появява на различни ивенти. Фен среща за реклама на NIVEA в Шанхай. На следващия ден в Пекин, в магазин на FILA, отново раздаване на подаръци и голяма бутаница от хора. На следващия ден - в Нандзин, където се състоя конференция във връзка със сериала DearMilitaryUniform (дето му викаме римейк на Потомци на слънцето, ама уж не бил), там съобщиха, че ще тръгне скоро с ново заглавие, китайките го преведоха "Falling In Love With Special Forces". И след всичките пътувания за кратко време, най-накрая сподели, че си загубил телефона някъде в канавката по пътя Нандзин-Ханджоу и го търсил пеша с километри, накрая го намерил. Феновете се скъсаха да го бъзикат през прозореца на колата ли го е хвърлил и какво ще търси в канавката по магистралата, заради което влезе в горещото търсене.
 24. 4 points
  Гордост и предразсъдъци по китайски Може и да го пробвам, най-малкото да видя дали съм познала кой ще е Дар Си
 25. 4 points
  ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Не можех просто да стоя и да гледам как си отива... Затова започнах лекинко да си танцувам.
 26. 4 points
  Замислили сме се по темата доста отдавна. Субтитрите на нашия екип биват качвани в нашия форум и когато даден филм/сериал има превод от нашия екип, темата е маркирана с ето този знак до заглавието на темата. А в описанието на самата тема има ето такъв бутон откъдето се свалят само субтитрите ни. Там, където има само знак bg пред темата, означава, че нечий екип в някой друг сайт го е превеждал и при нас е просто отбелязано това, но не носим никаква отговорност нито за преводите им, нито къде ги качват, нито за тяхното съхранение. Щом не пише в дадена тема, че преводът е наш, отивате в сайта на съответните преводачи и питате тях, а не нас.
 27. 4 points
 28. 4 points
  Ким Бом! Възхитително сладък гадняр. Дано да му измислят някаква сериозна драма, та да го разиграят по-разнообразно. Свикнала съм да го възприемам като ангелоподобен и сега малко ми липсва божествената тъга в погледа му. Към Донг Ук нямам възражения. Супер си е. Девойката е красива.
 29. 4 points
  Много трогателен и човешки сериал. Самата идея за местенце, което временно да приютява ненамерените, е едновременно тъжна и прекрасна, а селото Дуон е повече от прекрасно. Щеше ми се да се фокусират обаче повече върху историите на жителите на селото, отколкото върху издирването на внука. А финалът... Четох, че рейтингът на сериала е бил висок, така че дано да направят още един сезон.
 30. 4 points
  Това не е за гледане по нощите.Има да ме преследват главите на тия от острова, надвесени над кладенеца. А за преживяващите, че ще гледаме некъпан лисугер,но
 31. 4 points
  Новият сингъл на Чен Hello (Здравей) Най-прекрасната песен на Джонгде досега. Превода по-долу не е кой знае какво, но се надявам да усетите посланието. Мен лично ме докосна. Здравей. Беше ми трудно да кажа тази проста дума. Умът ми дълго беше объркан, да реша какво ще кажа след това. Много думи се блъскаха в ума ми, но празнотата не можех да запълня от страх, че думите ще изтекат. Страхувам се. Любима моя, дълго се двоумях, не успявах да намеря думите, с които да изразя чувствата си. С цялото си сърце и това простичко "здравей" искам само да попитам как си. Толкова думи се блъскаха в ума ми, Празнотата не можех да запълня от страх, че думите ще изтекат. И отново се страхувам. Не знаейки какво да кажа след това оставям химикалката, която здраво стискам. Думите, които не можех да ти кажа, ще останат в сърцето ми като съжаление, но... Любима моя, може никога да не разбера дали това недовършено писмо ще стигне до теб. Дори да е така, надявам се, че си добре. Отчаяно се надявам, че е така. Здравей... След като напиша само тази дума, ще спра.
 32. 4 points
  One Fine Week Страна: Южна Корея Епизоди: 10 Превод: NyXe П.С. Срокове няма, когато - тогава.
 33. 4 points
  Ако всички серии спират на най-интересното място, ще гледаме, че пушек ще се вдига. Добри актьори, отлична игра, засега няма от какво да се оплакваме.
 34. 4 points
  Нещо се бях разровила и архивите ми и изскочи това - като "откриеш" българските Мистерии на съвсем неочаквани места
 35. 4 points
  Честит рожден ден !
 36. 3 points
 37. 3 points
  Гледах наградите онлайн. Нищо не разбрах, освен това, че имаше огромно количество реклами и много блясък. Да му е честита наградата!
 38. 3 points
 39. 3 points
  Нов, изненадващ тийзър от JOOHONEY... [MIXTAPE] 주헌 (JOOHONEY) - PSYCHE (Teaser) И нашия русокоско и той пусна отново нещо... А, сефте, отдавна не беше пускал нищо.. (WONHO) 'iwonhoyou' VCR 비하인드 l Behind the scenes of Wonho’s special live ‘iwonhoyou'
 40. 3 points
  Свали: Гледай онлайн :
 41. 3 points
  Оу, това изглежда забавно. Ще изчакам да се посъберат епизоди Благодаря, @lazeto
 42. 3 points
  Недей така ме плаши. Как ще спя довечера. Не разбрах, дамите имат ли шанс да видят поразсъблечен лисугер или ще се задоволят само с физиономията и костюмите му. Между другото Ким Бум е много приятна изненада. Отдавна не го бях гледал и ми хареса много как играе.
 43. 3 points
  А, дано, дано. Щот трябва да плакнем очички, а и някак асоциацията с некъпан, смръдлив лисугер хич не ми хареса.
 44. 3 points
  Харесаха ми първите два епизода. Изключително ме радва участието на Ким Бум. Ще ми е интересно да го видя като лошия брат, макар че ми се струва - ще има обрат. Сребърната лисичка май ще редува сериали с момчетата от Ф4 Нашият Донг Ук много го издава тоя риж перчем
 45. 3 points
  "2020 JIMIN DAY" "The real reason why BTS hits No.1 on Billboard" Eng Sub PREVIEW - BTS (방탄소년단) "Skool Luv Affair Special Addition"
 46. 3 points
  Сърдите се, не сърдите - не мога да се въздържа да не споделя. Харесвам и двете групи и туитът на BeeGees няма как да не ме зарадва.
 47. 3 points
  Официално. Лей е новото рекламно лице на марката Балантайнс за Китай. Тук може да видите официалната информация. "Певец и създател на песни, актьор и член на групата EXO, Сехун е модел на мъжката колекция Dior Winter 2020, създадена от Ким Джоунс." Официален инстаграм акаунт на Dior Тук Кай става първата муза-мъж за марката козметика Bobby Brown. Koreaboo Най-доброто ще остане за 12 часа - видео тийзър за сингъла на Чен. ЧЕН 안녕 Hello
 48. 3 points
  Пълна плейлиста за гледане онлайн на български - приятно гледане!
 49. 3 points
  През тази седмица BTS отново са № 01 в класацията "Billboard HOT 100", но този път това стана с техния ремикс на песента "Savage Love (Laxed - Siren Beat)" на Jawsh 685 и Jason Derulo, а "Dynamite" е веднага след нея на втора позиция!!! Най - невероятният и уникален подарък, който можеха да направят A.R.M.Y. - тата на нашата фея Джимин за 25 - я му рожден ден!!! И така е редно - JK и RM също получиха № 01 хит за техните рождени дни!!! "Jawsh 685, Jason Derulo & BTS' "Savage Love" Soars to No. 1 on "Billboard Hot 100"" "BTS Makes History As “Savage Love” And “Dynamite” Rule At No. 1 And No. 2 On "Billboard’s Hot 100"" "BTS tops the Billboard "Hot 100" again with the remix of "Savage Love" with Jason Derulo and Jawsh 685" "Billboard Hot 100: BTS Has Top Two Songs In America, As “Savage Love” With Jawsh 685 & Jason Deulo Reaches #1, “Dynamite” Holds At #2" "BTS Lands Second #1 Hit With “Savage Love” Remix" "Туитър" - ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; . [하이라이트] 우리 만남은 우주의 섭리 빅히트 아이돌 노래모음 l 빅히트 아이돌(Big Hit IDOL) / BTS, TXT "현대자동차 X BTS" - "BTS의 QUALITY TIME!"
 50. 3 points
  Обновена плейлиста за гледане онлайн.
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Create New...