Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/28/2016 in Status Updates

 1. 5 points
  И кой ще ходи??? Аз аз аз https://manowar.com/manowar-return-to-sofia-bulgaria-with-exclusive-show-on-the-final-battle-world-tour-2019-manowar-се-завръщат-в-София/
 2. 4 points
  Ако бях мъж в Япония, днес шях да се спукам от елитен шоколад... Освен да ида си купя...
 3. 3 points
  - Мишо, запомни! Червено вино с месо, бяло вино с риба. - А ракия? - Хмм... ракията е универсална. Дори и с баклава става.
 4. 2 points
  ..Понякога съм много нервна, а хората мислят, че съм лоша. А аз виждам обкръжението и обръча, който постепенно се стеснява около земята, преживявам мъките на всички хора и не мога, а и не смея да го обясня, защото един много строг глас непрекъснато ме предупреждава да не се мъча да обяснявам каквото и да било, защото хората заслужават живота, който водят. Как да помогна на тези хора, които все повече не зачитат никого, надпреварват се да придобиват пари и вещи... Ванга
 5. 2 points
  Почти идеален спортен ден . Макар и трудно победихме (резултата лъже), Тотнъм премаза Челси. Малшанс за Домен -състезание само в един кръг, но все пак чудесно завръщане 4-то място, Влади Зогравски направи класирането на живота си с това 6-то място и единственият ми любимец при японците, малкия брат Кобаяши спечели . П.П. Браво на Влади
 6. 2 points
  Фууу, много съм съгрешила към форума, явно Така са ми подрязани лайкаджийските крилца. Барем да си поревем на стената, ако някой не е разбрал проблема ми още.
 7. 2 points
  Трябваше да спретна една драма за минусите
 8. 2 points
  Тя отклони погледа си в страни, а на лицето й се появи онази тъжна иронична усмивка, която все едно крещеше „никога няма да разбереш“ . Заговори тихо, почти монотонно , но дори сега не успя да лиши гласът си от цветовете на емоциите. - Имам толкова много да разкажа, но знаеш ли аз винаги съм била егоист в скръбта си. Именно там се крие всяка моя победа и всичко с което бих могла да се похваля. Когато обаче премахна трудните моменти, болката и загубите си, не остава нищо за което бих могла да говоря. Няма нищо. Никакви успехи и никакви постижения. Знам, че всеки път когато ми кажеш „похвали се с нещо“ и аз ти отвърна „няма с какво“, те вбесявам, обаче моите победи се крият другаде. Те са погребани дълбоко в сърцето ми и не мога да говоря за тях! А останалото е прах и пепел от суета.
 9. 2 points
  Среден пръст -вече 50 г лидер на пазара на мигновените съобщения!
 10. 2 points
  - Някой ми звънна снощи в 3 на вратата. Така се уплаших, че без малко да си изтърва дрелката на крака!
 11. 2 points
  Част от интервю: - И как решихте да станете веган? - Исках да е нещо модно, но за гей ме достраша.
 12. 2 points
  Във входа на клуба на любителите на тавтологии беше открит убит до смърт труп на починал мъртвец.
 13. 2 points
  Най-жестоката ми вътрешна борба е тази, между ведрото ми чувство за хумор и доброто ми възпитание...
 14. 2 points
  Започнал съм да забравям имена на далечни близки, но завинаги ще помня, че Арагорн е син на Араторн и потомък на Исилдур, а Торин е син на Трайн, внук на Трор, и потомък на Дурин.
 15. 1 point
  Здравей! Би ли ми дала линк към това, което си написала. Ще ми е много интересно да го прочета. Аз съм съвсем нов в BL жанра и много малко неща ми харесват от него, но на български нищо не съм чел. Когато започна да се интересувам от нещо, търся, чета, гледам, докато не се изчерпа целият ми интерес. В случая The Untamed насочи вниманието ми към жанра и още не съм се отказал да намеря нещо, което да е толкова добро, колкото тази история. Засега не съм открил. Хубав ден!
 16. 1 point
  Здравей Субтитрите, които днес качи, стават и за Love.Designer.2020.E01.720p.WEB-DL.AAC.H264-KMX Версията изтеглих от АвистаЗ. Благодаря за превода. Ще го следя!
 17. 1 point
  ...Някой си мисли, че като има пари, може да си купи и любов, но това е вятър работа. Любов с пари не се купува. Или пък си мисли, че като стане богат, всичко ще му е наред, но и това не е вярно. Работи, работи човекът, трупа пари и вещи и после вземе, та умре и остави всичко на друг. Който много събира, никога не го използва. Друг събира плодовете на труда му. Затова по-правилно е така: не трупай, парите са средство за живот, използвай ги всеки ден... Баба Ванга
 18. 1 point
  Привет, моето хлапе е момиче. Да знам за акробатиката, но за жалост не намирам място където да я запиша. Тя ходи и на балет - на класически и на модерен, но ми прави впечатление, че тренират главно краката, но не и ръцете, а за тези премятания, които тя харесва са си нужни ръце. Както и да е - не е син, дъщеря е. Щура и дива дъщеря.
 19. 1 point
  Превърнали сме се в народ недостоен за миналото си, а с това напълно заслужаваме настоящето си и се лишаваме от бъдеще . П.П. Още само 7 победи искам, пък да става каквото ще
 20. 1 point
  Моментът на истината за Liverpool настъпва
 21. 1 point
  „Дяволът бил баща на лъжата, но забравил да я патентова и затова сега предприятието му страда от свръхконкуренция.“
 22. 1 point
  Ползата от това да летиш за Мадрид през Германия
 23. 1 point
 24. 1 point
 25. 1 point
  Честит рожден ден!
 26. 1 point
  Здравей, ти подкара корейските заглавия, като си изгледаш Тайната градина /около 100% съм убедена, че ще те грабне/ имам едно японско заглавие за теб, мое любимо Kiseki / Чудо http://www.easternspirit.org/forum/index.php?/topic/7074-i-wish-2011/&_fromLogin=1
 27. 1 point
  На изпит по кормуване. Изпитващият: - Както си караш, пред теб изскачат бабичка и младо момиче, нямаш време за реакция и трябва да настъпиш една от двете. Коя ще настъпиш? Курсистът: - Ами... Аз такова... Ааа... Ще настъпя бабичката. Изпитващият: - СПИРАЧКИТЕ ЩЕ НАСТЪПИШ КОЛЕГА, СПИРАЧКИТЕ!!!
 28. 1 point
  "Честит първи сняг!!!" весело подвикваха ортопедите на тенекеджиите в автосервиза...
 29. 1 point
  Честит рожден ден, да си здрава и много да се радваш на живота си и всичките му прекрасни моменти!
 30. 1 point
  Искаш да промениш живота си, да спреш да пушиш, да почнеш диета или нова работа? Специално за теб всяка седмица има понеделник!
 31. 1 point
  Преди е било лесно - харесаш си жена на бала, убиеш мъжа ѝ на дуел и тя е твоя. А сега - па лайкове, па сваляй ѝ музика, па: "здр кво пр?...
 32. 1 point
  Напоследък детето започна да псува. В детската градина ли го научиха или го чу на улицата, ба ли маа му...
 33. 1 point
  Ако в интернет имаше българска търсачка на нея щеше да пише: Тук не е информация!
 34. 1 point
  В една друга, по-справедлива и балансирана вселена, кутрето на десния ми крак пребива до смърт крака на масата в хола.
 35. 1 point
  - Кога последно си поливал кактуса върху хладилника? - Това е хляб.
 36. 1 point
  Мила Майрааа, честит рождеееен ден!!! Бъди щастлива от тук до тавана на небето пожелавам ти чисто небе, хоризонти големи и далечни, на където ти си пожелаеш и да си все така талантлива и пишеща, да ни заведеш до края на Мрак, за да има едно зелено момиче, което върви смело напред също като теб!!! Целувки и те прегръщам!!! https://www.youtube.com/watch?v=MrHxhQPOO2c
 37. 1 point
  Снощи жена ми ми крещя половин час за това, че никога не съм я бил слушал като ми говори, или нещо подобно.
 38. 1 point
  Здравей, Цвети, отново добре дошла във форума. Приятно ми е да се запознаем. Аз съм Вили. Аша отдавна ми е станало като "второ име". Ако мога с неща да помогна - насреща съм. Лек и спорен ден и успешна седмица.
 39. 1 point
  - Но господине, това "Майка ви да ***!" не е основателна причина да не желаете да се запознаете с новите ни тарифни планове за мобилен интернет!
 40. 1 point
  Вървя си по улиците на Слънчев бряг и не щеш ли - насреща ми трима самураи. Питам ги: - Какви сте вие, бе?!? А, те: - Ние сме Седемте самурая! - Е, що сте само трима, тогава? - Няма персонал, бате.
 41. 1 point
  Един габровец отива до съседа и му казва:- Комшу, голям проблем. Имам 15 гости ама само 10 стола, ти имаш ли свободни столове?- Да.- Идеално, значи ще ти ги пратя ония петимата.
 42. 1 point
  Девойка кара чисто ново Порше. На задното стъкло е поставила надпис:"Не познахте! На кредит си го купих!"
 43. 1 point
  Tабелата "Паркинг за хомосексуалисти" действа значително по-успешно, отколкото "Паркирането забранено".
 44. 1 point
  - Скъпи, добре ли съм се гримирала? - Не, още се виждаш.
 45. 1 point
  Здравей. Може ли да сложите българските знаменца на темите, които са преведени. По-лесно е за ориентация
 46. 1 point
  Честит рожден ден!
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Create New...