Jump to content

Отличници

  1. felicyti

    felicyti

    Модератори


    • Points

      19

    • Мнения

      1515


  2. lazeto

    lazeto

    Модератори


    • Points

      10

    • Мнения

      8120


  3. mrnkaloto

    mrnkaloto

    Ст. модератори


    • Points

      9

    • Мнения

      4912


  4. battle4thesunn

    battle4thesunn

    Екип Субтитри


    • Points

      9

    • Мнения

      555


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 03/05/23 от всички области

  1. Хареса ми. Доста труден за преглъщане сериал, особено за зрители, които успяват да се вмъкнат в кожата и главата на героите. Много добра актьорска игра от всички. Доволна съм от Ким Су Хьон. Актьора изиграл затворника Джи Те, отново ме впечатлява с уменията си. Помня го от A Piece of your Mind, и там прави запомняща се роля. Тук също! Страхотно присъствие и харизма. Друга метафора в сериала според мен е и атопичния дерматит, който прогресира и сърби, както и лошата ситуация, в която е нашия обвиняем. И не мога да не спомена невероятната актьорска игра на Ча Сънг Уон, уникално превъплатил се в така "неопитния" адвокат. И тук да спомена, че сериала за мен беше по-скоро психологически и насочен към гнилостта в различните институции, за това и може би разследването и делото бяха показани половинчато. Финалът всеки тълкува според собствените си разбирания... Само тези, които са гледали оригиналната продукция може да кажат какъв е бил там.
    5 points
  2. Последните две години, за мое съжаление, нямах никакво време да си фенствам с рисуване, но вчера.....вчера отделих няколко часа за себе си, хубава музика и моливи и гума в ръка. Наистина ми липсваше....Ето го резултата.
    5 points
  3. В момента го повтарят по btv Lady. Ако някой го е пропуснал, може да си навакса. Сериалчето засега е много приятно и разпускащо. Чак се чудя защо досега не съм го гледала Определено ще си го следя с интерес
    5 points
  4. И след като изгледах и последния епизод, да си финализирам коментара за сериала. Просто една голяма емоция е този сериал, със силни и слаби моменти, много добра музика и страхотна актьорска игра. Слабите моменти за мен бяха единствено в режисьорското виждане за това как трябва да бъде представена дадена сцена и като пример ще дам сцена от последния епизод: Има и много силни сцени, между Кин и Порш и Вегас и Пийт, които освен че са горещи, са и изключително красиви кадри, заснети с много добро операторско виждане. Сигурна съм, че има орязани сцени между Ким и Че, защото тяхната история стоеше като кръпка в цялата картина. Спокойно, ако се пропускат сцените с тяхно участие, нищо няма да се изпусне от сериала. Но пък хубавото нещо от това е, че преоткрих един много талантлив музикант в лицето на Jeff Satur, и с наслада си слушам доста негови кавъри и песни. Има невероятен глас и пее страхотно. Музиката към сериала е подбрана много добре. Всички OST-ове са ми влязли под кожата и са в плейлиста ми за ежедневно слушане. А моментите, в които четеш превода на текстовете към песните, виждаш колко са красиви. Просто топ оф дъ топ. Хареса ми и актьорската игра, като младежа изиграл Вегас се открои в последните епизоди и спечели сърцето ми. Като цяло тяхната история с Пийт доста покорява зрителя и като наркотик искаш още и още. Може би, защото ставаш съпричастен към трудния живот, който са имали, и особено Вегас, който продължава да е малтретиран от баща си и живее неговия живот, а не своя собствен.... В сериала ми хареса и това, че всички карти които бяха поставени на масата се изиграха и всичко, за което зрителя чакаше отговори, накрая ги получава. Даже се изненадах от някои обрати в последните епизоди. Доста разкрития имаше и намек, че може би Финала ми допадна, но ми харесваха и мечтите на Кин и Порш, които споделиха в любимия ми 6 епизод, когато бяха сред природата и бяха себе си, без оръжия и бодигардове. Ще ми липсват героите от този сериал и определно пак бих го гледала скоро. Трудно ще е бързо да се откъсне човек от тези образи. Отново ви благодаря, момичета за труда по превода. Страхотни сте.
    4 points
  5. За талант жалим, за талант. Не защитаваме наркоман, той ще си получи за това. Надяваме се само, че както на запад, ще се лекува и ще се върне. А за останалите "пострадали" и през ум не ми минава да жаля. Те ще се оправят според размера на възможностите си, един провален проект няма да ги убие като актьори. И да се радват, че не работят в Китай.
    4 points
  6. Как се играе пиесата "Ромео и Жулиета" Сваляне Е21-22: и Всеки ден по два епизода Онлайн: скоро
    4 points
  7. Големи благодарности на всички работили по този проект.Страхотни сте, момичета! Опциите за онлайн гледане на последен епизод са готови: Голяма емоция е този сериал. Определно ще ми липсват героите.
    4 points
  8. 3-ти епизод онлайн
    3 points
  9. Прекрасно щур концерт беше вчера - първо всеки от тях изпя самостоятелно по 6-7 песни + две дуетни, а после зарадваха публиката и с изпълнения на групата. Ще ви пусна едно и тук да ги видите шеметите. А пък Тек побърза да ги пита дали добре са направила неговите части в коментар под снимките им в Инстаграм. Имаме официално обещание, че се очаква да направят концерт шестимата отново, а не така на порции. В очакване сме. Но като че ли ще има поне един солов комбек преди това - на У Йонг. По думите им от вчера натам отиват нещата.
    3 points
  10. Снимки от първият соло концерт на Оню "CIRCLE", който се проведе в три поредни дни в Olympic Hall 3-5.03.2023. Да го подкрепят на концерта бяха дошли Кий, Минхо и Темин, макар да не е на снимката. По-късно Кубум публикува снимка в Инста, в която тагна и петимата от Шайни, вкл. Джонгхьон. Фен-камера на изпълнението на "No Parashute".
    2 points
  11. На 20 февруари бяха оповестени повече подробности относно излизането на фотокнигата на Suga, "Me, Myself, and SUGA - Wholly or Whole me": предварителните поръчки започват на 21 февруари, в 11 : 00 часа корейско време (04 : 00 часа българско време); световното разпространение започва на 09 март (рождения ден на захарчето), а за САЩ началото ще е на 04 април; освен книгата, съдържанието ще включва и следните неща: мини постер. сгънат постер. пощенска картичка. фотокартичка. карта - компас подбрана лично от Suga. "Туитър" Трета серия превю снимки от фотокнигата на Юн Ги "Туитър" Suga / "Инстаграм" - 01 . ***************************************************************************** На 28 февруари Suga беше част от плеядата корейски звезди удостоили с присъствието си VIP премиерата на филм "Devil's Deal" ; на червения килим захарчето беше попитан кой го е поканил, а той отговори, че това е било направено от актьора Lee Sung Min, който изпълнява една от трите главни роли във филма и който наскоро гостува в поредицата "SuChwiTa". "BTS SUGA attends the VIP Premiere of the movie "Devil's Deal"" "Туитър" Suga / "Инстаграм" - 01 . На червения килим 슈가 (방탄소년단), "불타오르네! 극락 비주얼" l SUGA (BTS), "This is a moment of paradise" [현장]
    2 points
  12. Пакети за сваляне на всички серии И онлайн в Телеграм
    2 points
  13. Епизод 6 онлайн: и
    2 points
  14. Когато корабът потъва, първи изпълзяват плъховете. Затова някои "пострадали" надигат врява, а батко - не. Не знам от какво има да се оплакват, като им е платено за работата. Излъчването на филм или драма няма отношение към работещите на заплата, а с изключение на инвеститорите, всички останали са на твърдо заплащане. И актьорите. Ама що да не ритнем падналия и да се почувстваме велики!? И аз страдам от източните нрави. Ако беше холивудска продукция, подобен скандал щеше да се приеме като реклама, лоша реклама, която обаче пълни салоните.
    2 points
  15. Сезон 2 = Епизод 9 = Свали: Гледай онлайн :
    2 points
  16. Абсолютно е отборен играч. Целият екип е отбор. Най-нормално е да са бесни, но що не излезе Батко примерно да го плюе (както Роси писа и с него има филм в процес на чакане). Изпълзяват винаги малките и трудно забележимите. Начинът на плюенето също е показателен. А в крайна сметка всички сме грешни.
    2 points
  17. Батко ще се оправи, както чета си има обяснения, така че да не го мислим. Той след големия скандал, където всички рекламни агенции го зачеркнаха и се кланя пред цялата нация не се разклати, та някакви там стотинки сега са си направо смях.
    2 points
  18. Започна обещаващо. Е, само малко беше стресиращ момента, в който нашия човек беше надул до дупка в колата корейския аналог на чалга и пееше в екстаз, докато шофира. Адвоката са го направили доволно странен типаж, но като стане въпрос за работа се отнася много сериозно. Cho Seung Woo не разочарова с изпълнението си, което си е трудно при такъв персонаж. Kim Sung Kyun също много добре му партнира като помощника му в кантората. Като са двамат на екран все едно гледаш партия тенис на маса между технични играчи - топчето е винаги в движение и никой не го изпуска. Започна със заплетен случай на развод и за сега задържа интереса. Става за гледане според мен.
    2 points
  19. Последен епизод: и Приятно гледане!
    2 points
  20. Сега го гледам и се радвам, че го почнах Саундтрака е добър, сега си го въртя! Добре е! Благодаря за превода И гледам, че е почнал и втори сезон... начи ще се гледат повече от 16 епизода
    2 points
  21. Интригата започва да се заплита... Епизод 6:
    2 points
  22. След 7 и 8-ма серии мога да кажа, че сериала става все по-интересен и увлекателен, а Шики все по-привлекателен. Така да му отива да играе принцове, излъчва такава красота, харизма и благородство, че си го гледам в абсолютен захлас.
    2 points
  23. Divorce Attorney Shin (신성한 이혼) Страна: Южна Корея Също така известен като: Sacred Divorce По уебтуна на Kang Tae Kyung “Sacred Divorce” (신성한 이혼) Период на излъчване: 4 март 2023 – 23 април 2023 г. Време на излъчване: Събота – Неделя 22:30 Жанр: Адвокатска драма Канал: jTBC, TVING Епизоди: 16 Режисьор: Lee Jae Hoon (Run On, The Ghost Detective, Good Manager, Page Turner) Сценарист: Yoo Young Ah (Thirty Nine, Encounter, Entertainer, Bel Ami) Субтитри: Английски Участват: Cho Seung Woo като Shin Sung Han Han Hye Jin като Lee Seo Jin Kim Sung Kyun като Jang Hyeong Geun Jung Moon Sung като Jo Jung Sik Noh Susanna като Jin Young joo Kang Mal Geum като Kim So Yeon Cha Hwa Yeon като Ma Geum Hee Jeon Bae Soo като Park Yoo Seok Han Eun Seong като Choi Joon Kim Hae Sook като Grandma's Noodle Shop owner (епизод 9) Резюме: “Sacred Divorce” разказва как 45-годишният бракоразводен адвокат Шин Сонг Хан (Cho Seung Woo) решава проблемите на различни семейства… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    1 point
  24. Version Complete

    5541 сваляния

    Резюме: Винаги ярката и позитивна Пек Донг Джу (Hyeri) има странна способност, при която, ако ръката ѝ докосне лицето на мъртъв човек, трупът за момент може да говори с Пек Донг Джу и я моли да изпълни последните им желания. Пътят ѝ се пресича с този на Ким Джип Са, служител във фирма за поръчки, собственост на чичо му Винсънт (Lee Gyu Han). Фирмата предоставя услуги за почти всичко, което клиентите поискат, дори дребни неща като смяна на електрически крушки… Превод: @b0rahae & @IPurpleYou
    1 point
  25. Благодаря на @Baiorettoза напомнянето, че има втори сезон на този така любим сериал. Почивните дни си направих маратон и го изгледах на един дъх. Както и първи сезон, и втори дълбоко ме разчувства. Персонажите и личните им истории бяха много трогателни и емоционални. Точно поради това по естествен начин беше проявата на съпричастност и състрадание към героите. В този сезон изключително ми се прояви И Джонг Ън. Надявам се, ако има трети сезон, отново да вземе участие. Страхотна е във всички роли, в които съм я гледала. Първата запомняща се беше в Oh My Ghost, а последната в Our Blues, който приключих миналата седмица. Тук беше удоволствие да я гледам редом с Хо Джун Хо, Ко Су и Ха Джун. Бяха голям тандем. Ким Донг Хуи и децата-актьори бяха прекрасни. Присъединявам се към горното мнение и препоръчвам.
    1 point
  26. The Season of Kkok Du (꼭두의 계절) Страна: Южна Корея Също така известен като: Kokdu: Season of Deity Период на излъчване: 27 януари 2023 – 17 март 2023 г. Време на излъчване: Петък – Събота 22:00 Жанр: Романс, Драма, Медицински, Фентъзи Канал: MBC Епизоди: 16 Режисьори: Baek Soo Chan, Kim Ji Hoon (Alice, Tazza, Check Out the Event, Golden Bride) Сценарист: Heo Joon Woo (Less Than Evil) Субтитри: Английски Участват: Kim Jung Hyun като Kok Du Lim Soo Hyang като Han Gye Jeol Kim Da Som като Tae Jung Won An Woo Yeon като Han Cheol Kim In Kwon като Okshin Cha Chung Hwa като Gakshin Резюме: Фентъзи медицинска драма за високопоставен мрачен жътвар на име Кок Ду (Kim Jung Hyun), който води мъртвите души в отвъдния свят. На всеки 99 години студеният и жесток Кок Ду трябва да си вземе почивка от работата и да прекара 49 дни в царството на смъртните – този път той обитава тялото на човек на име До Джин У. Докато живее като До Джин У, той среща Хан Гье Джол (Lim Soo Hyang), лекар с мистериозни способности... Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    1 point
  27. Резервацията е за 18,30 в Кривото в подлеза на НДК за десетина души на името на Ваня.
    1 point
  28. Добро е. Не съм гледал оригиналната версия, но съм доволен от корейската. Логиката доминираше (за мен е важно), динамиката, плота, взаимоотношенията- всичко си беше наред. Изборът на актуална реалност също беше добре мотивиран. Препоръчвам.
    1 point
  29. ТХТ показват как са се подготвяли за премиерата на албума "The Name Chapter: TEMPTATION". [++ line] EP 33. "The Name Chapter: TEMPTATION" Behind #1 Beomgyu с нова интересна джаджа за телефона си. [T : TIME] BEOMGYU's New Phone Grip - TXT (투모로우바이투게더)
    1 point
  30. Mуд семплър #2 от Кай за 'ROVER'.
    1 point
  31. Version (Complete)

    6642 сваляния

    Превод: mmsteve Редакция: battle4thesunn Моля, уважавайте нашия труд и не качвайте субтитрите в други сайтове, а давайте линк към тук! Благодаря! За версията: Our.Blues.S01.720p.HDTV.AAC.H264-NEXT , както и останалите на NEXT
    1 point
  32. 1 point
  33. Когато си отборен играч в каквото и да е начинание, винаги има риск и всеки го поема, когато не се изявява самостоятелно. И винаги става така- никому неизвестните, при такава ситуация изпълзяват веднага от кюпа, надигат глас и тъпчат върху падналия големец, за да получат минута внимание. За всички сфери иде реч.
    1 point
  34. Lee Min Jung от чеболско семейство? Никъде не съм видял такава информация. Дядо и е художник, семейството може да е заможно, ама не ми се вярва да са богати като чеболи. Те много артисти са от богати семейства.
    1 point
  35. = Епизод 22 = Свали: Гледай онлайн :
    1 point
  36. - Нямаш ли желание да излизаш на срещи и в крайна сметка да се ожениш? Не като майката на Хе И, а като Нам Хенг Сон, жена. - Каква е вероятността да срещнеш врага си, когато изглеждаш най-зле? Епизод 2
    1 point
  37. Ще се съгласи ли Хан Дзин да се омъжи за Бей Чън и на каква цена? Сваляне Е19-20: и Всеки ден по два епизода Онлайн: Телеграм
    1 point
  38. И двата сезона на сериала ми харесаха много. Имаше я загадката, криминалния елемент, необяснимото и най-вече човечното. Персонажи, с които е толкова лесно да си съпричастен. Гледа се много бързо, тъй като задържа интереса и те кара след края на един епизод, веднага да започнеш следващия. Аз не можех да отлепя очи от Heo Jun Ho. Той е известен актьор, но има лице за отрицателен герой. Гледала съм го в роли на студен, властен, жесток персонаж, но за пръв път виждам да играе обикновен добродушен човек, донякъде простодушен и не мога да повярвам, че е толкова убедителен. Особено във втори сезон имаше един момент, когато обхванат от вълнение се разплака и не можеше да каже нищо друго освен "Благодаря!". Да гледам как възрастен мъж плаче така неудържимо и изглежда толкова уязваим - направо ми скъса сърцето този човек. Истинско удоволствие е да гледаш такава актьорска игра! Сериала си заслужава - препоръчвам!
    1 point
  39. Много се радвам, че Нетфликс пускат все повече корейско и то такова, което излиза извън рамката - браво! Обичам филми и сериали със силни женски образи и тази, тук, ми напълни душата.
    1 point
  40. И понеже е приказка, стават приказни неща до края. Кво мислите, че би направил най-първо един император, ако излови наложницата си с евнух, който се оказва, че не е евнух ? ... Ха, ха , нали! Би го направил евнух! Та, нетипично за китайско, завърши като повечето хубави приказки. Сладура и главната бяха много химични, но Питър Хо-императорът затъми всички. Какво ли не показа- гняв, страх, слабост, сила, безумие, болка, зависимост, обсебеност, омраза, безсилие, лудост и още . Уникална игра! Аз си го гледах с интерес до края. Жалко за голямата цензура- получили са се дупки, от които губи романтичната линия. Да бяха някакви голотии, да ги разбереш, а то-целувки. Може би, за да не пада реномето на империята.
    1 point
  41. The Rational Life (理智派生活) Страна: Китай Също така известен като: Li Zhi Pai Sheng Huo По новелата на: Man Mei – „A Er Fa Shou Ze (阿尔法守则)“ Година на излъчване: 2021– Март - 31 до 2021 – Май – 04 Време на излъчване: Понеделник - Четвъртък 15:00 Жанр: Бизнес, Романс, Драма Канал: Hunan TV, Mango TV, Netflix Епизоди: 35 Режисьор: Xu Fu Jun Субтитри: Английски Участват: Qin Lan като Shen Ruo Xin Dylan Wang като Qi Xiao Calvin Li като Xu Ming Jie Bao Wen Jing като Song Zi Yan Pan Hong като Zhou Yi Lan (Rou Xin's mother) Chen Peng Wan Li като Su Yang Резюме: Shen Ruo Xin е професионална жена 30+, която се противопоставя на нечестността на работното място. Тя се озова между двама мъже - довереният си помощник и шефа си. Винаги избирайки разума пред емоциите, ще бъде ли Shen Ruo Xin достатъчно смела да има афера с по-млад мъж, или ще се омъжи за човека, който обществото диктува? Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    1 point
  42. Хубаво сериалче, но нещо не е моето. 20-те серии идват в повече, сценарият издиша дразнещо на няколко места. Въпреки фентъзи тематиката, и неизбежните очаквания за нещо ала "Гоблин" (или "My love from the star"), нещо не е съвсем ок..Радвам се, че сценаристката е продължила (и се е развила) в по-качествена посока, и е създала бижуто "Crash landing on you".
    1 point
  43. Изгледах го на един дъх. Впечатлена съм за пореден път от Сухьон. Постоянно си правех паралел с предните му роли и се възхищавах колко е изминал като актьор. За адвоката няма какво да коментирам, по-реалистичен образ от това в сериал, според мен здраве му кажи. Тотално се изкефих как му "зашлеви" морален шамар на шерифа дето уж "разпознавал убийците от пръв поглед". В случая уж треторазредния адвокат им показа как се прави, дори богаташката се отказа... Супер послание. За мен мъчителното протакване на сериала е съвсем умишлено- да се усети тегавостта от тромавата система. А тоя дерматит май смисъла му беше да покаже колко е ескалирал стреса и напрежението, че чак накрая преди делото тоя беше се изринал до челото, а и още нещо - показа адвоката колко е отдаден, дори собствените си потребности пренебрегна за да бъде на делото в този вид. И не на последно място - благодарности на преводачите!
    1 point
  44. Много добър проект. И двамата актьори впечатлиха с играта си - силно присъствие на Ча Сънг Уон, който тук е просто неузнаваем и в същото време поразяващ. Между комедийно-пародийния образ на треторазреден адвокат, реалист в двата свята - вътре и отвъд килията, и в същото време тотален "перко", героят му се бори само за едно - чиста съвест, прикрита под верюто "правя го заради пари". Перфектната метафора за материалистичен глад. Но привидно. За Ким Су Хьон това е най-добрият му образ, в който съм го виждал. Беше се слял с образа на невинно и чистолюбиво момче, превръщайки се в "звяр", узнавайки, че никой в този свят не се интересува от "истината", каквато и да е. Търсят се само доказателства, които да те направят "жертва". Едновременно с това неговият герой поставя един важен въпрос: Как се оцелява сред "освирепяла глутница"? Вероятно отговорите на този въпрос всеки е намерил или продължава да търси под една или друга форма. Чисто от житейски опит. Сюжетът е леко разтеглен, което прави действието на моменти мудно и мъчно, но не това е най-важното, а колко на ен брой са въпросите, които той поставя у зрителя. И колко дълго ще остане в съзнанието му. И дали си е заслужавало да го гледаш. Е, този заслужава особено внимание. 9 от 10 за "Един обикновен ден".
    1 point
  45. Аз съм на същото мнение!
    1 point
  46. за мен края беше, че цигарата само падна.., той не , щото май отиде с други намеренеия... а иначе аз категорично не искам друг сезон - девойката, колкото и да я харесвах като малка и донякъде като по-голямка не мога да си я представя да ми направи толкова драматична роля с такова израстване като Ким Су Хьон(Ким Хьон Су) , дано да ме изненада в следващите си проекти, де **също за мен сцената на тръгването му е направена за дискусии.
    1 point
  47. Asakusa Kid(浅草キッド) Също така известен като: Asakusa Kiddo По автобиографичната новела на: Takeshi Kitano Страна: Япония Премиера: 09 Декември 2021 Времетраене: 121 мин. Жанр: Биографична драма Режисьор: Hitori Gekidan Субтитри: Английски Участват: Yagira Yuya като Takeshi Kitano Oizumi Yo като Fukami Senzaburo Kadowaki Mugi като Chiharu Suzuki Honami като Mari Onoue Hiroyuki като Azuma Hachiro Kazama Morio като Tayama Jun Резюме: През 1965 г. Takeshi Kitano (Yagira Yuya) напуска университета и се присъединява към театър „Asakusa France Za. Там става чирак на легендарният артист Fukami Senzaburo (Oizumi Yo). Senzaburo изисква от Takeshi да запази мисленето на артист, не само на сцената, но и в ежедневието си. Въпреки нарастващата популярност на телевизията, Takeshi остава лоялен към театъра, прекарвайки младежките си дни със Senzaburo и другите чираци, които са пълни с талант и уникални личности… Свали с английски субтитри Руски субтитри Онлайн с английски субтитри
    1 point
  48. Остава ми да изгледам последния епизод, но исках да споделя една песничка от ОСТ-а, която се оказа, че е в изпълнение на Главния! Текст
    1 point
  49. Хареса ми. Корейците много ги бива да трогнат човек.
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
  • Създай нов...