Jump to content

Отличници

  1. bond

    bond

    Потребители


    • Points

      27

    • Мнения

      3504


  2. lazeto

    lazeto

    Модератори


    • Points

      21

    • Мнения

      8179


  3. Rossi Yankova

    Rossi Yankova

    Потребители


    • Points

      15

    • Мнения

      770


  4. Lawandula

    Lawandula

    Потребители


    • Points

      12

    • Мнения

      5215


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 01/20/23 от всички области

  1. За сериал, който е пристрастил към корейското драма производство по-голямата част от зрителите, или добро или нищо. Ти да не мислиш, че ние нямаме сетива и не виждаме недостатъците? Не съм проверявал и се надявам, че няма случайно да попадна на недоволни от Четирите бога на първия крал. Класиките не се закачат. Правило на добрите взаимоотношения.
    7 points
  2. Black Knight Година: 2023 Страна: Южна Корея Жанр: Екшън, Приключенски, Драма, Научно-фантастичен Епизоди: 6 Превод: IPurpleYou Редакция: b0rahae Прогрес: 100%
    6 points
  3. Almost paaaaradise Прав си, @Bond. Всеки има своята класика, но тази драма е всеобща такава. Дори после да не припадаме по нея
    6 points
  4. Гледахме я преди доста години. За мен беше нещо като културен шок. Сега не се наемам да я гледам. Но трябва да уважаваме миналото и чувствата, които сме изпитали. Освен това съм сигурен, че дори в днешно време, ако за някого е първа корейска драма, ще се почувства по същия начин както ние тогава.
    5 points
  5. Call It Love (사랑이라 말해요) Страна: Южна Корея Също така известен като: Sarangyira Malhaeyo Период на излъчване: 22 февруари 2023 – 13 април 2023 г. Време на излъчване: Сряда Жанр: Романс, Мелодрама, Отмъщение Канал: Disney+ Епизоди: 16 Режисьор: Lee Gwang Young (The Secret Life of My Secretary, Judge vs. Judge) Сценарист: Kim Ga Eun Субтитри: Английски Участват: Lee Sung Kyung като Shim Woo Joo Kim Young Kwang като Han Dong Jin Sung Joon като Yoon Joon Kim Ye Won като Sim Hye Seung Ahn Hee Yeon като Kang Min Young Резюме: Животът на Шим У Джу (Lee Sung Kyung) е нещастен заради баща ѝ и неговата любовница. Но за да станат нещата още по-зле, след смъртта на баща ѝ Шим У Джу е изгонена от къщата от любовницата. Решена да отмъсти, У Джу се сближава с нейния син Хан Донг Джин (Kim Young Kwang). Донг Джин е работохолик, който винаги е бил самотен. Животът му се променя след срещата с Шим У Джу. Но до какво ще доведат тези новооткрити чувства и жаждата за отмъщение? Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    4 points
  6. Седмица преди премиерата бяха разкрити индивидуалните постери на тримата главни герои. Правят впечатление годините, написани най-отгоре 2006 2010 2023
    4 points
  7. Епизод 02: и Нов епизод - всяка сряда и събота! Приятно гледане!
    4 points
  8. БОФ не е класика в пълния смисъл на думата, но аз и много други с тази драма започнахме. Лично аз повече харесвам японския вариант, но те пък прекалиха със сезони, че дори и филм накрая. Виж Четирите бога е нещо съвсем друго. Аватарът ми е заради тази драма. Талантлив режисьор, който изкара всичко най-добро от актьорите. Определено началото на форума беше много вълнуващо. Не помня по коя телевизия, но даваха документален филм за това.
    3 points
  9. Ех, Bond, как се сети да споменеш "Четирите бога..."! Жестокостта ми се сломи и ме обзе носталгия и умиление Сега съм готова да приема за класика дори Boys Over Flowers. Обожавам "Легендата", гледам го от време на време и винаги ми харесва (въпреки техническите несъвършенства), но там имаме и режисьор от висша класа.
    3 points
  10. Признавам си, едвам изгледах 5-та серия (най-вече заради гледките от Нова Каледония) и скочих на финала. Но пък всички сме се отчели поне да видим за какво става въпрос. Относно можем ли да пишем лошо за нечия любима драма - можем, ако считаме, че виждаме лоша актьорска игра или слаб сценарий. Критики защо през 20хх година корейските сериали не са били еди-какви си, а прическите безумни са просто безсмислени. Мисля, че в една тема се обсъждаше от "старите" съфорумци, че промяната на темите и най-вече на "щастливия корейски край" настъпи полека около 2009 г,, когато повечето от нас реално започнаха да гледат корейско.
    3 points
  11. Супер сте и супер избор! На негледалите им завиждам.
    3 points
  12. Още една версия
    3 points
  13. Отлична новина. Радвам се, че благодарение на вас, много зрители ще се докоснат до този толкова топъл човешки сериал. Благодаря за труда ви.
    3 points
  14. Все сериали за отмъщение правят и никога не отмъщават качествено.
    3 points
  15. За соджу все още е рано, но ви предлагаме с едно топло кафе да се насладите на първия епизод на тази красива драма Започваме ударно с историята на Ън Хи и Хан Су... Епизод 1 Пожелаваме ви приятно гледане! Сериалът ще се качва по един епизод всеки петък, а когато имаме възможност, и по повече. А за да отпразнуваме подобаващо началото на драмата, до края на деня ще има още една серия. Остров Чеджу. Уж място, на което хората се познават и всеки знае всичко за всеки, но всъщност никой не е наясно с неволите и терзанията на другия. Всички знаем Чеджу като едно райско кътче, но в действителност животът и там не е лек. Ще ви покажем един истински сериал, с истински човешки емоции и отношения, без напудрени сладурчета или пък лигави и посредствени романтични истории. А когато тези връзки са представени от редица утвърдени във времето актьори, се получава една съвършена драма, в която е удоволствие да се потопиш. С две думи - сериалът е едно Късче живот.
    3 points
  16. По целия свят се получи тотална подмяна на ценностите в младото поколение, не само в Южна Корея. Но пък там наблюдаваме изключителна ескалация. Добре, че вярват в прераждането и че ще има друг живот, в който ще успеят.
    2 points
  17. И отъждествяване с други, успели хора. Подмяна на реалността с илюзия. А също, фиксация в общоприети ценности. Задължително е да си богат, понятието "добро семейство" е синоним на богато семейство. Затова и филмите им са пълни с Пепеляшки. Като няма друг начин, бракът е спасителното решение. (Ако не в този, в следващия живот )
    2 points
  18. Жената обясняваше в предишен запис( първоначално мислех, че беше в тоя), но не го намирам, може би в телеграм съм го гледала, за заетостта в Корея. Какво именно. Децата реално нямат ваканция, тя е само на книга. Родителите работят по18-20 часа, което рядко чужденец може да издържи. Всеки кореец, който няма собствен бизнес, е под секирата. И не ги пращат , като тук при баби и дядовци, нито по лагери, организирани почивки и прочее. И какво правят, при тези денонощно работещи родители- естествено, че ходят пак на частни уроци- ежеминутно, ежечасно и ежедневно, ежеседмично, ежемесечно и цялогодишно. И така, борба в училище за оценки, борба за наемане учители от сорта на нашия главен, завист, издевателства и училищни драми и така, докато влезат в някой университет и изпушат( ако са минали метър с изпушването в училище, в университета им е сигурно), дали от много учене или от недоволство от себе си, недостатъчна реализация после -все тая. Резултатът е ясен -нещастни, повредени млади хора. Много често съм си мислила, че тая манящина по айдълията и звездите въобще, войните между феновете на различните групи, макар и болестно състояние пак, е всъщност начин за изпускане на парата. Ще гледаме тук, как покрай комедията ще нищят проблема. Дава надежди от първите два епизода, дано да са го направили добре.
    2 points
  19. До премиерата на криминалната драма "Примамка" остава седмица и промоционалните събития просто валят. Днес списанието за кино Cine21 показа новата си корица с тримата главни актьори.
    2 points
  20. Пускам скрит текст, понеже е отклонение, но има връзка с темата в сериала Та, неведнъж сме били свидетели на ужасът образование в Корея, но тук, в този сериал е по-тънко пипнато, както се очертава, но тъпанът все пак бие и се чува.
    2 points
  21. Във втория епизод на драмата ви каним на караоке Епизод 2 ---- И една снимка, която не можах да се сдържа да не споделя с вас...
    2 points
  22. Nobody Knows (胆小鬼) Страна: Китай Също така известен като: Sheng Tun По новелата на: Zheng Zhi - "Victim in Me" (生吞) Година на излъчване: 2022– Август - 08 до 2022 – Септември – 02 Време на излъчване: Понеделник - Петък 20:00 Жанр: Трилър, Мистерия, Драма Канал: Youku Епизоди: 16 Режисьор: Zhang Xiao Bo Субтитри: Английски Участват: Ou Hao като Qin Li Wang Yan Hui като Feng Guo Jin Wang Yu Wen като Huang Shu Zhou Yi Ran като Feng Xue Jiao Hou Wen Yuan като Wang Di Li Hong Chen като Liu Ping (Police Officer) Резюме: Адаптиран по романа на Zheng Zhi - "Victim in Me", „Nobody Knows“ разказва историята на едно десетгодишно мрачно минало на няколко юноши. Тийнейджърът Qin Li е бойкотиран и дразнен в училище, защото баща му е извършил убийство с грабеж. И все пак преместената студентка Huang Shu, заедно с приятелите Wang Di и Feng Xue Jiao, застават твърдо до него, и четиримата създават солидно приятелство. Въпреки това, нещата, които се случват, докато растат, продължават да предизвикват връзката им. Да се подкрепят или да предадат? Какво биха избрали да направят? Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри
    2 points
  23. Пълен запис от неочакваното живо изпълнение на песента "Rush Hour" по време на един от концертите на рапъра CRUSH - Хоби просто озарява сцената с енергията си!!! CRUSH ON YOU TOUR [CRUSH HOUR] "Rush Hour (Feat. J - Hope Of BTS)" Индивидуални послания от членовете на BT21 по повод 5 - тата годишнина от дебюта на групата на музикалната сцена!!! BT21's Video Message | 5th_ANNIVERSARY
    2 points
  24. Специалната сцена на "Stamp On It" днес, на M Coundown. Готина vcr. Хм. Групата среща почти същия хейт, какъвто има към SuperM. Обсъждани, оплювани, критикувани, каквото се сетите, но за половин ден това видео - изпълнение в музикално предаване, има почти 600 хил. гледания. Нека обсъждат, това само потвърждава факта, че в този бизнес няма "лоша" реклама. Мен лично най-много ме радват различните лайтстикове на фендъмите обединени в подкрепа на групата. В крайна сметка GOT не предлагат световен мир и решение на глада по света, а са тук, за да ни забавляват и го правят добре. Това вече и на мен ми е странно, въпреки че съм фен и си обичам момичетата. GOT The Beat бяха отличени с Бонсанг на провелите се днес 32 Seoul Music Awards. Решението е взето от жури и основано на дигиталните им постижения, които всъщност бяха доста добри за една единствена песен излязла през 2022 г. - "Step Back" На сцената на Наградите изпълниха "Stamp On It". Видео от изпълнението им.
    2 points
  25. Албумът 'The ReVe Festival 2022 - Birthday' продаде 1 млн. копия, правейки групата Million celler. Браво! По повода ви поздравявам с втората си любима песен в албума "Zoom". Уенди за февруарския брой на SINGLES KOREA. В материала на медията Уенди казва да очакваме отново Red Velvet - СКОРО. Ще видим. Дано! На провелите се днес 32 Seoul Music Awards групата беше отличена с Бонсанг. Само Уенди и Сълги присъстваха, като членове на GOT the beat, но бяха повече от сладки. Поздравления за момичетата! Издадоха страхотна музика през 2022 г.
    2 points
  26. Изпълнението му Twins за Henan TV за китайската нова година. Страхотен танц, много, много е талантлив. Най-накрая започна и промотирането на най-новия му филм. Големи похвали получава за играта и професионализма си от режисьора Cheng Er. Феновете в Китай особено, голям съпорт му удрят /както винаги/ и не случайно предварителните продажби на билети са ударили вече 1 милион юана. Ето и интервю с режисьора и актьорите.
    2 points
  27. Супер това ми напомня, че имам продукти и вече трябва да си направя и аз най - после...
    2 points
  28. Епизод 01: и Нов епизод - всяка сряда и събота! Приятно гледане!
    2 points
  29. XiaoZhan — Boiling Point's Actor of the Year /каквото и да означават тези награди/
    2 points
  30. Three-Body (三体) Страна: Китай Също така известен като: San Ti По новелата на: Liu Ci Xin - "The Three-Body Problem" (三体) Година на излъчване: 2023– Януари - 15 до 2023 – Февруари – 14 Време на излъчване: Понеделник – Неделя 21:30 Жанр: Sci-Fi Канал: CCTV, Tencent, Migu Video Епизоди: 30 Режисьор: Yang Lei Субтитри: Английски Участват: Zhang Lu Yi като Wang Miao Yu He Wei като Shi Qiang Chen Jin като Ye Wenjie (older) Wang Zi Wen като Ye Wenjie (young) Lin Yong Jian като Chang Weisi Li Xiao Ran като Kun Yufei Wang Chuan Jun като Ding Yi Zhang Fan като Lei Zhicheng Bai Ke като Bai Mulin Tu Song Yan като Yang Weining Liu Min като Li Yaozhi Kou Zhen Hai като Ye Zhetai Yang Rong като Mu Xing Kong Lin като Cheng Lihua Zhang Jun Ning като Pan Han Kenan Heppe като Mike Evans Li Ze Hui като Xu Bingbing Zhao Jian като Wei Cheng He Du Juan като Yang Dong Kong Lian Shun като Sha Ruishan Резюме: Експерт по наноматериали вижда мистериозно обратно броене, насложено в зрителното му поле, и се оказва обект на военно разследване. За да разкрие мистерията, той влиза във VR играта "Three Body", разработена от тайната организация ETO, и открива истината зад смъртта на десетки учени и една трагедия от дните на Културната революция… Свали с български субтитри Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    1 point
  31. 1 point
  32. А този сериал мога да го гледам по няколко пъти .Имаше си от всичко по малко. Главните са ми любимци най-вече Mile който играе в ролята на Кин ,а Апо който играе ролята на Порше е твърде сладък с неговите мимики и жестове. Тази реплика ме разсмя на кея. Предпочитам да умрa,от колкото да ти стана бодигард,но накрая все пак се озова в мафиотското семейство и прие работата .От тук става интересно . @ftisland ето аз какво открих за предстоящ втори сезон ,за който питаш. В момента няма официални известия относно отмяната на сезон 2 на kinnporsche. Ако създателите следват целите си, можем да очакваме филмът да излезе до края на 2023 г.
    1 point
  33. Благодаря за качествения и бърз превод . Спорна работа
    1 point
  34. Всичко, което жената каза може да се види и в драмите им. Така или иначе действителността прозира във всички сериали, та дори и в историческите.
    1 point
  35. Ай ся, нали само две серии гледа някога, още помня дебата, няма пак да го дъвчем, още повече, че почти никой не твърди, че е уау, а иде реч за сантимент и тогава се обясняваше точно това, че и сега пак.
    1 point
  36. Може да се провъзгласи за лозунг на форума. Да знаят хората като пишат какво точно е ОК да пишат. Всеобща за кого? За мен си е пълен боклук и топ 1 в листата ми с най-лоши корейски сериали.
    1 point
  37. Вярно. Като отчетем далечната 2009... Много неща сигурно ще ни се видят наивни и детски, но и те си имат своята прелест.
    1 point
  38. Не мога да насмогна с EXO, хора. Рaзвихрили са се. Ще пиша по-късно, сега само минавам да кажа D-15 ДО УВОЛНЕНИЕТО НА БЕКХЬОН. Йеее!!!
    1 point
  39. Не знам колко още ще промотират, освен фен-срещата, която им предстои на 6.02 и понеже темата ще отиде в трета глуха до догодина (вероятно), искам да споделя любимата си песен от албума, "Alter Ego". Надявам се да я чуете. "... Нося гибелта, нося благословията Изборът е на ръка разстояние На сухата, безцветна земя (на земята) Да засадя надеждата зависи от мен..."
    1 point
  40. Любов и забава в едно който не го е гледал може само да съжалява . Аз ще си го гледам няколко пъти
    1 point
  41. Още един фантастически детски сериал. Напълно нереалистичен. Беднячка отива в скъпарско училище и почти веднага се сближава с най популярните момчета в училището??? И се почва едно приятелство леле мале. Летим по света че се скъсваме. На училището е наблегнато малко. Главната симпатична, доста гримаси прави, ще и се набръчка лицето. Не беше направена да блести, затова имаше други красавици - Lee Min Jeong , Kim Hyun Joo, приятелката и. Главната го раздаваше грозното пате. И не мога да кажа, че се превърна в хубав лебед. До края си беше простодушна и правеща бели. Не видях и някакво израстване в нея. Не видях голяма романтика и химия между главните. Доста фантасмагории - като това че родителите ги оставиха нея и брат и сами в Сеул. И тя оставаше брат си сам да спи през нощта, щото тя беше с нещо заета. Е все пак е класика, и трябваше да го изгледам. Не съжалявам.
    1 point
  42. aespa бяха отличени с Бонсанг на 32 Seoul Music Awards днес. Групата беше представена от Карина и Уинтър, които присъстваха на церемонията в качеството си на членове на GOT. Сладички. С наградите, от които имат вече доста, може и да са посвикнали, но им предстои първо участие на един от големите фестивали в САЩ. На 10.06 ще са на основната сцена на Governors Ball в Ню Йорк. А най-готиното е, че скоро очакваме пълен студиен албум от групата. Не го казвам аз, а Карина, в Бабъл съобщение. Нямам търпение за потвърждение от СМ.
    1 point
  43. На провелите се днес 32 Seoul Music Awards БоА беше отличена с наградата Legend Artist. "Самото ти съществуване е историята на к-попа." така я представиха. Поздравления! Тя нямаше соло изпълнение, изяви се в качеството си на член на GOT the beat, но за сметка на това пък качи кратко видео с PSY, където закачливо го "хока" на фона на песента си "Forgive Me". В Инстаграм BoA сподели снимка на наградите получени от SMA през годините. 2002 Десанг - Голямата награда 2016 Най-добър албум 2023 Легендарен артист
    1 point
  44. NCT Dream си тръгнаха с две награди от днешните 32 Seoul Music Awards. Бяха отличени с: - Бонсанг, която се дава за изключително израстване през годината. Както отделязват групата показа изключителен ръст, имаше и концерт на Jamsil Olympic Stadium - мечтана сцена за артисти и музиканти. Последният им албум "CANDY' превзе класациите и отбеляза 1,59 млн. продадени копия за първата седмица след пускането си. - и голямата награда Десанг. С издадените албуми 'GLITCH MODE' и рипакиджа 'BEATBOX' групата стана тримилионен изпълнител с продадени 3,61 млн. копия, постигайки #1 на United World Album Chart, Oricon Internetional Chart и др. Моментите на обявяване на наградите им. Изпълнението на сцената на Наградите беше ОТ5, но след като изпяха "Candy" на видео стена се появи Марк с vcr като встъпление към "Beatbox". След приключването й излъчиха и видео на Хечан като въведение към "Glitch Mode". Интрото на Марк, което повече ми хареса, се оказа, че е написано от Кун. Супер! Извън наградите да споменем и Джемин, който е на февруарската корица на Marie Claire и изглежда страхотно.
    1 point
  45. Изпращаме този симпатичен сериал с благодарности към @Indira за превода му Е23 и Всички епизоди заедно Онлайн:
    1 point
  46. От скоро в Пловдив си имаме ново местенце за похапване на корейска кухня (в Мол Марково Тепе - 'Корейска кухня MARU') и след като днес я и опитах, мога да потвърдя, че беше невероятно вкусна. Обслужването също беше на ниво и определено ще го посещавам честичко.
    1 point
  47. Аз си чакам със голямо вълнение и любопитство когато имат време преводачите ще го има и онлайн с бг субтитри благодаря на тези който ще го преведат за тези който обожават жанра
    1 point
  48. Този сериал си е чиста класика. Един от първите ми корейски и си ми е много на сърцето. Доста хиперболизиран е сюжетът със социалните прослойки, на моменти те стиска гърлото от чувство за неправда и несправедливост, но такива чувства поражда, не можеш да спреш да гледаш и животът да ти зависи от това. И цялостното изграждане на образите, от разглезени "булита" до стойностни лидери, от примирени с обстоятелствата до борбени и непреклонни. Макар и по детски наивен и донякъде нереалистичен, оставя усещането за удовлетвореност и наслада... И Min Hoo, какво да кажа, голяма тръпка ми е! С една дума за драмата - "Задължителна"!
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...