Jump to content

Отличници

  1. Lawandula

    Lawandula

    Потребители


    • Points

      11

    • Мнения

      5215


  2. fractal

    fractal

    Екип Субтитри


    • Points

      8

    • Мнения

      250


  3. kandala

    kandala

    16 години ФЕН


    • Points

      5

    • Мнения

      5832


  4. niran

    niran

    Екип Субтитри


    • Points

      4

    • Мнения

      1045


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 01/14/23 от всички области

  1. Всички епизоди на български от 1-16 Съжалявам за закъснението, наложило се заради необходимостта последните серии да бъдат превеждани от руски, за което благодаря на Lenazai че ги преведе. Сега вече ги има всичките 16 епизода, като превода е моят първи опит да превеждам сериал, оттогава съм направил и други, и преведени от мен са епизодите от 1-13, а на Lenazai са преводите от 14-16 епизод. Английските и португалските преводи на епизоди от 11 до 16 са направени от нашите (което си е описано в subscene). Междувременно сериала се е сдобил и с ново алтернативно английско име : Joseon Survival Period И гледащите сериала, и персонажите попадат 500 години назад до периода на Чосон, където управници правят каквото си искат и биват сравнявани с другите бандити по пътищата, и недоволството постепенно се надига, до появата на хонгилдон-овски или робин-худов герой.
    8 points
  2. Финалът: и Очаквайте и превод на специалните 4 епизода! Приятно гледане!
    4 points
  3. 2-ри епизод онлайн
    4 points
  4. И на мен не ми хареса особено. Липсваше ми.. душа и автентичност сякаш. Накрая ме остави с усещане за някаква смесица от нещо. Хареса ми Те, макар че показа позната част от себе си - като мелодия, хореография, заснемане. Независимо от това, страхотно е, че се завърна. Ще видим следващите парчета. По отношение на Джимин нямам наблюдения и това е първата негова песен, която слушам /с изключение на някои от първите парчета на групата му/. В интерес на истината ми хареса, гласовете им с Те добре се блендираха. Присъствието му ми напомни на визиите на Джи. Изобщо липсва ми Джи и това е!
    3 points
  5. My Lethal Man (对我而言危险的他) Страна: Китай Също така известен като: Dui Wo Er Yan Wei Xian De Ta Година на излъчване: 13 януари 2023 до 15 февруари 2023 Жанр: мистерия, драма, трилър, романс Канал: iQiyi Епизоди: 24 Режисьор: Chu De Jian Субтитри: Български, английски Участват: Li Mo Zhi като Шън Ман Нин/ Джуан Син Йен Fan Zhi Xin като Йен Син Чън / Йен И Li Yi Zhen като Тан Лин Chang Zhe Kuan като Лин Му Фан Li Xin Ran като Жао Мей На Wang Xu Dong като Фан Сян Qiu Ding Jie като Юен Шуай Li Zhi Fan като Джуан Дзя Кай и др. Резюме: Студентката от художествената академия Ман Нин случайно среща своята двойничка. Оказва се, че момичето е от богато семейство, в което има борба за надмощие и дори близките й желаят смъртта й. Изпратени са похитители, които започват да ги преследват и след тежка катастрофа оцелява Ман Нин. Тя се свързва с мистериозния Йен Син Чън, който я поставя на мястото на богатото момиче с идеята да спасят фирмата и да разбулят тайните в семейството. Ревю от преводачката: Чували ли сте легендата за розите-близнаци? Не сте? Ще ви я разкажа. Имало едно време една девойка, аболютно обикновена. Казвала се Шън Ман Нин и учела в Художествената академия в Италия. Тя била скромно момиче, водила спокоен живот. В семейството й нямало интриги, орби за власт и отмъщения. Но съвсем случайно срещнала друго момиче, с което били еднакви като две капки вода. И тази среща предрешила съдбата й. Казват, че когато две рози са абсолютно еднакви и растат преплетени, едната винаги умира. Това е прокобата на розите-близнаци. Ще застигне ли проклятието и нашите две героини? Кой е тайнственият мъж, появил се от нищото? Лъже ли шестото чувство, когато то крещи с цяла сила, че той е опасен за теб? В началото на годината този романтичен-крими-екшън трилър за отмъщение завладя китайските тв екрани и естествено сърцата на аудиторията. В частност женската. По стара традиция всяка дупка в сюжета или нелогичен обрат беше замаскирана с горещи сцени, сладки целувки и полугол главен. Че кой вниква толкова в подробностите, когато на екрана крачи мечтата на жените – красив, висок, брюнет, очила, магнетичен, мистериозен, пълен с тайни, но с горещо и нежно сърце? И на всичко отгоре придружен от цели двама приятели. Естествено красавци! Тази тройка на разсъмване плюс ошашавената ни главна героиня, ще ни повлече в едно приключение пълно с коварни планове, зли роднини, бизнес машинации, дълбоко пазени тайни, съперничество, дълго планирано отмъщение и една плахо разцъфнала любов. Любов нито в точното време, нито на точното място, но пък завинаги. Свали с български субтитри: и Онлайн с български субтитри: Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри
    2 points
  6. = Епизод 15 = Свали: Гледай онлайн :
    2 points
  7. Честит рожден ден на Кай, който днес навършва 29 г.! Да е жив и здрав! Нямам търпение за новия му албум, дано скоро излезе! Рождения си ден Джонгин посрещна в Милано, на представянето на MFW2023 на GUCCI, където беше може би основното събитие. Зарадва ни и с доста снимки в Инстаграма си. ех, Кай. Медиите от мястото на шоуто: Както TeenVogue казват: "КАЙ ОТ EXO ОТКРАДНА ВНИМАНИЕТО НА ШОУТО НА GUCCI МЪЖКА МОДА ЕСЕН/ЗИМА 2023, ПО ВРЕМЕ НА СЕДМИЦА НА МОДАТА В МИЛАНО. ТОВА Е СВЕТА НА КАЙ И НИЕ ПРОСТО ЖИВЕЕМ В НЕГО" От ГУЧИ му бяха спретнали торта и поздрав за събитието. Ето и неговия въпросник, какъвто попълни и D.O. по-рано. MBTI: INFJ Към EXO-L: Винаги ви обичам [сърце] Днес е: Перфектно [сърце] Щастливо число: 14 Щастливо/любимо място: Парка Фонова музика: EXO -Growl [сърце] Късметлийски цвят: Червен Късметлийски предмет: Телефона Умения: Проактивност, присъствие, усет за варайъти (програми), чар, егьо - 5/5 (пълно) Специално умение: Перфекционизъм.
    2 points
  8. Г-н Дегустатора рядко намира съвършенство в чуждата храна Е13-14 и Онлайн
    2 points
  9. Пффф, сериалът си е един от добрите, много се радвам, че ще го излъчват по БТВ лейди интересно ми е дали ще стигнат и до БОФ някой ден
    2 points
  10. Разочарована съм. Не останах впечатлена от нищо (освен от красотата на Lee Sung Kyung и от мениджърът на Ю На). А адвокатчето сякаш успя да ме впечатли повече от главния. Епизодите бяха твърде скучни, че дори се наложи на превъртам много често. Същите неща вече съм ги гледала в други драми. Загуба на време.
    2 points
  11. И като имаш предвид, че Теянг, като една майка Тереза, какъвто имидж вечно е поддържал, е дал по-добрата част на песента на Джимин. За кълченето баш същото си помислих, но викам ай да не плюя наред, само дето с нова прическа. Да си кажа в прав текст, липсва усетът на Джитко при правенето на песни за тях и онова, дето само той го може- да твори различно и мощно запомнящото се, шот другите от кюпа са си там.
    2 points
  12. Я да събудя темата малко. Интересен сериал с Ha Ji Won , какво му трябва на човек повече. Доколкото прочетох живота на Джин И е една легенда и доста от показаното в този сериал е измислица. Министъра, майка и кисен, детето и. Та е трудно да се коментира един образ роден от легенди и въображението на сценариста. Неговите постъпки и мисли. Доколкото разбрах филма от 2007 е направен по точно да отразява историята. Ще го видя и него. Хубавото тук беше пищната атмосфера, танците , цветовете, чувствата. Имаше драма, сълзи, вражди. Но важното беше, че когато настъпваха трудни моменти, кисен се обединяваха и си помагаха взаимно. Противоречивите отношения между ученик, учител, майка , дъщеря. Но и скритата привързаност между тях. Верността към изкуството и професията побеждаваха конкуренцията. Госпожата защитаваща ученичките си дори и с живота си. Тъжен живот, тъжни същества. Препоръчвам.
    2 points
  13. Version (Complete)

    2383 сваляния

    Превод: Divaroza  Редакция: helyg За версиите: HDTV.H264.720p-iPOP, HDTV.XViD-iPOP
    1 point
  14. Не , обратното. Първо сериала а после филма. А и не е проблем защото сериала е 6 епизода. Все пак във филма има герои от сериала в развитие.
    1 point
  15. Видео привю на клипа на "Stamp On It". Момичетата изглеждат убийствено, всичките. И между другото, от днес си имат и свое местенце в Kwangya Club.
    1 point
  16. Ами освен кандидат номер 3 , на работния фронт всъщност бе в ролята да погълне и ликвидира фимата,в която ръководител бе нашата Товако. Нещо такова помя.
    1 point
  17. Трета серия от промоционалните материали на ТХТ за албума им "The Name Chapter: TEMPTATION": Mood тийзър, версия "Farewell" Групови и индивидуални концептуални снимки ("Туитър" нишка), версия "Farewell" Концептуален клип (стандартен и кратък вариант), версия "Farewell" TXT (투모로우바이투게더) "The Name Chapter: TEMPTATION" Concept Clip "Farewell" TXT (투모로우바이투게더) "The Name Chapter: TEMPTATION" - Concept Clip "Farewell" (Shorts Ver.) Кратки ексклузивни клипове, версия "Farewell" Concept Clip "Farewell" Exclusive Behind the Scenes # 01, 02, 03 "The Name Chapter: TEMPTATION" - "TikTok" - . "TXT set off to an endless sea in the new teaser photos for "The Name Chapter: TEMPTATION"" "TXT say "Farewell" by the sea in "The Name Chapter: TEMPTATION" concept clip"
    1 point
  18. Този пост започва с Чаньол, който грее от корицата на PURLE PEARL. Welbo акаунтът на медията. Готино. На 28.11 полетът на Стефани, фенка от Мексико, закъснява и тя не успява да присъства на фен-срещата на Чен организирана от Musicplant. Организаторите са помолили Джонгде да подпише албума й, а за най-голяма нейна радост той се е обърнал лично към нея с думите: "До Стефани Морено [сърце] Въпреки че не успяхме да се срещнем лично днес, надявам се да се видим. Стефани Морено, почакай до тогава!" Туит Мило човече е Чен, наистина. Днес е в Малайзия, където ще се проведе отложения през есента концерт "Grand Wave in KL". Надявам феновете да ни зарадват с много и добри фен-камери от изпълнението му.
    1 point
  19. Две удивителни снимки на Jimin от фотосесията му за февруарския брой на списание "W" - Корея. ***************************************************************************** Компилация от изпълнения на BTS състояли се през годините на сцената на наградите "MAMA". [#2022MAMA] BTS (방탄소년단) MAMA PERFORMANCE COMPILATION (2022 MAMA 수상자 역대 마마 무대 모아보기) ***************************************************************************** Излезе тийзърът за епизод 03 на предаването на SUGA, "SuChwiTa (Time to Drink with SUGA)"; гост ще е Taeyang, а епизодът ще бъде излъчен на 18 януари, в 22 : 00 часа корейско време (15 : 00 часа българско време). "BTS's SUGA gets nervous in front of the special third guest of "SuChwiTa (Time to Drink with SUGA)"" [슈취타] EP. 03 TEASER
    1 point
  20. Две компилации от изпълнения на ENHYPEN - първата са изпълнения на наградите "MAMA", а втората - изпълнения от сцената на музикалното предаване "The Show". [#2022MAMA] ENHYPEN (엔하이픈) MAMA PERFORMANCE COMPILATION (2022 MAMA 수상자 역대 마마 무대 모아보기) Future Perfect (Pass the MIC) 부터 Given - Taken 까지 ENHYPEN 무대 몰아보기 | ENHYPEN Stage Compilation
    1 point
  21. Аз като заклет вип от толкова години, с мъка на сърце казвам, че не ми хареса изобщо. Визията на Слънцето е супер, но клипът беше скучен и претупан. Песента беше все едно плесната на две, на три и айде. Изобщо не представи възможностите на гласовете им. Наистана ми липсваше професионализма и таланта на Джито да прави песните с дълбочина и нива, и емоции. Или който и да е професионализъм в правенето на песни. Просто не беше довършена тази. Но пък Теянг каза, че ще има още много музика, така че си чакам следваща.
    1 point
  22. За мен най-добрата роля на Уки е в К2. Естествено Юна развали любовната нишка, но иначе екшън сцените му, химията му с каката, уникални и ненадминати. За толкова години още няма сцена, която да измести боя в банята.
    1 point
  23. Общите снимки на момичетата за 'STAMP ON IT'. На 19.01 ще ги видим със специално изпълнение на "Stamp On It" на сцената на M Coundown.
    1 point
  24. Dou Suru Ieyasu (どうする家康) Страна: Япония Също така известен: Dousuru Ieyasu Период на излъчване: 2023 – Януари – 08 до 2023– Декември – ? Време на излъчване: Неделя 20:00 Формат: Taiga drama Жанр: Исторически, Драма, Биографичен Канал: NHK Епизоди: 50 Режисьор: Murahashi Naoki, Kawakami Takeshi, Ono Michi Субтитри: Английски Участват: Matsumoto Jun като Tokugawa Ieyasu / Takechiyo Ieyasu Tokugawa's Family Arimura Kasumi като Sena / Lady Tsukiyama Nanako Matsushima като Odai no Kata Waku Kawaguchi като Ieyasu Tokugawa (young) Maholo Terajima като Nobuyasu Tokugawa (young) Ieyasu Tokugawa's Group Matsushige Yutaka като Ishikawa Kazumasa Issey Ogata като Torii Tadayoshi Omori Nao като Sakai Tadatsugu Matsuyama Kenichi като Honda Masanobu Otoo Takuma като Torii Mototada Kote Shinya като Okubo Tadayo Sugino Yosuke като Sakakibara Yasumasa Yamada Yuki като Honda Tadakatsu Namioka Kazuki като Honda Tadazane Yamada Takayuki като Hattori Hanzo / Hattori Masashige Chiba Tetsuya като Onezumi Matsumoto Marika като Onna Onezumi Tsubaki Nekoze като Toyo Nobunaga Oda & His Group Okada Junichi като Oda Nobunaga Fujioka Hiroshi като Oda Nobuhide Kitagawa Keiko като Oichi Muro Tsuyoshi като Toyotomi Hideyoshi Tatekawa Danshun като Sakuma Nobumori Yoshihara Mitsuo като Shibata Katsuie Yoshimoto Imagawa & His Group Nomura Mansai II като Imagawa Yoshimoto Mizobata Junpei като Imagawa Ujizane Shida Mirai като Ito Watabe Atsuro като Sekiguchi Ujizumi Maya Miki като Tomoe Shingen Takeda & His Group Abe Hiroshi като Takeda Shingen/Takeda Harunobu Hashimoto Satoshi като Yamagata Masakage Seiichi Tanabe като Baisetsu Anayama Tokai Region People Lily Franky като Hisamatsu Nagaie Terajima Susumu като Mizuno Nobumoto Kakuta Akihiro като Matsudaira Masahisa Satomi Kotaro като Toyo Shonin Udanji Ichikawa като Kuseishonin Kotone Furukawa като Chiyo Резюме: Драмата описва живота на Токугава Иеясу (31 януари 1543 г. - 1 юни 1616 г.). Мацудайра Такечийо (който по-късно става Токугава Иеясу) е роден като син на беден и безсилен даймьо. Такечийо губи баща си по време на война. Той израства самотен и далеч от майка си. Такечийо няма представа какво крие бъдещето му. След това има драматична среща с младия Ода Нобунага … Интересни факти: - 62-ра тайга драма; - Драмата е написана от Kosawa Ryota, носител на наградата на Японската филмова академия за 2005 г. за "Always: Sunset on Third Avenue" и автор на драми като "Date" (2015) и "Japanese Scam" (2018); - Начало на снимките - лято 2022 г. Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Годината започна интересно с исторически продукции – освен този, има исторически спешъл с много добър каст и още един десетсериен исторически сериал...
    1 point
  25. Не знам, дали всички преводи са по този начин. Помня, че хората не бяха много доволни от преводите на първите му романи. Аз препоръчвам да гредате Заливът Ханалей. Една от най-добрите екранизации по негов разказ. Хубаво ще е, ако се преведе.
    1 point
  26. Влог от последната спирка от световното турне "The End of a Dream" на Хьон Джунг в Латинска Америка - Чили. Credit: KIM HYUN JOONG.official @ YT
    1 point
  27. Не намирам такива а имаше и линк към английски субтитри НО сега е неактивен
    1 point
  28. Сложих линк към темата му в първия пост, ама не знам дали питането ти беше точно за това
    1 point
  29. Някой ще вкара ли данни и посока за красавецът, който играе Jung Ka-Ik - годеникът-убиец на докторката - Lee Jae Yoon (И Дже Юн) в описанието? И тема си имаме за него... А аз си го гледам с руски дублаж направо в тюбето - за сега са само до 14 епизод.
    1 point
  30. Не, не знам, аз не намирам такива, които да ни вършат работа. Може ли линк към софт субтитрите на английски?
    1 point
  31. @Antonia74 а английски има ли за останалите 3 епизода?
    1 point
  32. Благодаря за субтитрите.......ама ще има ли за останалите 3 епизода БГ субки
    1 point
  33. как беше прехода от единия актьор към другия, че си го бях заплюла да го гледам принципно, ама със смяната ме разколебаха малко..
    1 point
  34. Това е по-скоро, защото губят 2 седмици от времето за снимки, а следващата драма е планирана, рекламите са продадени и изобщо - бизнесът си е бизнес.
    1 point
  35. Днес "TV Chosun" са излезли с официално изявление, че намаляват сериала от 20 на 16 епизода заради разразилия се скандал с Канг Джи Хуан. Повече тук:
    1 point
  36. Добър избор, но все пак е разочароващо да ти сменят актьора по средата на сериала. Надявам се да измислят начин, който да не дразни зрителите. А толкова се надявах, че този път ще видя Канг Джи Хуан в качествен сериал.
    1 point
  37. Избрали са актьора, който ще поеме ролята на Канг Джи Хуан в сериала. Излъчването на новите епизоди ще започне на 27 юли.
    1 point
  38. Тъй де, и на мен за това ми беше думата.
    1 point
  39. Ти се майтапиш, ама съм виждала коментари по темата
    1 point
  40. Е, к'во да се крие, освен капан. Отиват двете миски( дори да приемем с нежелание), пият(сигурно им е опрял пистолет насила да ги кара), но не си тръгват, видите ли, а остават да спят при него. Едната се събужда от виковете на другата и звъни на приятел, забележете не на полицията, щото много трудно да избере 212. После открива, че и тя е пораздърпана. Що ли не помни нищо! Ахаа, значи и тя е била нападната в заключение! После показанията и на двете съвпадат. Той не помни нищо- открай време си има проблеми с алкохола и е казвал в интервюта, че пие много до безпаметност. Полицията го чака да изтрезнее, да го разпитва.Интересно как ще си спомни! Няма как, някой да ме убеди, че две жени, не могат да се отърват от един пиян мъж, ако искат. Какво му остава- освен да обяви, че е гей, не знам какво друго. Тия нещатни труженички са го натопили отвсякъде.Остава да излезе, че има следи и от секс, там де са ги изследвали и иди докажи, че е било по пияно съгласие. Колкото до IQ-то - явно труженичките са с много по-високо. Всеки път чистят някой, независимо доказано, или не. И защо е арестуван- има опасност да избяга, или да укрие доказателства? Просто, защото полицията е толкова оср..а, че се чуди как да се реабилитира, или има някой политически скандал за прикриване.
    1 point
  41. Засега май да, но аз скоро ще се включа. Като стар фен на Хонг Гил Донг, ще гледам, какво ще правя.
    1 point
  42. Сама ли бродя в Чосон с магнетичния Канг Джи Хуан?
    1 point
  43. Толкова сълзи не съм изплакала и на Koizora !!! Прекрасна история за вечната любов към изкуството ! Много красиво, вдъхновяващо и истинско. За Чан Гън Сок - просто уникален, малко безволев и страхлив е героя му, но пък имаше смелостта, да загуби всичко заради любовта си към Джин И. Не се чудете заслужава си всяка минута
    1 point
  44. Сериала е хубав в него се разкрива една друга страна на корея(шарената)..пълна с музика и танци.Изкуството е на първо място в този филм и това много ми харесва. Сигурно трудно са го заснели..с толкова жени на едно място.Жаслужава си да се гледа. :D
    1 point
  45. Много хубав сериал, изпълнен с много музика, танци, емоции и усещания. Невероятна игра на Ха Джи Уон, направи уникално добра и силна роля. :yes: Интересен и завладяващ сюжет, който определено би допаднал повече на женската аудитория. На мен много ми хареса и бих го гледала отново. Специални благодарности на преводачите, без тях насладата от гледането нямаше да е пълна!
    1 point
  46. Благодаря ви за чудесния сериал(един от най-добрите),толкова различен от останалите исторически продукции. Разноцветни традиционни костюми, прекрасни музика и танци поднесени ни от невероятна актриса и много добре подбран актьорски състав. Гледайте !
    1 point
  47. Малко съм амбивалентна по отношение на тоя сериал - първите 20 епизода бяха прекрасни, но краят много ми смъкна нивото на кеф. Визията: Сериалът имаше невероятна кинематография - всеки кадър беше подбран перфектно - завършваше невероятно посланието, което режисьорът е искал да ни предаде. Направо поглъщах феерията от цветове и образи. Костюмите много ми харесаха, макар че това си е типичната "униформа" на кисенг в повечето сериали. Музиката също беше подходяща (макар и не особено запомняща се в този сериал). Ще ми се да кажа, че и танците и народната корейска музика са ме докоснали, но за съжаление нямам очи и уши за точно този тип хореография и музика - и двете ми бяха много семпли, а хореографията на танците почти не се променяше и поради тази причина ми беше малко трудно да съпреживея изцяло идеята за най-великата танцьорка в Корея. Да не говорим, че на фона на някои други кисенг Джин И ми беше дървена (по мое мнение Пу Йонг имаше повече дар за танци). Историята: Честно казано оттук иде и амбивалентността ми. От една страна наистина уважавам, че главната героиня поема пътя на артиста и го извървява докрай, но от друга страна точно това е и моментът, който най не ми хареса. Да, посланието на сериала за себеотрицанието и човекоотрицанието в името на изкуството е пределно ясно и добре поставено, но някъде тук ми се губи човещината на главната героиня. И, да, съзнавам, че е исторически сериал, но тук липсата на каквото и да е колебание у нея при вземането на решения беше в ощърб на образа й и на драмата. Душевните промени на героите ми бяха малко насечени и внезапни. За мен много се открои образът на Пек Му - хареса ми как бяха представени взаимоотношенията и с Джин И. Общата ми оценка е, че сериалът много си заслужава, въпреки че човешкият аспект е малко избутан встрани.
    1 point
  48. Това наистина е един прекрасен сериал, показващ корейските обичаи и навици Показва любовта на една кисенг, любов, която е забранена поради законите и обичаите на самия народ! Показва до каква степен може да доведе желанието на човек да постигне своите мечти. Във сериала Ха Джи Уон е красива особено с червеното червило върху устните си Ловли Всеки, които се чуди дали да гледа или не го саветвам да го гледа! Първоначално мислех, че и на мен не ще ми хареса, но не беше така оказа се много добър и не съжалявам за отделените три дена
    1 point
  49. Здравейте, от доста време следя темите в сайта и чакам подходящ момент в който и аз да кажа нещо. Изгледала съм доста азиатско кино поради простата причина ,че съм учила с корейци. Не съм пристрастна към корейската култура но спор няма че последните години доста взривиха киното със невероятна рижисура сценарии и т.н. Корейците много приличат на българите по дух тия двамата дето ги познавам вечно са ухилени, но да не се откланям от темата ........исках да пусна един коментар за този сериал: ТОП СЕРИАЛ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА - в мойта скромна класация ТОП КОРЕЙСКА АКТРИСА - в мойта скромна класация и за 2009 в Корея ТОП OST ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА - не само в мойта класация Колкото и да ви се струва странно радвам се че толкова малко хора го оценят.....това значи че все пак не му слагат комерс значки ,но въпреки това е оценен като хубавото вино ( не всеки може да усети аромата )... за тези които още не са го гледали мога да кажа : теглете и се насладете! за тези които са го гледали и имат забележки моля да си пуснат БТВ и Дързост и Красота! Честита Коледа на Всички!!!
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...