Jump to content

Отличници

  1. kandala

    kandala

    16 години ФЕН


    • Points

      9

    • Мнения

      5832


  2. manniwelle

    manniwelle

    Потребители


    • Points

      7

    • Мнения

      166


  3. eowina

    eowina

    Екип Субтитри


    • Points

      6

    • Мнения

      5445


  4. niran

    niran

    Екип Субтитри


    • Points

      6

    • Мнения

      1045


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 11/27/22 от всички области

  1. Fahlanruk Приятели с привилегии Страна: Тайланд Година: 2022 Епизоди: 12 Превод: niran Прогрес: E01 - E12 - 100%
    6 points
  2. Айде да му е честита рожбата на Бини. Родило се е бебчето вече.
    3 points
  3. J - Hope на музикалния фестивал "Lollapalooza 2022"... [EPISODE] J - Hope @ Lollapalooza 2022 - BTS (방탄소년단) ***************************************************************************** Снимки на J - Hope и RM от събитието на списание "W" - Корея, "Love Your W". списание "W" - Корея / "Инстаграм" - 01 , 02 .
    3 points
  4. Закусихте ли вече? Ако не сте, ви предлагаме да го направите със сладките Ми Джонг и Ку и новия епизод на драмичката Пожелаваме ви приятно гледане! Епизод 10 - Казах ти, че не ме интересува дали си престъпник, или извънземен. И какво толкова? Все още мисля, че си добър. -
    3 points
  5. След почти едногодишно чакане да започне драмата, ето че вече си има и БГ превод, благодарение на @IPurpleYou Проследете с нас историята на Юн Хьон У, който се "преражда" в семейството, което го предава и убива. Пожелаваме ви приятно гледане! Епизод 1 Епизод 2
    3 points
  6. Доколкото си спомням, те обявиха още преди сватбата, че чакат бебе. Може и да греша, но сме 21-ви век. Какви са тия папарашки глупости?!
    2 points
  7. Jin отправя специално предизвикателство към A.R.M.Y. по повод излизането на официалния мърч за албума му "The Astronaut" - всичко ще се разкрие на 01 декември, от 18 : 00 часа корейско време (11 : 00 часа българско време). Jin's Special Challenge for ARMY Teaser | 진 (Jin) "The Astronaut" Official Merch. Да видим как Jin е заснел рекламите за "Jin Ramen". [진라면XBTS진] 진, 라면 좋아해? 진라면 좋아해! TVCF 촬영현장 대공개
    2 points
  8. Тийзърът на "Birthday", която излиза утре, а час преди това ще има отброяване в YT и ТикТок каналите им. Хаха, изглежда момичетата няма да си поплюват.
    2 points
  9. Изгледах го. Скоро няма да има такъв интересен сериал. Нямаше един неадекватен персонаж. Не разбрах кой е "слепият", но като се замисля всеки живееше в своята си слепота. Надявах се на друг финал, но всеки друг такъв щеше да е нелогичен или прекалено кинаджийски. Това е финалът, който трябва да си е. Страхотна игра на айдъла за пореден път. За съдията-сложният образ, който хем си подкрепял, гледайки какво е изживял като дете, хем пък няма как да подкрепиш в сег.време, щото нали...Хем си викаш, ае тия да се измъкнат и да си отмъстят на ония изроди, ама па после,а? На никъде. Но да израстнеш на такова място, и да те вкарат пак там до живот, по добре да беше дал фира.
    2 points
  10. @desini като потърсих в нета на китайски, ми излезна ето този : Immortal Samsara (沉香如屑·沉香重华)
    2 points
  11. Топло, топло, нежно чак..По препоръка на половинката го изгледах. Прекрасен филм. С много позитивизъм. И неприятен, чак отблъскващ, реализъм, на моменти. С прекрасен каст. Дори и детската роля бе изиграна автентично. Тръгна ми малко бавно, особено, но като добър разказвач, който бавно разплита старото кълбо прежда, авторът му ни разкрива една (не)обикновена история с (никак не)обикновени отрудени хорица. Поставям го в графата по-скоро "женски" филми- особено в частта с Не мога обективно да преценя дали Crash Landing on You е по-добър от него, или The World of the Married. Но е много хубав. Даже асоциациите с не ме подразни сериозно, защото бе чудесно представена. Препоръчвам.
    2 points
  12. Ex-Wife Stop Година: 2022 Държава: Китай Жанр: Романс Епизоди: 25 х 3 мин Канал: Tencent По новелата: "The Wife Don't Run Before You Get Married" на Sheng Duo Субтитри: английски и български Инфо Участват: Бай Хао Йен като Шън Нан Фан Фън И Жан като Су Шао Йен Pu Pu като Гу И Жан и др. Ревю: Студен и супер готин президент на корпорация е принуден от дядо си да се ожени за обикновено момиче. Какво стандартно начало! Познат и разиграван хиляди пъти сценарий. Той не я иска, обаче после вижда колко е красива и добра, влюбва се в нея и живели дълго и щастливо. Да, ама не! Тук всичко започва след края. Женят се младите, но така и не успяват да намерят общ език. Той е груб с нея, защото е искал да се ожени за друга. Майка му и сестра му я ненавиждат и унижават. Бившата приятелка на мъжа ѝ върти интрига след интрига. И в крайна сметка на героинята ѝ писва и решава да се разведе. Къде на инат, къде заради неизговорени недоразумения разводът става факт. очно, когато нашият супер студен главен герой вече е покорен от стрелата на Амур и сърцето му гори влюбено, както никога досега. Но истинската му, единствена и най-ценна любов е изчезнала. И така неутешимият ни печален рицар я търси под дърво и камък цели 5 години. Но съдбата е благосклонна към влюбените и среща двамата бивши съпрузи съвсем неочаквано. Дали все още влюбеният герой ще успее да си върне бившата? Ще се бори ли сам за любовта ѝ или изненадващо ще открие, че има малък, но силен съюзник? Всичко това в мини сериала „Да си върнеш бившата“. 25 сладки бонбонести серии по 3 минути, в които ще проследим любовта на Нан Фан и Шао Йен. Свали с български субтитри: и Онлайн с български субтитри: Онлайн с английски субтитри: Онлайн с руски субтитри:
    1 point
  13. Since I Met U /You Are My Cosset/ Също така известен като: After Meeting You , Since I Met You Година на излъчване: 28 Октомври - 2 декември 2022 Време на излъчване: Петък Жанр: Романс Канал: iQiyi Епизоди: 16 х 30 минути Режисьор: Mi Bao Субтитри: Английски, български Инфо Участват: Zhou Jun Wei като Cheng Mu (Чън Му) Jin Zi Xuan като Jiang Si Han (Дзян Съ Хан) Lennon Sun като Rui Rui (Руей) Xu Ke Er като Cheng Yu (Чън Ю) Brian Chang като Li Jing Yang (Ли Дзин Ян) Zhou Jun Yu като Han Mu Zhou (Хан Му Джоу) и др. Резюме: Това е историята на Чън Му, който е управител на сладкарница, и Дзян Съ Хан, известна като кулинарен блогър. Благодарение на вкусните десерти и един малък, палав сватовник, тримата по случайност стават едно щастливо семейство. Ревю от преводача: „Той стоеше загледан и замислен на морския бряг. Вятърът си играеше с косата му. Вълните се разбиваха в камъните и изпълваха въздуха с малки блестящи капчици солена свежест. Тишината и спокойствието бяха това, което беше търсил. Монотонната морска песен му помагаше да изчисти съзнанието си от всичко, да потъне в собствения си свят, където нямаше емоции, изненади и силни чувства. Неговият свят. Толкова трудно построен и толкова грижовно пазен. Там, където той беше защитен и.... толкова самотен, по дяволите! - Харесвам те! Нечии изкрещени с отчаяние думи достигнаха до ума му и го върнаха в реалността. На скалите, срещу него стоеше момиче. Младо, пияно и влюбено. Очевидно не и в него. Явно се беше припознала. Стана му неудобно, поиска да си тръгне. Не можеше да си позволи такива емоции. Но девойката, убедена, че той е нейният възлюбен, падна в ръцете му и го целуна...“ Начало на любовен роман от серията „Арлекин“? Нееее! Това е началото на романтичната история на сладкаря Чън Му и Дзян Съ Хан, известна като кулинарен блогър. История, подправена с много ванилия, малко лимон и залята обилно със шоколад. История, която ще ви усмихне и ще ви подари много приятни и сладки мигове с нашите двама герои и техния малък, дяволит сватовник Руей. Без малко да забравя! Не се препоръчва за хора на диета. Свали с български субтитри: и Онлайн с български субтитри: Свали с английски субтитри: Гледай онлайн с английски субтитри: Онлайн с руски субтитри:
    1 point
  14. Готова е и онлайн опцията на двете начални серии. Плейлист 1 Плейлист 2
    1 point
  15. Чен на сцената на Инкигайо днес - последния ден на промоцията на 'LAST SCENE'. За вас не знам, но аз най-много се радвах да видя сребърния океан за Джонгде. Беше прекрасна промоция. Интелигентна, с добре избрани участия и запомнящи се моменти. Браво! А това е супер сладко. Детето актьор Kim Juan, който участваше в мюзикъла "A Song of Meisa"с Чаньол, качи в сторито си кавър на "Tomorrow", която Чаньол каза, че иска да слуша с феновете. Младежът е написал "Това е подаръкът ми за рождения ден на хьонг. Хьонг е най-добрият!!" Инстаграма на Juan
    1 point
  16. Супер,една приятна изненада, благодаря за което!Чакам да започне качването и започвам да гледам.
    1 point
  17. Само BoA може да си позволи да се шегува с директорите и едни от най-влиятелни лица в СМ, и да ги убеди да участват в ТикТок канала й. Особено първия - тайнствения и прословут Yoo Young-jin. На Lee Soo Man май му е поверена постоянна роля в нейните видеа?
    1 point
  18. Нощес Лей беше хедлайнер на първото издание на MetaMoon Festival в Ню Йорк. "Всеки един опит е ценен и всяко приключение е вълнуващо. Новодошлият, който започна преди четири години, сега превзема сцената като капитан Лей. Роден да блести на сцената, Lay Zhang носи фюжъна на китайската музика на MetaMoon Music Festival! "Namanana"към която беше референцията с 4-те години и с която започна "плаването му". По-рано през седмицата Ишинг гостува на бизнес училището на Харвард, където изнесе лекция за м-попа и китайската култура. "За мен е чест да мога да споделя мислите си за м-попа в Бизнес училище Хардвард. Ако вие имате някакви предложения може да ги споделите с мен по всяко време."
    1 point
  19. Сериалът беше много интересен и приятен. Имаше не само красиви сцени, но и актьорската игра беше на ниво. Очаквах главната да се лигави повече, но останах приятно изненадана. Поведението на героите беше адекватно и нямаше нелогични решения от типа "понеже много те обичам, ще се оженя за друга" (за сравнение - "Ancient love poetry").
    1 point
  20. Честит рожден ден на "вирусът на щастието", както наричат Чаньол. Пожелавам му да е здрав и все така усмихнат, другото си го има. На нас, феновете, пък пожелавам скоро да се поздравим с излизането на първия му соло албум! Много фен-проекти има организирани - рекламни банери, флаери, фен-кафета и прочие. Едно от местата беше посетено и от майката на Чаньол, която се появи за снимка с известния Тобен. Фен-проекти за деня на Чаньол. Чаньол със селка и послание към фен-клуба. "Щастлив съм, че мога да празнувам и този рожден ден. Обичам ви още повече (сърце)" Както и с традиционните 5 въпроса и отговора. Въпрос: Какъв да е хаштагът за рождения ден на Чаньол? Чаньол: # CaptainCherry_HBD, # CherryFams_LOVE Въпрос: Как се чувстваш днес? Чаньол: отговаря с емоджита на черешка и корона - очевидно се чувства страхотно Въпрос: Има ли песен, която искаш да слушаш заедно с Ерис? Чаньол: "Tomorrow" (неговата песен) Въпрос: Има ли нещо, което да искаш да правиш днес? Чаньол: Парти за рождения ми ден с EXO-L и да ям супа от водорасли. Въпрос: Искаш ли да кажеш нещо на Ерис, които ти честитят рождения ден? Чаньол: Благодаря ви, че продължавате да ми честитите рождения ден.Обичам ви. Нека да празуваме заедно и догодина!
    1 point
  21. Днес БоА имаше изпълнение на сцената на Инкигайо. Преди това подготви брандирани фланелки за Jumping BoA, които бяха дошли да я подкрепят. Много ми харесва днешният й костюм.
    1 point
  22. "Предимството да закусваш с пълнозърнести бисквити е, че ако свършат, можеш спокойно да изядеш и кутията - вкусът е същия. Омръзна ти да седиш без пари?! Тогава си полегни. Хората се делят на две категории: първата имат чувство за хумор, а втората имат чувството, че са от първата... Пиенето убивало! То пък щото работата възкресява! Понякога Господ ти праща някой от бившите в живота ти, само за да провери дали си същата тъпанарка .. Идиотите са най-мощната организация в света. Имат хора навсякъде... Вчера си изтеглих програма за изчисляване на изядените калории! Веднага след първото изчисляване минах към двойно счетоводство... Как лети времето: — Сутрин се будиш, гледаш 7:30. Спиш още 5 минути, гледаш 8:30 станало. — През работно време погледнеш часовника - 13:10. След половин час пак погледнеш - 13:12. — Вечер тръгнеш да правиш секс, погледнеш часовника - 23:30! Правиш секс един час, погледнеш часовника - 23:40!" — Сядаш да поджиткаш малко на компютъра в 23:50 - играеш половин час, гледаш - 3:00... И, ако искате да знаете, не е имало никва Троянска война, щот аз в Троян ги познавам и никой не се е бил за никва Елена. Веднъж се сбиха за една Цвета и тва беше... Кризата на средната възраст е, когато децата са ти пораснали, а ти още не си! Има хора, които не вярват в чудеса. Обаче има и такива, които са ме срещали Може да е странно, но повечето си приятели намерих благодарение на вредните си навици, а враговете — благодарение на достойнствата си Като дете се радвах, когато ме водеха на цирк, без да зная, че след време ще ми писне от циркаджии... Хубавото на това да си тъп е, че не могат да ти изкарат акъла. Гледам на един магазин за мъжка мода надпис "Вход само с маски". Надникнах - лъжат, мамка му. Всички са с дрехи! Някои хора имат ценностна система, а други - само отделителна... Много ми е кофти, когато разбера, че някой мисли лошо за мен, а аз дори не съм предполагала, че въобще може да мисли "Обичам те като приятел" - произлиза от латинския израз "Groznius si malkos" Като чуя “69” и първото нещо за което се сещам, е корен квадратен от 4761 Като се знам какво представлявам, изобщо не искам да срещам сродната си душа... Казват, че когато търсиш нещо, то също те търси... Честно казано, плаши ме мисълта, че някъде по улицата се разхожда куфар натъпкан с пари Всеки има правото да бъде прост, но някои хора си превишават правата! Казват, че за да не си самотна трябва... да се омъжиш... А бе, някво по-хуманно решение няма ли?! FACEBOOK — това е мястото където можеш да .... Ай....хайде наслуки" Някъде от нета
    1 point
  23. Едно много сладко сериалче.Сюжета не е нещо изненадващо,но аз си обичам романтика и любовта.Само да си призная повече ми допаднаха Рейн и Паю.Повече химия се усещаше.Някак по- леко играха.Другата двойка също са сладури,но нещо не ме грабнаха.Единсвеното,което липсва е двете двойка да има екранно време заедно,все едно гледах два сериала в едно.Само това не ми допадна. Хайде пак да по досаждам-жалко,че няма бг субтитри. Бъдете живи и здрави!
    1 point
  24. Боговете на съвремието: На изобретателността - Идей На дълголетието - Пенсий На случайността - Ситуаций На грамотността - Пунктуаций На модата - Конфекций На кулинарията - Ванилий На възможностите - Опций На географията - Позиций На интелекта - Простотий На медицината - Инжекций На архитектурата - Стай На банковото дело - Операций На съдружието - Акций На финансите - Инвестиций На диалогичността - Конфронтаций На тъмните сили - Канализаций На технологиите - Дигитализаций На икономиката - Продукций ---- "Кривото дърво си живее живота. Правото го превръщат в дъски." - китайска поговорка ---- Пияна жена се прибира у тях и веднага вдига скандал: - Виж го бе, простак. Аз го търся из всички кръчми, а тоя ми седи в кухнята и най-спокойно си мие чинии... ---- - Жена, що шишето с ракия е наполовина празно ?!? - Щото си песимист, затуй.
    1 point
  25. Зад кулисите на фотосесията на RM за соло албума му "Indigo". RM "Indigo" Photo Sketch "The musicians on RM’s Indigo: Part Two" "Songs You Need To Hear Before BTS RM' New Album "Indigo"" На 31 октомври RM е получил от Choi Eung Chon, директор на Управлението по културното наследство, признателен плакет за неговата помощ за опазването на корейското културно наследство намиращо се в чужбина; на два пъти, през 2021 и 2022 година, RM е дарил на тази организация по 100 000 000 вона; първото дарение е използвано за реставрацията на женска сватбена дреха от периода Чосон съхранявяна в Музея по изкуствата на окръг Лос Анджелис; второто дарение ще финансира отпечатването на информационна брошура разказваща за корейското изобразително изкуство намиращо се в чужбина. "BTS' RM receives appreciation plaque from Cultural Heritage Association" "BTS's RM receives a plaque of appreciation from South Korea's Cultural Heritage Administration" "BTS Leader RM receives the plaque of appreciation from the Cultural Heritage Administration" "BTS' RM honored for helping to preserve overseas Korean cultural artifacts" "BTS Leader RM Honored by South Korean Agency for Helping Preserve Korean Cultural Artifacts"
    1 point
  26. При участието си като гост на "K-909" изпълни и култовата "Only One". Както и "Garden In The Air", която е от 2005 г., включена в албума 'GIRLS ON TOP'. И снимчица след програмата. Сладурка.
    1 point
  27. Харесвам, когато артистите се забавляват на сцената. Така е и в изпълнението на "Better", което БоА записа при участието си в "K-909". Онзи ден, на лайфа, тя говори за деня на записа и каза, че това изпълнение е било подарък за феновете, които са отделили цял ден за записите (част от песните бяха записани преди обяд, другите няколко часа по-късно, следобеда). Не беше сигурна дали изобщо ще се излъчи и отново благодари на всички, които са отишли да я подкрепят. Гледайки как изпълва сцената и отговора на Jumping BoA (както се казва фендъма), не се съмнявам, че всички са се забавлявали и са си отнесли прекрасни спомени от деня. Всъщност, въпреки че не виждаме страхотната хореография, може би и за мен това стана любимото изпълнение на парчето. Официално видео от изпълнението на новата "Forgive Me".
    1 point
  28. Чудесна новина! Жалко, че отдавна изгубих интерес към футбола, но това ми връща много хубави спомени. Дочух, че германците са пожънали, каквото са посяли. Така им се пада. Браво на Япония!
    1 point
  29. Аз съм на вълна японско и слушам песни от анимета
    1 point
  30. Никой не пречи всеки да си каже мнението. Моето е такова, като съм обосновала защо, не го налагам и няма да се повтарям. Мога да допълня единици от многото детайли, които смятам за недомислици и край. Кой разбрал-разбрал.
    1 point
  31. Вече 3 години без голямата ми любимка.RIP HARA
    0 points
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...