Jump to content

Отличници

  1. Lawandula

    Lawandula

    Потребители


    • Points

      14

    • Мнения

      5215


  2. eowina

    eowina

    Екип Субтитри


    • Points

      6

    • Мнения

      5445


  3. gig911

    gig911

    Потребители


    • Points

      5

    • Мнения

      1384


  4. bond

    bond

    Потребители


    • Points

      5

    • Мнения

      3504


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 11/25/22 от всички области

  1. А такова виждали ли сте- да пуснат неотредактирана серия, където главната е с предпазните въжета. Гледайте тук от 29 минута нататък, въжетата и главната.
    5 points
  2. Ако не мога да заспя си пускам епизод от тая тъпотия
    4 points
  3. Много ви благодаря за пожеланията, момичета! Бъдете здрави и щастливи! @debil4e, хайде, чакам те И една виртуална почерпка от мен:
    4 points
  4. Ай ся подробности. Важното беше , че Лепката най-после направи връзка с централата, щото до сега главата и служеше само за поставка за шапки и главната и тя.Падането я приземи окончателно и намести парчетата от пъзела в мозъка ѝ. Останалото е безцветен фон.
    3 points
  5. Трети китайски костюмен сериал в листа ми с изгледани сериали, и за трети път съм очарована от видяното. Някои го сравняват с Прасковите, но за мен са си напълно различни като история и продукция, като визия, като емоция. Не мога да определя кой ми харесва повече, а и не трябва. Всеки сериал е със собствена визия, характери и лица на героите, история и емоционални трепети. Тук всичко беше красиво, много красиво! Като се започне от актьорите, та костюмите, та декорите, различните кралства, та дори и ефектите. Изключително визуално изпълнение, адекватна последователност на сцените, добре разгърнати истории и прекрасна актьорска игра. Актьорите са добре подбрани или просто всеки от тях идеално си е свършил работата да изиграе сполучливо героя си. Единственото неприятно нещо в сериала за мен беше главната актриса. Докато в началото ми беше глуповато симпатична, израстна с красота и привлекателност, то накрая, въпреки жертвите, които направи, за мен тя някак си погрозня. За първи път ми се случва някоя актриса да ми е чак неприятна за гледане. Може би се дължи на ролята й, която хич не ми допадна като личност и характер. Но за това пък Феникса си красеше екрана всеки път, когато попаднеше в кадър. И то не само с визия, а и с интелект, мъжественост, принципи, желания и разбирания за това какво иска. За това и съм много доволна от финала на сериала, Впечатление прави актьорската игра на Нощния безсмъртен. Определено най-сложния образ в сериала. Рибката така и не можа да ме накара да му симпатизирам, заради героя му. В неговия случай кръвта - вода не става. В друг коментар, но и тук пак ще спомена, че силно ме разтресе образа на Императрицата. Много добре изигран отрицателен, властен женски образ. Симпатизирам на Лисанко. Чакам го да дойде да ми върже едно червено конче. Харесаха ми и историите и героите в Демонското кралство. Много герои, лица, имена, характери... но толкова лесно за асимилиране от зрителя и хоп - 60 епизода минали и чак всичко видяно започва да ти липсва. С музиката към сериала се запознах още преди да съм го изгледала и определено ми харесва. И като за финал нещо, което си пускам за релакс в някои дъждовни дни.... Отново благодаря за труда по превода. И отново апел към всеки, който все още не е изгледал сериала - заслужава си!
    3 points
  6. First Love (First Love 初恋) Страна: Япония Също така известен: First Love Hatsukoi Излъчване: 24 ноември 2022 г. Време на излъчване: Четвъртък Формат: Renzoku Жанр: Романс Канал: Netflix Епизоди: 9 Режисьор: Yuri Kanchiku Субтитри: Английски Участват: Hikari Mitsushima като Yae Noguchi Takeru Satoh като Harumichi Namiki Rikako Yagi като Yae Noguchi (young) Taisei Kido като Harumichi Namiki (young) Kaho като Tsunemi Minami като Yuu Namiki Akiyoshi Nakao като Bonji Towa Araki като Tsuzuru Aoi Yamada като Komori Gaku Hamada като Ohtaro Osamu Mukai като brain surgeon Arata Iura като Akihiko Kyoko Koizumi като Kihako Noguchi Резюме: Мъж и жена възстановяват спомените си за една незабравима първа любов, започнала през 90-те години на миналия век. Яе Ногучи (Hikari Mitsushima) иска да стане стюардеса, но претърпява инцидент. В същото време Харумичи Намики (Takeru Satoh) става пилот в Японските въздушни сили за самоотбрана, но решава да напусне и да тръгне по съвсем различен път… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    2 points
  7. Аааа, ясно. Руските хакери са виновни, напразно обвиних екипа на сериала
    2 points
  8. Групата Balming Tiger заедно с RM изпълняват общата им песен "SEXY NUKIM" по време на събитието "Love Your W" на списание "W" - Корея посветено на месеца за борба с рака на гърдата. [Love Your W 4K 고화질 무대] 바밍타이거(Balming Tiger) ‘섹시느낌’ with RM by W Korea BT21 продават излишните си вещи на битпазара за да финансират заснемането на техен музикален клип. "BT21 ORIGINAL STORY S 02 EP. 04 - LET'S MAKE A DEAL"
    2 points
  9. Защото не си виждал това!
    2 points
  10. На 25 ноември, в 00 : 00 часа корейско време (24 ноември, 17 : 00 часа българско време) "Big Hit Music" оповестиха траклиста за соло албума на RM "Indigo"; той ще съдържа 10 песни като 8 от тях са колаборации с артисти като Erykah Badu, Anderson .Paak, Tablo от "Epik High", корейската изпълнителка и автор на песни Kim Sa Wol, корейско - канадския певец, продуцент и рапър Paul Blanco, британската певица и авторка на песни Mahalia, корейският изпълнител и автор на песни Colde, Jo Yu Jin - вокалистка на популярната корейска рок група Cherry Filter, корейската певица Park Ji Yoon; сред списъка с имената на продуцентите се открояват тези на DOCSKIM, Pdogg, John Eun, английското електронно музикално дуо HONNE, eAeon и още много други, които могат да бъдат прочетени в траклиста; RM е кредитиран като съавтор на всички парчета в албума; за заглавна песен е избрана "Wild Flower Play", която е под № 09 в списъка от песни и е дует с Jo Yu Jin. "Туитър" "Weverse Magazine" : "The musicians on RM’s "Indigo": Part One" "BTS member RM's solo debut album to be led by "Wild Flower Play"" "BTS' RM unveils the tracklist for "Indigo", revealing amazing featuring artists" "BTS’ RM reveals "Indigo" tracklist featuring Erykah Badu, Anderson .Paak and more" "ERYKAH BADU AND ANDERSON .PAAK ARE ON RM’S NEW SOLO ALBUM "INDIGO"" "Туитър" RM промотира албума си "Indigo" с I - Log пъзел; "Туитър" - 01 , 02 ; ето първото парченце от него: Тийзър видео с участието на RM за соло албума му "Indigo" - . ***************************************************************************** На 24 ноември RM се завърна в Южна Корея от пътуването си до Ню Йорк; снимки от летището - 01 . Клипове от летището ***************************************************************************** Документален филм създаден от феновете, който е посветен на различните проявления на личността на Ким Нам Джун по известен като RM - лидерът на световноизвестната група BTS. 김남준 (방탄소년단): 다큐멘터리
    2 points
  11. След трит еизгледани епизода, като изключим прераждането, което за сега не успявам логично или нелогично да вдяна, сериалът ми е интересен. Няма излишно пълнене на време, покрай главната интрига. Актьорите и те са супер.
    2 points
  12. Ох, и аз за опашката на влака да се хвана... @Blue_Moon, нека всичките ти желания да се сбъднат, както и всички хубави пожелания. Бъди здрава, щастлива и обичана!
    2 points
  13. 2 points
  14. Тук счупиха тъпомера с последната сцена.
    2 points
  15. Денс практиката на "Forgive Me" излезе. Ама колкото я слушам тая песен, толкова повече ми харесва. Готино видео за програмата "Look Me Up" на YT канала 1theK Originals. БоА коментира информацията, която намира за себе си в интернет. Хм, забавно, струва си да се види.
    1 point
  16. Всички ги бива, но Сю-то, действително е талант. Гледам му всичко и наистина всичко му се отдава. Мима си е Мима, добре им се получават и естествено диалозите, Сю-то- явно не се притеснява. Останалите също не са скучни и пълнежни, а всеки със собствен колорит, което си е голям плюс също. Докарахме до средата почти и явно добре са цензурирали след толкова отлагания, та чак целувка още няма, ако изключим въображаемата.
    1 point
  17. Първото участие на Чен в музикално предаване с "Last Scene" беше на сцената на Music Bank днес. Много забавно беше, когато опитва да запази сериозната си физиономия за финална, но накрая се предава. Изпълнението му беше страхотно, но най-много ме зарадва с импровизираната фен-среща пред сградата на KBS сутринта, след записа за програмата. Фенове не са допускани в сградата на телевизията (не знам винаги ли, но поне днес не са) и служителите са ги помолили да седнат да чакат отвън. EXO-L са изчакали Джонгде, който излезе да ги поздрави и лично да почерпи със закуска всеки един от тях.В спойлера ще видите няколко видеа от скромното събитие. Днес излезе и негов ost - "Heaven For You", записан за драмата "The First Responders". Имаме яснота вече за зимния албум на компанията, в който по слухове ще участват шестима от EXO (без D.O.). Албумът се казва SMCU Palace и ще излезе на 26.12.2022 г., а някои казват, че щяло да има и офлайн концерт. Ще видим.
    1 point
  18. Идея нямам дали са сгафили, или са пуснали и необработена версия, но автопревода вчера при руснаците излезе с въжетата.
    1 point
  19. Леле яко са сгафили. . Значи пада тя с предпазните въжета и върху дюшеците, а главния я опява на умряло и я отнасят с линейка.
    1 point
  20. И на мен ми харесва , жанровете ми харесват, само дето клипа ми изглежда по драматичен отколкото е описано. Иначе главната наистина изглежда като обладана от дух.
    1 point
  21. Този е от моите сериали. Мятам се със скок на клона.
    1 point
  22. Боже, ако не бях мръндала с мишката и не видях поста на Бонд най-отгоре, щях да си остана в невидение, че напоследък само прелитам набързо из страничките тук... Много е дълга патерицата,@skofiild, ама искрено и от все сърце. Да си честита. Да е успешна, щастлива и най-вече здрава вече започналата житейска година в личния ти календар. Нека е красива и незабравима!
    1 point
  23. Ето още една статийка на която попаднах за Jin. Може да видите Тук
    1 point
  24. ТХТ отброяват оставащите дни до церемонията по раздаването на наградите "МАМА 2022". [2022 MAMA] STAR COUNTDOWN D - 5 by TOMORROW X TOGETHER Компилация от изпълнения на ТХТ демострираща уменията им, която е създадена по повод участието на групата на сцената на "МАМА 2022". [2022 MAMA] Performing Artist Compilation I 투모로우바이투게더 (TOMORROW X TOGETHER)
    1 point
  25. На 24 ноември множество корийски новинарски източници съобщиха, че Jin ще влезе в казармата на 13 декември; той ще получи петседмично базово военно обучение в Йончон (Yeoncheon), провинция Кьонги; след неговия край, Jin ще бъде разпределен във военна част; помолени за коментар "Big Hit Music" отговориха лаконично, че "Трудно е да потвърдим. Молим за вашето разбиране."; скоро след това Jin качи във фен платформата "Weverse" послание до феновете: "Новина, която не възнамерявах да става публично достояние беше публикувана, но A.R.M.Y., вие не бива да идвате в тренировъчния център. Там ще има много други хора влизащи в казарма или такива, които ги придружават и може да стане опасно поради съпътстващия хаос. A.R.M.Y., обичам ви!". "BTS’s Jin Reported To Enlist In December + BIGHIT Briefly Comments" "Big Hit Music responds to reports surrounding BTS member Jin's alleged enlistment date" "BTS's Jin addresses latest news reports regarding his enlistment date and location" "BTS’s Jin Confirms Enlistment Date In A Message To ARMYs" "BTS’s Jin Will Reportedly Enlist In The Military On December 13"
    1 point
  26. Тия в Корея, взех да ги мисля. Сонгчо и той като Минка, само кожа и кости останал. Още не мога да докарам до трети епизод , заради текущите китайски, но чета добри отзиви. Удоволствие за гледане беше малкият актьор във втори епизод. Просветна след тъмнината от първи.Завързаха отмъщението, пък да видим.
    1 point
  27. Гледала съм я в доста сериали: Великолепието на династия Тан, Замък в небесата, Зимна бегония, The Legend of Chusen... Добра е, но й дават обикновено отрицателни (или не много положителни) роли. Вкарана е трайно в това амплоа.
    1 point
  28. Подслушването с чаша е един доста стар, но ефикасен метод за подслушване. Поне преди да се появят съвременните подслушвателни устройства. Цитат - Много лесно – като детска игра. Не са необходими и никакви допълнителни приспособления. Трябва просто да поставите чашата с отворената страна към стената, а ухото прилепете до дъното на чашата! И аз мисля, че Сю Кай прави хубава роля. Не може само да играе героично - драматични роли. Като цяло двамата са леко странна, но и интересна комбинация. Ян Ми, въпреки, че съм я гледала толкова много, знам и физиономиите и продължава да ми е интересна. Добра интрига се получава с колежката.
    1 point
  29. Излязоха следващите четири песни от третия дългосвирещ корейски албум "MY SUN". Приятно слушане! Credit: KIM HYUN JOONG.official @ YT
    1 point
  30. Пишман интригантката толкова много ме радва, че забравих всички останали. Не познавам тази актриса, но се справя на ура.
    1 point
  31. Ако съфорумците не бяхте написали 100пъти, че въпреки че е бавен, изключително бавен на моменти, е и също толкова красив, топъл, уютен - нямаше шанс да догледам и 2ри еп. Но ...имам един любопитко малък вкъщи, който харесва планини и повече ме устройваше варианта да гледаме сериала заедно и да му разказвам кой какъв и защо, а не да бича 101 Далматинци нон стоп! Та, така стигнах последните серии, които всъщност обясняват поведението на героите. Много ми хареса сестринският лабиринт. Страхотни жени и актриси. И историята им също ме изненада. Не коментирам дали са постъпили по най - адекватния начин. Дори самите те, не са си позволили да се усъмнят в действията си, защото вече се бяха качили на лодката дет се вика. Минка е като старо дете. Като партнира с младок като тук, мяза на педофилка. Ако пък и сложат някой баш мъж...той изглежда педофил. Иначе се старае, но не ме кефи и тва е. Сериалът ме оставя с хубаво, топло чувство за хората, особено във времената, в които живеем, с доста навлезлият студен западен манталитет. Coциалните елементи, отношенията между жителите, вечерите на четене с чай посред зима-няма как да не ме докоснат.
    1 point
  32. Това не и е първата любов, до сватба беше стигнала, така че са и обръщали внимание. А ти иди обяснявай на някого- аз се държа добре с тебе, но ти не се надявай да се влюбя в теб. Колкото и да не се надява ще се появи надежда, колко пъти се е случвало с главни герои в драмите. Които от врагове стават любовници. Затова някой ще изяде една торта.
    1 point
  33. Нормално е главните да са по-обрани откъм емоции. Не са на петнайсет я.Тя за пръв път разбира, какво е да те обичат не на думи, а на дела, а той гледа да не я изплаши с чувствата и действията си. Нежност видях, което е много по-нормално за ситуацията от страст. Колкото до лепката, никой не и е виновен, че не разбира от "не" и че за всяко нещо си има лимит. Нейното почва да граничи с параноя. И в живота бол такива. Винаги са ми били жалки. Като сам не се уважаваш, как да чакаш уважение от другите.
    1 point
  34. Точно това исках да кажа, че след всичките серии, в които бяха приятели, сега ми е странно като минаха в другата графа. И аз не усетих чувства и кой знае каква химия. Виж Готвачът и Писателката Зад кадър.
    1 point
  35. Еееее той си постъпи коректно. Не забравяй, че първо тя нарочно падна в басейна. Второ той й каза, че не я харесва и беше доста ясен НЯКОЛКО ПЪТИ. Но тя не спря да го кани, да му ходи в работата и пр., въпреки че знаеше че е влюбен в друга. Не й е дал грам надежди. Главната го подведе в случая. След като тя категорично го отряза на пейката, той тогава каза на лепката, че поне за шоуто ще бъде с нея, да не се излага толкова в предаването. Нали и некъв прякор имаше от публиката "слабата еди коя си". Просто рязко се намеси продуцентката, която всъщност заслужава "случката" и шамар мен ако питаш от лепката. Тя й даде път уж. Ама жените са такива Моето си мое. Хеле пък за момче. На любов и война, нали знаеш как стоят нещата
    1 point
  36. За мен главният се държи гадно с лепката. Дава и надежди , а само ще я разочарова. Трябваше отначало да е твърд с нея в отказа си, а сега се получава че стои на два стола. Та заради това ще му се случи случка. Напълно заслужено разбира се.
    1 point
  37. Новият филм на Корееда се казва Чудовище и се готви за прожекция в Кан догодина. Премиерата в Япония е на 2 юни. За пръв път режисьорът използва сценарист. Разчита на Южди Сакамото. Да видим, в какъв смисъл поставя думата от заглавието в сюжета. Постерът е много зелен.
    1 point
  38. Честит рожден ден, @skofiild! Пожелавам ти много здраве, щастие и любов! Може и малко да съм закъснял, но пък е от сърце.
    1 point
  39. Честит Рожден Ден @skofiild! Пожелавам ти живот изпълнен с усмивки, слънце и любов! Бъди здрава и весело прекарване на празника!
    1 point
  40. Благодарности и от мен на екипа преводачи. 60 серии си е колосален труд.
    1 point
  41. Много красива приказка - както визуално, така и като повествование! Беше ми много приятно да я изгледам и успя да задържи интереса въпреки многото епизоди. Много ми допаднаха актьорите, които бяха подбрали за основните персонажи. И не спирам да се възхищавам на китайците, колко изкусни са станали във визуалните ефекти! Хиляди благодарности на екипа подготвил субтитрите! Иначе щях да пропусна хубавата история!
    1 point
  42. @Indira Аз само да питам - имаш ли и други подобни резюмета на филми като това в предишния ти коментар, защото си е шедьовър от където и да го погледнеш? Да оставим настрана, че ме нави да гледам серийките, но го чета поне за осми път и все повече му се радвам! Направо си плаче за отделна тема: резюмета на азиатски сериали - родна интерпретация.
    1 point
  43. Ако в един сериал търсите интригуващ и заплетен сюжет, красиви гледки, адекватни герои, супер спец ефекти, брутална актьорска игра или убийствен саундтрак, то този, който ви предлагам не е вашата чаша чай. Но пък това произведение на китайската тв манифактура има един голям (ГОЛЯМ) плюс – романтика и перфектна мъжка анатомия. Е, от кръста нагоре, но все е нещо. И защото все пак си изгубих не малко време да го преведа и се предполага, че трябва да напиша някакво резюме, то ви предлагам обобщена в няколко стъпки, безотказна система как да заплениш завинаги сърцето на любимата и да построиш с нея близки отношения, разбира се, колкото позволява веригата на белезниците. Всичко е въз основата на опит почерпен от сериала, а прилагането и на практика си е на ваша отговорност ( ако успеете, разбира се до пристигането на компетентните органи)! Предупреждавам: Хора без чувство за хумор, непълнолетни, и с разклатени нерви да не четат по нататък! Предупреждавам 2: Дадената система работи само, ако сте собственик на тяло от или подобно на тези от Инстаграм страницата Asianabss, или ако последните два месеца Интернет е залят от ваши голи снимки върху черен жребец (справка няколко поста по-нагоре). Стъпка 1: При първата, съдбоносна среща с девойката на мечтите си, веднага я фраснете с нещо по главата и я замъкнете в пещерата си или мястото, където обитавате. Закопчайте я с белезници към леглото и започнете да се събличате – нека веднага да почувства сериозността на намеренията ви. Заврете и нож под носа и с гордост и обяснете, че такива бледни девици, като нея не са по вкуса ви – нека да усети колко сте властен и особената ви гледна точка. После бавно се отдръпнете от нея, за да има време тя да приеме неизбежното. Ако след всичко това тя продължава да вика и да драска – значи е сляпа или глупава, а вие сте красавец! Стъпка 2: При следващата ви среща повторете всичко, което сте и казал предния път – това ваше постоянство със сигурност ще я впечатли. Обезателно усложнете програмата с демонстрация на любовен акт – нека да усети отново сериозността на намеренията ви и вашата несъкрушима твърдост. Ако на най-интересното място, в стаята ви връхлети майка ви с една камара слугини, не се разсейвайте. Твърдо отстоявайте своето. Това говори за несломимия ви дух повече от хиляди думи. Стъпка 3: Съберете цялото семейство и гръмко зарадвайте майка си, че вече си имате жена. А, ако любимата реши да се преструва, че е загубила паметта си, не спирайте да и напомняте случилото се с думи с дела, като делата са за предпочитане. Не забравяйте да обявите на всички, че дамата вече е ваша слугиня, която е длъжна да изпълнява всяко ваше желание. Мдаа, ролевите игри са нещо много възбуждащо, така сериозните ви намерения отново ще станат видими с невъоръжено око. Стъпка 4: Задължително заведете девойката да постреля. Най-вълнуващо и романтично ще е, ако мишените са живи. Ако случайно започне да крещи и иска да избяга, тикнете в ръцете и пистолет и я притиснете силно, а с най-дрезгавия тембър започнете да и разказвате за устройството на оръжието и главните насоки в стрелбата. Така на 100% ще оцени колко сте ерудиран и компетентен. Стъпка 5: Никога, ама за нищо не света не обяснявайте на девойката постъпките си! Обясненията са за слабаците. Нека да усети силата и загадъчността ви, и сериозните ви намерения, разбира се (особено, ако девойката ви смята за враг номер едно). Стъпка 6: Ако тази кокошка, все пак реши да ви убива, не и пречете. Вземете всичко във ваши ръце и се намушкайте сам. Да види с какъв професионалист си има работа! Стъпка 7: За да накарате противника да нервничи, предприемете тактическо отстъпление – нека възбудената девойка сама да започне да ви преследва. Игнорирайте я и съберете отново цялото домочадие, за да им съобщите, че сте решил да се жените за друга, като не пропуснете да погледнете зарязаната с най-тъмния и тягостен поглед, с който разполагате. При всяка среща я подминавайте с безразличие. А сериозността на намеренията ви трябва да си остане все така твърда. Стъпка 8: Когато загубилата сън и покой девойка рухне в краката ви, не бързайте да я вдигате. Оставете я да пострада, да поциври и да ви се обясни в любов. Това все пак си е много приятно, а и ще ви позволи да разиграете отново стъпка 2, но този път при взаимно съгласие и пълно проникване по темата. Обобщение: При всичко направено от вас изхода от ситуацията (както всички предполагат) е един: коляно в пода, пръстен, сватба, бял мерцедес с букет на капака, ипотека, деца, внуци и любов до гроб. Но дали е така само Небесата, сценариста, аз и тези, които вече са го изгледали знаят.
    1 point
  44. Много години вече не мога да се избавя от отвратителното усещане след книгата на Стивън Кинг "Дългата разходка". От тогава не гледам игри за оцеляване. Но вероятно сериалът ще е интересен, все пак не е произведение на краля на ужасите.
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...