Jump to content

Отличници

  1. b0rahae

    b0rahae

    Екип Субтитри


    • Points

      9

    • Мнения

      470


  2. kandala

    kandala

    Покровители


    • Points

      4

    • Мнения

      5779


  3. eowina

    eowina

    Екип Субтитри


    • Points

      4

    • Мнения

      5445


  4. Dani

    Dani

    Потребители


    • Points

      4

    • Мнения

      132


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 11/19/22 от всички области

  1. Жесток е най-малкото, което мога да кажа за този филм. Предупреждавам, че не е за хора със слаби сърца. Благодаря на @IPurpleYou, която се зае с нелеката задача да направи адекватни български субтитри от това чудо, което бяха английските.
    6 points
  2. От скоро в Пловдив си имаме ново местенце за похапване на корейска кухня (в Мол Марково Тепе - 'Корейска кухня MARU') и след като днес я и опитах, мога да потвърдя, че беше невероятно вкусна. Обслужването също беше на ниво и определено ще го посещавам честичко.
    3 points
  3. Project Wolf Hunting (2022) Южна Корея Жанр: Екшън, Трилър Превод: IPurpleYou Редакция: b0rahae
    2 points
  4. За любителите на изпълненията на живо т.е. за всички нас. Участието на Чен в предаването "K-909", където изпълни "Love Scene" и "I Don't Even Mind". Първоначално, преди да бъде отложен записа, беше обявено, че ще изпълни ост песента си "Best Luck", която той лично много обича. Радвам се обаче, че е променил решението си, друго си е да чуем авторската му песен. "Last Scene" "I Don't Even Mind", много ми харесва. Любимата ми в албума. Вече два дни Чен има и видео фен-срещи с фенове. А утре ще го видим и в канала hello82.
    2 points
  5. Добро утро от нас и очарователния Сон Донг! Епизод 7
    2 points
  6. Ще се примири ли успешният модел Ли Дзин Ян, че е на второ място в сърцето на неговата любима Чън Ю, или ще предприеме нещо? Е13-14 Онлайн ще се появят скоро:
    2 points
  7. Weak Hero Class 1 (약한영웅 Class 1) Страна: Южна Корея Също така известен като: Yakhanyeongung Sijeun1 По уебкомикса на Seo Pae Seu "Yakhanyoungwoong” Период на излъчване: 18 ноември 2022 г. Време на излъчване: Петък Жанр: Училищна драма, Екшън Канал: Wavve Епизоди: 8 (season 1) Режисьор: Yoo Soo Min Сценарист: Seo Pae Seu (webcomic) Субтитри: Английски Участват: Park Ji Hoon като Yeon Shi Eun Choi Hyun Wook като Ahn Su Ho Hong Kyung като Oh Beom Seok Shin Seung Ho като Jeon Seok Dae Lee Yeon като Young I Cha Woo Min като Woo Young Резюме: Йон Ши Ън (Park Ji Hoon) е образцов ученик, който е с най-високите резултати в своята гимназия. Физически той изглежда като слабо момче, но с помощта на психологията, инструменти и своя ум той се бори срещу насилието, което се случва вътре и извън неговото училище… Внимание! Тази драма може да съдържа нецензурни думи, сцени с явен сексуален характер, кръв и насилие. Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Зная, че комиксът в Корея е доста известен, защото е доста кървав и насилствен, сериалът със сигурност няма да е така. Но след преглеждане на комикса за мен си е неуспешно копиране на японските комикси за гарваните или High & Low поредицата... Не им се получават училищните бойни филми на корейците, каквото и да съм гледала, е шитня... а харесвам този жанр.... Тук не знам, кастът е малко хм, главният прилича на 12-годишен... но може и да е добро, ще се види...
    1 point
  8. Нека вдъхновението не те напуска! Успех!
    1 point
  9. Благодаря! Как може да се добави синхронизация? Забравил съм.
    1 point
  10. Отварям тубата и първото, което ми е подбрал YT за слушане е I Don’t Even Mind. Ами какво да кажа, много е готино парчето.
    1 point
  11. Аз да си подсетя, че сериала се качва и онлайн в три платформи. Днес бе качен 10 епизод: , и
    1 point
  12. = Епизод 8 = Свали: Гледай онлайн :
    1 point
  13. Симпатично сериалче, допада ми за момента при изгледани 10 епизода. Само не мога да разбера каква е тази мода и само във филмите ли ги обличат така или си ходят по принцип така корейците. Главната болезнено слаба, облечена в дрехи 10 номера по-големи, убиващи всичко женствено в нея. Сценичното облекло пък на целия отбор майко мила направо си е подигравка с актьорите, добре че не са прекалено често облечени в него. Капитанчето ми е на сърце, много чаровен…
    1 point
  14. Излязоха и епизоди 03 и 04 от предаването "The Drunken Truth" на Jin и Baek Jong Won; мистериозният гост за който се намекна в тийзъра се оказа актьорът Ким Нам Гил; тримата доста се забавляват докато си пийват от домашно приготвения алкохол на Jin. [BTS 진 with 백종원] 취중진담 EP. 03 [BTS 진 with 백종원] 취중진담 EP. 04 "Туитър"
    1 point
  15. 572 сваляния

    Проект лов на вълци (2022) Южна Корея Жанр: Екшън, Трилър Превод: IPurpleYou Редакция: b0rahae
    1 point
  16. Следват останалите три момичета. Първа е Айрин. Йери Сълги Трите заедно. Накрая серията завършва с петте в общ кадър - Red Velvet и неизменната маса. Забелязали ли сте, че във всяко тяхно видео има маса и задължително присъства кадър на момичетата около нея?
    1 point
  17. На 16 ноември беше съобщено, че J - Hope ще има свое солово изпълнение по време на втория ден (30. 11. 22) от раздаването на корейските музикални награди "MAMA 2022". "Туитър" "BTS's J - Hope confirmed to hold a solo performance stage at the upcoming "2022 MAMA Awards"" "BTS’s J - Hope To Become First Member To Perform Solo Stage At The 2022 MAMA Awards" ***************************************************************************** Излезе още един трейлър с участието на водщия RM и петимата панелисти за новия сезон на предаването "The Dictionary Of Useless Knowledge". "BTS’s RM And Jang Hang Joon Debate With Professionals About What It Means To Be Human In New Variety Show Teaser" [SUB] [하이라이트] 수다 감옥에 입장하셨습니다 여섯 '인간'이 모여 나누는 인간의, 인간에 의한, 인간을 위한 이야기! #알쓸인잡 EP. 01 ***************************************************************************** На 18 ноември приключи фен гласуването за наградите "Melon Music Awards 2022"; BTS и отделни членове на групата са № 01 във всички категории в които са номинирани: "Artist of the Year" : BTS. "Song Of The Year" : "That That" - PSY (Prod. & Feat. SUGA Of BTS). "Best Male Group" : BTS. "Top 10 Artist" : BTS. "Netizen Popularity Award" : BTS. "Туитър"
    1 point
  18. "Love Talk " на WayV постигна вече 110 млн. стримвания в Спотифай и се превърна в парчето на NCT постигнало най-бързо това, както и във втората най-стримвана тяхна песен изобщо. Хаха Песен на английски Изпята от к-поп група С членове-китайци Тен участва в тазседмичния епизод на "K-909", където изпълни "Birthday". Участие записа и Шяоджун, който изпълни кавър на песента на IU "Ending Scene". Днес шестимата от WayV отлетяха за Китай, където им предстоят групови активности. Говори се, че ще са част от музикалното шоу "Rising Land" на YOUKU. Както и че им предстояло участие на Tencent Music Awards. Ще видим. Аз най-много се надявам вече да обявят дата за завръщането им, че преполовихме ноември, а такава още няма. За сметка на това пък NCT Dream ще издадат своя първи зимен албум (winter album), носещ името 'CANDY'. Тийзърите започват от 1.12, а албумът се пуска в продажба на 19.12.2022 г. Една от песните, предполагам заглавната, е римейк на едноименната песен на H.O.T. - групата, дала началото на айдъл-манията в Корея. Може да чуете оригинала в спойлера. Изпълнението е от 07.12.1996 г. Уау, още по-интересно ми стана как Дримчетата ще пресъздадат тази сладка песничка. Да, това изпълнение е от 1996 г., а най-възрастният член на Дрим - Марк, е роден през 1999 г. Определено ще е интерсно да се види и не се и съмнявам, че момчетата ще се справят повече от добре. Предстои им и тур в Япония, като шоуто на 27.11, което ще е в Йокохама, ще се излъчва онлайн по Beyond Live. На 8.02.2023 г. NCT Dream ще издадат и първия си японски сингъл за който не разбрах подробности, като науча ще пиша. А през декември своята световна премиера ще има и филм посветен на Дримчетата. Е, като казва "световна" то не значи и България. Родината ни липсва от плановете на разпространителите, но въпреки всичко пожелавам успех на начинанието.
    1 point
  19. Ep12 Mew Journey от press conference
    1 point
  20. Мда и аз не съм чела за някакви скандали (може да пишеш за какво става дума интересно ми е) , дано му се размине иначе за Щатите сега с тази политкоректнос може да пробие много по лесно отколкото преди време а и е израснал в Лос Анджелис не е като да ходи на непознато място ...сега доколкото знам снима в Южна Африка още One Pise затова няма много инфо. Иначе за Гордън и аз го харесвам, добре се развива като актьор а за драмата за жалост се превежда в затворена група ще се опитам да взема субтитрите когато приключат превода ако дотогава не се появят от някой друг...
    1 point
  21. Да, започна феминистко, но мисля, че е рано за толкова генерални изводи.
    1 point
  22. Ето я и втората серия превю снимки на Jin за фотокнигата му "Me, Myself, and Jin - Sea of JIN island". "Туитър" "BTS's Jin is ready to reel up some tuna in new previews for his Photo - Folio "Me, Myself, and Jin - Sea of Jin Island"" "BTS’s Jin Is Living His Best Life In Second Set Of Concept Photos For His Photo - Folio" ***************************************************************************** Дори и когато снимат реклами за компанията за домакински уреди "COWAY", BTS не спират да бъдат себе си - да надникнем зад кулисите на създаването на рекламните спотове. [COWAY x BTS] 코웨이 아이콘 정수기 2 & 아이콘 얼음정수기 Making Film
    1 point
  23. ТХТ окуражават гимназистите на които им предстои да се явят на годишния изпит за прием в колеж. [Shout - out] 2023 학년도 대학수학능력시험을 보는 모아에게 Beomgyu със свой кавър на песента на американската поп рок банда LANY "you!". "TXT’s Beomgyu Gifts Fans With Beautiful Cover Of LANY’s "you!"" BEOMGYU's you! (Original Song: LANY) - TXT (투모로우바이투게더) Избрани моменти от "Weverse LIVE" на Taehyun. [T - MI] 사실 곡 작업이 안될 때 그날은... 워커홀릭 태현이의 작업 꿀팁 - TXT (투모로우바이투게더) На 17 ноември "American Music Awards" чрез профилите си в социалните мрежи обявиха, че ТХТ ще минат по червения килим предшестващ тазгодишната церемония по раздаването им, която ще се състои на 21 ноември, в зала "Microsoft Theater" в Лос Анджелис; Tomorrow X Together са сред номинираните в категорията "Favorite K - pop Artist". "TXT To Walk The Red Carpet At 2022 American Music Awards For The 1st Time As Nominees" "TOMORROW x TOGETHER will be attending the "2022 American Music Awards""
    1 point
  24. Трейлър на 17-ти епизод. Очаквайте го на 22.11.2022 г. (вторник). Credit: COPY A BANGKOK @ YT
    1 point
  25. Нали си падам повече по изпълненията на живо - ето и едно на Кай отпреди 2 дни.
    1 point
  26. В Индонезия май доста често се случват неприятни неща на събития с артисти. Постоянно проблеми с организациите и съответно реализирането. Поне са поднесли извинения, но дано конпенсират и феновете по някакъв начин. Успях да хвана края на извинението на душицата в инстаграм, но реално не е виновен той. За SEASON'S GREETINGS мога да заявя, че лигите ми потекоха като видях. Рок визията е страхотна, и да си призная, винаги съм искала и такова звучене към някое завръщане на момчетата.
    1 point
  27. Дааа, което искрено радва и мен. Наистина е хубаво да се види, че след всичко изживано, той се справя добре и прави това, което иска: да играе и снима. А иначе аз съм добра в ровенето тръгнало е от фейсбук, през туитър и попада в руско говорящите форуми (и тях ги следя ) И малко снимки от последния му уейбо ъпдейт:
    1 point
  28. Какво разбрахме в тая серия, главния пренесе главната през локвата , за да и запази кецовете които и беше подарил.
    1 point
  29. С червените ботушки потропва Канг Че Ри и в идните епизоди тя ще ни весели. Чичко лош се появи, за малко всички да изтреби. Дже Хун геройски го прихвана, на Канг Че Ри любовта й удари тавана. Йо Рум се накичи с мънистено герданче, но Дже Хун е нашето най-голямо армаганче!
    1 point
  30. Трудна работа е да се забрави този сериал. Поне докато продължава да печели награди. 22/11/14 THE UNTAMED winning the Asia Pacific Best Production Award
    1 point
  31. Това прекрасно филмче напълно си заслужава изтупването на праха, тоест още една онлайн опция. /И бих помолила да се уважи това, че е преводът на Спирит-а. /
    1 point
  32. - Сервитьор, донеси двеста грама уиски! - Не обслужваме пияни гости! - А на дебелите давате да ядат, нали?
    1 point
  33. Локвата беше мама миа, за 10 минути дъжд напълни 40-50 см вода. И от там беше единственото място за минаване.
    1 point
  34. Алтернативни линкове за онлайн гледане на този екшън сериал с много обрати, а може би ще има и сезон 2? списък 1 списък 2
    1 point
  35. Сега малко по сериозно , преди да гледам днешната серия да кажа защо си мисля че главната трябва да бъде с борсука. Първо нейната среща с актьора е само в неговата памет, тя най-вероятно тогава изобщо не го е отразила на онази семейна среща. И тя беше единствената семейна среща. Те повече май не се бяха срещали. Обикновено срещите от миналото в корейските сериали имат по дълбок смисъл и главните най-често дори са приятели. За него тяхната среща може би е променила живота му, но за нея е била път към свободата. Тоест да се отърве от неговото семейство. Както и от своето. От друга страна тя има 5 годишна връзка с борсука, дори без да броим и бракът им. Възможно е тя да си пада по такива затворени и сериозни мъже. Срещите им може да не се били фойерверки и падащи звезди, но може би са били това от което тя е имала нужда. Един кът на спокойствието. Защото тя е имала и други клиенти в това време. А този си е плащал винаги навреме и не и е създавал проблеми. Може би е тя погледнала зад неговата фасада и е видяла неговите рани, подобни на нейните. Но всеки от тях ги е лекувал по различен начин. Той се затваря , а тя се смее насила. Актьора освен да се бунтува , е доста далече от техните преживявания. Тя едва ли може да гледа сериозно на него, и да го възприема по различно от съквартиранта си например. Мисля ,че борсука е този който и дава това което и е нужно. Спокойствие , стабилност. А актьора не може да се справи с котката си, къде ще се справи с жена като Джейми?
    1 point
  36. Евала на китайците, където и да отидат, само родно производство купуват.
    1 point
  37. Believe in Love Страна: Китай Жанр: Исторически, Комедия, Романс Епизоди: 24 Превод: Рали Редакция: bealonenomore Превод: Епизод 1 – 100% Епизод 2 – 100% Епизод 3 – 100% Епизод 4 – 100% Епизод 5 – 100% Епизод 6 – 100% Епизод 7 – 100% Работата по превода няма да започне веднага, а редакцията няма да започне преди пълното завършване на превода, така че ще стане доста бавно
    1 point
  38. Believe in Love (花间新娘) Страна: Китай Също така известен като: Hua Jian Xin Niang Година на излъчване: 2022 – Май - 25 до 2022 - Юни– 20 Време на излъчване: Понеделник - Неделя 18:00 Жанр: Исторически, Комедия, Романс Канал: Youku Епизоди: 24 Режисьор: Shen Jin Fei Субтитри: Английски Участват: Huang Sheng Chi като Hua Yi Nan Zheng He Hui Zi като Lu Yue Er Zhu Rong Jun като Su Tang Xiao Kai Zhong като Song Yan Hou Dong като Du Ruo Ma Xin Yu като Hua Yuman Li Ming Yuan като Gu Xinzhu Shang Guan Tong като Gui Yun Резюме: Сладка любовна история между Lu Yue Er (Zheng He Hui Zi), собственичка на „Yunyue Noodle Shop“, и Hua Yi Nan (Huang Sheng Chi), господарят на острова на цветята. Lu Yue Er е жена готвач с ярка и оптимистична личност. За любовта тя може всичко. Докато Hua Yi Nan който е популярен сред хиляди хора е с красив външен вид но личността му е неочаквано тъмна… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри
    1 point
  39. Doctor Lawyer (2022) Страна: Южна Корея Епизоди: 16 Превод: anirtimid, VesSun, Mari Ya, sonka88, bealonenomore Редакция: helyg Прогрес: 1 епизод: Превод - 100%, редакция - 100% 2 епизод: Превод - 100%, редакция - 100% 3 епизод: Превод - 100%, редакция - 100% 4 епизод: Превод - 100%, редакция - 10% 5 епизод: Превод - 100%, редакция - 0% 6 епизод: Превод - 100%, редакция - 0% 7 епизод: Превод - 100%, редакция - 0% 8 епизод: Превод - 100%, редакция - 0% 9 епизод: Превод - 100%, редакция - 0% 10 епизод: Превод - 100%, редакция - 0% 11 епизод: Превод - 100%, редакция - 0% 12 епизод: Превод - 100%, редакция - 0% 13 епизод: Превод - 100%, редакция - 0% 14 епизод: Превод - 100%, редакция - 0% 15 епизод: Превод - 100%, редакция - 0% 16 епизод: Превод - 100%, редакция - 0%
    1 point
  40. Това е една от най-любимите ми теми тук и е крайно време да я възродим! Попаднах на няколко видеа, които заслужават да се отбележат. ОСТ от текущия сериал на Nune - Krachao Seeda. За момента не съм го намерила с превод. Нов клип с Тор, Грейт и Джина. Тийзъри на Praomook (2021) с Пон и Буа - дата на започване 10 Май.
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
  • Създай нов...