Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/18/2022 in all areas

 1. Темата за живота и смъртта винаги е малко или много депресираща, но тук беше представено така, че човек някак без да се напряга излишно, може да приеме този естествен ход на живота. Поне за мен беше така. Всички истории за последното желание бяха много трогателни. Важно е за всеки човек да преследва и да може да осъществява мечтите си " ...защото животът е изгубено благо, когато не си го изживял така както би искал"- мотото на един стар филм с Мишел Пиколи. Не е нужно да имаш някакви грандиозни мечти, важното е да можеш да се радваш на малките неща в живота и да си заобиколен от хора, които те обичат и подкрепят. Мафиотската част беше малко аматьорска и скучна, но какво да се прави-винаги има и минуси за съжаление. За актьорската игра мога да кажа, че беше великолепна. Просто е наслада да гледаш как с една мимика или поглед Ji Chang Wook и Song Dong Il казват всичко без думи. Sooyoung също се справи много добре. Аз си я харесвам във всички роли, които съм гледала.Какво като е певица-момичето си играе много добре(за разлика от Krystal и Uee, които са ми меко казано антипатични). Не знам защо има такъв нисък рейтинг в Корея, но на мен ми хареса и съм много благодарна на преводачите, че са я избрали за превод
  5 points
 2. На това нещо отдалече му личи, че е писано от феминистка и затова виждаме наблъскани всички феминистични клишета, отговарящи на модата и партийната повеля. Всички жени в сериала са с тела на манекенки, преуспели суперпрофесиналистки, отдадени всецяло на кариерата, която е най-важното нещо на света. На това му викат "силни жени". Обаче гадното общество (рабирай гадните мъже) с пистолет на челото ги принуждава да си губят времето и нервите за глупости като брак, дом, семейство, съпруг, деца. То и затова в сериала единственото дете е измислено и не съществува. Дори и по-възрастните двойки нямат (или поне не показват) деца. Мъжете естествено са свине. Мамини синчета, клюкари, мошеници, интриганти, малоумни пияндета-прелюбодейци. Мъже, те за друго не стават. И затова са в поддръжката. И в работата, и в живота. Могат да бъдат използвани единствено за размножаване, и то по принуда. Защото няма друг начин, поне засега (спомних си "Сексмисия"! ). В сериала жените командват (е, как иначе!?), мъжете не се обаждат, а и никой не ги пита, особено дали да вкараш 25 милиона във финансова пирамида. Малоуникът иска развод? Няма пък, ей така, на пук! Защото няма да има с какво да си играя. Малоумно, но политкоректно. Е, има и добри страни. Главният герой поне не е инфантилен женчо, а и актьорът става. Ако беше корейски сериал, задължително щяха да набутат в ролята някой лигав, инфантилен и некадърен айдъл с малка глава. Лазе, сложи една табела "Само за жени!". "Понякога ще идвам във съня ти като нечакан и неискан гостенин........"
  4 points
 3. Един се обажда в централата на Ливърпул. -Ало,това централният клуб ли е? -Да,кажете. -Искам да стана треньор. -Вие луд ли сте?! -Да.Други изисквания.
  3 points
 4. По повод един повод изтупах праха и на този отдавна преведен сериал. Още една онлайн плейлиста. Да ми е жива и здрава Тонито. Да ни радва с прекрасните си преводи.
  3 points
 5. Снимки на Jin направени по време на промоциите на албума "The Astronaut"; източник - "Naver" . ***************************************************************************** "Weverse Magazine" със задълбочена статия върху соло песните на Jin - "The music of "forever boy" Jin" .
  2 points
 6. Интервюто на Чен за епизод 13 на "Get Real" на Dive Studio излезе. Да ви кажа мисля, че от Джонгде би излязъл един чудесен водещ. Отговаря спокойно, забавен е без да преиграва и макар да е гост, се обръща и отдава внимание на всеки един в студиото. Страхотен е. Чен ще има още едно включване на живо, йее. В YT канала на EXO, на 23.11 в 20:00. KST ще има коментарно студио наречено " CHEN 'Last Scene' Commentary: The Sequence". Чаньол пък беше един от гостите на поп-ъп магазина на Aqua di Parma и спечели овациите не само на феновете, но и на екипа на марката, които му дават прозвището "Принц". Лъжа ли е?
  2 points
 7. Съ Хан е щастлива, но как родителите й ще приемат новините за промените в нейния живот в града? Е11-12 и Онлайн ще се появят скоро:
  2 points
 8. Това ще започна да го гледам само заради вас! Ако има нещо, знам къде да ви намеря!!!!
  2 points
 9. Weak Hero Class 1 (약한영웅 Class 1) Страна: Южна Корея Също така известен като: Yakhanyeongung Sijeun1 По уебкомикса на Seo Pae Seu "Yakhanyoungwoong” Период на излъчване: 18 ноември 2022 г. Време на излъчване: Петък Жанр: Училищна драма, Екшън Канал: Wavve Епизоди: 8 (season 1) Режисьор: Yoo Soo Min Сценарист: Seo Pae Seu (webcomic) Субтитри: Английски Участват: Park Ji Hoon като Yeon Shi Eun Choi Hyun Wook като Ahn Su Ho Hong Kyung като Oh Beom Seok Shin Seung Ho като Jeon Seok Dae Lee Yeon като Young I Cha Woo Min като Woo Young Резюме: Йон Ши Ън (Park Ji Hoon) е образцов ученик, който е с най-високите резултати в своята гимназия. Физически той изглежда като слабо момче, но с помощта на психологията, инструменти и своя ум той се бори срещу насилието, което се случва вътре и извън неговото училище… Внимание! Тази драма може да съдържа нецензурни думи, сцени с явен сексуален характер, кръв и насилие. Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Зная, че комиксът в Корея е доста известен, защото е доста кървав и насилствен, сериалът със сигурност няма да е така. Но след преглеждане на комикса за мен си е неуспешно копиране на японските комикси за гарваните или High & Low поредицата... Не им се получават училищните бойни филми на корейците, каквото и да съм гледала, е шитня... а харесвам този жанр.... Тук не знам, кастът е малко хм, главният прилича на 12-годишен... но може и да е добро, ще се види...
  1 point
 10. Ето я и втората серия превю снимки на Jin за фотокнигата му "Me, Myself, and Jin - Sea of JIN island". "Туитър" "BTS's Jin is ready to reel up some tuna in new previews for his Photo - Folio "Me, Myself, and Jin - Sea of Jin Island"" "BTS’s Jin Is Living His Best Life In Second Set Of Concept Photos For His Photo - Folio" ***************************************************************************** Дори и когато снимат реклами за компанията за домакински уреди "COWAY", BTS не спират да бъдат себе си - да надникнем зад кулисите на създаването на рекламните спотове. [COWAY x BTS] 코웨이 아이콘 정수기 2 & 아이콘 얼음정수기 Making Film
  1 point
 11. Аз не се чувствам обиден от феминисткото настроение в сериала. А ти като гост си добре дошъл. Крия се само когато подозирам, че ще искат да ме бият.
  1 point
 12. Зад кулисите с ENHYPEN, които изчакват появяването си в състезателното шоу чрез което беше формирана първата японска бой група на компанията "HYBE". [EN - TER key] "ENHYPEN at &Audition Green room" - ENHYPEN (엔하이픈) ENHYPEN с насърчителни думи към гимназистите, които ще се явят на годишния изпит за влизане в университет. [Shout - out] 2023학년도 대학수학능력시험을 보는 엔진에게
  1 point
 13. Новият филм на Корееда се казва Чудовище и се готви за прожекция в Кан догодина. Премиерата в Япония е на 2 юни. За пръв път режисьорът използва сценарист. Разчита на Южди Сакамото. Да видим, в какъв смисъл поставя думата от заглавието в сюжета. Постерът е много зелен.
  1 point
 14. A Puppetry (玉姬书) Страна: Китай Също така известен като: Yu Ji Shu Година на излъчване: 2022– Октомври - 26 до 2022 – Ноември – 17 Време на излъчване: Понеделник – Неделя 18:00 Жанр: Исторически, Мистерия, Фентъзи, Романс Канал: Tencent Video Епизоди: 26 (10 мин.) Режисьор: Wang Qiang, Zhang Bo Субтитри: Английски Участват: Ai Ru като Liu Xiao Xiao Li Jun Chen като Song Ke Yang Yuan Hong Yang като Chen You Hai (Xiao Xiao's first senior brother) Zeng Xi Tang като Chen You Yao (Xiao Xiao's second senior brother) Liu Jun като Xiao Xiao's master He Ming Han като Emperor Резюме: Liu Xiao Xiao, е ученичка на семейство Chen. Това семейство е известно като най-добрите изпълнители на куклени опери в света. Един ден в къщата, където се провеждат представленията, избухва пожар. Делото на живота на Liu Xiao Xiao умира. И точно в този трагичен момент тя среща Song Ke Yang, писател на комикси от бъдещето. Заедно те започват да търсят истината за пожара… Онлайн с английски субтитри
  1 point
 15. Първа серия превю снимки на Jin за фотокнигата му "Me, Myself, and Jin - Sea of JIN island". "Туитър" "BTS’s Jin Drops First Set Of Wet And Wild Concept Photos For Solo Photo - Folio" BTS / "Инстаграм" - 01 ; 02 ; 03 ; 04 ; 05 ; 06 ; 07 ; 08 ; 09 . ***************************************************************************** BTS в "Billboard" чартовете: "Туитър"
  1 point
 16. Tell Me Your Wish (당신의 소원을 말하면) Страна: Южна Корея Също така известен като: If You Wish Upon Me Период на излъчване: 10 август 2022 – 29 септември 2022 г. Време на излъчване: Сряда – Четвъртък 21:50 Жанр: Драма Канал: KBS2, Netflix Епизоди: 16 Режисьор: Kim Yong Wan (The Cursed) Сценарист: Baek Mi Kyung (Mine) Субтитри: Английски Участват: Ji Chang Wook като Yoon Gyeo Rye Sung Dong Il като Kang Tae Sik Sooyoung (Girls' Generation) като Seo Yeon Joo Won Ji An като Ha Joon Kyung Yang Hee Kyeong като Yeom Soon Ja Gil Hae Yeon като Choi Deok Ja Yoo Soon Woong като Hwang Cha Yong Jeon Chae Eun като Yoo Seo Jin Резюме: “Tell Me Your Wish” е драма, вдъхновена от действителна организация в Холандия, която изпълнява желанията на пациенти с терминален рак. Животът на Yoon Gyeo-Rye’s (Ji Chang Wook) винаги е бил труден, след като e израснал в сиропиталище и прекарва време в център за задържане на непълнолетни. Той се да има нормален живот, но заради инцидент започва работа като доброволец в хоспис, под ръководството на Kang Tae Sik (Sung Dong-Il) и медицинската сестра Seo Yeon Joo (Sooyoung)… Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
  1 point
 17. Да. Тъкмо излезе инфо да него. Очаква се с нетърпение. С Мао Иное и Кеничи Мацуяма.
  1 point
 18. Fairy From the Paintinge (你是人间理想) Страна: Китай Също така известен като: Ni Shi Ren Jian Li Xiang По новелата: “Xian Nu Teng Tiantu” (仙女滕天图) Година на излъчване: 2022– Ноември - 17 до 2022 – ? – ? Време на излъчване: 2022 Жанр: Романс Канал: iQiyi Епизоди: 24 Режисьор: Yuan De Субтитри: Английски Участват: Sheng Yi Lun as Gu Yan Cheng Wang Mo Han as Xun Yu Xuan Wang Yan Xin като Wei Hao Dong Zhuang Sen като Bai Bin Xiang Yun Jie като Gu Mu Yu Yang Shi Qian като Lin Wan Ning Резюме: Сериала разказва романтичната любовна история на Gu Yan Cheng и Xun Yu Xuan. Gu Yan Cheng, наследникът на „Gu Group“, който е загубил способностите си за скулптуриране, се среща с Xun Yu Xuan, шофьор на повикване, която прилича на жената от „Fairy Emblem“, която се предава в семейството му от хиляди години. Най-странното е, че той несъзнателно ще се втурне напред, за да защити Yu Xuan, когато я види в опасност. Затова той я наема да бъде негов шофьор и помощник, и да живее в дома му. Единият е нарцисист и краен перфекционист, а другият е широкосърдечен и силен помощник. Двамата започват с взаимна неприязън, но със "съжителството" постепенно започват да се появяват чувства... Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри
  1 point
 19. Предполагам, че се шегуваш и затова няма да ти отговоря подобаващо на горния пост.
  1 point
 20. От съвсем скоро съм фен на EXO. Естествено, бях чувала за тях, но преди въобще не обръщах внимание на K-pop-а заради цветните им коси и многото грим. Сега, покрай Bad Prosecutor и песента на D.O. започнах да се заслушвам и все едно една нова вселена се откри пред мен. Абстрахирайки се от черните очни линии и честата смяна на цвета на косите (поне преди, сега изглеждат по-нормално), тези момчета са просто невероятни. Влюбена съм в концертните им изпълнения. Не случайно казват, че триото - Чен - Бекхьон и Дио е най-добрата вокална линия в Кореа. Дори не мога да реша за себе си, чий глас ми харесва повече. Бамби-то на Бекхьон е абсолютен R&B шедьовър, а сега и Чен с неговата Last scene - толкова нежност и сила в гласа му.
  1 point
 21. Снима в Холивуд. Последно там отиде. Knights of the zodiac е последното споменато заглавие. Всички знаят, какво се случва с азиатските артисти, когато отидат да покоряват Холивуд. Дано скоро му дойда акъла и да се върне в Япония! Гордън си е в Япония и добре прави, че действа там. Само така ще се развие като актьор, стига да не задълбае само в телевизията. В момента върви дорама с него (Elpis), Масами Нагасава и Рьохей Сузуки. Тя започна с 8% рейтинг. Има 3 излезли епизода, но още се чака превод. Дано!
  1 point
 22. Искрен, топъл сериал с автентични и чувствителни герои, с химия между актьорите. Пресъздаде нормални и близки от действителността отношения между хората. Остави послание за емпатичност, помагане, любов, добруване. Героите се събираха заедно в изпълнение на мисията, която бяха поели. Всеки влизаше със собствената си индивидуалност, беше видян, приет, обичан какъвто е и заради това се съвместяваше с останалите. Възприех членовете от Екип Джин точно като едни части от пъзел, които си бяха паснали и се бяха споили заедно, за да се превърнат в прекрасна цялостност. Хареса ми как беше показана трансформацията на героите, противоречита, които изпитваха, съмненията, с които се сблъскваха, новите истини за себе си, които осъзнаваха и как се изграждаха и изграждаха все повече. Хареса ми как общността, която си бяха създали персонажите изваждаше по-доброто от тях и че на всеки беше предоставена вяра, че може да е добър. Това ставаше с любов. Дори в критиката имаше любов. И така трябва да е. Любим Сонг Донг Ил. Прекрасен Чани. Наред с тях всички актьори се представиха страхотно. Нямаше момент, в който актьор да не достави емоция. Нямаше момент, в който епизод да не ми хареса. Имах чувството, че гледам сериал от "старото време". Достигна до мен в точното време. Благодаря за субтитрите. Удоволствие беше да гледам с тях!
  1 point
 23. @vivivanНе 8, а 9 години им е разликата с Трапчинко, а с Джосито била 16! Тя и от главната била по-стара, ама виж как се уредила, да я пишат млада тука. @jira я си признай какъв подкуп ти даде, че я изтипоса така благоприятно?
  1 point
 24. Харесва ми, продължавам да си го гледам. На моменти е трогателен, не е чак толкова тъжен. По скоро е човечен.
  1 point
 25. The Witch's Diner (마녀식당으로 오세요) Страна: Южна Корея Също така известен като: Manyeosikdangeuro Oseyo По новелата на Goo Sang Hee "Manyeosikdangeuro Oseyo" Период на излъчване: 2021 – Юли – 17 до 2021 – ? – ? Време на излъчване: Петък Жанр: Драма, Фентъзи, Храна Канал: tvN Епизоди: 8 Режисьор: So Jae Hyun (Memorist, Dear My Room) Сценарист: Lee Young Sook Субтитри: Английски Участват: Song Ji Hyo като Zo Hee Ra Nam Ji Hyun като Jung Jin Chae Jong Hyeop като Lee Gil Yong Yoon Da Young като Lee Yoon Mi Lee Kyu Hyung като CEO Park (епизод 1) Резюме: „The Witch's Diner“ е тъмна фантастична драма за вещица, собственичка на ресторант, която изпълнява желания в замяна на душите на клиентите… Свали с български субтитри Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
  1 point
 26. Специалнно за Вив,цветен и красив и... Да му имама физиономиите и стойките....
  1 point
 27. Това е от някакви филмови награди миналата есен - не съм запозната с актьорите, но мисля че са от една компания Като се поразрових за него - стърчи на всяко мероприятие
  1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Create New...