Jump to content

Отличници

  1. Indira

    Indira

    Екип Субтитри


    • Points

      9

    • Мнения

      425


  2. helyg

    helyg

    Ст. модератори


    • Points

      9

    • Мнения

      4338


  3. kandala

    kandala

    16 години ФЕН


    • Points

      8

    • Мнения

      5832


  4. battle4thesunn

    battle4thesunn

    16 години ФЕН


    • Points

      8

    • Мнения

      568


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 10/08/22 от всички области

  1. Ex-Wife Stop (2022) Да си върнеш бившата Страна: Китай Година: 2022 Жанр: Романс Епизоди: 25 по 3 мин. Участват: Бай Хао Йен като Шън Нан Фан Фън И Жан като Су Шао Йен Резюме: Студеният генерален директор Шън Нан Фан е принуден от дядо си да се ожени за обикновеното момиче Су Шао Йен. Ужасното му държание разбива нейното сърцето и тя подава молба за развод. След като се развеждат, Шън Нан Фан осъзнава, че е изгубил истинската си любов. Превод: Indira Редакция: mrnkaloto Прогрес: Превод: Е01-25 - 100% Редакция: 01-25 - 100%
    8 points
  2. Многоъгълниците тук са част от фона, за разлика от сериала на Минка. Този ми харесва много повече и казвам защо, даже от два епизода. Типично корейски, без американски привкус. Рядко изпада вече нещо такова. Чисто по човешки от корейската камбанария погледнато. Забързано обсебващо ежедневие, амбиции, приоритети, точни или грешни решения, но в крайна сметка какво струва всичко това, цената за него, радва ли и колко разочароващо е понякога, като чуеш сърцето си. Актьорите всички са бонус и на място, защото и това вече е рядкост. Тук имаме зрели хора в нормалния живот, а не някакви измислени в нагласени ситуации. От рибаря на лодката с предразсъдъците, през двойката с ресторанта, обременените наследници и слепите срещи, пиянките по уличните заведения и вечния рамьон, кланянето на работа и пърхането нагоре, та до главните- ами живия живот, но без да е обременяващо, с тънък, но точно нацелен хумор. Романсът също ще е бонус, защото мисля ще е естествен. Надявам се, сериала да излезе добър и да не се помни само с "гащите на Шисъс",
    5 points
  3. На 31-те филмови награди "Buil" от Пусан тази година този филм грабна цели три - за най-добър режисьор, за технически ефекти и Пьон Йо Хан взе награда за популярност.
    5 points
  4. Ex-Wife Stop Година: 2022 Държава: Китай Жанр: Романс Епизоди: 25 х 3 мин Канал: Tencent По новелата: "The Wife Don't Run Before You Get Married" на Sheng Duo Субтитри: английски и български Инфо Участват: Бай Хао Йен като Шън Нан Фан Фън И Жан като Су Шао Йен Pu Pu като Гу И Жан и др. Ревю: Студен и супер готин президент на корпорация е принуден от дядо си да се ожени за обикновено момиче. Какво стандартно начало! Познат и разиграван хиляди пъти сценарий. Той не я иска, обаче после вижда колко е красива и добра, влюбва се в нея и живели дълго и щастливо. Да, ама не! Тук всичко започва след края. Женят се младите, но така и не успяват да намерят общ език. Той е груб с нея, защото е искал да се ожени за друга. Майка му и сестра му я ненавиждат и унижават. Бившата приятелка на мъжа ѝ върти интрига след интрига. И в крайна сметка на героинята ѝ писва и решава да се разведе. Къде на инат, къде заради неизговорени недоразумения разводът става факт. очно, когато нашият супер студен главен герой вече е покорен от стрелата на Амур и сърцето му гори влюбено, както никога досега. Но истинската му, единствена и най-ценна любов е изчезнала. И така неутешимият ни печален рицар я търси под дърво и камък цели 5 години. Но съдбата е благосклонна към влюбените и среща двамата бивши съпрузи съвсем неочаквано. Дали все още влюбеният герой ще успее да си върне бившата? Ще се бори ли сам за любовта ѝ или изненадващо ще открие, че има малък, но силен съюзник? Всичко това в мини сериала „Да си върнеш бившата“. 25 сладки бонбонести серии по 3 минути, в които ще проследим любовта на Нан Фан и Шао Йен. Свали с български субтитри: и Онлайн с български субтитри: Онлайн с английски субтитри: Онлайн с руски субтитри:
    4 points
  5. = Епизод 2 = Свали: Гледай онлайн :
    4 points
  6. Лавандула, няма да го помним само с гащите, още в първи епизод ни сюрпризираха с отлична теракота. И как може човек да устои на тази усмивка. Промо снимки с И Да Хи. И нещо сладурско, от фен клуба на Ши Уони са му изпратили цветя по случай старта на драмата. Картичката е бонбон.
    4 points
  7. Добро утро! Искате ли картофи? Отскочете до провинцията с Джи Юл, там хората са щедри и дават по повече, отколкото ви побират ръцете... Епизод 2
    4 points
  8. Отделно по повод клишетата. Да, погледнато на пръв поглед, сериалът е клише върху клише. Но в самата Корея, клишето е начинът им на живот и нищо не помръдва векове. Все пак трябва да се оцелява. Това мисля ще гледаме с доза хумор, сарказъм върху ситуациите. По тоя повод отклонение. Та това е. За нас може и да са клишета в сериалите много неща, но за корейците начин на възпитание, култура, общо казано- начин на съществуване. И в крайна сметка е от значение как и защо са използвани клишетата.
    3 points
  9. 3 points
  10. Започва качването на това сладко младежко сериалче. Епизоди 1 и 2: и Приятно гледане на всички, които рекат да се качат на клона.
    2 points
  11. Качени са вече и онлайн последните серии: 12, 13, 14, 15, 16-последна. Вероятно скоро админите на сайта да ги одобрят за гледане. Плейлистът онлайн вече е пълен. ---------------- Благодаря на чевръстия преводачески екип! Страхотни сте!
    2 points
  12. Костюми на EXO - от видеата "Obsession" и "Don't Mess Up My Tempo", бяха сред представителните на дефилето "The Light of K-pop: K Culture Fashion Show 2022". "Може да откриете миналото и настоящето на к-попа чрез представените десет албума и 51 костюма на 4 групи, вкл. Girl's Generation, EXO, aespa и NCT - корейски артисти от световна класа. Изт.Ricchippos Днешното изпълнение на Шиумин на сцената на Music Core. Много ми хареса костюма му и дребния детайл - различни слушалки, което намирам за закачливо и някак отиващо си с аутфита му.
    2 points
  13. Още един клип записан зад кулисите на участието на V като специален водещ на радиопредаването "Starry Night" на Kim Eana. (ENG) [OFF AIR] 신뷔가 우당탕쿵탕하는 밤에 / 김이나의 별이 빛나는 밤에 / MBC 220927 방송 Момчешката група MIRAE отдава почит с танцови кавъри на някои от най - иконичните хореографии на BTS - "No More Dream", "상남자 (Boy In Luv)", "피 땀 눈물 (Blood Sweat & Tears)", "DNA", "IDOL" и "Dynamite". BTS 를 Shout Out Dance한 기강 잡힌 미래소년 | MIRAE | 방탄소년단 | 피땀눈물 IDOL DNA Dynamite | Dance Cover | 샤라웃 댄스
    2 points
  14. Гледах и 2-та излезнали епизода и историята е като останалите Тай продукции, обаче главните са големи сладури. Повече ми харесва мъника Nhai, дори като плаче е сладък хаха Ако харесваш мъници го почвай. Точно тази сцена най-много ми хареса във втори епизод! ->
    2 points
  15. Актьорът, който играе въпросния председател ме притеснява. Някак си в съзнанието ми изплуват други негови роли и каквито и да бяха персонажите му, винаги ги представяше някак шантаво. На прима виста се сещам за "Bridal Mask". Иначе адмирации за играта на Ko Gyung Pyo. Него го наблюдавам за пръв път и не зная как изглежда в другите си участия. Тук се представя на високо ниво като стеснителен мъж в опит правилно да изрази чувствата си спрямо обекта на своите желания. Както и да общува с други хора. В някои моменти чак напрежението, което изпитва струи на талази от него. И всичко това в повечето случаи изразено чрез лицеви мимики и движение на тялото му. Мин Йонг играе на ниво, но има моменти, когато се питам това тя ли е или не е. Трудно ми е да я възприема в някои сцени с променената й визия. Но пък на вечерята със шефа на Ko Gyung Pyo след концерта мигновено напомни за себе си с няколко маркови "муцунки" и човек си казва: "Ето, това е Мин Йонг, която познавам." Дори и в малкото екранно време ( надявам се, че в следващите серии ще е много повече ) Jin Kyung, показва, че е актриса от висок калибър. Амплоато й на Ю Мадам й подхожда силно и ако бъде развито по-сериозно, то ще е само от полза за сериала. Стана ми много смешно, когато дадоха една банкова карта отблизо и видях изписано на нея BISA. Струва ми се, че за първи път виждам в корейски сериал името на чуждестранна компания да се изписва според правилата на техния език.
    2 points
  16. Онлайн и в Телеграм
    2 points
  17. Дневник за провинцията Страна: Южна Корея Година: 2022 Жанр: Комедия, Романс Епизоди: 12 Прогрес: Е01-Е12 - 100% Превод: mmsteve Редакция: battle4thesunn
    1 point
  18. Love Is For Suckers (얼어죽을 연애 따위) Страна: Южна Корея Също така известен като: Love That Will Freeze to Death Период на излъчване: 3 октомври 2022 – 24 ноември 2022 г. Време на излъчване: Сряда – Четвъртък 21:00 Жанр: Комедия, Романс Канал: ENA, Viki Епизоди: 16 Режисьор: Choi Kyoo Sik (Ugly Young A S2-S7, Let`s Eat 2 &3, Drinking Solo, Hush) Сценарист: Kim Sol Ji (Syndrome, Joseon Survival ) Субтитри: Английски Участват: Lee Da Hee като Gu Yeo Reum Choi Si Won (Super Junior) като Park Jae Hun Jo Soo Hyang като Kang Chae Ri Park Yeon Woo като John Jang Lim Ha Ryong като Gu Yong Sik Yang Hee Kyeong като Yoon Young Hee Noh Susanna като Oh Hye Jin Lee Dae Hwi (AB6IX) като Kim Sang Woo Min Jin Woong като Park Dae Sik Резюме: „Love Is For Suckers “ ни разказва историята на приятелите от 20 години Гу Йо Ръм и Пак Дже Хун. Гу Йо Ръм (Lee Da Hee) работи като продуцент на телевизионни вариететни програми, но е в криза заради отменени нейни предавания. Следващият ѝ проект е риалити шоуто „Kingdom of Love“. Тя работи усилено, за да направи това шоу успешно. В личния си живот Гу Йо Ръм е добра приятелка с Пак Дже Хун. Двамата са приятели от над 20 години, освен това са и съседи. Пак Дже Хун (Choi Si Won) е лекар и работи в клиника за пластична хирургия. Той е загубил интерес към работата си и намирането на романтичен партньор. За да помогне на своята приятелка Гу Йо Ръм, той решава да участва в нейното риалити шоу "Kingdom of Love" като редовен член на актьорския състав. Но докато работят заедно, двамата неочаквано развиват романтични чувства един към друг… Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    1 point
  19. Love in Flames of War (2022) Страна: Китай Година: 2022 Жанр: романс, драма Епизоди: 43 Участват: Dou Xiao като Сяо Бей Чън Chen Du Ling като Лин Хан Дзин Превод: Indira Редакция: mrnkaloto Прогрес: Превод: Е01-43 - 100% Редакция: 01-43 - 100%
    1 point
  20. Heavy Sweetness, Ash-like Frost Държава: Китай Година: 2018 Жанр: исторически, романтика, фентъзи Епизоди: 60 по 45 мин. Постер: @b0rahae Превод: Рали Редакция: bealonenomore Прогрес:
    1 point
  21. Bad Prosecutor (진검승부) Страна: Южна Корея Година: 2022 г. Жанр: Адвокати, криминален, драма Епизоди: 12 Превод: kandala Редакция: ... Прогрес Сериалът ще се качи след излъчването му и приключване на превода. Пожелайте ми вдъхновение и спорна работа!
    1 point
  22. 9065 сваляния

    Превод: Scarlet Heart За версии: Hansan.Rising.Dragon.2022.1080p.CPNG.WEB-DL.AAC2.0.H.264-PandaMoon Hansan.Rising.Dragon.2022.1080p.BluRay.x265.DDP5.1-WAR
    1 point
  23. Епизод 14 (или втори от настоящия сезон) е вече наличен при клик върху картинката:
    1 point
  24. На 31 август излезе третият японски сингъл албум на ТХТ "Good Boy Gone Bad", който съвдържа песните "Good Boy Gone Bad (Japanese Ver.)", "君じゃない誰かの愛し方 (Ring)" и "ひとりの夜 (Hitori no Yoru)"; премиерата на песента "君じゃない誰かの愛し方 (Ring)" беше седмица преди тази на албума - на 24 август. "TXT exude bad boy vibes in official MV teaser for Japanese version of "Good Boy Gone Bad"" "TXT's latest Japanese single "Good Boy Gone Bad" top Line Music for a week, rise to top Oricon's daily single chart" "TXT Hits No. 1 On Oricon’s Daily Singles Chart + Tops Line Music For 11 Days Straight With "Ring" And "Good Boy Gone Bad"" Двата тийзъра за заглавната песен "Good Boy Gone Bad (Japanese Ver.)" TXT (투모로우바이투게더) "Good Boy Gone Bad [Japanese Ver.]" Official Teaser 01 / 02 Официалното видео на "Good Boy Gone Bad (Japanese Ver.)" TXT (투모로우바이투게더) "Good Boy Gone Bad [Japanese Ver.]" Official MV "Ring" и "Hitori no Yoru" ******************************************************* Още седем снимки на Yeonjun от фотосесията му за септемврийския брой на японското списание "SPUR".
    1 point
  25. Дойде му времето и на това филмче. Чудесен саундтрак, забавлявах се с родителите- хухавелници, лудетината (главната), Повечето неща ми бяха познати (да, в БГ- вариант, наистина), но то израстването почти във всяка нормална държава си носи своите кусури и очарования. Чудесен дух се носи от добре реализираната идея. Концепцията за фенството беше представена доста адекватно. Жалко, че другите два сериала от поредицата не са преведени..
    1 point
  26. Version (Complete)

    566 сваляния

    Превод: Indira
    1 point
  27. Популярният музикален критик Ким Йонг Де посочва своят избор за ТОП10 песни на Бекхьон. Той споделя, че често слуша Бекхьон, който винаги е бил популярен като айдъл/артист, но напоследък печели признание и като музикант и вокалист. Ким Йонг Де казва, че ако има възможност би интервюирал Бекхьон по повод албумът му BAMBI. За своя песен #1 критикът избира "Underwater", заради невероятния вокален контрол и диапазон, които Бекхьон показва докато продължава да използва своя успокояващ тон. За Ким Йонг Де това е въплъщението на артистизма и труда, който влага Бекхьон. Останалите песни, които класира са: 2. "Love Again", тонът на песента изисква спокойни, отпочинали вокали, но изпълнението изисква сила и енергия - труден за поддържане баланс, но Бекхьон се спрява заради вродения си талан и годините упорит труд. 3. "Candy" се оказва, че е любимата заглавна песен за критика, която я описва като проста за изпълнение, но пълна с чар, топли и романтичен стил, който отива на Бекхьон. 4. "Privacy" - за нея казва, че самото парче крещи "бойфренд" и заедно с джазовата мелодия гласът на Бек танцува сред нотите. 5. "All I Got", няма какво да се говори. Всички останахме без думи от изпълнението на тази песен. 6. "R U Ridin?", със старомодното усещане и топлите вокали на Бекхьон песента ни развълнува веднага 7. "Bungee" - докато песента е в стил, който често се ползва с R&B песните, изпълнението на Бекхьон я изпраща на следващо ниво, което само той може да достигне. 8. "Bambi", която според критика ще остане в историята на водещите песни. 9. "Diamond", песен в жанр, който Бекхьон не беше правил и с която е впечатлил Ким. 10. "UN Village", с този дебют певецът поставя високи очаквания към солиста Бекхьон и от там насетне само ги надминава. Туитър акаунтът на Ким Йонг Де Изт.Koreaboo А коя е песента с която Бекхьон най-много вчеталява вас? За мен e "Cry For Love". Нямам търпение да се завърне при нас и да ни представи нова своя музика. Кьонгсу и колегите му реагират на сцени от "Bad Prosecutor" 1&2. Готини. А вие разбрахте ли, че сериалът ще има български превод?
    1 point
  28. Министерството в Южна Корея ще реши дали BTS ще служат в казармата. Четете Тук
    1 point
  29. На 20 септември в "Туитър" профила на играта "Cookie Run: Kingdom" беше качен криптиран пост съдържащ анимирана картинка на падащи лилаво - бели сърчица , които постепенно изпълват екрана; в друг официален акаунт свързан с играта се появи скрийншот от нея в който две курабийки виждат лилав балон, който досега не е бил забелязван; ден по - късно официално беше съобщено, че "Cookie Run: Kingdom" и BTS ще си сътрудничат за съвместната инициатива "Braver Together"; по време на събитието всеки от членовете на групата ще бъде трансформиран в уникален Куки характер; играчите ще бъдат транспортирани до специално създадени карти вдъхновени от BTS, които съдържат напълно нови знания за играта изрично създадени за този ъпдейт; кулминацията на събитието ще е концерт на BTS вътре в играта, който ще е за всички курабийки от "Cookie Run: Kingdom"; публичното начало на колаборацията ще е на 13 октомври и е предшествано от излизането на разнообразни промоционални материали. "Game "Cookie Run: Kingdom" Hints At A Collaboration With BTS - Here’s What Could Be Possible" "BTS collaborates with "Cookie Run: Kingdom" for a special in - game event" "BTS Get Animated for "Cookie Run" Mobile Game Collab" "BTS is coming to "Cookie Run: Kingdom" to perform for all your sweeties" "The BTS Members Are Getting In The Voice Acting Booth Again For A New Project" "The first BTS x "Cookie Run: Kingdom" collaboration character, RM Cookie is here!" "Meet the next BTS x "Cookie Run: Kingdom" collaboration character, Jin Cookie!" ""Cookie Run: Kingdom" unveils the adorable Cookie character for BTS's J - Hope" "Get ready to meet the next adorable "Cookie Run: Kingdom" x BTS character, Cookie Jimin!" "Say hello to Cookie V from the special "BTS x Cookie Run: Kingdom" collaboration!" "Meet Jungkook's Cookie character for the "Cookie Run: Kingdom" Collaboration + BTS group photo" График за промоциите Оригиналният постер на колаборацията "Туитър" "YouTube" Плейлиста / Реклами и клипове зад кадър Чрез поредицата "The Tales of BANGTAN Kingdom" ще можем да надникнем зад кулисите на работата на BTS по събитието "Braver Together" за играта "Cookie Run: Kingdom"; ето тийзъра и първи епизод от шоуто. Тийзър [Sub] [The Tales of BANGTAN Kingdom Teaser] Come and visit the sweet and crispy Bangtan Kingdom ЕПИЗОД 01 [BTS X Cookie Run: Kingdom] The Tales of BANGTAN Kingdom EP. 01 - The Birth of BANGTAN's Kingdom?!
    1 point
  30. Изписването с BISA , е най вероятно свързано с правилата за показване на рекламата. Скрита реклама, неплатена реклама. Както се вижда на колите им крият емблемите, на дрехите закриват по някоя от буквите ако се вижда производителят. Даже може да се стигне и до глоба при неправилно рекламиране. На това се обръща голямо внимание, нали рекламите правят сериалите.
    1 point
  31. Преди 80 години немците мръзнеха под Сталинград. Днес немците нахитряха. Няма да ходят до Сталинград. Ще си мръзнат у дома!
    1 point
  32. Сълги на сцената на Music Bank днес. Стайлингът й много ми хареса. Каналът на Red Velvet качи и зад кулисите на фотосесията за албума. Материал на NME за албума. И на NYLON също, техните винаги ги хресвам. Междувременно песента достигна #1 в 40 държави и региона на iTunes, а албумът за трети пореден ден е #1 на iTunes Worldwide Album Chart. Браво!
    1 point
  33. Втората опция за теглене на епизод 43:
    1 point
  34. Tomb of the River (강릉) = РЕКАТА-ГРОБНИЦА = 2021 Южна Корея Жанр: Екшън, Криминален, Драма Времетраене: 119 мин. Превод: battle4thesunn Редакция: fractal БГ Постер: b0rahae
    1 point
  35. Честит рожден ден на Лей! Да е жив и здрав! Все така напред и нагоре! И съвсем не тайничко си пожелавам да го видим с момчетата някой ден, скоро, ако може! D.O. ще изпълни първия си драма-ост в кариерата си. Той е за собствения му сериал "Bad Prosecutor" и ще излезе на 19.10. Драмата тръгна доста успешно, с втора серия рейтингът расте, дано и занапред да е така! Изт. Naver Шиумин днес участва на Music Bank и е приготвил напитки за EXO-L, които са отишли да го подкрепят. Мило. Вчера Чаньол имаше първия си официален лайф, който се излъчи в канала на EXO. Отговаря на въпроси на фенове, разбира се каза колко му липсваме, сподели и петте неща, към които гледа напред: 1. EXO-L 2. Да се събере с EXO на сцената 3. Соло албум 4. Фотосесия със Zzar 5. Да бъде щастлив.
    1 point
  36. Ха-ха @D1D1 радвам се, че са ти харесали снимките на И Бо. Секси са, ама аз толкова съм свикнала азиатците да са епилирани като оскубани пилци, че направо се ококорих като го видях натурал, разбира се и така няма да го върнем я . Да, скръндзят се, откъм оценки, и нещо на всички капитани блясъка им се позагуби напоследък. Отдавам го наистина на невключването им в танците/битките, и да И Бо така му се танцува, че две не вижда. Странно, защото в нета постоянно ми попадат снимки как тренира танци. Е добре, къде да му се невиди ги показва? Всичко в доп. материали ли отива този път, ако е така това е поредното супер тъпо и малоумно решение на любимото ни Youku. Ледената кралица верно само с катове дрехи я навличат и вече съвсем се загуби. Никакъв чар, никакъв жар, никакъв пламък. Толкова да и се кефих в началото, и все пак сме жени трябва да се подкрепяме, а тя абсолютен стоун фейс в съчетание с дърварско поведение. Ван Нес с тези ръкавици как досега не го е обзело желание да удуши нЕкой пишман стилист незнам. На мен той ми е симпатичен, радвам се и за бащинството на Han Genk, но да му се незнае раздвижете го това шоу, направете фоейрверки, вкарайте ритъм и малко интрига! Пуууу, много ме е яд..... Да завършим позитивно, финала тази година ще е на 29.10 в Макао. Предполагам, че ще е най-грандиозния досега, дано поне него го дадат по тубата. Иначе абсурд да гледам 8 часа на малкото телефонно екранче. И вече наистина финал с нещо по-пооблеченичко, с привкус на понички.
    1 point
  37. Няма какво да ме чакаш. И Да Хи я харесвам дори повече от Минка. Я да я навестя, надявам се само да не сваря кавалера и по гащи. С анцуг може.
    1 point
  38. Доста по-добро начало от сериала на Минка. Пък и докато чакам Бонд да се накани ще си взима ли булка или не... На Ши Уони му ходят такива роли, тип шемет, реещ се из облаците. Главната му вика, "облечи се добре, Малко снимки от онлайн пресконференцията от вчера.
    1 point
  39. Има и български превод тук! Иначе и на мен много ми хареса анимето!
    1 point
  40. Красота. Знам, че е компютърна анимация, но красиво направено. Хич не съм фен на Шрек, все още си предпочитам Пепеляшка.
    1 point
  41. Малко ми се сляха 7ми и 8ми епизод и е възможно коментарите ми да са леко хаотични. @Ko_Erin и на мен ми направи впечатление, че напоследък Ибо раздава оскъдни оценки. Преди с Хан Гън бяха най-щедрите. Много ми хареса танца на Badd Machine и Xiao Junjun - bucket list и не разбирам защо получи толкова ниски оценки. Капитаните се обосноваха, разбира се, но за мен лично това беше един прекрасен танц. Танцът с огледалото и този на твоят "любимец" Algger и Lukas също ми харесаха. Много добри хореографии. Това от 7ми епизод още. От 8ми при отборните битки ми харесаха тимът на Dou Dou. Много са сладки двамата с Юки ( после и в битките пак направиха хубав тандем ), тимът на Карлтън, въпреки идеята с призраците. Но все пак не е лесно да изтанцуваш кошмар. И отборът на Зико, въпреки ниските оценки. Маймуните, честно казано въобще не ме впечатлиха, нямаше никаква последователност в идеята, а воините бяха супер ентусиазирани, верно като на олимпиада. По нататък в битките няколко неща ми направиха впечатление. Дуелът Badd Machine vs Sniper - такава мощ и енергия. Направо имах чувството, че усещам вибрациите. Също така много се изкефих, когато Зико като видя колко изостават и двамата с Дикенс как изригнаха. Тогава съперници им бяха Киока и Sniper. Киока танцува невероятно, с движенията на пиян юмрук, но както каза нашето момче, Зикенс просто бяха перфектни и никой нямаше шанс срещу тях. Хироко като излезе с червената рокля и ако бях мъж щеше да ми увисне ченето. Беше страхотна, женствена и въпреки това излъчваше непоколебимост. Друг акцент беше, когато отборът на Sean, въпреки, че беше с най-нисък брой точки, се събра и показа сила и екипност и за кратко време успя да спечели няколко точки подред. Иначе голямата изненада беше спечелването на отборът на Dou Dou. В сравнение с Карлтън и Зико, които са много по-опитни, това младо момче без никакъв опит се раздаде докрай и мотивира хората си, въпреки травмата. И как въпреки болката все се усмихваше. Що се отнася до Ибо, така му се танцува, че две не вижда . Кой кво прави, нашият все се клати нещо. Относно снимките по-горе. Брей, @Ko_Erin, откъде ги изнамери тези секси снимки и какво против имаш окосмяването, истинските мъже си ходят с косми. Една странична мисъл, през цялото време се чудех, капитанът-гост как издържа с тези ръкавици през цялото време. Понякога ме изумяват с модните си хрумвания. А капитан Xin Liu, освен, че става все повече и повече безлична, бе навлечена с 3 ката дрехи.
    1 point
  42. Един разкошен Чанг Хьок ви чака по тракерите с филма "Реката-гробница". Филмът ще покаже историята на двама мъже - Ким Гил Сок и И Мин Сок. Гил Сок (Ю О Сонг) е шеф на най-голямата банда в Кангнънг, който цени лоялността. Мин Сок (Чанг Хьок) е шеф на банда от Сеул, амбициран да оглави най-големия курорт в Кангнънг. Какво ще се случи, когато съдбите на двамата се преплетат? Скоро и онлайн.
    1 point
  43. Добавен е линк към плейлистата за новия сезон!
    1 point
  44. = Епизод 1 = Свали: Гледай онлайн :
    1 point
  45. То оставаше и по гащи да го видя.
    1 point
  46. "Алените маншети" продължават да жънат още награди. Поздравления за спечелването на награда за най-добър сериал на годината на Seoul International Drama Awards 2022
    1 point
  47. Този БЛ ми изглежда обещаващ и ще се радвам да има и български букви~ /Love In The Air Series/ И съм благодарна, че има още преводачи, които превеждат БЛ. <33
    1 point
  48. Нана Сейно (този път май са улучили ролята й) в продължението. Скоро.
    1 point
  49. Превода на епизод 30 е готов. Вече съм в средата на сериала. Искам искрено да се извиня на всички, които го чакат. Съжалявам, че се бавя, но нямам време и въпреки всичко се старая да си изпълня ангажимента. За мен е много важно и обещавам на всички, че ще го направя. До сега не съм се дънила и продължавам напред! Моля да проявите за разбиране. Пиша това, защото днес имах запитване на лични съобщения. Ще дам всичко от себе си и не съм се отказала, но и за първи път превеждам такъв тип сериал. Сложно си е и ми трябва повече време. Благодаря ви предварително за разбирането! Бъдете мнооооооооого здрави!!!!!!
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...