Jump to content

Отличници

  1. bond

    bond

    Потребители


    • Points

      18

    • Мнения

      3504


  2. helyg

    helyg

    Ст. модератори


    • Points

      9

    • Мнения

      4338


  3. Lawandula

    Lawandula

    Потребители


    • Points

      8

    • Мнения

      5215


  4. gig911

    gig911

    Потребители


    • Points

      8

    • Мнения

      1384


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 10/03/22 от всички области

  1. 5 points
  2. Ако никой не ми каже коя е тази тема от 70 страници, ще умра от любопитство и съвсем нелепо ще загубите един вече поостарял член на форума. А относно коментарите, колкото повече, толкова по-добре. Само не знам защо някои съфорумци се сърдят на тези, които от 11-12 години гледат корейски и други източно азиатски сериали и са виждали отлични такива. Ами изградили сме си изисквания на база вече видяното и се чувстваме измамени, когато качеството не съотвества на това, на което сме свикнали. Нито един мой, и не само мой, негативен коментар не е насочен срещу коментиращ. Сериалът явно се гледа, което е добре. Коментира се, което е също добре. Всеки си има мнение за него и си го споделя. Това е още по-добре. Идея нямам какво поражда недоволството, което вероятно не само аз долавям.
    4 points
  3. The Killer: A Girl Who Deserves to Die (2022) Страна: Южна Корея Също така известен като: The killer: Jookeodo Dweneun Ai Премиера: 23 април 2022 Жанр: Екшън, трилър Режисьор: Choi Jae Hoon Субтитри: Английски, български Участват: Jang Hyuk като Bang Ui Gang Anne като Kim Yoon Ji Bang Eun Jung като Sung Yeon Khan Bruce като Yuri Lee Seung Jun като Detective Lee Kim Hae Woong като Hallway man Cha Tae Hyun като cleaning team leader Резюме: Жената на пенсиониран наемен убиец заминава на почивка със своя приятелка и изнудва мъжа си да гледа дъщерята на приятелката й, докато те са на почивка. През това време момичето се забърква в големи неприятности, но има могъщ ангел - хранител, бившият наемен убиец. Свали с български субтитри ТУК и ТУК Свали с английски субтитри ТУК Снимки: П.п. За първи път правя тема, моля за извинение, ако имам грешки. Благодаря. Субтитрите ги е правил някой, който се казва netmen - ако това е важно.
    3 points
  4. Tomb of the River (강릉) = РЕКАТА-ГРОБНИЦА = 2021 Южна Корея Жанр: Екшън, Криминален, Драма Времетраене: 119 мин. Превод: battle4thesunn Редакция: fractal БГ Постер: b0rahae
    3 points
  5. В танцовата тема постнах един потен и поразсъблечен И Бо. В неговата тема трябва да спазваме поведение и затова слагам един пооблечен, но също толкова атрактивен капитан .
    3 points
  6. Благодаря ви, дами. Ми то може съотносими да са двата сериала. Онзи вече съм го позабравил, но този явно разпали духовете. И не само в нашия форум. Малко по американски стана - няма лоша реклама. Щом говорят за теб, няма значение добро или лошо. То и нашенска поговорки за това си има. Лично аз харесвам актрисата и с удоволствие гледам нейните драми. То и тази заради нея гледам.
    3 points
  7. Има отбор на негативни хора и на позитивни хора. Свиквай. Щом ти се коментира, коментирай си от душа.
    3 points
  8. Gaus Electronics (가우스 전자) Страна: Южна Корея Също така известен като: Gaus Jeonja По уебкомикса на Kwak Baek Soo "Gaus Jeonja” Период на излъчване: 30 септември 2022 – 5 ноември 2022 г. Време на излъчване: Петък – Събота 21:00 Жанр: Комедия, Офис, Романс Канал: ENA, Olleh TV, Seezn Епизоди: 12 Режисьор: Park Joon Soo Сценарист: Kwak Baek Soo Субтитри: Английски Участват: Kwak Dong Yeon като Lee Sang Shik Go Sung Hee като Cha Na Rae Bae Hyun Sung като Baek Ma Tan Kang Min Ah като Geon Kang Mi Go Woo Ri (ex Rainbow) като Sung Hyun Mi Baek Hyun Jin като Ki Seong Nam Heo Jung Do като Wi Jang Byeong Jeon Seok Chan като Cha Wa Wa Baek Soo Jang като Kim Moon Hak Jo Jung Chi като Na Mu Myeong Yoon Park като Bae Soo Jin (епизод 1) Резюме: Разказ за работата и личния живот на младите служители от 3-ти маркетингов отдел на фирмата „Gaus Electronics“… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    2 points
  9. Няма смисъл да спамим темата. Изобщо не става дума за вас в нито един мой коментар. Изразих се принципно. За всеки един сериал, както и за този, има харесващи, не толкова харесващи и изобщо не харесващи драмата. В случая аз съм гладащ и за момента с неустановено окончателно мнение.
    2 points
  10. @42°10'24°30', тя ОНАЯ тема, като Стефка Костадинова. Много тренираха и тренират, но рекордът все си е неин. Но дай Боже да имам удоволствието да коментирам с всички ви за новия рекорд. Живи и здрави! И коментиращи! Колкото до това, че някой се притеснявал да напише мнение, ами толкова по-зле. Като не се уважава сам, дотолкова, че да изкаже мнение, след като го има и да го аргументира, било то различно, няма как да му се помогне. Не може човек да е харесван от всички и това да е причина за притеснение, според мен.За какво е иначе форума, ако няма мнения, спорове, закачки и забава.
    2 points
  11. На 19 септеври изненадващо беше оповестено, че песента "Rush Hour" на рапъра Crush, която излиза на 22 септември, в 18 : 00 часа корейско време (12 : 00 часа българско време) ще е съвместна песен с J - Hope от BTS. "Crush to collaborate with J - Hope for new single" "Crush’s New Single "Rush Hour" To Feature BTS’s J - Hope" "Crush unveil MV teaser for upcoming single "Rush Hour" (Feat. J - Hope of BTS)" "Crush & J - Hope are stuck in traffic in 2nd "Rush Hour" MV teaser" "Crush continues the "Rush Hour" (ft. BTS's J - Hope) countdown with new concept image" "Crush counts down the days until the release of "Rush Hour" with a moving teaser image" Два тийзъра за видеото на песента Crush (크러쉬) - "Rush Hour (Feat. J - Hope of BTS)" MV Teaser 01 Crush (크러쉬) - "Rush Hour (Feat. J - Hope of BTS)" MV Teaser 02 Анимиран постер на песента - . Два официални постера на двамата рапъри - ; .
    2 points
  12. Коментирах с уговорката, че съм го позабравил. Ще се съглася с теб, още повече, че тук за четири епизода вече започнах да се отегчавам. И никой да не бърза да ме бие. Излезе ни име на отбор вечни контри.
    2 points
  13. Подготовката на празника е в разгара си в интернет. Друг е въпросът за китайския интернет, нещо става там, има някакво напрежение, всички артисти призоваха феновете да кротуват, студиото на Сяо Джан обяви, че няма да постват нищо за рожден ден (качиха поста с басейна предварително), а фен-клубът помоли за скромно постване в уейбо без тагове. Да видим как ще бъде, иначе в международно отношение всички трескаво се подготвят Аааа забравила съм да сложа снимките с котето След дълга раздяла Сяо Джан и любимата му принцеса са отново заедно. Това е възможно, защото снимките на новия сериал започнаха от родния му град.
    2 points
  14. Точно тя. Не знам защо ми е останало да са 70 страниците. Толкова коментар бяха и спорове, че може и изтрити да има. Но все още държи първенството. Мъчиха се някои съфорумци, да я достигнат по едно време , но не успяха.
    2 points
  15. Аз за тази се сетих, но пък тя е със скромните 55 – не знам дали Лавандула е иала предвид нея.
    2 points
  16. Хаха, не се бой има си всички екстри - и летене и телепортиране.
    2 points
  17. Не , ти си казал нещо, значи хората могат да го коментират, могат да изкажат също своето мнение. Написал си нещо за погледа и, ти повдигна въпроса за него. Просто това е моето мнение по въпроса който си повдигнал. Не може ли да има друго мнение освен твоето? Твоето мнение си е твое , никой не е казал че е грешно. Тук адвокати няма, защото и обвинители няма. Твоето мнение си е там, по горе, всеки може да го прочете и да реши дали го приема или не.
    2 points
  18. Споделяйте, споделяйте, не виждам някой да има против. Тъкмо може най-после ОНАЯ тема със 70 страници да загуби рекорда.Много се мъчиха, но резултат до сега няма.
    2 points
  19. След като се зарибих по сериала с преведените на български серии, се наложи да скоча и при рускините. Рядко гледам нещо текущо, но тук не се удържах. Чакам финалните два епизода с огромно нетърпение. Чувствам се зарибена и сериозно изненадана от предходните коментари.
    2 points
  20. Един разкошен Чанг Хьок ви чака по тракерите с филма "Реката-гробница". Филмът ще покаже историята на двама мъже - Ким Гил Сок и И Мин Сок. Гил Сок (Ю О Сонг) е шеф на най-голямата банда в Кангнънг, който цени лоялността. Мин Сок (Чанг Хьок) е шеф на банда от Сеул, амбициран да оглави най-големия курорт в Кангнънг. Какво ще се случи, когато съдбите на двамата се преплетат? Скоро и онлайн.
    2 points
  21. Кай днес беше сред участниците на фестивала @ Stage W Mokpo Music Play в Мокпо. За да гледаш видеото кликни на снимката. След изпълнението си сподели две снимки и каза, че се чувства страхотно. Най-хубавото обаче е, че на сцената разкри, че мисли за концерт и да очакваме третият му албум. Значи затова наскоро Шим Джеуон, творческия директор на СМ, беше качил снимка от вечерна среща и тагнал Кай? Йеее Чен също се завърна от Тайланд, където участва на концерта BEST of BEST. Той също качи селфи в Куангя клуб. Сладур. За изпълнението - кликни на снимката. В кратко интервю на сцената на концерта Джонгде също е казал, че работи върху нов албум. Какво се получава? Очакваме: KJM3 KJI3 DKS2 KJD3 И всичко това потвърдено от самите тях. Радост.
    2 points
  22. Това е точно драма по мой вкус.. която накара сърцето, ума и душата ми да се вълнуват.. Много силна! Хвана ме веднага от първия момент и не ме пусна до края. Вървеше вихрено и шеметно до към осми епизод, когато действието се забави, а аз бях недоволна.. защото исках още от тази емоция, която ни предложиха в началото.. още от тези очи.. поглед.. устни.. изражение.. тяло... После сякаш беше затишие преди бурята... все пак главните трябваше да се поопознаят, да се харесат, да започне несъзнателно да им пука един за друг, а това нещо съвсем съзнателно доведе до жертвоготовността им в последните серии, когато действието отново беше такава емоция, че не можех да се откъсна от екрана, а когато го спирах все пак, не можех да си поема дъх.. Героите.. до един бяха прекрасни. Всеки един в своята си роля.. със своята история.. със своите чувства, болки и стремежи. Не мога да отлича някой за сметка на друг.. Прекрасна игра! Огромни благодарности на преводача! А да, забелязала съм, че много често моите чувства от филмите и драмите съвпадат до огромна степен със споделеното от @Matrim и сега също.. не бих мога да изкажа по-хубаво впечатленията си от нейните и на @Lawandula
    2 points
  23. Mr. Bad (我的反派男友) Страна: Китай Също така известен като: Wo De Fan Pai Nan You Година на излъчване: 2022– Септември - 30 до 2022 – Октомври – 09 Време на излъчване: Понеделник - Неделя 19:00 Жанр: Романс, Фентъзи Канал: iQiyi Епизоди: 24 Режисьор: Li Qing Rong Субтитри: Английски Участват: Chen Zhe Yuan като Xiao Wu Di Shen Yue като Nan Xing Luo Ming Jie като Lu Zi Chen Qu Jing Jing като Ye Qing Dong Xuan като An Nina Wang Zi Jian като Zhen Xianzi Guo Xiao Tian като Xiao Hao Su Zi Shan като Xiong Sisi Shao Feng като Lu Zhenliang Zhao Si Mei като Hu Jiaojiao Shi Pei Jun (石培君) като Chief Editor Zhao Xuan He като Xiao Chu Xue Ke (薛轲) като Yu Fan Wu Chao като Nan Tian Ma Rui като Mrs. Ye Cheng Shi Yu като Mr. Ye Wang Dao Tie (王道铁) като Song Jiaming Guo Hai Tao (郭海涛) като Distribution Manager Xie Shan Shan като Promotional Manager Yin Chen Xi (殷晨曦) като Xi Xi Резюме: Nan Xing е млада жена, която обича да пише в свободното си време. Тя е написала роман, базиран на далечното минало, чийто антагонист се казва Xiao Wu Di. Той е яростен боец и толкова хитър и манипулативен, колкото може да бъде един отрицателен герой. Но един ден в изблик на отчаяние Nan Xing си пожелава Xiao Wu Di да оживее и да и помогне. Но старото предупреждение „внимавайте какво си пожелавате“ звучи вярно, когато Xiao Wu Di внезапно се появява пред нея! За нейно учудване, Xiao Wu Di решава да остане в реалния свят, ставайки неин съсед. Той също така се заклева да и помага винаги, когато има нужда от помощ - дори когато това включва въпроси на сърцето. Но когато Xiao Wu Di започва да си пада по нея, нещата наистина заплашват да станат много объркани. Може ли мъж, който е започнал като злодей, плод на нейното въображение, да стане нейният Ромео? Или „Mr. Bad " отговаря на името си? Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    1 point
  24. Наистина последно от моя страна по въпроса. Би било хубаво всички хора да са по-отракани, но не са. Но пък това не означава, че нямат какво ценно като коментар да добавят към мнението на останалите. Сигурно и ти си имала нужда в някакво ново за теб начинание да бъдеш леко окуражена в началото. На някои им е необходимо малко време да се очупят. Това по принцип. И като ги пиша тези неща, не се опитвам да се представя за светец. Иначе имаш страхотно чувство за ирония.
    1 point
  25. bond, не ми е ясно къде виждате сръдня в написаното от мен. Постарах се максимално добронамерено да се обърна към вас, именно, за да не останете с подобно впечетление. Вероятно сте вложил съвсем различен смисъл в първото си изречение в коментара по чийто повод беше реакцията ми. Обаче ако се замислите отново върху написаното от вас и може би ще видите, че може да се тълкува двуяко. Все едно обиждате хората, които са писали и все едно им налагате мнение върху кое си струва да пишат и върху кое не. Не мислите ли, че така неволно може да накарате някои коментиращи ( не конкретно само в тази тема ) или такива, които се колебаят дали да пишат да си наложат автоцензура и да се откажат? Този форум не е ли именно за това - да се коментират филмите? Колкото повече коментиращи и по-различни коментари, толкова по-добре. Това беше смисъла на реакцията ми. Що се отнася до опита - хубаво е, че има хора като вас с подобен стаж в азиатското кино. Но все пак не съдете по "корицата" - и аз гледам от около малко над 8 години. Главно корейско, тук-таме японско и китайско. Нямам стаж като вашия в този форум от гледна точка на броя мнения, но това не означава, че не съм го чел и поне малко си нямам представа от него. И също знам, че драмите се снимат в момента на излъчването им. И повечето пишещи ги знаят тези неща. Разликата между мен и вас е, че сме на различни мнения и по различен начин гледаме този, а вероятно и други сериали. И останалите са по същия начин. Виждате ли нещо лошо в разнообразието? Защо не се отпуснете малко? От всеки филм ли очаквате да е шедьовър? Всеки сериал ли трябва да е перфектен? @Lawandula, в тази тема само тренираме за рекорда. Няма да е тя шампиона. Когато го атакуваме, ще ви поканим и вас да помагате.
    1 point
  26. Официално обявявам старт на сезон 04! Плейлистата е добавена в началото на темата!
    1 point
  27. Аз подарък съм купил, така че празник трябва да има.
    1 point
  28. Държавен служител, избори. Утре вече се надявам да съм по-добре с времето. За теб пробутвам сериала първи.
    1 point
  29. @bondпочна ли го? Много ми е интересно да видя как разнищваш кое от децата кое е в съвремието. Аз имам разни теории, ама исках да видя и зрителите какво усещат, гледайки.
    1 point
  30. @bond, съотносими- едва ли. Там имаше сложни геометрични фигури, як лош дразнител, а мозъкът на героя на Мин У беше ненаредим пъзел. За края, да не говорим- мат за драгия зрител. Това ми държи първенството за всички времена. Та този тук, има много малко предпоставки да предизвика бурна клавиатурна дискусия, по-скоро чуденки. Пък и липсва в заглавието драма.
    1 point
  31. Нашият човек да не е решил да поработи вече, че съвсем ни забрави. Не че някога се е бутал като алтав в медиите, за разлика от негови колеги. Силно се надявам да избухне с нещо читаво.
    1 point
  32. Пиша, за да припомня този сериал. След изгледаното толкова нашумяло фентъзи за 2022г., Алхимия на душите, това е тук е класа. Липсва ми такава продукция. Зряла. Без певачки и глезльовци.
    1 point
  33. Сериалчето го бива. Нищо общо с книгата, естествено. Задържа интереса, глътнах всичко излязло досега и чакам развоя в последните серии.
    1 point
  34. Вторите опции за теглене на епизод 40 и епизод 41
    1 point
  35. @battle4thesunn, честита да си / на къса патеричка, че няколко дни нямах връзка с интернет/ .От здраве, късмет и верни приятели да не те отървеш! Нека Музата на творческото вдъхновение да ти е постоянен спътник!
    1 point
  36. Благодаря и за втория линк онлайн за гледане,успях да го гледам с интерес целия първи сезон.Май в първия линк преводача се е отказал, много жалко. Анимето си заслужава гледането.Беше ми интересно,жалко че е толкова кратко.Тъкмо започна най-заитригуващото.Ще чакаме втори сезон,дано да е скоро. Благодаря на всички,за преводите и затова,че ни радвате с прекрасни произведения да гледаме.
    1 point
  37. Като чета колко отчаяно търсите логика в действията на персонажите, направо ми идва да зарежа драмата. @Lawandula е права. Всичко се снима на момента и се излъчва. При далеч по-добри сценарии има фалове, а тук няма какво да ги броим. Край нямат.
    1 point
  38. Ейййй, показа ги най-сетне тия мускули Кенчо! Верно са по-големи от на Таро Не се е хвалил напразно! На Анчето ченето й се откачи, лигите й потекоха като го видя как си миеше античното мерцедесче Обаче пак не се стърпя да го залее със студена вода, нищо че беше вече достатъчно полят Ей, голямо злобило е Анчето! Ама Кенчо си я харесва такава, какво да се прави, любов...
    1 point
  39. Наскоро в "YouTube" ми попадна документален филм създаден с помощта на A.R.M.Y. -та в който те разказват за положителното влияние на BTS върху развитието на техния живот; гледайте го - заслужава си!!! BTS ARMY Documentary: You Never Walk Alone | Part 1 BTS ARMY Documentary: You Never Walk Alone | Part 2 ***************************************************************************** Малко реклами от BTS - "Samsung" и "COWAY". BTS X "Samsung" / Снимки ***************************************************************************** BTS X "COWAY" / Реклами
    1 point
  40. Да, и аз благодаря на всички, че се навиха на този сериал, много труд отнесе. Жанрът е повече мъжки и не предполага много гледаемост, но си има страхотните моменти, момчетата - прекрасни! Аз, нали, заради Мойто Гал заради Нейното А другите ни пристанаха на акъла - Малко снимки от снимачния процес Поздрав със заглавната песен
    1 point
  41. Дали още някой ще се ожени най-накрая... Едно дълго чакано отмъщение се осъществява... А нашите момчета, вече мъже, продължават да се борят с предизвикателствата заедно и да се стремят да стават все по-добри. E 39-40 E 01-40 Онлайн И това приключение свърши. Искам отново да изкажа огромни благодарности на целия екип, работил по проекта @snowmoon @WildFlower @GFotaku @niran @battle4thesunn страхотни сте! Специално на теб @mrnkaloto благодаря за търпението и чудесната редакция
    1 point
  42. Противоположностите се привличат... Но толкова ли са противоположни Ин Джу и До Ил? Епизод 7:
    1 point
  43. Аз пък не харесвам главната, ама хич
    1 point
  44. Не знам дали точно тук е мястото да напиша това,ако не е ще ме извините Случайно по музикалната телевизия MTV Live видях корейското музикално предаване "SBS The Show" (само че от 13 септември мисля,че е предаването) Ще го дават в понеделник на 3 октомври от 12:00 часът. П.П Пиша това,защото не очаквах да дават известно корейско предаване по телевизията(дори и по музикална програма)
    1 point
  45. Благодаря за сериала Niran страхотен е . Благодаря че пълниш моята душа винаги със интересни заглавия .
    1 point
  46. Предоставиха ни тийзър. Можете да го видите в описанието.
    1 point
  47. Усетих го много този сериал. Напомни, че сме души и сме свързани един с друг, особено с най-близките от обкръжението си. Тук се показа, че душата е обвързана с тялото, което по някакъв начин се предполагаше заради идеята на сериала. На няколко пъти се посочи, че връзките между хората/душите веднъж създадени и преплетени, няма да се прекъснат и ще се повтарят, само ролите ще са разменени и ще имат уроци за учене. Радвам се, че въпреки мнението, което имах за И Джин Ук изгледах сериала, и то за два дни. Този път не ми се стори толкова неавтентичен. Успя по негов си начин да достави важните моменти за развитието на персонажа си. Гледала съм го на няколко места и винаги съм усещала, че има някаква преграда при него, от която може би идва това, че понякога не се представя толкова свободно. Точно заради неговото участие се колебая да гледам няколко неща. Заради това и с малко предубеждение започнах и този сериал, мислейки че ще го дропна по някое време на първи епизод. Но историята много ми допадна и някак си ми резонира, особено за в момента, затова дори и да е имало нещо от играта му не ме подразни до степен, че да прекратя. Харесвам И Джун като актьор още от Gap Dong. Отиват му подобни роли. Смятам, че много добре се справи във всеки един момент. Преставянето му беше достоверно вербало и невербало. Много добре влизаше в образ. Куон На Ра също се представи страхотно. Много емоционално представяне от нейна страна. Гледала съм Гонг Сънг Йон само в един сериал, в който ми направи добро впечатление. Тук също ми допадна и ми се стори естествена като излъчване и присъствие. Тук явно е била първата роля на Ким У Сок и затова може би го усетих на моменти колеблив, но въпреки това смятам, че се представи добре като за първи сериал. Джонг Джин Йонг и Пак Мьонг Шин бяха много добри във всичките им превъплъщения. Страхотни. С големи колебания започнах този сериал и нищо не очаквах, но всъщност ме изненада, достигна до мен и заради това се радвам, че го гледах. За мен беше емоционален, с интересни сюжетни линии и с позитивен финал. * Не очаквах Музиката беше прекрасна. Актьорската игра също, някак всеки беше на мястото си. Препоръчам. Интересен и замислящ за връзките, които се създават, за възлите в отношенията, за които понякога не е ясно откъде произтичат и за нуждата от развързването им, за да не се предават и заплитат още повече напред във времето.
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...