Jump to content

Отличници

  1. gal

    gal

    Екип Субтитри


    • Points

      11

    • Мнения

      839


  2. bealonenomore

    bealonenomore

    Ст. модератори


    • Points

      9

    • Мнения

      1998


  3. asha

    asha

    Екип Субтитри


    • Points

      9

    • Мнения

      2174


  4. bond

    bond

    Потребители


    • Points

      9

    • Мнения

      3504


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 09/28/22 от всички области

  1. @felicyti, благодаря за споделеното мнение! И за това, което написа за резюмето – Рали се е справила чудесно, но все пак прибрах част от текста в спойлер, защото написаното разказва доста неща, част от тях се случват след средата на сериала За мен е първото китайско фентъзи, така че не мога да сравнявам, но също съм доволна от това, което съм изгледала до момента. Ще пиша подробно, като го приключа, но в едно съм убедена – главната ми е от актрисите, които не мога да харесам. За пореден път я гледам и все така я недолюбвам. Жалко, защото още един сериал с нейно участие чака на опашката за гледане. Очаквам да ми поразвали удоволствието...
    6 points
  2. Гледам си аз, стигнала до 32 епизод, и ей сега чета резюмето (по принцип не ги чета) и взех, че се спойлнах с него. Е, разбрах какво предстои нататък. Харесва ми сериала. Много ми харесва! Страхотна атмосфера, декори, актьорска игра, музика и куп герои с интересни съдби. Единствено ме дразни глупостта на главната героиня. Очарована съм от харизмата на главния младеж - Феникса. С нетърпение очаквам да видя как ще продължи историята му, както и израстването в характера на главната. Друг, много запомнящ се образ ми е този на Императрицата. Скоро не бях гледала толкова отрицателна, злобна личност. Любопитно ми е какво ще стане и с нея! Сериала е прекрасен и препоръчвам за тези, които не са го гледали, а им допада жанра. Благодарности за превода и спорна работа в оставащите епизоди.
    5 points
  3. Изненада с откъс от сериала Започва на 6-ти ноември
    4 points
  4. Гао Лян преживява огромна загуба... Гу И Йе се сблъсква с корупция и връзкарство. Е 31-32 Онлайн и Телеграм
    4 points
  5. Сяо Джан започна снимките на нов сериал "Слънцето с мен" (Sunshine with me) Sheng Yang (Сяо Джан) е млад дизайнер в началото на кариерата си. Jian Bing (в главната женска роля Bai Bai He) е рекламен директор, вече известна и утвърдена в бранша. Те се срещат и какво ли е отредила съдбата за тях? Продукция на iQIYI и Xinly Също така анонсираха, че пиесата A dream like a dream със Сяо Джан ще се играе през целия декември в няколко града.
    4 points
  6. Cracked (2022) (ภาพหวาด) НАПУКАНИ Страна: Тайланд Премиера: 24 февруари 2022 Времетраене: 93 мин. Жанр: Трилър, хорър Превод: Симона и helyg Прогрес: 100% Свали с български субтитри
    3 points
  7. Втората опция за теглене на епизод 39:
    3 points
  8. Към казаното от helyg само ще допълня, че музиката също е страхотна. Много хубав филм. Тази част от корейската история ми беше напълно непозната и гледах с голям интерес. Заинтригува ме в голяма степен и смятам да гледам и първия филм при първа възможност. Още повече с музиката на същия композитор - Ким Те Сон
    3 points
  9. Не знам дали точно тук е мястото да напиша това,ако не е ще ме извините Случайно по музикалната телевизия MTV Live видях корейското музикално предаване "SBS The Show" (само че от 13 септември мисля,че е предаването) Ще го дават в понеделник на 3 октомври от 12:00 часът. П.П Пиша това,защото не очаквах да дават известно корейско предаване по телевизията(дори и по музикална програма)
    2 points
  10. Първите пет епизода- изгледани за едни ден. Филмчето е доста добро, и въпреки слабите (или, неинтелигентни) сценарийни решения в последните серии (12-14), е добре направено. Добър баланс между сериозното и екшън, тип Батман. Съвременен Робин худ, с морални дилеми- допускам, че поне част от историите са инспирирани от реални случки Сериозна заявка за втори сезон, дано е факт, и дано са всички от главния каст.
    2 points
  11. Ох, да! Надявам се да пуснат скоро Най-дългото обещание.
    2 points
  12. И него го замесиха в скандалите с проститутки. Като основание е изсмукано от пръстите споменаване на някой чиято фамилия започва с наговата буква.
    2 points
  13. Изпълнението на момичетата от Inkigayo. И аз се радвам на успехите им, всеки успех на YG група ми носи голям кеф.
    2 points
  14. Както обещах, качвам рекламата на Шанел с рокаджийчето И Бо . Захладня, което значи че е време за нова порция снимки за Banana-in И една песен от саундрака на Born to fly, в изпълнение на И Бо разбира се. За съжаление, онзи ден пуснаха съобщение, че ще го забавят и премиерата му няма да бъде, както беше първоначално планирано на 30.09., така че чакаме нова дата.
    2 points
  15. Епизод 5 - онлайн: и Епизод 6 - онлайн: и
    2 points
  16. Онлайн опциите на 10-та и 11-та серии. След мъничко админите на сайта да ги одобрят за гледане.
    2 points
  17. Главната не е и в моя А-списък от китайски актриси, но тук става. Този сериал е доста добър за приобщаване към света на китайското фентъзи. Не казвам, че е най-добър, вие си знаете за мен кой е най-добър, но е отличен. Ако имаш нужда от още препоръки в жанра, свиркай.
    2 points
  18. Strange Legend of Tang Dynasty (唐朝诡事录) Страна: Китай Също така известен като: Tang Chao Gui Shi Lu По новелата на: Wei Feng Hua - "Strange Legend of Tang Dynasty" (唐朝诡事录) Година на излъчване: 2022– Септември - 27 до 2022 – Октомври – 12 Време на излъчване: Понеделник - Неделя 20:00 Жанр: Трилър, Мистерия, Хорър, Wuxia Канал: iQiyi Епизоди: 36 Режисьор: Bai Shan Субтитри: Английски Участват: Yang Xu Wen като Lu Ling Feng Yang Zhi Gang като Su Wu Ming Gao Si Wen като Pei Xi Jun Chen Chuang като Fei Jishi Shi Yue An Xin като Xue Huan Zhang Zi Jian като Pei Jian Yao An Lian като Yuan Lai Wang Jin Song като Zhong Boqi Fan Ming като Meng Dong Lao Yue Li Na като Princess Liu Zhi Yang като Prince Gallen Lo като Emperor Ji Chen Mu като Leng Ji Sun Xue Ning като Ying Tao Zhou Jun Chao като Brother Liu Han Cheng Yu като Uncle Dugu Xi Wang като Qi Hong Liu Bo като Zeng Sanyi Резюме: Когато тъмният зъл безсмъртен се спуска от небето и мистериозният подземен дворец на призраците е разкрит, странна билка на име „Черен чай“, внезапно превзема град Chang'an като буря. Никой обаче не знае дали това е здравословно лекарство или такова, което може да навреди на хората. Случаите на изчезнали годеници в града започват да се случват един след друг, което изглежда е неразривно свързано с черния чай. В същото време Lu Ling Feng, генерал от гвардейците Jin Wu, е натоварен да разследва тези случаи. По време на пътуването си той среща най-силния си противник в лицето на Su Wu Ming, ученикът на Di Renjie. Двамата работят заедно, за да разрешат тези мистериозните случаи… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    2 points
  19. Какво видя Ин Джу, за да се изненада така? Епизод 5: Епизод 6:
    2 points
  20. Една усмивка насила и продължаваме със следващите епизоди :))) Епизод 10: Епизод 11:
    2 points
  21. Alienoid (외계+인 1부) Страна: Южна Корея Премиера: 2022 Жанр: екшън, фентъзи Режисьор: Choi Dong Hoon (The Thieves, Assassination) Субтитри: Английски, Български Участват: Ryu Joon Yeol Kim Tae Ri Kim Woo Bin Lee Ha Nui So Ji Sub Yoo Jae Myung Jeon Yeo Bin (гост поява) Kim Hae Sook (гост поява) Резюме: По време на династия Корьо таоистите опитват да вземат мистериозен меч. В днешни дни извънземни се появяват на Земята. Скоро се появява времеви портал между късната династия Корьо и днешни дни. Това води до хаотични ситуации. Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри: и Телеграм Свали с английски субтитри: Онлайн с английски субтитри:
    1 point
  22. Between Us Между нас Страна: Тайланд Година: 2022-2023 Епизоди: 12 Превод: niran Прогрес: E01 - E12 - 100%
    1 point
  23. I Feel You Linger in the Air Страна: Тайланд Тайландски: หอมกลิ่นความรัก Известен като: Hom Klin Khwam Rak Жанр: романс, драма, исторически, фентъзи Епизоди: 12 Период на излъчване: 18 август 2023 - 3 ноември 2023 Продължителност: 45 мин Канал: LineTV, GagaOOLala Режисьор: Tee Bundit Sintanaparadee Субтитри: английски Mydramalist Участват: Nonkul Chanon Santinatornkul Bright Rapheephong Thapsuwan Typhoon Kanokchat Munyadon Kimmy Thitisan Goodburn Резюме: Джом е архитект, отговорен за обновяването на историческа къща покрай река Пинг. Там той открива дървен сандък, пълен със стари рисунки, които изглеждат особено познати. Съдържанието е интригуващо. Обаче Джом няма време да се занимава с това. Той трябва да се върне в Банкок, за да види своята любов. Години наред Джом брои дните до завръщането на приятеля му от обучение в чужбина, само за да разбере, че той е обвързан с друг човек. С разбито сърце Джом приема обстоятелствата и решава да се хвърли заедно с колата си в реката. В студения мрак Джом долавя сладкия аромат на свежи франджипани, носен от течението. А в далечината дочува дълбок, нежен глас, произнасящ ясно „По Джом“. Джом ще разбере, че се събужда в Чианг Май през 1920 г.
    1 point
  24. Lawandula, при последния й развод, който показаха, тя самата си ги преброи по документи и се изненада, че са цели 12. Та по сюжета излиза, че са си съвсем законни бракове и разводи. Bond, вярно е, че си представи "портфолиото" пред нас зрителите доста сбито и набързо, но този сбит преразказ би трябвало да отразява цялата й "професионална" кариера. Та тя само с последния има 5 год. брак. Обаче само на мен ли ми се струва след втори епизод, че комедията ( доколкото има такава) започва да се изпарява и жанра ще се предефинира в драма? А ако Мин Йонг съвсем целенасочено е отслабнала заради някаква мода до ниво закачалка, то тогава бих бил сериозно разочарован от това й решение. В някои моменти чак не прилича на себе си.
    1 point
  25. Скоро не сме имали такива екранизация в телевизията. И Ейта не съм виждала отдавна.
    1 point
  26. Това е един от най-готините филми, които съм гледала напоследък. Ма Донг Сок в пълен блясък, както той си може.
    1 point
  27. В такъв случай бързам да те зарадвам - наистина се очаква втори сезон От главния каст май само прокурорката няма да участва поради много натоварения си график. Късмет, живот и здраве, ще има и БГ превод
    1 point
  28. Виждам го обявен от Стюпид дриймс.
    1 point
  29. Много готин фен кам с цялото изпълнение на Джаксън на Good Vibes, много е израснал като солоист, много.
    1 point
  30. Изгледан първи и от мен. Да съм във възхита и някакво очакване с нетърпение на втори- не съм. С една дума- гледаемо. Минка само едни скули останала в лицето и едни ходещи клечки- краката. Доста ги поразходи и показа. Пустата им мания за скули и слаботия! @bond, ами не дадоха подробности, може би нататък.
    1 point
  31. ТХТ поздравяват феновете по повод Чусок. "Happy Chuseok Greeting" - TXT (투모로우바이투게더) ТХТ с интервю за за "YouTube" канала "Ones To Watch". "Who Is TOMORROW X TOGETHER?" Избрани моменти от две включвания на живо - ТХТ ; Yeonjun и Beomgyu .
    1 point
  32. За поредна година BTS са посланици на туризма в Сеул; наскоро излязоха първите две реклами и в тях участват Нам Джун и Джин; те са под надслов "deliciouSeoul" и "healingSeoul". [SEOUL X BTS] MY SOUL SEOUL BTS Episode: deliciouSeoul [SEOUL X BTS] MY SOUL SEOUL BTS Episode: healingSeoul Тийзърите за рекламите ***************************************************************************** В началото на месец септември излезе тийзъра с участието на BTS предназначен за документалния филм "For Tomorrow" посветен на обикновени хора, които са пионери в борбата със спешните проблеми на нашата планета като промените в климата и социалната справедливост. "BTS presents "for Tomorrow"" | The Documentary (Teaser) "For Tomorrow" | the Documentary ***************************************************************************** На 10 септември бяха обявени номинациите за бразилските награди "BreakTudo Awards 2022"; BTS ще се борят за призовете в следните четири категории: "International Group". "Kpop Boy Group". "International Fandom" - A.R.M.Y. "International Collaboration" - Charlie Puth Feat. Jung Kook - "Left and Right". ***************************************************************************** Статия от сайта "Artnews" посветена на интереса на RM към изкуството - "BTS’s RM reveals the major artworks in his collection, including a recently purchased $1.2M Roni Horn" .
    1 point
  33. SM CLASSICS с филхармонична версия на "Black Mamba". Ще излезе на 30.09, 18:00 KST и аз много се радвам. Винаги съм казвала, че колаборацията със Сеулската филхармония е един от най-добрите проекти на SM изобщо.
    1 point
  34. @bond Споко, няма да те сватосваме за тайланд/ка А коя ти е била любимката, която единствена не врещяла? @Lawandula жена е Анчето, няма спор по въпроса като я видиш в действие. Иначе е слаботелесна, има други актриси, които са доста по-надарени в някои области я от природа, я от пластичен хирург. Но като актриса е топ. За женския бой и крясъците, надали има човек, който да не го дразнят. Аз лично ги превъртам. Обаче вие май не разбрахте основното защо ви викаме тука - ако мразите тайски лакорни, точно тоя сериал е за вас, защото показва какво се крие зад кадър при създаването на един лакорн с много самоирония. Голяма е забава. Ама като не щете, няма да прибягваме до насилие я Ваша е загубата
    1 point
  35. Чаньол се завърна. По-рано днес бешв официално уволнен от армията и почти веднага ни поздрави в Куангя клуб. "Благодаря, чем ме чакахте толкова дълго! Заради EXO-L успях да завърша службата си спокойно. Нека се срещнем скоро! Обичам ви!" Напомням, че утре - 29.09, ще има лайф в канала на NNG. Час не е обявил все още, но скоро ще разберем. Не, коригираха инфото. ЛАЙФЪТ ЩЕ Е В ИНСТАГРАМ, 21:00 KST. Йееее Много се радвам, че си е при нас вече. Малко по малко, малко... Ъпдейт. Чаньол ни кани на втора среща и в YT канала на EXO на 6.10, 19:00 KST.
    1 point
  36. 167 сваляния

    Превод: Симона и helyg За версия: Cracked.2022.1080p.NF.WEB-DL.DDP5.1.x264-tG1R0
    1 point
  37. Наистина добре се справят момчетата. Палавата сцена не е трябвало да я изрязват, но се радвам, че я качиха дори на отделно. С напредването на серийте мога да добавя че ми харесва дори повече от сериалите около които се вдигна много шум. Сега започна да става и още по интригуващо, вдигат напрежението.
    1 point
  38. И един типичен за тях разговор между Гао Лян и Гу И Йе: пълен със съревнование, бъзици, но и подкрепа и сериозни неща А защо ли пък вече женения Гу И Йе отива да вечеря с Нан Джън? Е 29-30 Онлайн: в Телеграм,
    1 point
  39. Жените в Тайланд много врякат. Не само из лакорните, а и в живота са такива. Представа нямам защо. Това беше една от причините да спра да гледам лакорни. Имах си една любимка и тя не врещеше като коза. Нея я гледах с удоволствие, но после остаря и аз се преместих на китайския фронт, при Мима.
    1 point
  40. My Calorie Boy (我的卡路里男孩) Страна: Китай Също така известен като: Wo De Ka Lu Li Nan Hai По новелата на: Hua Qing Chen - "Wo You Ge An Lian Xiang Gen Ni Tan Tan" Година на излъчване: 2022– Септември - 26 до 2022 – Октомври – 30 Време на излъчване: Понеделник - Четвъртък 18:00 Жанр: Училищен романс, Комедия Канал: iQiyi, Tencent Епизоди: 30 Режисьор: Ben Fang Субтитри: Английски Участват: Zhai Zi Lu като Kang Jia Wei Dai Lu Wa като Xu Jing Jing Wang You Jun като Gao Zhan Li Xi Meng като Xu Jingjing Zeng Xue Yao (曾雪瑶) като Wang Jiayao Wang Rui Xin като Xiao Bai Liu Hao Qun като Ni Dapeng Ma Qiu Zi като Chen Beiqian Zhang Da Yuan като Xiong Shuai Shang Si Qi като Wei Xue Wei Zi Xin като Ni Xiaodi Резюме: Това е история за приятелство и израстване на група гимназисти. Те се учеха, плакаха, смееха се и се радваха взаимно, когато нещата ставаха трудни. Докато растат в гимназията, те трябва да преодолеят много предизвикателства, включително да научат за истинската любов. Какво е любовта в очите на 17 годишните? Любовта не е поклонение на идол или далечен копнеж. Това е среща на две интересни души, която е толкова експлозивна, колкото сблъсък на две планети… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри
    1 point
  41. Чингу, пробвах навремето точно с тоя Кен( в Прага ли беше действието, ако ме не лъже паметта, но някъде из Европата беше в началото, та само него си и знам- симпатяга), но Барбитата бяха толкова кресливи, че се не траят. Нищо не е в състояние да ме накара да си причиня тайски крясъци. Те половината са и с пол неизвестен, поне за мен, като ги гледам. Твърдо нье.
    1 point
  42. Новият албум на суперзвездите BLACKPINK – BORN PINK е тук. Към статиката Цък
    1 point
  43. Статийка за новата им песен "Shut Down" Тук
    1 point
  44. Филма ми хареса, явно се очаква и втора серия. Добър сюжет. Добри ефекти. Kim Tae Ri и Lee Ha Nui. В миналото хората също имаха някакви странни сили. Гледах и не вярвах на очите си.
    1 point
  45. "Изгълтах" го за два дни с голямо удоволствие! Пълен със симпатични и положителни герои, и млади и стари, както главните, така и второстепенните. Вярно, че главният все намръщен и кретен беше в началото, но така пък и главната имаше доста възможности да му даде да се разбере, а и израстването му беше по-видимо. Гордън, изглежда, е талантливо хлапе, но другаде не съм го гледала. Първото ми впечатление беше, че е с нетрадиционна визия, а пък за ръста да не говорим. Тук поне се справи доста убедително. И намръщен, и ядосан, и усмихнат – все е чаровник. Доволна съм и от него, и от "каката", една хубава екранна двойка сътвориха. И другият ми любим тандем – бабата със странните устни и икономът със странните мустаки, тия двамата са големи образи с големи сърца и въпреки на моменти прекалената им екзалтираност, ти стават много мили. И злобарката – тя е само една, но им стигна на всички. Страхотно изигран образ, ах как я мразех! Супер е сериалчето, препоръчвам на романтиците!
    1 point
  46. Тук ми стана интересно. Кой и защо плаща на "рускините"? Лично аз гледам в дорамакун, там качват 2-3 превода с различно качество на серия още на следващия ден след излъчването. Ако някой им плаща, биха превеждали от оригиналния текст, но всъщност и те чакат английския превод.
    1 point
  47. Първо, не съм обсъждал личните качества на въпросната личност. Второ, не обиждам всички айдъли, защото и сред тях има талантливи актьори и актриси-лошото е, че се броят на пръсти, Въпросната певица не е от тях. Лично мнение. Против съм филмите и сериалите да се пълнят с айдъли, само защото имат фенска маса. Без значение дали имат актьорски качества и без да се явяват на прослушвания за ролите. За сравнение, Шин Хе Сън се е явявала ДВА пъти на прослушване за ролята в "Mr. Queen". Ще се развам някой да посочи доказателства за айдъли, спечелили ролите си в честна борба с други кандидати. Не коментирам скандала, защото тук не му е мястото и защото в този случай трябва да се представят гледните точки и на двете страни.
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...