Jump to content

Отличници

  1. Yamashita

    Yamashita

    Потребители


    • Points

      14

    • Мнения

      627


  2. excape

    excape

    Потребители


    • Points

      8

    • Мнения

      231


  3. Ko_Erin

    Ko_Erin

    Потребители


    • Points

      8

    • Мнения

      744


  4. Lawandula

    Lawandula

    Потребители


    • Points

      7

    • Мнения

      5197


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 09/11/22 от всички области

  1. Започваме историята на все още бедното семейство О... Какво ли ще се случи с трите сестри? Епизод 1:
    3 points
  2. Come Here and Give Me A Hug (이리와 안아줘) Страна: Южна Корея Също така известен като: Come and Hug Me Период на излъчване: 16 май 2018 – 5 юли 2018 Време на излъчване: Сряда - Четвъртък 22:00 Жанр: Романс, Криминален, Мелодрама Канал: MBC Епизоди: 32 Режисьор: Choi Joon Bae (King's Daughter Soo Baek Hyang, The Sons, Late Night Hospital, Who Are You?) Сценарист: Lee A Ram (TV Drama Special: Nara's Rain) Субтитри: Английски Участват: Chang Ki Yong като Chae Do Jin Jin Ki Joo като Gil Nak Won Heo Jun Ho като serial killer Yoon Jong Hoon като Gil Moo Won Kim Kyung Nam като Yoon Hyun Moo Lee Da In като Lee Yeon Ji Kwon Hyuk Soo като Kim Jong Hyun Seo Jung Yeon като Chae Ok Hee Choi Ri като Chae So Jin Nam Da Reum като Chae Do Jin (young) Ryoo Han Bi като Gil Nak Won (young) Kim Hye Yoon като Yeon Sil Резюме: Историята на двама души, които все още си спомнят случай на убийство от миналото си, който им оставя голям емоционален белег. Че До Джин (Chang Ki Yong) е честен лейтенант, завършил корейския национален полицейски университет. Той е весел и оптимистичен, а чувството му за справедливост понякога минава граници. Докато вече порасналата Гил Нак Йон (Jin Ki Joo) е станала популярна актриса, която страстно гони мечите си. Пътищата на двамата се преплитат отново със серийния убиец белязал живота им … Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с български и английски субтитри Онлайн с английски субтитри Свали с руски субтитри + OST Онлайн с руски субтитри
    2 points
  3. Да е жив и здрав лидера. Да продължава все така добре да води и сплотява момчетата.
    2 points
  4. Честит 28 - и рожден ден на най - съвършения лидер и мъж във вселената Ким Нам Джун, по познат като RM от BTS!!! Дано и занапред гениалният му мозък и щедрото му сърце да продължат да ни радват със създадената от него музика и дано да продължи да се радва на добро здраве и истински и искрени приятели и колеги!!! "Туитър"
    2 points
  5. Новата песен на Джаксън излезе онзи ден.
    2 points
  6. War of Y може да се гледат по 4 серии... така са за всяка двойка ... но са свързани цялостно.. доста различен и с много от това, което ни "блазни" My secret love си беше гледаем и с нова визия на някои от актьорите от предишни сериали ... много добри комбинации за мен Takara and Amagi са моето японско предложение
    2 points
  7. Неотата по света. След концерта на който ще присъстват в Банкок на 15.10, NCT Dream и WayV ще участват и на I-POP U 2022 в Манила. Събитието е предвидено за 21.10 и отново виждаме китайското подразделение като шестима. Супер! Друга интересна новина довела до жужене в социалките. Джено ще е първият к-поп айдъл, който ще открие модно ревю на Седмица на модата в Ню Йорк. Колекцията е на дизайнера Питър До, с който работи Джони за Мет Гала. Участници в ревюто ще са рукитата Шохей и Ънсок, които видяхме на СМ концерта, а на първия ред специално е поканена да присъства Сълги (Red Velvet). Дизайнерът споделя: "Беше естествен избор да поканя Джено да открие шоуто. Джено олицетворява многостранния, уверен мъж, новатор/пионер." Soompi Порастна си момчето и това е. Помня като започнах да следя NCT колко бебешки ми изглеждаха всичките Дримчета, а виж ги сега. Между другото, това е първата самостоятелна дейност на Джено и то каква, а? Та нашият пионер днес се запъти за Голямата ябълка. Сладур. На 8 и 9.09 Дримчетата представиха два успешни концерта на Олимпийския стадион в Сеул. Имаха интересни гости от други групи в пубиката, а Кун и Шяоджун (WayV), Донгхе (Супер Джунър) и И Су Ман гордо споделиха снимка за спомен с групата. Говорейки за порастване, прилагам доказателство. Песента "Deja Vu", на 8.09.2022 г., четвъртък. И това готино изпълнение на "My First and Last", където с помощта на млади танцьори, може би дори деца, пресъздадоха видеото си, което между другото има страхотна хореография. Някак много емоционално беше да гледаш порасналите неота редом до по-младите си колеги, такива каквито бяха самите те преди пет години.
    2 points
  8. Изгледах излъчените до момента 18 епизода. До тук - много хубав сериал. Актьорите са супер, бойните сцени са приличен брой и с отлично качество, като цяло заснемането ми хареса, действието е с добро темпо, историята е интересна и музиката е много хубава. По Jin Yong, адаптация на The Young Flying Fox - предисторията на The Flying Fox of Snowy Mountain, по която е филмът The Hidden Fox (2020). Препоръчвам с две ръце на почитателите на Condor Heroes. А вероятно и на почитателите на Ever Night ще им хареса.
    2 points
  9. Абсолютно във върхова атлетична форма е. Упоритостта и постоянството му са завидни.
    2 points
  10. Втората опция теглене на епизод 30: Златни сте момичета! Честита половина!
    2 points
  11. Хаха с нещо друго ще ни изненадат ли . Приятно гледане на всички аз това го почнах и съм някъде в средата хубаво сериалче Но иначе наистина е страхотно за гледане ,но героите са ми странни незнам може би само на мен ,но аз ти благодаря ,че все още превеждаш и не си се отказал от това начинание @niran
    2 points
  12. 13-ти епизод Изненадаха ни със специален епизод онлайн
    2 points
  13. Ще му хареса ли все пак на Гьо Ре пребиваването е хосписа или е твърдо решен да си тръгне? Епизод 5: Епизод 6:
    2 points
  14. Big Dragon Страна: Тайланд Тайландски: มังกรกินใหญ่ Известен като: Big Dragon The Series, Mangkorn Ya Жанр: романс, драма Епизоди: 8 Период на излъчване: 8 октомври 2022 - 26 ноември 2022 Продължителност: ? Канал: One31 Режисьор: Puwadon Naosopa Субтитри: английски Mydramalist Участват: ISBANKY Mos Panuwat Sopradit JJ Rathasat Butwong Fong Bovorn Kongnawdee Mild Mathurada Tuilampang Резюме: Главният герой обновява заведението си. Повод за това е желанието да забрави ужасната грешка, че е спал с противника си. Но в последствие враговете се срещат като клиент и архитект.
    1 point
  15. И от мен, аха, аха с последния влак- честит рожден ден! Здраве задължително и да докараш до Ливърпул и докъдето още желаеш!
    1 point
  16. Питам аз, как Кирчо от 10 клас намира всички дилари в София, а МВР не може?
    1 point
  17. Днес е роден един от най-великите музиканти. Няма втори като теб Фреди.
    1 point
  18. Най-нерасисткото животно е пандата. Хем е бяла, хем е черна, а и е азиатска.
    1 point
  19. Ех, да живееш на Малдивите, да имаш заплата като в Лихтенщай, да ядеш като американец, да пиеш като немец, да спортуваш като бразилец и за теб в България да работи китаец с японски мозък и сингапурско трудолюбие за етиопско възнаграждение...
    1 point
  20. Благодаря ти за труда,който полагаш и продължаваш да превеждаш бл сериали. Това ще продължа да го гледам ,гледах му само първия епизод и го оставих в изчакване ,за да се съберат всички епизоди на куб.Успех в следващите ти преводи.
    1 point
  21. Хубава японска поговорка: Никой не се препъва, докато си лежи в кревата.
    1 point
  22. Българин в бар в Скопие си поръчва бира. Барманът му я дава и казва: - Three euros Българинът му дава 2 евро. Барманът повтаря: - Three euros Българинът го гледа неразбиращо. Барманът на чист български: - Бирата струва три евро. Българинът се подсмихва, подава му едно евро и казва: - Знаех си, че за едно евро ще си спомниш българския език
    1 point
  23. Когато гепардът е гладен, човек може да развие до 70 км/ч
    1 point
  24. Родители към синът им: -Гошко купихме ти сестричка. -За колело и сладолед нямате пари,а за глупости намирате. .................................................................... Мили аз ще излезна да пояздя. -Иди,иди той конят няколко пъти звъня да те търси.
    1 point
  25. Хомосексуалистите са хора, които изпитват сексуално влечение към същия пол. Педерастите са приятели, излезли да пият, без да ти се обадят.
    1 point
  26. Ех, и аз искам бг букви, а дано! Много готин коментар pencheva_sz, направо ми взимаш думите от устата
    1 point
  27. Вече чакам новите епизоди! Нетърпеливо! Подкрепям молбата за БГ букви! Пак ще го гледам с удоволствие и благодарност!
    1 point
  28. Гледам с интерес, поглеждам и тук, но с едно око - назад съм ! Главната я харесвам - гледала съм повечето й филмови проекти. И тук много добре се справя! Като певица също е една от най-добрите!
    1 point
  29. Да и аз съм като теб yoyo_ko, посреднощ в 3,30 ч гледах 9 серия със субки, нямам търпение, а като изгледам новите серии обикновено се връщам на любими моменти от старите серии и така до другата седмица. 9 серия пак е култова, много неща се случиха, няма да разказвам. Реализмът и градацията достигат все по-висока точка. Сивият ден в офиса, почтеният мениджър, който иска всички около него да са добре, страдащата Джи Ан, която за първи път усеща, че някой мисли за нея, братята и тяхното оцеляване, Ангелчето, тъжната барманка, всеки беше на фокус, такъв какъвто е, с всички свои преживявания и мисли. Уникална атмосфера има сериала.
    1 point
  30. Мале имам чувството, че чакам от поне две седмици, тъкмо мислех да питам защо не излизат нови серии, а то били пет дена. Не знам как ще издържа до края на този сериал, особено ако задържи такова високо ниво.
    1 point
  31. Гледаме, гледаме. Аз просто не чета тук, за да не се спойлвам, че съм по - назад от вас.
    1 point
  32. Гледаме и чакаме.
    1 point
  33. Ей, банда, гледате ли? Аз не мога да се нарадвам. Седма серия, ангелчето, разговора в бара, беше култово това събиране. Мъжките погледи и нашето момиче, което се радва, че някой е изплувал, но по нейния си начин, хареса ми и какъв урок даде на малкия брат, който си мислеше, че тя е като всички други. Не знам как го правят, но всички герои са толкова плътни, истински и играят страхотно, майката на братята, барманката, лихварчето, възрастната баба, приятелите на братята, абе всички без изключение са на мястото си.
    1 point
  34. Така си е, малките хора и техния живот е на фокус в този сериал и до тук всичко им се получава много силно. Харесва ми стила на сериала, доста сиви краски има, но винаги героите вдигат глава или успяват да се усмихнат на нещо, което ме радва. Бездарната мадама актриса, дето упорито следва средния брат ми е много симпатичен образ. Невидимата връзка и привличане на главните герои и на мен ми е любима. Аз мисля, че няма да видим романтика, не че я няма, просто няма да ни я покажат, за да угодят на консервативните корейски нрави...
    1 point
  35. Много сърдечен и искрен сериал, вероятно заради образа на главния герой и въобще на тримата братя. Мислех си, в първите серии обсъждаха на шега колко ли скучен би бил филм за трима братя на средна възраст. Наистина прожекторите рядко осветяват обикновени застаряващи хора с техните всекидневни животи и провалите и разочарованията им, които някак шеговито се опитват да превъзмогнат това, че животът им не се е случил така както им се е искало. Мисля, че е трудно да се направи такъв сериал, който и да прикове вниманието на публиката, така че супер браво за този проект. Ще ми се да не обвързват двамата главни герои романтично - не заради разликата във възрастта, която не се усеща, но просто ми се иска да си останат така както са - близки един с друг с неизречените напълно неща, които имат.
    1 point
  36. И аз също искам, но сигурно няма да ги съберат, твърде е революционно. Обаче тия техни мълчаливи вечери, дето тя се храни, изтерзана, гладна и свръх уморена от живота, а той мълчаливо я съзерцава и всичко в него казва "Аз съм на твоя страна" са ми любими.
    1 point
  37. За сериала не знам как ще го възприемат корейците с техните порядки, но аз нямам нищо против.
    1 point
  38. И сега ако ми кажете, че ще ги съберат този актъори и актриса, дето са 20 години разлика...
    1 point
  39. Хайде, изгледайте и 3 и 4 серии, и тогава ще пиша.
    1 point
  40. Гледам и то много! Сега трябва да си въртя двете серии, очаквайки с нетърпение другата седмица и новите епизоди, пълно пристрастяване... Трета серия беше страхотна, голяма конспирация се завихри, Малката е все по- комбинативна и все така потайна, обира овациите постоянно. Обаче Така е excape, и на мен така ми въздействат, особено момента с нейното подслушване, тя не издава емоции през деня, но когато слуша него става различна, всичко е изписано на лицето и...
    1 point
  41. Не знам някой гледа ли, ама 4-та серия е беше... особено последният половин час от нея, хапвах и докато даваха моментите, там където малката слушаше и аз спирах дори да ям и гледах и слушах без да издам звук. Много силна серия.
    1 point
  42. Отдавна не бях гледал толкова мрачно-безнадеждни първи серии! Дано продължат все така като качество. Интересно, но щастливо ухилените физиономии на главните герои от снимката горе никак не се връзват с действието в сериала. Поне до този момент.
    1 point
  43. Така си е, малката играе с лекота, сюжета е нетипичен, дори само заради Харесва ми тъмните краски на сериала, братята са светлата част от него, те ще се подкрепят каквото и да се случи, поне така ни ги представят. При тях също не е идилия, това е добре, трудностите са част от играта. Обаче на техния фон Малката е направо дълбоко на дъното. Този път поздравления за главният женски образ, няма пропуск, затова е и така загадъчен, различен, като се разхождаш по дъното ти става все едно, но у нея има и нещо друго, не е само умората и болката, излъчването и е на човек, който знае какво прави, но в същото време търси сродна душа. Затова ми хареса начина, по който се откриха с И Сон Гюн.
    1 point
  44. Точно така Ямашита. актрисата играе с лекота.а И Сон Гюн въобще не ми е поувехнал, от актьора винаги ми е лъхала една меланхоличност и много добре ми стои на екрана.
    1 point
  45. И какво от това да добавя аз? имаше съспенс, тръпка. Ако трябва да видя още една нищо незнаеща и невиждаща корейска мома ще се гръмна. Тук поне с кеф си изгледах двете серии и героинята ми хареса, не стига че знае какво прави, но го прави умно и добре. И да вметна химията и с по-възрастния И Сон Гюн се получи, само няколко погледа и им повярвах.
    1 point
  46. Певицата е на 25 а главният актьор на 43,.
    1 point
  47. Не знам защо тази певица/актриса/ я мислех са момиченце. Има такова момичешко и кукленско излъчване, че не мога да и определя възрастта и много ми младее. А екранният и партньор обратното - изглежда ми стар и повехнал. Изобщо не мога да ги възприема за двойка. Всъщност, тя на колко годинки е?
    1 point
  48. Ми какво да кажа, първите две серии са невероятни, който не го почнал, а харесва такъв тип сериали, въобще да не се замисля. Не знам защо го дават като семеен сериала, като това не е упрек към автора по тема, за мен си е трилър с примеси на романс.
    1 point
  49. И Сон Гюн, един от любимците ми, обезателно ще се гледа. Благодаря за темата.
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
  • Създай нов...