Jump to content

Отличници

  1. niran

    niran

    Екип Субтитри


    • Points

      15

    • Мнения

      1044


  2. bond

    bond

    Потребители


    • Points

      14

    • Мнения

      3504


  3. Lawandula

    Lawandula

    Потребители


    • Points

      13

    • Мнения

      5215


  4. mrnkaloto

    mrnkaloto

    16 години ФЕН


    • Points

      9

    • Мнения

      4915


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 08/30/22 от всички области

  1. И така, ще има превод на този сериал.
    8 points
  2. Рядко може да се види тема без отрицателни коментари. Е, няма да съм аз да разваля пейзажа. Хареса ми сериалът такъв, какъвто е, абстрахирайки се от историческа правда, новели, мемоари и т.н. Харесаха ми и актьорите без изключение. Успяха да ме прилепят към екрана, за което браво и на създателите. Бях изчела всички коментари и гледах малко по-съсредоточено от едното удоволствие. За мен, това си беше драма не за любовта, а за изборите в живота, които правим и после съвсем логично е, да си сърбаме попарата. Първи епизод бе фундамент за мирогледа на героинята. Краят си беше логичен. И двамата си платиха за избора. Язък за краля. Ако му беше малко, нека не я подминава и в другия живот. Тъкмо терен за втори сезон. Магнетизмът на героите, всички, не само главните направи сериала.Всички направиха или бяха направили избор, който независимо от последствията приемаха, изключая главната героиня. И понеже сериалът е за нея- изводът за зрителя. Нямаше ялов персонаж и всички бяха великолепно изиграни. Скоро не бях гледала нещо корейско от графата полуисторическо, полуизмислено толкова добро. Благодарско голямо на екипа за превода. Това ми беше плюсът от чакането.
    8 points
  3. @Indira е готова да ви представи втори сезон на този сериал, в който събитията предхождат случилото се в сезон 1. Модният дизайнер Su Bei (Chen Shu Jun) е принудена от баща си да се омъжи. Независимо, че г-н Лу е собственик на голяма фирма, тя не го харесва. За сметка на това, нейната полусестра Мани, е влюбена в него и когато разбира, че именно той ще бъде съпруг на Су Бей, решава да й го отнеме с цената на всичко… Е01-04 и Онлайн: Телеграм
    7 points
  4. Приключихме и с този сериал. Благодаря на всички, които гледаха с нас!
    3 points
  5. Version (Complete)

    2094 сваляния

    Превод: Indira За версията: Plot Love.S2.2022.EP01.HD1080P.X264.AAC.Mandarin.CHS.BDYS.mp4
    2 points
  6. 12-ти епизод онлайн
    2 points
  7. Това с белите потници от Брус Уилис го видяха.
    2 points
  8. Кий и видеото на "Gasoline". Отивам да асимилирам. Албумът в Spotify и YouTube Music Между другото, очакваме го и в Studio CHOOM.
    2 points
  9. Тази фотосесия е изключително красив е
    2 points
  10. Момента когато излезна из под тях беше много забавен , И Бо как се изплаши. Тоя панталон не ми харесва, но тоя сезон в много "интересни "тоалети го обличат
    2 points
  11. Втори сезон стартира на 25 септември! Междувременно Кенто снима още една дорама за есенния сезон - Atom no Ko, заедно с Юкино Кишии и Кохей Мацушита.
    2 points
  12. И тези момци прегряха и решиха да се разделят, някъде една година след като се махна моят човек. Не съм му харесала една соло песен след като се отцепи, пък и с тази брада дето е пуснал го махам от списъка. Аман от мустаци и бради. Ако помните по времето на форумната сватба - направо си звучи като момент от книгите на Джордж Мартин - щяхме да ги гоним, за да гостуват и пеят на сватбата. Е, сватбата се разпадна, ние до кривата круша стигнахме с Шефката и Бригадирката, а сега и групата обяви, че се разпада. Да са живи и здрави, пък ние ще трябва да набележим друга цел за следващата форумна сватба.
    2 points
  13. Статия в SCMP посветена на Кай озаглавена "К-поп идолът Кай и възходът му към славата: Как певецът в EXO и SUPERM се превърна от балетиста от Сунчон в световно известния "Човекът-GUCCI". Не е нещо супер ново, от миналата година е, но не сме го качвали тук. пък е интересно. Чен с участието на фестивал в Индонезия - Let's Love Indonesia, We all are one K-Pop concert. Събитието е на 10-12.11.2022 г., като Джонгде ще участва на 12.11, събота. С горната информация участията на Чен след уволнението му в края на април са това: Лондон, Великобритания, HallyuPopFest - 9.07 Сидни, Австралия, HallyuPopFest - 13.08 Сеул, Ю Корея, SMTOWN - 20.08 Токио, Япония, SMTOWN - 27-29.08 Банкок, Тайланд, Best of the Best Concert - 1.10 Джакарта, Индонезия, We all are one K-pop Festival - 12.11 Звучи ми супер. Снимка след приключване на поредицата СМ концерти в Токио. Само си се чудя защо не качиха нищо в социалките на групата? Както и да е, вече мога спокойно да си чакам влоговете и видеата "зад кулисите". Накрая Сехун в рекламното видео за Dior x ELLE KOREA. Сехун е на корицата на септемврийския брой на списанието, който отбелязва и 30-тата годишнина на медията. (кликни на снимката) Материалът на ELLE. Само част. Макнето разкрива, че обича да пътува. - Понякога - казва - пътувам до Дегу без да взимам нищо, на следващия ден отивам в Бусан. В резултат на това съм свикнал да шофирам на дълги разстояния и когато отивам в провинцията местата вече са ми познати. А ако не пътувам и си стоя вкъщи? Ще се събудя и ще гледам телевизия. "Ще го направим по-късно" и го оставяме засега, мислейки си само, че ще е забавно да отидем (някъде). Забавно е да пътувате, да видите и изпитате нови неща." Въпрос: Ако можеш да разкажеш историята си отново как щеше да я напишеш? Сехун: Все още харесвам песни, които имат послание и добро въздействие. Ако текстовете, които съм написал преди бяха за спомените от детството и трейни периода, този път бих говорил за "сега". Емоциите и ценностите, които съм почувствал във времето са в главата ми... Въпрос: Какво е най-голямото ти притеснение напоследък? Сехун: Един проблем, който не мога да реша от две години. Вселената е наистина огромна, ние сме толкова малки в нея, как тогава да живеем тук? Колкото повече гледах, всеки учен има различни истории и аргументи "за" и "против". Преди всичко трябва да живеем добре.
    2 points
  14. Сместили са и корейския между тях. В 10 сутринта
    2 points
  15. Seasons of Blossom (청춘 블라썸) Страна: Южна Корея Също така известен като: Cheonwonjjari Byeonhosa По уебтууна на HONGDUCK and NEMONE "Seasons of Blossom" (청춘 블라썸) Период на излъчване: 21 септември 2022 – ? – ? Време на излъчване: Сряда 17:00 Жанр: Училищна комедия, Романс, Драма Канал: Wavve Епизоди: 16 Режисьор: Wang Hye Ryung (Let Me Off The Earth, Pop Out Boy!, The Guilty Secret) Сценарист: Hong Deok (webcomic), Nemone (webcomic) Субтитри: Английски Участват: Seo Ji Hoon като Lee Ha Min So Ju Yeon като Han So Mang Kim Min Kyu като Lee Jae Min Kang Hye Won като Yoon Bo Mi Yoon Hyun Soo като Choi Jin Young Oh Yu Jin като Kang Seon Hui Резюме: Колко е хубаво да си млад и влюбен, див и безгрижен! Пролетта на живота е интензивна, бурна и на моменти толкова объркваща. Пролет, лято, есен и зима - любовта цъфти през всички сезони. Една история за любов и приятелство между петима гимназисти от гимназия „Сойон“… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    2 points
  16. Най-после!!! Появи се официалното потвърждение за новата драма на Чанг Гън Сок 범죄의연대기 „Престъпни хроники“! Ролята е на детектив в отдел "Убийства". В другите главни роли са Heo Seong-tae като лошия и Lee Elijah като напориста репортерка. Режисьор Kim Hong-sun. Снимки от първото четене на сценария.
    2 points
  17. Да сгорещим малко лятото
    2 points
  18. Ето друг сюжет директно от книгата Пусая, любовта ти е чиста. Почитайки любовта с цялото си сърце, Карин, бивш войник, който обича силно, мрази силно, изпитва злоба към всеки, който го е наранил. Двамата трябваше да бъдат разделени един от друг заради любовта на Бхавита, която беше толкова силна, егоистична, че тя можеше да направи всичко, за да получи това, което искаше.
    2 points
  19. Star in my mind го изгледах преди месец, става за едно гледане. А за The Eclipse чета много добри коментари и гледам супер много клипчета в инстаграм. <33 Ще го почна скоро, двамата много си подхождат. На Khaotung повече му подхожда тази визия, отколкото другата в Tonhon Chonlatee (където беше като детенце)
    2 points
  20. Version Complete

    1801 сваляния

    Превод: niran
    1 point
  21. Много благодаря за трудът и усилията и по тази страхотна драма Много ми харесаха Найн и Даонюа,много сладки и чаровни бяха.Драмата си имаше от всичко. Очаквам с нетърпение следващата ти драма с която ще се захванеш
    1 point
  22. Twice също ударно се завръщат тази есен. Live клип на Queen of Hearts И хореографията на Talk that Talk
    1 point
  23. Честито на момичета, в момента нямат конкуренция в световен мащаб при гърл групите. Тази награда за най-добро изпълнение в Метавселената ми е супер странна. Вярно, светът вече е дигитален, но изпълнение в метавселената....wtf, MTV само се чудят как да си вдигнат рейтинга. За следващите BTS по-скоро го приемам като невежо написана статия от пишман студент по журналистика. Момичетата са много харесвани на международно ниво и явно албума и турнето им ще жънат успехи, а ние ще слушаме и гледаме. На фона на визиите на някои звезди, момичетата определено бяха глътка свеж въздух и радваха с вида си. Моята любимка
    1 point
  24. Джире, и ти ли стана противник на лицевото окосмяване? Да ти услужа с бръснача? Щото след като махнах Мустакя от моя списък, вече само седи без работа и ръждясва. Друга сватба надали ще има във форума, то беше голяма забава, кума щеше да бяга с булката
    1 point
  25. Ан се мести с децата във Франция. Умът ми не го побира, защо японците искат да се местят?! Надявам се, че не е за постоянно, понеже там няма как да развива актьорството си.
    1 point
  26. Статийка за успеха на момичетата Тук. Според мен е малко пресилена като пише,че "те ли са следващите BTS- отговорът бил изглежда точно така".
    1 point
  27. Version (Complete)

    4954 сваляния

    Превод: battle4thesunn Редакция: fractal Моля, уважавайте нашия труд и не качвайте субтитрите в други сайтове, а давайте линк към тук! Благодаря! За версията: Remarriage.&.Desires.S01E01.Episode.1.1080p.NF.WEB-DL.DUAL.DDP5.1.x264-MARK
    1 point
  28. Star and Sky: Star in My Mind Да за едно гледане става не ме впечетли много The Eclipse този ми се струва интересен War of Y (2022) Този е нов не съм чела за него още нямам мнение Love in the Air А за този чета че ще е интересен ама незнам
    1 point
  29. Хубава японска поговорка: Никой не се препъва, докато си лежи в кревата.
    1 point
  30. Привет! И тази година смятаме да отбележим годишнината на 2РМ със сбирка в наш стил, на 5 септември вечерта в ресторант Корея, София. Ако има фенове, които сме пропуснали да поканим на лично съобщение, молим да ни извинят и ако желаят да се присъединят, да ме известят, за да предвидим местата за резервацията.
    1 point
  31. Честито на момичетата за наградата им.Много добре се представиха на наградите. Статийка Тук
    1 point
  32. Какво правят тези хора в този сезон!? Пореден много силен епизод. Тази година подбора на танцьори е феноменален. Поне досега не е имало избор от толкова добри и талантливи денсъри. Още първата отборна битка ме отнесе, много силна хореография и представяне от всички. Аз като голям любител на брейка/хип хоп/фънк не можах да не се изкефя от битката. И сините и червените показаха изумителни умения. За първата битка съм без забележки, няколко пъти си я пусках после да я гледам. Хареса ли ви танца на Zykens? Незнаех, че Зико и Дикенс са толкова близки, личи си колко се уважават и вярват един друг и затова според мен им се получи толкова добре танца. Явно са достигнали ниво, че вече и със завързани очи да се доверяват един на друг. Този танц мисля, че най докосна емоционално капитан Нейтън. Той ми изглежда на човек, който може да разпознае чувствеността и вложените в танца емоции. Мноо започва да ме радва, след И Бо твърдо ми става любимия капитан. От дамите ми се очерват няколко фаворитки: Куока Хироко Абби Всяка една от тях освен, че танцува изумително, има ясно изграден стил и придават на танците собствен почерк и индивидуалност. Трудно ми е да кажа, коя е по, по най. Нямам търпение да ги видя, по-нататък в предаването. Любимите ми моменти: Как Куока изпълзя изпод И Бо /знае от под кой да изпълзи, умно момиче!/ и го стресна. Закачките и поднасянията на Рошка към И Бо. И Бо и физиономиите му като накара водешия да прави физ зарядка. И Бо като "подпука" да излиза на арената една китайка /забравих и името, силно гримирана, във вторите танци победи с партьора си/ и момичето така се стресна и избяга буквално от него, ето тази мацка. Shaadow! Тоя човек е голям образ. Танцува страхотно, закача се с публика и участници, той от новите мъжки попълнения ми е най свеж и интересен за гледане. В първия танц с червените очилца и вързаните опашчици ми скри шапката. Битките накрая 2vs2 Откакто гледам това шоу, винаги са ми били любими. Тогава може изцяло да си проличи кой колко добър танцьор е, колко издържа на напрежението и дали има психиката да се бори. Накрая да завършим с нещо cool
    1 point
  33. Интересен подбор на дрехи бяха избрали за И Бо за третия епизод на танците. Панталоните ми навяват асоциации с една определена марка шоколади и рекламното им лице /сещате се/. Шегувам се, харесвам си го и в такива десени и макар да не танцува смешните физиономии не липсваха. Епизода като цяло беше много динамичен и танците супер, но големите коментари са в темата за предаването, тук поствам само няклоко снимки на капитана на зеления отбор. Уплаши И Бо, като изпълзиш под него, цък на 0.28сек. Интересен постер са направили Редми да ни уведомят, че са минали точно 1000 дни от партньорството им с И Бо. Незнам гледате ли Being a hero? Аз лично много му се кефя и смятам, че сериалчето не е хич лошо, има съспенс и държи в напрежение. За съжаление нямам техническото време, което ми се иска да му отделя повече внимание в момента. Решила съм като понатрупам изгледани епизоди да правя ревюта, като при танците. Дотогава ето един сериозен и секси полицай Chen Yu. И да не сте му пред очите като се ядоса, горкия чувал бая го отнесе.
    1 point
  34. Phayu - Venice както вече знаем, утре го почвам с една приятелка. От клипчетата, които гледах в инста главните ми харесват доста, особено Рейн. Благодаря за коментара ти, мила!
    1 point
  35. Изгледах го.Много е интересен-10/10 .За пръв път гледам Myung-min , уникален актьор и гласа му е много изразителен(през цялото време си мислех че трябва да записва аудио книги) . Буми се справи блестящо както винаги . Самата история беше много интригуваща , държи на тръни през цялото време, и имаше няколко забавни моменти и всички актьори бяха големи образи Така и не познах кой е убиеца от началото
    1 point
  36. Изгледах 3 епизода, за сега ми е интересен ,вие вече знаете кой е убиеца, но аз предполагам :
    1 point
  37. Епизод 9: и Приятно гледане!
    1 point
  38. Епизод 8: и Приятно гледане!
    1 point
  39. Епизод 7: и Приятно гледане!
    1 point
  40. Епизод 5: и Приятно гледане!
    1 point
  41. Епизод 4: и Приятно гледане!
    1 point
  42. Епизод 3: и Приятно гледане!
    1 point
  43. Епизод 2: и Приятно гледане!
    1 point
  44. Да, ще се качва 2-3-4 дни след пускането по торентите.
    1 point
  45. Нека предизвикателството започне
    1 point
  46. Не си сам, двама сме в очакване. Колкото до гледането, де с една- там и без една. Те напоследък и без това не правят за гледане, а за реклама на айдълета.Ще мина и без тях.
    1 point
  47. Чакам го с нетърпение,тези двамата бяха големи сладури в другия сериал.
    1 point
  48. И главната харесвам, и трите момчета, и сестрата на Хе Хьо... Дори майките им харесвам. Още никоя не се е развикала невротично и не се е хванала за косата, имат си някакви вътрешни монолози, което ми навява усещане за нормалност, което обикновено много ми липсва в женските образи. Любовта между главните е чиста и нежна.. допада ми.
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...