Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/30/2022 in all areas

 1. И така, ще има превод на този сериал.
  8 points
 2. Рядко може да се види тема без отрицателни коментари. Е, няма да съм аз да разваля пейзажа. Хареса ми сериалът такъв, какъвто е, абстрахирайки се от историческа правда, новели, мемоари и т.н. Харесаха ми и актьорите без изключение. Успяха да ме прилепят към екрана, за което браво и на създателите. Бях изчела всички коментари и гледах малко по-съсредоточено от едното удоволствие. За мен, това си беше драма не за любовта, а за изборите в живота, които правим и после съвсем логично е, да си сърбаме попарата. Първи епизод бе фундамент за мирогледа на героинята. Краят си беше логичен. И двамата си платиха за избора. Язък за краля. Ако му беше малко, нека не я подминава и в другия живот. Тъкмо терен за втори сезон. Магнетизмът на героите, всички, не само главните направи сериала.Всички направиха или бяха направили избор, който независимо от последствията приемаха, изключая главната героиня. И понеже сериалът е за нея- изводът за зрителя. Нямаше ялов персонаж и всички бяха великолепно изиграни. Скоро не бях гледала нещо корейско от графата полуисторическо, полуизмислено толкова добро. Благодарско голямо на екипа за превода. Това ми беше плюсът от чакането.
  8 points
 3. @Indira е готова да ви представи втори сезон на този сериал, в който събитията предхождат случилото се в сезон 1. Модният дизайнер Su Bei (Chen Shu Jun) е принудена от баща си да се омъжи. Независимо, че г-н Лу е собственик на голяма фирма, тя не го харесва. За сметка на това, нейната полусестра Мани, е влюбена в него и когато разбира, че именно той ще бъде съпруг на Су Бей, решава да й го отнеме с цената на всичко… Е01-04 и Онлайн: Телеграм
  7 points
 4. Приключихме и с този сериал. Благодаря на всички, които гледаха с нас!
  3 points
 5. Version (Complete)

  1,765 downloads

  Превод: Indira За версията: Plot Love.S2.2022.EP01.HD1080P.X264.AAC.Mandarin.CHS.BDYS.mp4
  2 points
 6. 12-ти епизод онлайн
  2 points
 7. Това с белите потници от Брус Уилис го видяха.
  2 points
 8. Кий и видеото на "Gasoline". Отивам да асимилирам. Албумът в Spotify и YouTube Music Между другото, очакваме го и в Studio CHOOM.
  2 points
 9. Тази фотосесия е изключително красив е
  2 points
 10. Момента когато излезна из под тях беше много забавен , И Бо как се изплаши. Тоя панталон не ми харесва, но тоя сезон в много "интересни "тоалети го обличат
  2 points
 11. Втори сезон стартира на 25 септември! Междувременно Кенто снима още една дорама за есенния сезон - Atom no Ko, заедно с Юкино Кишии и Кохей Мацушита.
  2 points
 12. И тези момци прегряха и решиха да се разделят, някъде една година след като се махна моят човек. Не съм му харесала една соло песен след като се отцепи, пък и с тази брада дето е пуснал го махам от списъка. Аман от мустаци и бради. Ако помните по времето на форумната сватба - направо си звучи като момент от книгите на Джордж Мартин - щяхме да ги гоним, за да гостуват и пеят на сватбата. Е, сватбата се разпадна, ние до кривата круша стигнахме с Шефката и Бригадирката, а сега и групата обяви, че се разпада. Да са живи и здрави, пък ние ще трябва да набележим друга цел за следващата форумна сватба.
  2 points
 13. Статия в SCMP посветена на Кай озаглавена "К-поп идолът Кай и възходът му към славата: Как певецът в EXO и SUPERM се превърна от балетиста от Сунчон в световно известния "Човекът-GUCCI". Не е нещо супер ново, от миналата година е, но не сме го качвали тук. пък е интересно. Чен с участието на фестивал в Индонезия - Let's Love Indonesia, We all are one K-Pop concert. Събитието е на 10-12.11.2022 г., като Джонгде ще участва на 12.11, събота. С горната информация участията на Чен след уволнението му в края на април са това: Лондон, Великобритания, HallyuPopFest - 9.07 Сидни, Австралия, HallyuPopFest - 13.08 Сеул, Ю Корея, SMTOWN - 20.08 Токио, Япония, SMTOWN - 27-29.08 Банкок, Тайланд, Best of the Best Concert - 1.10 Джакарта, Индонезия, We all are one K-pop Festival - 12.11 Звучи ми супер. Снимка след приключване на поредицата СМ концерти в Токио. Само си се чудя защо не качиха нищо в социалките на групата? Както и да е, вече мога спокойно да си чакам влоговете и видеата "зад кулисите". Накрая Сехун в рекламното видео за Dior x ELLE KOREA. Сехун е на корицата на септемврийския брой на списанието, който отбелязва и 30-тата годишнина на медията. (кликни на снимката) Материалът на ELLE. Само част. Макнето разкрива, че обича да пътува. - Понякога - казва - пътувам до Дегу без да взимам нищо, на следващия ден отивам в Бусан. В резултат на това съм свикнал да шофирам на дълги разстояния и когато отивам в провинцията местата вече са ми познати. А ако не пътувам и си стоя вкъщи? Ще се събудя и ще гледам телевизия. "Ще го направим по-късно" и го оставяме засега, мислейки си само, че ще е забавно да отидем (някъде). Забавно е да пътувате, да видите и изпитате нови неща." Въпрос: Ако можеш да разкажеш историята си отново как щеше да я напишеш? Сехун: Все още харесвам песни, които имат послание и добро въздействие. Ако текстовете, които съм написал преди бяха за спомените от детството и трейни периода, този път бих говорил за "сега". Емоциите и ценностите, които съм почувствал във времето са в главата ми... Въпрос: Какво е най-голямото ти притеснение напоследък? Сехун: Един проблем, който не мога да реша от две години. Вселената е наистина огромна, ние сме толкова малки в нея, как тогава да живеем тук? Колкото повече гледах, всеки учен има различни истории и аргументи "за" и "против". Преди всичко трябва да живеем добре.
  2 points
 14. Сместили са и корейския между тях. В 10 сутринта
  2 points
 15. Seasons of Blossom (청춘 블라썸) Страна: Южна Корея Също така известен като: Cheonwonjjari Byeonhosa По уебтууна на HONGDUCK and NEMONE "Seasons of Blossom" (청춘 블라썸) Период на излъчване: 21 септември 2022 – ? – ? Време на излъчване: Сряда 17:00 Жанр: Училищна комедия, Романс, Драма Канал: Wavve Епизоди: 16 Режисьор: Wang Hye Ryung (Let Me Off The Earth, Pop Out Boy!, The Guilty Secret) Сценарист: Hong Deok (webcomic), Nemone (webcomic) Субтитри: Английски Участват: Seo Ji Hoon като Lee Ha Min So Ju Yeon като Han So Mang Kim Min Kyu като Lee Jae Min Kang Hye Won като Yoon Bo Mi Yoon Hyun Soo като Choi Jin Young Oh Yu Jin като Kang Seon Hui Резюме: Колко е хубаво да си млад и влюбен, див и безгрижен! Пролетта на живота е интензивна, бурна и на моменти толкова объркваща. Пролет, лято, есен и зима - любовта цъфти през всички сезони. Една история за любов и приятелство между петима гимназисти от гимназия „Сойон“… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
  2 points
 16. Най-после!!! Появи се официалното потвърждение за новата драма на Чанг Гън Сок 범죄의연대기 „Престъпни хроники“! Ролята е на детектив в отдел "Убийства". В другите главни роли са Heo Seong-tae като лошия и Lee Elijah като напориста репортерка. Режисьор Kim Hong-sun. Снимки от първото четене на сценария.
  2 points
 17. Да сгорещим малко лятото
  2 points
 18. Ето друг сюжет директно от книгата Пусая, любовта ти е чиста. Почитайки любовта с цялото си сърце, Карин, бивш войник, който обича силно, мрази силно, изпитва злоба към всеки, който го е наранил. Двамата трябваше да бъдат разделени един от друг заради любовта на Бхавита, която беше толкова силна, егоистична, че тя можеше да направи всичко, за да получи това, което искаше.
  2 points
 19. Star in my mind го изгледах преди месец, става за едно гледане. А за The Eclipse чета много добри коментари и гледам супер много клипчета в инстаграм. <33 Ще го почна скоро, двамата много си подхождат. На Khaotung повече му подхожда тази визия, отколкото другата в Tonhon Chonlatee (където беше като детенце)
  2 points
 20. Честито на момичета, в момента нямат конкуренция в световен мащаб при гърл групите. Тази награда за най-добро изпълнение в Метавселената ми е супер странна. Вярно, светът вече е дигитален, но изпълнение в метавселената....wtf, MTV само се чудят как да си вдигнат рейтинга. За следващите BTS по-скоро го приемам като невежо написана статия от пишман студент по журналистика. Момичетата са много харесвани на международно ниво и явно албума и турнето им ще жънат успехи, а ние ще слушаме и гледаме. На фона на визиите на някои звезди, момичетата определено бяха глътка свеж въздух и радваха с вида си. Моята любимка
  1 point
 21. Не приключва в нищото. Финалът е нещо като край на един етап от историята. Спокойно може да се изгледа и да се чакат следващите епизоди през декември.
  1 point
 22. Star and Sky: Star in My Mind Да за едно гледане става не ме впечетли много The Eclipse този ми се струва интересен War of Y (2022) Този е нов не съм чела за него още нямам мнение Love in the Air А за този чета че ще е интересен ама незнам
  1 point
 23. Хубава японска поговорка: Никой не се препъва, докато си лежи в кревата.
  1 point
 24. Привет! И тази година смятаме да отбележим годишнината на 2РМ със сбирка в наш стил, на 5 септември вечерта в ресторант Корея, София. Ако има фенове, които сме пропуснали да поканим на лично съобщение, молим да ни извинят и ако желаят да се присъединят, да ме известят, за да предвидим местата за резервацията.
  1 point
 25. Seoul Vibe (서울대작전) Страна: Южна Корея Също така известен като: Seouldaejagjeon Премиера: 26 август 2022 г. Времетраене: 139 мин. Жанр: Криминален, Трилър, Драма Режисьор: Kim Ji-Hoon Субтитри: Английски Участват: Yoo Ah In като Park Dong Wook Go Kyung Pyo като Woo Sam Lee Kyu Hyung като Bok Nam Park Ju Hyun като Park Yoon Hee Ong Seong Wu като Joon Gi Kim Sung Kyun като Lee Hyun Kyun (Director) Moon So Ri като chairwoman Kang In Sook Oh Jung Se като prosecutor Ahn Pyeong Wook Lee Se Young като cinema employee Резюме: В дните преди Олимпиадата в Сеул през 1988 г. дрипав екип от шофьори и механици отиват под прикритие, за да разбият масивна мрежа за пране на пари… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
  1 point
 26. Интересен подбор на дрехи бяха избрали за И Бо за третия епизод на танците. Панталоните ми навяват асоциации с една определена марка шоколади и рекламното им лице /сещате се/. Шегувам се, харесвам си го и в такива десени и макар да не танцува смешните физиономии не липсваха. Епизода като цяло беше много динамичен и танците супер, но големите коментари са в темата за предаването, тук поствам само няклоко снимки на капитана на зеления отбор. Уплаши И Бо, като изпълзиш под него, цък на 0.28сек. Интересен постер са направили Редми да ни уведомят, че са минали точно 1000 дни от партньорството им с И Бо. Незнам гледате ли Being a hero? Аз лично много му се кефя и смятам, че сериалчето не е хич лошо, има съспенс и държи в напрежение. За съжаление нямам техническото време, което ми се иска да му отделя повече внимание в момента. Решила съм като понатрупам изгледани епизоди да правя ревюта, като при танците. Дотогава ето един сериозен и секси полицай Chen Yu. И да не сте му пред очите като се ядоса, горкия чувал бая го отнесе.
  1 point
 27. Започват ли да прехвърчат искри или още е много рано? Епизод 3: Епизод 4:
  1 point
 28. Благодаря за субтитрите , страхотен сериал
  1 point
 29. Изгледах 3 епизода, за сега ми е интересен ,вие вече знаете кой е убиеца, но аз предполагам :
  1 point
 30. Прекрасен проект на Ким Мьонг Мин. За мен един от най-качествените, умели, дръзки, талантливи и отдадени актьтори на Южна Корея. Още с първият си проект, който гледах преди 15 години, той остави отпечатъка си. И го помня. И има защо. Завръщането му тук е феноменално, грандиозно и респектиращо за целия каст в този сериал. "Училище по право" ме грабна, гледах по малко и с постоянен интерес. Наистина Ким Бом тук показва добри актьорски умения. Целият сценарий е добре скалъпен, харесва ми тематичната обвързаност, влязох в един малко по-различен свят. За мен драма с пълен потенциал за втори сезон. Оценка 8.10 Изцяло заради ролята на Ким Мьонг Мин.
  1 point
 31. Отново неуморни и неотстъпчиви. Благодаря! Готов е и за желаещите да го видят онлайн
  1 point
 32. @Boryana не досаждайте. Когато преценим, ще ги качим. Прочетете внимателно правилата на форума и обърнете внимание на точка 10
  1 point
 33. Епизод 14 и
  1 point
 34. Епизод 3: и Приятно гледане!
  1 point
 35. Епизод 2: и Приятно гледане!
  1 point
 36. Да, ще се качва 2-3-4 дни след пускането по торентите.
  1 point
 37. Ох, забравих да гледам последната серия. Утре рано рано ще се поправя.
  1 point
 38. Не си сам, двама сме в очакване. Колкото до гледането, де с една- там и без една. Те напоследък и без това не правят за гледане, а за реклама на айдълета.Ще мина и без тях.
  1 point
 39. Остана последната серия и ако отмъщението не е грозно и удовлетворяващо, няма да гледам повече корейски сериали.
  1 point
 40. Един сериал следя и пак се започна на час по лъжичка. Ей къде е другата седмица, зад вратата.
  1 point
 41. Чакам го с нетърпение,тези двамата бяха големи сладури в другия сериал.
  1 point
 42. Ахааа да хванем убиеца и ти се отказваш.
  1 point
 43. Отказвам се. Толкова е скучно, че дори и превъртането не помага.
  1 point
 44. Въпреки че не се занимавам с наказателно, мисля че доста добре се справят с обяснението на терминологията, като най ми харесва. че в отделни казуси обясняват евентуално под какъв състав следва да бъде подведено дадено деяние и после как съда е отсъдил. Играта на всички много ми харесва.
  1 point
 45. На мен засега ми харесва. Има интрига и добри актьори. Вероятно и останалите ще се включат по-активно.
  1 point
 46. Нещо не ме кефи. Особено ме дразни как от 50 човека курс всъщност съществуват само 5-6 и само с тях си говорят преподавателите. Останалите са само безлика и безгласна масовка.
  1 point
 47. Двамата ми заподозряни набират енерция. Да не се окаже изненадващо, че съм гений в криминалистиката.
  1 point
 48. @bond, аз пък си мислех точно обратното, че много е мръднал и от "вируса" и от много любимия ми сериал. Дали гримът е лош, или е остарял, не знам.Обаче играта му е за завиждане, където и да играе, тя няма мърдане- бетон. И другият Ким, по-младият се справя на ниво. Ким-Ким, добър тандем ще гледаме.Пък и от целия каст съм доволна. Чакам си утре с отдавна неизпитвано нетърпение за корейско.
  1 point
 49. Убедихте ме, и аз сядам на клона и почвам да гледам. Белким се окаже читав поне този сериал, че напоследък работата е
  1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Create New...