Jump to content

Отличници

  1. eowina

    eowina

    Екип Субтитри


    • Points

      8

    • Мнения

      5445


  2. bond

    bond

    Потребители


    • Points

      8

    • Мнения

      3504


  3. fractal

    fractal

    Екип Субтитри


    • Points

      6

    • Мнения

      250


  4. battle4thesunn

    battle4thesunn

    16 години ФЕН


    • Points

      5

    • Мнения

      568


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 07/03/22 от всички области

  1. 6 points
  2. И още една опция за теглене на Епизоди 1-6: Благодарности за превода!
    4 points
  3. Правиш тяло. Отиваш на плаж. Жените харесват яхти...
    3 points
  4. Вторите треизърни изображения са тук и песента е пълна мистерия ,а текста звучи доста емоционално и впрочем мистерията е разгадана и четирите последни думи са разкрити. Remember the wave when we were sailing down that open ocean - Спомни си вълната ,когато ние бяхме плавали по този открит океан . Mew пристигна на международното летище Инчеон в Южна Корея тази сутрин в 9 а.м корейско време и 7 а.м тайландско време при нас това бе 3 a.m европейско време. Изглеждаше като к поп идол .Твърде красив ,за да е реален. Целия лайф на пристигането на Oppa Mew в ,Южна Корея за да снима сериал. Очакване на новата му прическа след постригване и боядисване. Един месец и нещо почти два месеца няма да е в Тайланд. .
    3 points
  5. Агенциите си пазят в запас скандални истории със звездите си и ги продават за публикации в медиите, когато трябва да се покрие някой политически скандал. Общоизвестна практика, но в Корея винаги работи. Такива ми ти работи.
    2 points
  6. По повод скандала на главната миналата година, четох, че като подписват договори ги карат да си изплюят и майчиното мляко, за да могат да ги държат едва ли не за вечни времена, знаейки житието им. Ако пък се появи някой по-паметлив съученик, се правят, че ги защитават, а ако не се появи, самата агенция пуска слухове, ако види, че някой вървящ се кани да им избяга. Корейска им работа- звЕздите винаги прецакани.
    2 points
  7. KARD изпълняват на живо в предаването "You Heeyeol’s Sketchbook" (01. 07. 22) свой кавър на "Spring Day" (изпълнение + фен камера). 유스케를 위해 KARD 가 준비한 무대!|BTS - 봄날 [유희열의 스케치북/You Heeyeol’s Sketchbook] | KBS 220701 방송 [가로 직캠] KARD - 봄날 (KARD - FAN CAM) [유희열의 스케치북/You Heeyeol’s Sketchbook] | KBS 방송
    2 points
  8. Беше обявен от друга група. Но не съм проверявала напредъка и не знам докъде са стигнали.
    2 points
  9. Our Blues (우리들의 블루스) = НАШИЯТ БЛУС = 2022 Южна Корея Жанр: драма, романс Епизоди: 20 Превод: mmsteve Редакция: battle4thesunn Прогрес:
    1 point
  10. Е не мисля, че щеше да е голяма загуба и да не го бяха излъчили. Колкото до агенциите, ясно е, защото някои неща се разкриха покрай самоубийствата на известни и след отстраняване на такива от индустрията. Ако не им знаят издънките, как мислиш ги държат в подчинение и ги цакат с мангизите.
    1 point
  11. Ето линк за онлайн гледане, който е активен месец, след излъчването на всеки епизод. Интересно, дали са закупили и двата сезона?!
    1 point
  12. Интересно като замисъл, но след определен епизод, влиза в руслото на клишираната баналност. На практика, всичкото можеше да свърши до 12 серия МАКСИМУМ. На моменти ми е като версия на "Секса и градът", ама не толкова често. На Ра е чудесна, което не е изненада, но дори в действия на нейната героиня имаше нелогичности (което ме кара да се замисля дали да не проверявам кой е сценариста/режисьора първо, както правят някои от вас тук).
    1 point
  13. Добро филмче. Кинаджийско (с необходимите импресии и дълги безмълвни кадри) и фестивално. Предполагам, е вдъхновено от разказа на Мороа <Хотел "Танатос Палас">.
    1 point
  14. Днешните снимки са на Карина - GIRLS - "Real world" ver. (версия "Реалния свят").
    1 point
  15. "YouTube" канала на ТХТ качи своя версия на изпълнението на "Good Boy Gone Bad" за американското телевизионно предаване "The Kelly Clarkson Show". TXT (투모로우바이투게더) - "Good Boy Gone Bad" @ The Kelly Clarkson Show На 03 юли беше разкрит графика за промоциите на предстоящия японски албум на ТХТ "Good Boy Gone Bad". "Туитър"
    1 point
  16. Прекрасен сериал, препоръчвам го на всеки,който обича романтиката.Имаше си всичко и смях и сълзи.Не е типичен мачо филм.Тук и двамата герой се стремят да си помагат взаимно,което много ми хареса,а не винаги момичето да е слабото звено в една връзка,а момчето да е нейния герой. В последна серия доста си поплаках. Пак си казвам на мен много ми хареса и си го изгледах с кеф. Благодаря на целия екип,който преведи този наистина хубав сериал, бъдете живи и здрави.
    1 point
  17. @Ko_Erin, явно си живяла в голяма заблуда досега Сухо е кинта и двайсе (1,73см), заедно с Шиумин и D.O. са тримата най-високи отзад напред. Ама са супер сладки с Минхо, нали. Те са големи приятели още от трейни периода. Минхо е първият човек, който му се обади да му честити рождения ден, както и да го поздрави за албума. Изобщо близки са си. Относно арт инсталацията. Четох, че артистът се интересува от опазване на околната среда и се опитва да пробуди връзката между човека и природата. Специално тази творба е част от изложба посветена на климатичните промени и като прочетох, че композицията се състои от пластмасови цветя върху обути в маратонки манекени, стъпили на изкуствена, пластмасова трева, някак с по-различен поглед я гледам вече. Харесва ми представянето на идеята - убиваме нещо истинско, за да създадем копие, което да прилича на вече унищоженото. И всичко това стъпвайки върху идеята за самоусъвършенстване и развитие, надрастваме себе си, но на каква цена. Ау, чак се самоочаровах. А пък макнето ни продължава да събира камиони с кетъринг. След като актьорът И Куангсу му изпрати напитки: Вчера Сухо му прати друг, на който пише: "Сехун, обичам те. Сухо-хьонг" , а качвайки го в сторито си Сехун пише "от Джунмен-хьонг [усмивка]" Днес пък се разписа Чаньол. "Актьори и екип на "All That We've Ever Loved", подкрепям ви! Сехун-а. файтинг!", "Актьори и екип, моля, насладете се на храната и ви моля да се грижите за Сехун". Подписал се е като "Чаньол от EXO" Сехун постна и тази снимка в Инста сторито си. Не мога да не се сетя за страхотните им епизоди заедно в Heart 4 U. Да споделя нещо забавно, косвено свързано с EXO, а и за да сме в тренда и ние. Онзи ден в стан-туит настана смут след като акаунтът SMRookies се активира за първи път от началото на 2019 г. насам. Постнаха снимки на три от трейнитата в СМ и разбудиха духовете, защото последния път, когато акаунтът беше активен показаха момчета, които скоро след това дебютираха в WayV. Та идеята да го споделя в тази тема е, че две от новите надежди на компанията посочват за свои ролеви модели EXO-мембъри. Японският младеж на име Shohei споделя, че е поискал да стане айдъл в Корея след като случайно е чул "Overdose" и докато гледал изпълнението им се влюбил в Сехун, и се заинтересовал от айдълите. Сехун е човекът, когото уважава най-много и е негов модел. Друг от представените стажанти - Seung Han, скромно споделя, че негов идол е D.O. Третият пък е фен на Чангмин (TVXQ), което е достатъчно да ме заинтересова от тези новобранци. Материалът може да прочетете на WWD Korea
    1 point
  18. TVXQ имаха няколко появявания в предавания на японски телевизии, но честно казано частта с японските активности не ми е много ясна. Ако знаете повече, моля, споделете! Ето, сега прочетох, че ще имат участие по FujiTv на 9.07, където ще изпълнят "Epitaph". Изт. Twitter TVXQ Fan base Като подгряване на предстоящия СМ концерт в Токио - едно изпълнение, което много харесвам. След като СМ обявиха и сеулски концерт на фамилията на 20.08, много се надявам на онлайн излъчване. Стискайте палци, а дотогава: "We Are" SMTOWN Осака, 2018 г.
    1 point
  19. Индивидуалните снимки за GIRLS - "Real world" ver. (версия "Реалния свят"). Първа беше Уинтър. Последвана от Нингнинг. Иначе момичетата са в ЛА, разхождат се и пръскат чар. Нинг е очарoвателна на тези снимки. Привю на предаването "The Manager" (или "Omniscient Interfering View"), което ще се излъчи на 9.07. ТУК Междувремeнно aespa се присъединява към Blackpink и Red Velvet, като третата дамска група, преминала 200 хил. предварителни поръчки в сайта Ktown4u.
    1 point
  20. На 03 юли, в 00 : 00 часа корейско време (02 юли, 18 : 00 часа българско време) беше пуснат втория тийзър за песента "Future Perfect (Pass the MIC)". "ENHYPEN drops a powerful MV teaser for "Future Perfect (Pass the MIC)"" ENHYPEN (엔하이픈) "Future Perfect (Pass the MIC)" Official Teaser 02 Епизод 02 от поредицата за мининаградите на ENHYPEN. [분기결산] 2022 2분기 결산 (Mini Awards EP. 02) by ENHYPEN (엔하이픈)
    1 point
  21. Още снимки направени "Dispatch" по време на заснемането на мини концерта "Proof Live" на BTS.
    1 point
  22. Тоя сериал се излъчва по новият корейски канал ENA. Този канал е сътрудничество между Sky TV и Genius Media. Ето и други сериали които се очакват по този канал. Клик Статия Нетфликс Топ10
    1 point
  23. Малко късно пристига и епизодът за тази седмица. Пожелаваме ви хубав уикенд и приятно гледане! 720p 1080p
    1 point
  24. Това е по скоро обяснение за държанието и поведението на героинята в сериала, не толкова дали отговаря на реалността.
    1 point
  25. Когато BTS казаха на A.R.M.Y., че оттук нататък започва "Глава 02", те наистина имаха предвид генерална промяна, а не просто замяна на една концепция с друга!!! И новата песен на J - Hope, "MORE", е нейно истинско олицетворение!!! Леле, нямам търпение за фен камерите от "Lollapalooza" - изпълненията на живо на песните от "Jack In The Box" ще са направо убийствени!!! P.S: Автор на корицата на албума е известният американски художник и дизайнер KAWS (той е един от любимите творци на J - Hope)!!! J - Hope - "MORE" Official MV J - Hope - "MORE" Official Audio "J - Hope Wants Some "More" on New Solo Single" "BTS’ J - Hope drops trippy music video for new solo single "More"" "J - Hope Unleashes New Single "MORE"" "BTS’s J - Hope Drops Ambitious And Hard - Hitting MV For Pre - Release Single "MORE"" "BTS's J - Hope wants "MORE" in pre - release MV" "BTS’s J - Hope Offically Pre - Releases "MORE" Music Video"
    1 point
  26. Чакам да се появи Plustor(oт Friend zone), който играе Топ. Интересно ми е дали пак ще разделя двойки. Ха-ха.
    1 point
  27. Време е да се разделим и с този сериал и да разберем как ще завърши историята на Сънг Мин и Ю Хи... Благодарности на @fractal за помощта в редакцията и за пореден път на @b0rahae за страхотен бг постер. Приятно гледане от нас! Епизод 10 Скоро ще го има и онлайн.
    1 point
  28. На 30 юни 2022 година, в 00 : 00 часа корейско време (29 юни, 18 : 00 часа българско време), J - Hope разкри официалното тийзър видео за сингъла си "MORE" излизащ на 01 юли!!! J - Hope - "MORE" Official Teaser "BTS’s J - Hope Unveils Sneak Peek Of New Pre - Release Single "MORE"" "BTS's J - Hope unveils the official teaser for his pre - release single "MORE"" "BTS’s J - Hope Drops "MORE" Official Teaser Video" ***************************************************************************** На 28 юни 2022 година, Нам Джун беше гост в първия епизод от втория сезан на подкаста "Intersections: The Art Basel" в който известни хора от различни професионални поприща говорят за страстта си към изкуството. Линкове за слушане: "art19.com" ; "Spotify" ; "Инстаграм" ; "Apple Music" ; "Google Podcast" . Интересна статия посветена на задълбочения интерес към изкуството на RM от сайта "ARTnews" - "BTS’s RM Has Sent K - Pop Fans Flooding to Art Museums Thanks to His Instagram" .
    1 point
  29. Eпизод 10 - онлайн
    1 point
  30. Днес ви представяме един по-различен филм. Надяваме се да ви допадне. Искам да благодаря на @bealonenomore, че се нави да го редактира, на страхотните @BartAllen и @mrnkaloto, че помогнаха с имената и на @b0rahae за бг постера. Момичета, най-добрите сте! Линкове за сваляне и тук Пожелаваме ви приятно гледане!
    1 point
  31. Хоби ни зарадва със втори комплект концептуални снимки посветени на излизането на сингъла "MORE"!!! "BTS's J - Hope drops another set of chilling concept photos for his solo debut" "BTS’s J - Hope Drops Even "MORE" Moody Concept Photos For Solo Album "Jack In The Box"" "Туитър" BTS / "Инстаграм" J - Hope / "Инстаграм"
    1 point
  32. Believe in Love (花间新娘) Страна: Китай Също така известен като: Hua Jian Xin Niang Година на излъчване: 2022 – Май - 25 до 2022 - Юни– 20 Време на излъчване: Понеделник - Неделя 18:00 Жанр: Исторически, Комедия, Романс Канал: Youku Епизоди: 24 Режисьор: Shen Jin Fei Субтитри: Английски Участват: Huang Sheng Chi като Hua Yi Nan Zheng He Hui Zi като Lu Yue Er Zhu Rong Jun като Su Tang Xiao Kai Zhong като Song Yan Hou Dong като Du Ruo Ma Xin Yu като Hua Yuman Li Ming Yuan като Gu Xinzhu Shang Guan Tong като Gui Yun Резюме: Сладка любовна история между Lu Yue Er (Zheng He Hui Zi), собственичка на „Yunyue Noodle Shop“, и Hua Yi Nan (Huang Sheng Chi), господарят на острова на цветята. Lu Yue Er е жена готвач с ярка и оптимистична личност. За любовта тя може всичко. Докато Hua Yi Nan който е популярен сред хиляди хора е с красив външен вид но личността му е неочаквано тъмна… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри
    1 point
  33. Песничката много ми допадна, много е нежна!
    1 point
  34. Гид по време на туристическа обиколка в Скопие: - Внимание, това е фонтан от 17-ти век, а зад него се строи храм, който ще е от 8-ми. ========================================== - Безсилна съм! - казала козметиката. - Няма смисъл! - казал фитнеса. - Ще успеем!!! - казал алкохола.........
    1 point
  35. Майка на тинейджър: - Станал си нагъл, невъзпитан, нетърпим и лош. - Всички претенции към производителя. Ще променят условията за пенсиониране. Освен стаж и възраст, ще има изискване да си гледал победа на националния отбор по футбол. Женска реплика: "Няма такъв проблем, който да не мога да създам"! Попитали радио Ереван: - Как е на китайски "Боли ме главата!" - Такъв израз няма! За това са милиард и половина. Дали е случайно, че Жълто море се намира до най- гъсто населената страна?
    1 point
  36. Фейсбук фолклор. Искам да преборя мързела. Но ме мързи. (и аз така, не знам как не ме домързя да го напиша тук ) === Днес изгорих 5 000 калории... барабар с тенджерата....
    1 point
  37. Има надежда, откраднаха ми мотиката.
    1 point
  38. Тази драма не е върхът на сериалното производство. Това е ясно, но да не забравяме, че е снимана в най-тежкия за Сяо Джан период, когато всички му бяха обърнали гръб. Точно старанието му тук показва колко добър актьор е. Сега си представи, че ти си в момент, в който не можеш дори да мислиш нормално, когато всички са те отписали като професионалист, когато няма никаква гаранция, че ще се върнеш в шоу бизнеса, а по-скоро обратното, когато дори на улицата не можеш да излезеш, защото всички те сочат с пръст, когато никой не рискува да ти даде работа, а ти нямаш никаква вина за създалата се ситуация и играй романтична роля. Харесвам това момче най-много заради силния му дух и таланта му. Ценя този сериал заради волята на двамата главни да се справят и благодаря на актрисата и целия екип, че не го изоставиха, а довършиха драмата. Ако сте обърнали внимание, в първите десетина серии играта на момичето беше много по-ярка, много по-жива, ако мога така да се изразя. След това натискът на общественото мнение явно и е подействало, но се справи. Двамата се справиха страхотно. Сяо Джан доказа, че може да се справи с житейские изпитания точно толкова добре, колкото героят му в най-емблематичната негова роля.
    1 point
  39. Дълбока емоционална привързаност чувствам към оригинала, най-най-любимият ми филм, но това по никакъв начин не ми попречи да се насладя на римейка. Същата вълна от чувства ме връхлетя и тук. Ту ме потапяше до бездните на човешкото отчаяние, ту ме издигаше на върха на надеждата. Много съм впечатлена и от играта на двамата главни. Прекрасно партньорство! Особено Рюсей Йокохама. За първи път го гледам, но вярвам, че няма да е за последен. Разкошен! Пресъздаде цялата болка с толкова малко думи и жестове. Страхотна изразност. Препоръчвам!
    1 point
  40. Yang Zi и Xiao Zhan изпълняват тематичната песен за тяхната драма The Oath of Love.
    1 point
  41. Тази смразяваща романтика, вече и с онлайн опция за гледане.
    1 point
  42. Според мен пък /и още много други, както виждам/ си струва да се гледа. Зависи от какво имаш нужда в дадения момент. Това е нещо леко и забавно, но и засягащо сериозни теми, има и комични моменти, има и драматични, намигване към онзи знаменит сериал, но без секса, естествено. Четирите момичета са много различни и като визия, и като нрав, и като излъчване, но и много еднакви в стремежа си към щастие. Много интересно беше да се наблюдава развитието на отношенията на четирите двойки. За мен най-впечатляващо беше превъплъщението на Ин На, толкова неочаквано и различно от образите ѝ досега, браво на нея! Благодаря за бгпревода!
    1 point
  43. Първите няколко епизода са супер смях и излизат от рамките на корейското клише за връзки и ''влюбване". Препоръчвам го за разтоварване, но НЕ ПОВЕЧЕ от 10 еп. След това става невероятен бъркоч и героите стават едни малоумници, все едно гледаш други хора. Дори се вкарват някви сестри, дет после се чудят за какво са изобщо там и го скалъпват, че те не били истински брат и сестра, просто "така си викали" - ей такива едни глупости, да ти скъсат нервите здраво. Дори и последният епизод да си пуснете - ПАК не си заслужава. Но пък началните серийки може да се гледат като комедийно филмче.
    1 point
  44. Този чебол не е съвсем наред.
    1 point
  45. Благодаря за препоръката. Въпреки че не ми се гледаха много много сериали с чеболи, а с обикновени хора, ще го прегледам. Чеболите винаги ги правят еднакви по характер и след като си изгледал няколко сериала, всички са ти някак еднакви.
    1 point
  46. Десет серии щяха да са напълно достатъчни.
    1 point
  47. Главно дейстащо лице в новия клип на Brown Eyed Soul
    1 point
  48. Пиша и тук, понеже новината е важна. Маеяма Такахиса, който изигра ролята на Сора, напуска актьорството. Има някакви проблеми, откакто приятелката му се е самоубила преди няколко месеца. Надявам се да преодолее всичко, понеже той беше много полезен сценичен актьор и ще е голяма загуба.
    0 points
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...