Jump to content

Отличници

  1. kandala

    kandala

    Покровители


    • Points

      13

    • Мнения

      5776


  2. lazeto

    lazeto

    Модератори


    • Points

      6

    • Мнения

      8120


  3. niran

    niran

    Екип Субтитри


    • Points

      5

    • Мнения

      1033


  4. snowmoon

    snowmoon

    Екип Субтитри


    • Points

      3

    • Мнения

      845


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 07/01/22 от всички области

  1. Сериали, в които има повече от един Джи Сонг ме изпълват с подозрения.
    3 points
  2. Що нещо изядох, докато го изгледам този сериал! Ама съм доволна! Приятно времето отмина с героите, котараците и манджите. Пържено харесвам, може и да пробвам нещо някой ден, макар готвенето да ми е една от слабите страни, но така добре са показани ястията в последователност на приготвяне, а пък някои от тях изглеждат и лесни... За котетата – фен съм на рижавия рошав господин, има лице и очи на тигър. Героите – Хан Ю се вихри като високомерен борсук и отново пълни очите, партньорката му ми хареса, лъчезарно момиче със слънчева усмивка, мисля, че направиха добър тандем. Много забавни са дружките и чичото, особено като се изживяваха като сводници, големи скици. Прекалиха със саможертвеното отношение на главната към майка ѝ, което след толкова повтаряне дразни. Но, като цяло съм много доволна, още една читава романтика с Хан Ю. Чаках българските субтитри, струваше си, благодаря на екипа за удоволствието!
    2 points
  3. Супер готино. Както виждате от качения в горния пост клип, той е в новосъздадения канал SMP Floor. Там може да се видят няколко неща сред които практики на NCT, Onew, Key, но така също и демо версиите на LTS, т.е. предложените хореографии, които в последствие са обособени в една обща. Готина идея, надявам се да продължат да го правят занапред, а и за други групи. И преди съм споменавала, че респектът ми към хореографите нарасна неимоверно в последните няколко години и това, че можем да се насладим и дадем кредит на екипите им само ме радва. Та ето ги, работните проекти на танца към песента "Life's Too Short". Версия на Kiel Tutin. Версия на ASUPI.
    2 points
  4. Втората част от влога на Сухо в Дубай. Просто... Има ли смисъл да казвам нещо? Джунмьон ни зарадва и с ново включване от Лондон. Инстаграм. И отново изненада. Вижте къде е и с кого е. Галерия на Кралската академия по изкуствата, композицията е "Man Made Nature" на артиста Ben Edge. Surprise Кай се появи в Бабъл, носещ ризка с един много познат десен.
    2 points
  5. The Stories of Lion Rock Spirit (狮子山下的故事) Страна: Китай Също така известен като: Shi Zi Shan Xia Qing Година на излъчване: 2022 – Юни - 12 до 2022 - Юни– 25 Време на излъчване: Понеделник - Неделя 20:00 Жанр: Историческа драма Канал: Tencent Video, CCTV Епизоди: 27 Режисьор: Ng Gam Yuen Субтитри: Английски Участват: Huang Jue като Lao Jin Aarif Rahman като Luo Zi Kang Myolie Wu като Liang Huan Gardner Tse като Luo Yi Tong Karena Ng като Li You Hao Amy Fan като Zhen Qian Mei Резюме: Историята на две поколения хора, работили неуморно под Lion Rock и станали свидетели на промените, настъпили в Хонконг… Интересни факти: - Сериалът е посветен на 25-ата годишнина от завръщането на Хонконг в родината му. - Лъвска скала (Лъвска планина) - планина в Хонг Конг, чийто връх наподобява главата на царя на животните. Планината се намира в района на град Коулун, който първоначално е бил малко селскостопанско селище, а сега се е превърнал в един от най-скъпите жилищни райони в Хонг Конг. Лъвската скала се смята за символ на страната, представителна планина за жителите на Хонконг, подобно на планината Фуджи в Япония. Свали Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    2 points
  6. Наличен и онлайн:
    2 points
  7. Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee @Ko_Erin Ама много мило. Така да ме зарадва с вниманието и интереса към Сухо. Мисля за пръв път ми се случва тук? Харесва ми. Да, разхожда си се, а за метрото - той така беше казал в интервю, че обича да ползва автобуси, градски транспорт, за да усети духа. И аз така. Кажи ми, не сме ли един за друг направо? Само да дойде насам, ще си се возим в трамвайчето за 1,60 билетчето... Относно дубайския влог - утре, в 20:00 KST oчакваме и част 2. Ще видим рейсър Джунмьон. (и няма как да не се сетя за сцената в Ladder 2, когато заспа в колата на пистата) Сехун, който снима драма в която играе 18-годишен. Е как не? Само го вижте. Инстаграм Weibo ъпдейт от студиото на Лей със снимка от риалитито в което участва. И накрая да споделя, че Бекхьон спечели гласовете на феновете за любим изпълнител на саундтрак в к-драма - TTA 'Best K-Drama OST Artist’ за районите на САЩ и Филипините. Поздравления!
    2 points
  8. Kumichou Musume to Sewaragaki (Дъщерята на шефа и бавачката) Оригинална творба: Цукия Озвучават: Хосоя Йошимаса, Уатада Мисаки, Фукуяма Джун и др. Тип: ТВ Жанр: комедия, всекидневие AniDB и MAL: AniDB // MAL Държава: Япония Година: 07.07.2022 Епизоди: 12 Времетраене: 25 минути на епизод Субтитри: Български Резюме: Киришима Тоору е дясна ръка на главата на якудза семейството Сакураги. За него работата за якудза е перфектното извинение за грубия му и опасен характер. Докато шефът му не му нарежда да се заеме със задача, която не прилича на никоя друга, която са му давали досега. Киришима трябва да стане бавачка на дъщерята на шефа си! Линкове: ----- Това е най-вероятното заглавие, което бих превеждала аз, особено след тренинга си от Spy x Family. Ако се окаже хубаво, първи епизод ще го има с български субтитри ден-два след излизането му на 7-ми юли. Давам си време да го преценя (Но играе Хосоя и е почти 98% сигурно, че е моето).
    1 point
  9. Качен е и онлайн с английски превод вече свободен достъп. Неусетно изгледани първите 5 серии. Повече от доволна съм. До тук нямам грам забележка. Освен всичко останало много прият ен за мен хумор.
    1 point
  10. Благодаря за идеята! Намерих го и онлайн.
    1 point
  11. Dog - хареса ми, даже много, но аз обожавам тази порода кучета. Миналата година имах честта да се срещна на живо с такова куче!
    1 point
  12. Тейон в офанзива. Лайф клип на песента "Some Nights". И привю на първи епизод на SOSHITAMTAM - ТУК.
    1 point
  13. Това е по скоро обяснение за държанието и поведението на героинята в сериала, не толкова дали отговаря на реалността.
    1 point
  14. "Feel My Rhythm", танцова практика. Обаче днес излезе и едни от най-красивите неща, които съм чувала напоследък. Знам - лигла съм, но ако щете ми вярвайте, очите ми се насълзиха като го слушах. "Feel My Rhythm" Orchestra ver. Няма да спра да казвам, че SM CLASSICS е един от любимите ми проекти на СМ.
    1 point
  15. 1 point
  16. Най-дългото обещание го готвят сега за лятото, а Където започват мечтите за началото на другата година
    1 point
  17. Когато BTS казаха на A.R.M.Y., че оттук нататък започва "Глава 02", те наистина имаха предвид генерална промяна, а не просто замяна на една концепция с друга!!! И новата песен на J - Hope, "MORE", е нейно истинско олицетворение!!! Леле, нямам търпение за фен камерите от "Lollapalooza" - изпълненията на живо на песните от "Jack In The Box" ще са направо убийствени!!! P.S: Автор на корицата на албума е известният американски художник и дизайнер KAWS (той е един от любимите творци на J - Hope)!!! J - Hope - "MORE" Official MV J - Hope - "MORE" Official Audio "J - Hope Wants Some "More" on New Solo Single" "BTS’ J - Hope drops trippy music video for new solo single "More"" "J - Hope Unleashes New Single "MORE"" "BTS’s J - Hope Drops Ambitious And Hard - Hitting MV For Pre - Release Single "MORE"" "BTS's J - Hope wants "MORE" in pre - release MV" "BTS’s J - Hope Offically Pre - Releases "MORE" Music Video"
    1 point
  18. Година и половина след дебюта групата ще има свой лайтстик, поръчките започват от 6.07. в сайта на СМ и Yes24, а доставките стартират от 18. Местните пък ще могат да си купуват на място от 28.07. Харесва ми формата, изчистен микрофон, но какво точно е ще разберем след 6-ти. И новината на деня. AESPA ще откриват предстоящо събитие на ООН в Ню Йорк - High Level Political Forum, като освен, че ще изпълнят "Next Level" ще имат и реч на тема "Next Generation to the Next Level" (Следващото поколение към следващо ниво). Събитието е с дата 5.07, в 9 ч. местно време. Изт. Soompi Още една изненада. "Illusion", танцова практика. Ех, aespa, aespa. Какво ще ги правим тези момичета не знам. Казвам го с най-добри чувства. Ще видим какво ще ни донесе бъдещето.
    1 point
  19. Всички разсъждения отидоха на вятъра .Оказа се,че е същата страна като втория му глобален сингъл ,но с друг изпълнител.И третия език ,за който говори е корейски ,ще го чуем да пее на корейски,защото той самия каза,че песента е трудна за пеене заради третия език в нея. В заглавието на песента се крие безкрайността и Mv ще се реализира на 8 ,което е числото на безкрайността всичко,което прави е свързано. спойлер на текста помня вълната,когото ние .... Ще разберем на 8 как продължава. Секси и летни вибрации . Завинаги любов от Mew Suppasit feat Bumkey / човекът изпял ost на редица чуждестранни сериали един от който е Корейската одисея /любимата ми корейска драма / Той си промени биографията в Туитър Новата ера започна това галактическо емоджи и символ на любов и романтика . Завинаги любов от този който не вярва във вечната любов.Да видим и той ползва тъжни емоджита само да не е тъжен края .Защото той пее Ти внесе цвят в живота ми без теб светът ми безцветен ако тези изречения са част от песента това вероятно ще е лятна любов,която свършва ,когато лято свършва
    1 point
  20. Чакам да се появи Plustor(oт Friend zone), който играе Топ. Интересно ми е дали пак ще разделя двойки. Ха-ха.
    1 point
  21. Общи тийзър снимки за GIRLS. И изпълнението на "Life's Too Short" в шоуто на Джими Кимел. Разкошни.
    1 point
  22. Време е да се разделим и с този сериал и да разберем как ще завърши историята на Сънг Мин и Ю Хи... Благодарности на @fractal за помощта в редакцията и за пореден път на @b0rahae за страхотен бг постер. Приятно гледане от нас! Епизод 10 Скоро ще го има и онлайн.
    1 point
  23. Кратки видео превюта от фотосесиите на членовете на BTS за фотокнигата "D’FESTA" на "Dispatch". Днес с пост в "Инстаграм" профила си "Формула Е" - Корея обяви, че на 12 юли, в 18 : 00 часа корейско време (12 : 00 часа българско време) можем да очакваме тийзър от BTS.
    1 point
  24. Ето му и официалната песен и клип по случай празненствата за Хонг Конг/Китай - Hello Hong Kong. Мелодична, приятна за ушите песничка. И едно кратко клипче зад кадър за рекламата му за Редми.
    1 point
  25. Сега остава да пуснат сериалите по едно и също време и да се чудим кой Сяо Джан харесваме повече.
    1 point
  26. Babel (通天塔) Страна: Китай Също така известен като: Tong Tian Ta По новелата на: Ai Xiao Tu- "Peeping for 120 Days" Година на излъчване: 2022 – Юни - 22 до 2022 - Юли– 20 Време на излъчване: Сряда - Петък 20:00 Жанр: Трилър, Съспенс, Мистерия Канал: Tencent Video Епизоди: 30 Режисьор: Jie Hang Субтитри: Английски Участват: Qin Jun Jie като Lu Xiao Deng Jia Jia като Cui Shan Liu Huan като Yu Sheng Li Meng като Fang Yi Tong Huang Meng Ying като Jiang Yi Ran Sun Hao като Cui Zhi Ming Xue Jia Ning като Tao Ci Jin Xian Zheng като Shi Ci Wei Wang Tian Yu като A Shui Gu Tong Zhi (古曈之) като young Cui Shan Hong Jian Tao като Jin Jian Feng Hao Ping като Sun Ju Xiao Xian Peng (肖显鹏) като Xu Yan Yang Sang Ming Sheng като Luo Su Du Shuang Yu като Liang Zi Chen Ran като Cheng Li Jun Zhong Kai като Lin Zi Cui Ding Mei Ting като Ma Hong Mei Gu Jin Ling (古金灵) като Mo Mo Резюме: Lu Xiao е капитан на „Haigang Police“, който е мъдър и спокоен. Въпреки младата си възраст, Lu Xiao се смята за елитен член на полицията, тъй като е разрешил множество сложни случаи. Въпреки това, странен случай на плаващ труп и убиец с прякор „Водният призрак“ затруднява много Lu Xiao. По време на разследването убиецът е избягал няколко пъти, но с новата му съквартирантка Fang Yi Tong, двамата се обединяват, за да хванат убиеца... Trailer Свали Онлайн с английски субтитри
    1 point
  27. 157 сваляния

    Превод: battle4thesunn Редакция: bealonenomore Моля, уважавайте нашия труд и не качвайте субтитрите в други сайтове, а давайте линк към тук! Благодаря! За версията: Taipei.Suicide.Story.2020.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP2.0.H.264-TEPES
    1 point
  28. The Legendary Life of Queen Lau (我叫刘金凤) Страна: Китай Също така известен като: Wo Jiao Liu Jin Feng По новелата на: Ge Yang - "Huang Hou Liu Hei Pang" (皇后刘黑胖) Година на излъчване: 2022 – Юни - 24 до 2022 - Юли– 26 Време на излъчване: Понеделник - Неделя 18:00 Жанр: Исторически, Романс, Комедия Канал: Youku Епизоди: 36 Режисьор: Xu Hui Kang Субтитри: Английски Участват: La Mu Yang Zi като Liu Jin Feng / Liu Hei Pang Zhang Jia Ning (张佳宁) като Jin Feng (young) Li Hong Yi като Duan Yun Zhang Yu Jin Yuan като Yun Zhang (young) Chen Xin Yu като Liu Bai Yu Guo Cheng като Duan Yun Zhong Lu Yu Peng като Xiao Jing Tang Bai Shu като Yu Zhang Ya Yang Chen Rui като Yu Zhang Ya (young) Yang Wan Li като Chai Tie Zhou Qi Pei Xin като Shen Ao Li Bo Yang като Duan Yun Yan Yao Qian Yu като Empress Dowager Wang Dong като Liu Xie Lin Yi Ting като Concubine Xu Wang Wan Juan като Yong Fu Zhang Ying Ao (张璺澳) като Yong Fu (young) Li Zhi Nan като Duan Ru Yue Chen Meng Xi като Su Fang Wang Peng като Xiao Shuo Zi Han En Yi (韩恩依) като Feng Yue Deng Qi Meng (邓琦梦) като Lu Yan Liu Jia Yu (刘佳瑜) като Zhu Tan Wang Zi Fei като Zhu Tan (young) Xia Yi Yao като Liu Er Han Ming (韩明) като Zhang Qian Резюме: Всички смятаха, че съдбата си е изиграла невероятна шега - мръсна жена от селото, която може да бие мускулест мъж с голи ръце, става кралица! Тя ще бъде тази, която ще помогне на съпруга си „weak chicken“ в една история, пълна със смях и топлина. Като извънбрачната дъщеря на премиера Liu Jin Feng е позорно изоставена от него. Израснала в малко населено място, тя и майка и трябва да разчитат само една на друга. Целият двор се засмя, когато тя влиза като булка в императорското семейство заради кръвната си линия. Дори съпругът и е подозрителен към нея и многократно се опитва да изпробва нейната лоялност. Въпреки, че кралица все още взема решенията и херцог Qi манипулира правителствените дела, младият крал винаги е имал свои идеи за бъдещето на кралство. В същото време закръгленият външен вид на Jin Feng не прилича на красивите и стройни девойки във вътрешният двор. С нея животът в двореца стана по-малко скучен и по-хаотичен. Докато младоженците се опознават, най-несъответстващите крал и кралица се превръщат в най-перфектната двойка… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Оналйн с руски субтитри
    1 point
  29. Dr. Tang(关于唐医生的一切) Страна: Китай Също така известен като: Guan Yu Tang Yi Sheng De Yi Qie Година на излъчване: 2022 – Юни - 25 до 2022 - Юли– 10 Време на излъчване: Понеделник - Неделя 20:00 Жанр: Медицинска драма Канал: iQiyi Епизоди: 36 Режисьор: Wen De Guang Субтитри: Английски Участват: Qin Lan като Tang Jia Yu Wei Da Xun като Ye Yi Ming Huang Jue като Liu Feng Gao Lu като Ouyang Zhenyu Xuan Yan като Jiang Bailie Jin Ze Hao като като Long Xiangdong Ning Wen Tong като Qin Dazhong Zhang Wen като Ye Yilan Zhang Xiang като Zhou Da Qu Gao Wei като Liao Xiaobo Wang Ce като Cui Zhengqiang Peng Yang като Wu Minmin Jia Jing Hui като Wang Haiming Liu Mei Han като Li Ying Yang Zi Hua като Song Baode Резюме: Сериала разказва историята на Tang Jia Yu (Qin Lan) хирург, която е практикувала медицина в чужбина в продължение на много години. Връщайки се в Китай тя е назначена за директор на Сърдечният център на болница „Ankang“, където създава екип за критични заболявания и ръководи проекта за разработване на изкуствени сърца в страната… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри
    1 point
  30. Almost Famous (遇见你) Страна: Китай Също така известен като: Cheng Ming Zai Wang Година на излъчване: 2022 – Юни - 24 до 2022 - Юли– 15 Време на излъчване: Петък - Неделя 18:00 Жанр: Училищен романс, Музикален Канал: Tencent Video Епизоди: 24 Режисьор: Luo Luo Субтитри: Английски Участват: Jia Yi като You Zhiqi Wei Xiao като Cheng Ming Wei Tian Hao като Wei Feng Bao Chen Xi като Qu Shi Yun Ni Qiu Yun като Ai Mi Su Ze Lin като Zhang Yi Yong Liu Jing Yi като Lu Shi Yun Резюме: Драмата разказва за група амбициозни музикални актьори и техните истории за любов, младост и приятелство… Official Trailer Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри
    1 point
  31. Сладко сериалче! Дали, защото имах нужда да гледам нещо простичко, което не натоварва и нямах някакви големи очаквания за хит, но не останах разочарована. Имаше доста забавни и романтични моменти, дори бих казала, че целувки тук се раздаваха доста! Красавеца не се изкъпа сам, а директно вкара на бързо момата при него и.... Казвам го, защото обикновено тези моми бързо бягат и много се страхуват от "еднооката змия". Все едно тези красавци ще им направят нещо много лошо, а то всъщност си е голям късмет да попаднеш с красавец, който те обожава и като за капак е гол във вана! Ех, не ги разбирам тези моми и тяхното благоприличие. На главната почти не и се размина! В повечето случай беше право в целта! Добре, че момата не се дърпа особено много, драмата не ме натовари, някак леко мина, сюжета не е гениален, но пък не е дразнещ и пълен с простотия, актьорите бяха млади, свежи и привличат окото, но главният най-много ми привлече вниманието. Първата половина ми допадна повече, после се опитаха да вкарат интригите и драмата, но поне мен не успя да ме откаже или подразни и го изгледах, дори не разбрах кога свърши, защото нямаше локуми, които да дразнят! Дори лошите не ме дразнеха, някак на фона на многото изгледани сериали, тук не прекалиха и не пресолиха толкова нещата. За любителите на сладки приказки, като мен, определено става!
    1 point
  32. Тен: "Последният път, когато бях на сцената на този страхотен танцов клуб беше много важен и за да се сбогувам обякох официален костюм. Най-голямото ми постижение е, че създадох много хубави спомени с много приятели. Надявам се всички да се насладят на изпълнението ми." Weibo Да, Тен, налсдихме се. Благодаря за страхотните моменти.
    1 point
  33. Част 2 на "ONE-TWO Punch" (ЕДНО-ДВЕ Удар). Освен че се забавляват и ни усмихват искам да отбележа една сцена, която ме трогна. Хендери привика Сънгчан на ринга, но не за да изказва недоволство, а за да сподели нещо. Каза, че Сънгчан е много мил и внимателен, и дали е на прост корейски, малко английски или чрез езика на тялото, но винаги се старал да говори с Хендери простичко, така че да не го затруднява. Даже веднъж толкова внимателно и мило обяснявал нагледно как се яде някакъв десерт (тук), че виждайки го да се старае така сладко на Хендери му станало много мило и дори се направил, че не разбира корейски, толкова трогнат бил от внимателното отношение на Сънгчан. Накрая въпреки сладкото лице Шотаро се оказа с най-мощният юмрук в групата. Малко по-късно днес е финалния епизод на шоуто Great Dance Crew. Да пожелаем успех на лидер Тен и неговия отбор! Между другото, шоуто ни снабди и със страхотни негови снимки за което съм благодарна. Допълвам с днешния сегмент на THE NCT SHOW- "007-00" в което главни дейтващи лица са членовете родени 2000 г. - Ренджун, Джено, Хечан, Джемин, Янгянг и Шотаро. Сладкииии..., но най-много ме радва да виждам колко се забавляват да снимат тези закачки.
    1 point
  34. Онлайн с български субтитри тук.
    1 point
  35. Това ще го започна задължително и се надявам да намеря и друга причина, освен Чи Сонг.
    1 point
  36. NCT127 Вчера излезе влога на Тейл от токийската карантина. Тен и партньорката му със страхотно изпълнение на шоуто Great Dance Crew, което акаунта на WayV представи по следния начин: "Стара китайска поема казва "стоящият там мъж е красив като нефрит и несравним в този свят". Ето го и несравнимият млад мъж, лидерът Тен. Нека гледаме удивителното му изпълнение в традиционен стил." Красота. Както винаги ни радва с красиви снимки и в Инстаграм. Уинуин пък днес започна снимките на нова драма, наречена "25 Hours of Love". Много е сладък и се радвам, че актьорството му потръгна, но няма ли вече да се прибира в Корея при другите? Искам да ги видя и чуя заедно час по-скоро.
    1 point
  37. Топ Гън: Маверик. Да си призная тръгнах към киното с нулеви очаквания. Гледала съм веднъж първия филм, но почти нищо не помня. Явно защото не очаквах нищо, взе че ми хареса. От доста време и то на кино не съм гледала толкова мачовци и тестостерон. Добре заснет филм, кадрите от самолета са невероятни, усещането като се гледа в голямата кино зала е аха, аха, че ти си в изтребителя при Том Круз. Като заговорихме за него личи си че вече е остарял, но продължава да бъде в супер форма. Ролята на Дженифър Конъли си беше стандартна и напълно в клишетата за такъв тип филми, но героинята и и с нищо не ме подразни. Хубаво филмче, пълно с адреналин, добра операторска работа и предвидим сюжет. Перфектно за гледане в дългите топли вечери и приятна компания. И закъде сме без култовата песен
    1 point
  38. THE LOST ROOM Един съвсем не нов мини сериал, но за сметка на това много необичаен и запомнящ се. Не случайно през 2007 е с над 10 номинации, включително две за Emmy. Превърна се в един от любимите си заради оригиналността и нестандартните идеи в него. Кастът не е от суперпопулярните, но са утвърдени и добри актьори и бяха много добре подбрани. Сюжетът е интригуващ и много встрани от всякакви клишета. Има добър сийд, така че може да се изтегли с БГ субтитри от ТУК.
    1 point
  39. Да, определено New пее изключително добре. Сега ще споделя едно изпълнение.
    1 point
  40. A и аз си гледам тук текущо ама си трая Щот ме мързи да пиша не за друго, ама как да си трае човек след това, което сътвориха Зи и Ню в 8-ма серия. Гледам си аз сериала и едновременно вечерям супер лют рамен и тия двамата като се почнаха, то не бяха целувки, то не бяха езици, то не бе чудо. Подпалиха екрана, че и мене, препотих се 100 пъти, не че лютото не помогна, ама определено тяхна беше вината Наистина страхотно се справиха момчетата, много химия, много красива, чувствена, страстна, романтична и нежна сцена. Само в 1-2 бл сериала съм гледала нещо толкова красиво и истинско. Браво на актьорите и режисьора за тази прелест!
    1 point
  41. Не ми пука ако ме изненадат, аз съм си в офиса!
    1 point
  42. Version (Complete)

    5260 сваляния

    Превод: SNOWMOON Редакция: NyXe За версиите: 1080p NEXT, 720p NEXT, 450p NEXT, 360p NEXT
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
  • Създай нов...