Jump to content

Отличници

  1. Ko_Erin

    Ko_Erin

    Потребители


    • Points

      8

    • Мнения

      744


  2. kandala

    kandala

    16 години ФЕН


    • Points

      5

    • Мнения

      5823


  3. ftisland

    ftisland

    Потребители


    • Points

      5

    • Мнения

      1569


  4. asha

    asha

    Екип Субтитри


    • Points

      5

    • Мнения

      2173


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 06/28/22 от всички области

  1. Ааааа @kandalaмерси, сега пак ме предзвикваш да търся кърпички. Кай-чето и вода трябва да се гледат в комбинация с широка усмивка и пакет салфетки, за да си забърсва човек лигите. Аз много му се израдвах като го гледах. Макар и тук да не съм редовна, в инста и тубата съм първа писта и не пропущам момчетата. И за да съм честна, много обичам да гледам фен камери от мястото. На тая мома клипчето и е супер и буквално можем да се насладим отблизо особено накрая на мокрия, перфектен Кай. Между другото се справи много добре с песните, танците са ясни, но присъствието му, как се закачаше с публиката, голямо израстване виждам от него. И си личеше, че и той много се кефи.
    3 points
  2. Честита трета годишнина на всички фенове на този невероятен сериал. Вчера се навършиха точно три години откакто този шедьовър видя бял свят. Незабравим, уникален, единствен и неповторим сериал, дал ни като подарък Сяо Джан и Уанг И Бо. За мен независимо колко години ще минат и какво ще излезе на екран този сериал ще си остане ненадминат и винаги номер 1 в сърцето ми. Радвам се като гледам колко хора са го изгледали и се запалиха по него. Радвам се като гледам как двете момчета от сериала стремглаво поеха нагоре по пътя на славата и двамата заслужават само хубави неща да им се случват. Аз си пожелавам отново да ги видя двамата на екрана като тандем. Най-незабравимата двойка Уей Ин и Лан Уан Джи .
    3 points
  3. Нашата мила У Ри пак има нужда от утеха... Епизод 10:
    3 points
  4. Много ми е добре позната тази ситуация
    3 points
  5. Не успях да си кажа за края на моя любим сериал, а го изгледах с интерес и си затвърдих мнението, че за много неща този сериал беше доста различен и нестандартен. В живота на цялото семейство стоеше темата за освобождението, желанието за промяна и бягството от собствените си страхове и граници. Донякъде успя сценариста, донякъде не с идеите си за освобождението на героите. Имаше различни гледни точки към проблемите им и разбира се всички се сблъскваха с дозата корейски консерватизъм, защото без него не може, така се живее при тях, то не че при нас е нещо друго, консерватизъм да искаш явен или не толкова. Важното за мен е, че актьорите се раздадоха на макс и беше голямо удоволствие да ги гледам, доста естествено им се получи играта и макар и с този полуотворен край, който ни сервираха добрите впечатления ми останаха и след финала.
    3 points
  6. Разкошотия. Точно такава забавна приказка романс ми се гледаше.
    2 points
  7. На 27 юни J - Hope разкри подробности около предстоящия му соло албум "Jack In The Box": предварителните поръчки започват на 27 юни, в 11 : 00 часа корейско време (05 : 00 часа българско време); албумът излиза на 29 юли (петък), в 13 : 00 часа корейско време ( 07 : 00 часа българско време); така нареченото физическо копие ще съдържа единствената версия на албума, стойка за картички, две фотокартички и картичка с QR код (след като получите албума, сканирате кода с новото приложение "Weverse Album", следвате дадените инструкции и сваляте дигиталната му версия, която съдържа всички песни). "BIGHIT MUSIC Announces That BTS J - Hope’s "Jack In The Box" Album Will Not Exactly Be A Physical Release" "Туитър" Снимки / "Инстаграм" Два часа преди полунощ J - Hope оповести доста завоалирано, че първият сингъл от новия му албум ще се нарича "MORE" (излиза на 01 юли); това стана чрез няколко доста страховити концептуални снимки качени в личния му профил в "Инстаграм" . На 28 юни, в 00 : 00 часа корейско време ( 27 юни, 18 : 00 часа българско време), в официалния "Инстагарам" акаунт на BTS беше качена първата серия от концептуални снимки за сингъла "MORE"; няколко часа по - късно Хоби качи в личния си профил няколко допълнителни снимки за промоциите на първата излизаща песен. "BTS’s J - Hope Drops Creepy Concept Photos For First Single "MORE" From "Jack In The Box"" "BTS's J - Hope drops the first set of teaser image for his solo debut with "Jack In The Box"" "BTS’s J - Hope Show Off His Dark Side In "MORE" Concept Photos For Solo Album "Jack In The Box""
    2 points
  8. Гледай, гледай. Малко по-тежък е от сериала на Мима на същата тема, но според мен е по-въздействащ.
    2 points
  9. Моя човек Кайчето пръска сексапил
    2 points
  10. Епизод 9 - онлайн
    2 points
  11. След сватбата на годината, нормално да чакаме и бебето на годината.Колко хубаво!
    2 points
  12. Много мил и искрен филм. За приятелството, за любовта, за взаимността. За тези важни връзки с първите приятели и любови, които остават като спомен и съпъстват човек. Независимо от това какви са били и как са завършили. За по-добрата версия в миналото или за по-добрата версия в настоящето или пък в бъдещето. Човек търпи промени, редом с обстоятелствата и средата, в която се намира. И тук го показаха по много автентичен начин. Прекрасен филм. Благодаря за превода.
    2 points
  13. Специално за @Ko_Erin Кай и "Mmmh", запис от водния фестивал. Ужас Нещо, което не знам как да определя. Лей с песен по случай 25-тата годишнина от връщането на Хонгконг на Китай. Не искам да навлизам в подробности как ми звучи, а и тук сме в тема на певци и музиканти, та ще кажа, че просто се радвам да чуя хубавия му глас.
    2 points
  14. За мен си струва, ама тва е се едно да питаш тюленчето дали си струва да зяпаш прасковите Сериозно, гледай го, актьорите са страхотни, а Шончо прави невероятна роля, това е придружено с интересен сюжет и разкошен ост
    2 points
  15. Melting Me Softly (날 녹여줘) Страна: Южна Корея Период на излъчване: 28 септември 2019 –17 ноември 2019 Време на излъчване: Събота – Неделя 21:00 Жанр: Романс, Мистерия, Фентъзи, Комедия Канал: tvN Епизоди: 16 Режисьор: Shin Woo Cheol (Where Stars Land, Gu Family Book, Secret Garden) Сценарист: Baek Mi Kyeong (Strong Woman Do Bong Soon) Субтитри: Английски Участват: Ji Chang Wook като Ma Dong Chan Won Jin A като Ko Mi Ran Yoon Se Ah като Na Ha Young Lim Won Hee като Son Hyun Ki Lee Hong Ki (F.T. Island) като младия Son Hyun Ki Kim Won Hae като Ma Dong Sik Jeon Su Kyeong като Ma Dong Joo Shim Hyung Tak като Hwang Byeong Sim Yoon Seok Hwa като Kim Won Jo Jung Hae Kyun като Kim Hong Seok Gil Hae Yeon като Mi Ran's mother Seo Jung Yeon като Oh Young Sun Seo Hyun Chul като Hwang Kap Soo Lee Moo Saeng като Jo Ki Beom Kim Soo Ro като Yu Ji Min L.Joe (ex Teen Pop) като variety show staff (1999) Резюме: Ма Донг Чан (Ji Chang Wook) и Го Ми Ран (Won Jin A) участват в проект, наречен “Frozen Human”, но нещата се объркват, когато вместо след 24 часа се събуждат 20 години по-късно. За да оцелеят, те трябва да поддържат средна телесна температура от 31,5° по Целзий. Ма Донг Чан (Ji Chang Wook) е продуцент на популярно шоу. Той и участниците в шоуто приемат офертата да участват в проекта за 24-часово замразяване. Но Донг Чан се събужда не 24 часа след замразяването, а 20 години по-късно. Външният му вид е същият, но родителите му, по-малкият му брат, приятелите и колегите от работата са вече възрастни. За капак на всичко той разбира, че На Ха Йонг (Yoon Se Ah), водеща и негова първа любов, с която са планирали да се оженят, се е превърнала в безмилостна материалистка, която се интересува само от успеха. В същото време Го Ми Ран (Won Jin A) е млада жена, която се включва в проекта, след като ѝ предлагат сумата от 5 милиона. Но всичко се обърква за нея, след като се събужда 20 години по-късно… Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с български и английски субтитри Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Свали с руски субтитри + OST Онлайн с руски субтитри
    1 point
  16. Version (Complete)

    3056 сваляния

    Превод: b0rahae Редакция: battle4thesunn Моля, уважавайте нашия труд и не качвайте субтитрите в други сайтове, а давайте линк към тук! Благодаря! За версията: Yumi's.Cell.S02E01.1080p.WEB-DL.AAC.H.264-Taengoo
    1 point
  17. Тейон публикува лайф изпълнение и на песента "Heart". За подгряване на предстоящото шоу на групата канала JTBC пусна видео от първата работна среща, която е била още през февруари. Както и видео зад кадър - заснемането на тийзъра. Безспорно много са се забавлявали. Може да го гледате ТУК. Имаме вече и официален постер на шоуто, което ще се казва "소시탐탐"(Soshi TamTam) и стартира на 5.07 в 21:00 KST по тв канала JTBC.
    1 point
  18. Карина aespa 에스파 'Girls' KWANGYA Teaser Clip #1 - KARINA aespa 에스파 'Girls' KWANGYA Teaser Clip #2 - KARINA
    1 point
  19. Не намирам българска група, но мисля,че всеки, който иска може да създаде, така че, ако ти се занимава дерзай. Използвам момента да сложа някоя и друга супер готина снимка на момичетата. Джой и Йери. Всички Влог от пътуването им до Индонезия, за Allo Bank Festival. Супер готини и непосредствени. Уенди. Всеки ден преди да влезе в студиото на радиото, за да води предаването "Youngstreet " (ежедневно, 20-22 ч.), тя се отбива и поздравява феновете, говори малко с тях, приема писма и поздрави. Винаги с уважение и усмивка. Виждала съм клипчета в които закъснява, но спира при хората само, за да се поклони и извини, че твърде много бърза. Страхотна е. Между другото, говори се, че ще имат комбек през август, и че Сълги ще има солов албум. Дано! Ще видим.
    1 point
  20. И Бо за новата лимитирана колекция на Шанел /часовници и дрехи/. Много ми харесва идеята да го вкарат в звукозаписното студио и да му сложат китара в ръцете. Все пак да не забравяме, че освен актьор е и певец.
    1 point
  21. RED VELVET имат ли във фб бг група където може да се присъедини човек?
    1 point
  22. @meri2003 пуснаха и 8ма песен от ост- а и това е тази от началото на 10 епизод
    1 point
  23. Доста скучен сериал. Не знам къде се видя химия между главните? Аз засега не съм я усетил. Тук там някой поглед и хапване. Нищо друго. В шестото чувство само с погледи хвърчат искри направо между главните. Тука до 6-ти епизод поне всичко беше предвидимо. Единствената чуденка е: но не съм сигурен дали ще дочакам да разбера до финала. Поне романтиката им да потръгне и да не се появи някои тъп ъгъл тепърва...
    1 point
  24. 1 point
  25. Най накрая се случи. Mew лети за Южна Корея имам предвид тя e първата държава от трите ,който трябва да посети.Успех в работа и начинанието, в което си единствения тайландец за този тайнствен проект. Той ще се срещне с Сам Ким и вероятно ще получим before 430 на живо той му обеща сандвич,когато отиде там.Найкрая той ще разпери крила и ще полети и по развълнуван от нас. На 2 юли ще лети и на 3юли пристига в Корея. Ким Мю Мю добре дошъл в Южна Корея прекарай си незабравимо и се забавлявай и се срещне с корейските mewlions. Още не си тръгнал и вече ни липсваш. Безопасно пътуване.
    1 point
  26. В "Naver" бяха качени серия от снимки на ENHYPEN направени по време на фотосесията за промоциите на албума "Manifesto : Day 1". Тийзър за шоукейса за завръщането на ENHYPEN с албума "MANIFESTO : DAY 1", който ще се състои на 04. 07. 22, в 20 : 00 часа корейско време (14 : 00 часа българско време) и който ще бъде излъчван на живо в "YouTube" канала "M2". [ENHYPEN COMEBACK SHOW] 엔하이픈 컴백쇼 "MANIFESTO : DAY 1" (Teaser) Днес в изявление пред медиите мениджърската компания на ENHYPEN, "BeLift Lab", потвърди, че през септември в Сеул ще се състои първия от серия концерти на групата, които ще са част от първото им световно турне; след Южна Корея, концерти са предвидени в Япония, САЩ и други страни; по - нататък ще бъдат оповестени допълнителни подробности около тура - "ENHYPEN to kick off their 1st world tour in September" ; "ENHYPEN Announces Plans For 1st - Ever World Tour This September" .
    1 point
  27. По BTV Lady ще дават корейската драма Moon Lovers - Scarlet Heart: Ryeo. От 28-ми юни вторник всеки делничен ден (понеделник до петък) от 22:30 часът и повторение на следващият ден от 10:00 часът.
    1 point
  28. Няма да се наситя на тази сцена! Радвам се, че не пропуснаха да ни я покажат и в този епизод. Епизод 4:
    1 point
  29. Нека е интересно и да има интриги.
    1 point
  30. @asha, сърдечно ти благодаря за картичката и хубавите пожелания! Хубаво лято и много вдъхновение!!!
    1 point
  31. До осми епизод съм и супер много ми харесва този сериал. Рейтинги и мен не ме интересуват, реших да дам шанс на тандема Lee Soo Hyuk и Kim Hee Sun и не съжалявам. Да има си бели конци в сюжета, но все пак това е сериал за жътвари, а не мелодрама от реалния живот. Единствено Rowoon ме дразни на моменти и яко преиграва, но се търпи заради любимото дуо. Харесва ми това, че показват и засягат наболели за корейското общество теми. Тупърва отношенията между двамата главни жътрави ще се разгръщат, загатвайки ни някои неща за тях и оттам съдя, че имат доста общо минало помежду си. Тази роля е направо като ръкавица на Су Хьок, определено е направил впечатление на доста фенове. В ЮК може и да не се харесва сериала, но западните фенове явно не споделят корейския негативизъм /и слава богу/. Шести епизод така ме стисна за гърлото, толкова емоционално беше накрая, че сигурно пакет кърпички изхабих да бърша сълзи докато го гледам. Много съм доволна от този сериал, превръща се в един от фаворитите ми за тази година досега, откъм корейския фронт. Радвам се, че има и други хора, които са го изгледали и го харесват. И една любима сцена от пети епизод, Су Хьок никак не се шегува А да не забравя, че епилозите също са ми много интересни за гледане. Особено този.
    1 point
  32. 270 сваляния

    Превод: Indira За релийза: My Best Summer 2019 1080p BRRip AAC x264-Mkvking.mkv
    1 point
  33. Believe in Love Страна: Китай Жанр: Исторически, Комедия, Романс Епизоди: 24 Превод: Рали Редакция: bealonenomore Превод: Епизод 1 – 100% Епизод 2 – 100% Епизод 3 – 100% Епизод 4 – 100% Епизод 5 – 100% Епизод 6 – 100% Епизод 7 – 100% Работата по превода няма да започне веднага, а редакцията няма да започне преди пълното завършване на превода, така че ще стане доста бавно
    1 point
  34. Almost Famous (遇见你) Страна: Китай Също така известен като: Cheng Ming Zai Wang Година на излъчване: 2022 – Юни - 24 до 2022 - Юли– 15 Време на излъчване: Петък - Неделя 18:00 Жанр: Училищен романс, Музикален Канал: Tencent Video Епизоди: 24 Режисьор: Luo Luo Субтитри: Английски Участват: Jia Yi като You Zhiqi Wei Xiao като Cheng Ming Wei Tian Hao като Wei Feng Bao Chen Xi като Qu Shi Yun Ni Qiu Yun като Ai Mi Su Ze Lin като Zhang Yi Yong Liu Jing Yi като Lu Shi Yun Резюме: Драмата разказва за група амбициозни музикални актьори и техните истории за любов, младост и приятелство… Official Trailer Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри
    1 point
  35. Честно и аз гледах подмишниците му, изглеждат бая гладки. Вегас може да е ползвал бикче или крем. И за брадата и мустака хаха. Па може той (Пийт) самия да е ходил на лазерно.
    1 point
  36. Сладко сериалче! Дали, защото имах нужда да гледам нещо простичко, което не натоварва и нямах някакви големи очаквания за хит, но не останах разочарована. Имаше доста забавни и романтични моменти, дори бих казала, че целувки тук се раздаваха доста! Красавеца не се изкъпа сам, а директно вкара на бързо момата при него и.... Казвам го, защото обикновено тези моми бързо бягат и много се страхуват от "еднооката змия". Все едно тези красавци ще им направят нещо много лошо, а то всъщност си е голям късмет да попаднеш с красавец, който те обожава и като за капак е гол във вана! Ех, не ги разбирам тези моми и тяхното благоприличие. На главната почти не и се размина! В повечето случай беше право в целта! Добре, че момата не се дърпа особено много, драмата не ме натовари, някак леко мина, сюжета не е гениален, но пък не е дразнещ и пълен с простотия, актьорите бяха млади, свежи и привличат окото, но главният най-много ми привлече вниманието. Първата половина ми допадна повече, после се опитаха да вкарат интригите и драмата, но поне мен не успя да ме откаже или подразни и го изгледах, дори не разбрах кога свърши, защото нямаше локуми, които да дразнят! Дори лошите не ме дразнеха, някак на фона на многото изгледани сериали, тук не прекалиха и не пресолиха толкова нещата. За любителите на сладки приказки, като мен, определено става!
    1 point
  37. Бъдещето изглежда розово... или не точно? Епизод 6:
    1 point
  38. Хи До и Ю Рим една срещу друга в новия епизод... Епизод 3 720p 1080p
    1 point
  39. Така коментира критиката Ким Нам Гил.
    1 point
  40. Аз пък след "Просто влюбени" съм фен на Джин А. Малка сладка и играе добре, с плътен тембър, не е от пискливите девойки, което много радва.
    1 point
  41. Поради зачестили оплаквания за непристойни и откровено провокативни коментари в темите на подфорум "Музикална сцена", реших да ви припомня една доста хубава публикация от съседния раздел "Звездите от киното", написана от parab преди няколко години. Думите по-долу са нейни, като аз само си позволих да заменя "актьори/актриси" с "певци/изпълнители/групи". Подчертавам, че написаното представлява допълнение към Общите правила на форума и ще се прилага с пълна сила при сигнал до модераторите, а системното му погазване може да доведе и до временни или постоянни забрани за писане на съответните потребители. Искам да отправя няколко предупреждения за писането в този раздел. 1. Моля ви, не се карайте за певци/изпълнители/групи!!! Първо, глупаво е! Второ, глупаво е! Трето, освен, че е глупаво - е и смешно! 2. Темите са направени не за да се обсъждат кой какви лиги точи по човека, кой колко го иска за себе си, кой няма да го раздели с други и пр. подобни, а за да се обменят впечатления за съответните певци/изпълнители/групи, мнения за участията им в различни проекти, новини, личностни достойнства, без да се предявяват нелогични претенции... Всичко извън това влиза в графата оффтопик и ще бъде изтрито, защото не носи абсолютно никаква информация за певеца/изпълнителя/групата, а само за личните въжделения на пишещия, които в някои случаи влизат в конфликт с подобни на друг потребител и се получават съвсем излишни и абсурдни спорове. 3. Ако имате да кажете нещо за съответния човек - изразете го с повече от една дума или възклицание. Пускането на едносрични постинги, публикации с емотикони без текст, мнения от рода на: "Голям сладур!", "Ще го изям", "Колко е секси", "Ах, само да ми падне", "Леле, изпадам в криза" и др. подобни ще бъдат трити. Това, което правят всички звезди и идоли, е да въздействат! Реакцията на възхита, провокация и възбуда за всеки, който е фен, е неминуема и гарантирана, така че просто не си струва да се хабите и да го пишете. Просто си представете страница след страница следния разговор: - Ох, какъв е сладур... - Да, невероятен сладур... - О, ще го изям! - О, искам го за мен! - Не, ще припадна! - Само да ми падне... Идеята на форума не е да се ползва за празни приказки и лични разговори. Всъщност това не спада в графата дискусия, а е по-подходящо за категориите "Лични дневници". Затова, ако ще споделяте лични въжделения и мераци - правете го на друго място, не тук. Нито е достойно за вас като фенове, нито за самия човек, на който сте фен. Ясно е, че като видите по-разголени снимки - сърцето трепва. Не е нужно да пишете по няколко поста, в които повтаряте това. Ясно е, че всяка нова продукция ще предизвика вълнение. Но не е нужно да пишете по няколко поста, в които повтаряте колко нямате търпение. Ясно е, че като кажете "Аз съм му фен", ще си го обичате, уважавате, защитавате, лигавите и т.н. Но не е нужно да го повтаряте във всеки пост, защото... чували сте лафа за разваления грамофон, нали?
    1 point
  42. The Good Detective Season 2 (사일런스2) Страна: Южна Корея Също така известен като: Mobeomhyungsa 2 Период на излъчване: 30 юли 2022 – 18 септември 2022 г. Време на излъчване: Събота – Неделя 22:30 Жанр: Детективска драма Канал: JTBC Епизоди: 16 Режисьор: Jo Nam Gook (Untouchable, Fantastic, Last, Golden Empire, The Chaser, City of Glass) Сценарист: Choi Jin Won (Untouchable, The Man in the Mask, Big Man, The Apprehenders) Субтитри: Английски Участват: Son Hyun Joo като Kang Do Chang Jang Seung Jo като Oh Ji Hyeok Kim Hyo Jin като Cheon Na Na Cha Rae Hyoung като Kwon Jae Hong Jung Soon Won като Ji Man Goo Kim Ji Hoon като Byun Ji Woong Kim Myung Joon като Sim Dong Wook Jung Moon Sung като Woo Tae Ho Jo Hee Bong като Woo Bong Sik Park Hyo Joo като Hye Ok (епизод 5) Oh Jung Se като Oh Jung Tae (епизод 8) Резюме: Историята разглежда по-задълбочено живота на полицаите, които не се спират пред нищо, за да хванат престъпниците… Линк към Сезон 1 Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    0 points
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...