Jump to content

Отличници

  1. kandala

    kandala

    Покровители


    • Points

      13

    • Мнения

      5779


  2. mrnkaloto

    mrnkaloto

    Ст. модератори


    • Points

      9

    • Мнения

      4912


  3. vivivan

    vivivan

    Потребители


    • Points

      6

    • Мнения

      1655


  4. felicyti

    felicyti

    Модератори


    • Points

      6

    • Мнения

      1516


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 05/29/22 от всички области

  1. @Indira е готова с нова романтична приказка за вас. След драматичната история на Дзя Шан, сега е време да разпуснем в приятна обстановка и да похапнем с любов E01 и Всеки ден нов епизод, също и онлайн в Телеграм, след малко и в Бокса
    8 points
  2. Това фенщината е голямо нещо - няма друг сериал, в който да съм чакала с такова нетърпение да се появи бившият
    6 points
  3. BROKER (브로커) Страна: Южна Корея Премиера: 08.06.2022 г. (филмът имаше своята предпремиера на филмовия фестивал в Кан) Времетраене: 132 мин. Жанр: Драма Сценарист и режисьор: Hirokazu Koreeda Субтитри: очаквайте скоро Участват: Song Kang Ho Kang Dong Won Bae Doo Na Lee Ji Eun (IU) Lee Joo Young Lee Dong Hwi Kim Sun Young Park Hae Joon Резюме: "Кутия за бебета" е място в което родители могат да оставят нежеланите си деца анонимно. Sang Hyun (Song Kang Ho) търси алтернативни семейства за тези деца, сключвайки специални сделки с тях. Нарича себе си "брокер на добра воля", като в това си начинание той работи с Dong Soo (Kang Dong-Won). В някакъв момент се замесват със So Young (IU), която е оставила бебето си, но решава да се върне за него. Междувременно детектив Soo и детектив Jin Lee преследват Sang Hyun Dong Soo... На приключилия вчера 75-ти Филмов фестивал в Кан, любимецът на мнозина от нас Song Kang Ho беше отличен с трофея Най-добър актьор. Ужасно много се радвам за него и корейското кино, за японското кино (все пак режисьорът е японец). Филмът получи и Наградата на екуменическото жури в Кан, която се дава на творби, които отразяват хуманни дейности и ценности. Поздравления на Сонг Канг Хо и целия екип на филма! Материал за филма и наградите му в Hollywood Reporter Официален трейлър: Свали с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    5 points
  4. Благодаря ви момичета за труда и по този проект. Прекрасни както винаги! Тимко отива незабавно в списъка ми чакащи за гледане, и измества доста други заглавия. Надявам се скоро да ми се освободи време да му се насладя. Последните епизоди са качени и във vbox: Успех със следващите проекти .
    4 points
  5. И някои от жените няма да го гледаме .
    3 points
  6. Награда в Кан! за мъжка роля...на Сонг Канг Хо... И на Пак Чан Ук за най-добър филмов режисьор за друг филм : "Decision to Leave". Честито за Корейското кино!
    2 points
  7. Поредния епизод на KAIst. Кай изработва дървена дъска за рязане и обещава да я ползва вкъщи. Личеше си, че му е забавно. Обичам да виждам щастливи EXO. Сухо се прибра успешно в Корея след като вчера присъства на откриването на фонтанното шоу Imagine в Дубай, където песента му "Hurdle" става първата к-поп песен, която ще звучи там до май 2023 г. Кратко видео от събитието вчера. Джунмьон качи в сторито си в Инста видеото, което е заснел от сцената, а също и снимка с текст "SB в Дубай". Много са готини, нали? (значи трябва да започна да се уча как се правят селфита от него, получават му се много добре.) Хаха Публикува и подаръка, който е получил от SB за рождения си ден, придружен с текст "Спомените от първата ни среща са свежи" Това има връзка със стайлинга на видеото "Grey Suit". В сцената в която снима с групата (с розовата риза, цветния Сухо) дънките са всъщност втори чифт панталони, обути върху други, кожени. Дънките обаче са толкова изрязани, че дъното на джобовете се вижда и виси, сякаш е част от бельото му. Та по стечение на обстоятелствата при снимките бил с гръб към пианиста с когото току-що се бил запознал и у когото оставил "силно първо впечатление с висящото си бельо". И както беше обещал ни писа в Бабъл "Прибрах се благополучно." Пусна и две снимки за красота.
    2 points
  8. Ето го линкчето и към vbox7:
    2 points
  9. Нова песен от Йесонг "Monologue". Сингълът е част от проекта на продуцента Jo Kyu Man "Refresh 21" , за който не успях да намеря кой знае каква информация, но пък "Монолог" е една много приятна песен.
    2 points
  10. Страхотен успех за далекоизточното кино в Кан! Това доказва, че междуазиатското сътрудничество е правилна стъпка и трябва да продължи. Пак Чан Ук взе наградата за режисура, а Китай отново грабна Палмата за късометражен филм (май стана традиция). С двете отличия за лентата на Корееда и приза на План 75, всички големи източноазиатски държави взеха важни награди. За мен именно това е ценният успех.
    2 points
  11. Македонец се кара на сина си: - Язе разбирам, че имаш двоjка по географиjа - светот е голем, не можеш да го знаеш целиот. Разберам музика - не секоj може да пее. Ама по историjа на Македониjа??!!?? Толку ли не можеше да научеш тия две страници бе!?
    2 points
  12. Dine With Love Страна: Китай Година: 2022 Жанр: романс Епизоди: 16 Участват: Gao Han Yu като Yu Hao Jade Cheng as Su Ke Lan Превод: Indira Редакция: mrnkaloto Прогрес: Превод: Е01-16 - 100% Редакция: 01-16 - 100%
    1 point
  13. --------- Този е участвал гей и в Until we meet again, гледах клипчета от епизода и беше много крипи. Как ще дочакам до 10-ти епизод не знам, инстаграм всеки ден ме спойлва.
    1 point
  14. Това какво е? Гледам, но не искам да коментирам, да не го урочасам.
    1 point
  15. Странно, че няма никакви отзиви в тази тема. Едвам се сдържам да не напълня целия пост с хвалби, защото смятам, че тъпотиите, които отсвирих преди да ми се задържи интересът върху този сериал може да имат принос, затова същият да ми се вижда интересен. Вължебникът на Уки пълна скръб едвам изтърпях 20 минути, после си пуснах корейското нимх, там същата работа. Този с тази клиширана история е пъти по - добър от предните два. Ако сте в някакво търсене, като мен пробвайте го, има от всичко по малко, борба за власт, интриги, любов, триъгълници, може и четириъгълник на се оформи има проблясъци затова. Също таа да не прескоча и Джанг Хьок, който е блестящ, много добър,иделно му пасва ролята и просто гледайки го ме е яд за Чи Чанг Ук, че си избира все някакви тъпи роли и долнопробни сериали последно време.
    1 point
  16. Днес се състоя концерта на BoA THE GREATEST и по отзиви в интернет, както и някои редки фен-камери, е минал повече от чудесно. БоА е имала специални гости с които е била на сцена. Японската певица Crystal Kay, papyra Verbal. Както и иконичната "Only One" с Юноу (TVXQ). Изпълнение превърнало се в легенда. Японските медии за концерта. Oricon Sponichi Annex Yahoo Jaoan Sanspo Утре, 30.05, излиза едноименният й албум. Честита 20-та годишнина в Япония, БоА!
    1 point
  17. Честит рожден ден @Kaya
    1 point
  18. Уау, първия сериал, в който има романтика, но не завършва с ЦЕЛУВКА!Не знаех, че има такива. Затова му давам 5 от 10 звезди. Беше ми втръснало всички да свършват по един и същи начин. Другите 3- 4 звезди са за хубавата игра, химията между главните се е получила и добрия край. На моменти много ми се искаше Трапчинко да победи, но... уви. Такива влажни очи правеше, еххх... Надникнах за кратко в света на програмистите и се замислих колко голяма заслуга имат за удобствата, които ползваме в момента. А още колко много ще се променя света.. Та с две думи- сериала ми хареса. Приятно гледане на тези, които сега са го почнали.
    1 point
  19. Тази снимка ми е една от любимите му
    1 point
  20. Повече от щастлива съм да споделя, че на 28.05.2022 г. Сонг Канг Хо беше отличен с наградата "Най-добър актьор" на 75-тия филмов фестивал в Кан. Отличието е за ролята му във филма "Broker". Обичам го тоя човек. В момента се чувствам толкова горда, сякаш аз съм спечелила награда. Браво, Канг Хо! Браво! Трейлър на филма "Broker", чийто режисьор е не друг а Корреда. Освен Сонг Канг Хо в каста са включени Канг Донг Уон, Пе Ду На, И Джи Ън (красивата ми IU), И Джо Йонг.
    1 point
  21. Втора серия снимки, версия "Proof" - червени и зелени лазери (това да не би да е деликатен намек за различни subunit ), масивна врата на трезор, която е със сериозни следи от куршуми и ако свържеш тези следи с линия те изписват Proof... Хмм, поредна главоблъсканица от BTS!!! "BTS continues to roll out "Proof version" concept photos for the upcoming anthology album" "Туитър" нишка "Инстаграм"
    1 point
  22. (не) пряко от KWANGYA: Снимки на Дрим, моменти от концерта на127-цата и малко WayV. По ред на номерата - започваме с NCT Dream и общите им тийзъри от днес. В спойлера още малко индивидуални фотоси, още повече - в Туитър. За десерт - видео привю на "Beatbox". Звучи ми сладурско. NCT127 успешно приключиха първия си концерт в Tokio Dome. Освен емоционалните сълзи е имало и секси танци, смях и настроение. Въобще купон си е било. А какво за WayV? Видео на Тен, представящ се фристайл в танцова битка редом до други страхотни танцьори и професионалисти. Видео от предаването "Great Dance Crew".
    1 point
  23. Когато преди 2 години караха Талей да покаже бицепси, той срамежливо отказваше с усмивка, защото имаше слаби ръце. Обеща, че ще почне да ходи отново на фитнес и днес, най-после, публикува снимка с резултата. Под фотографията е написал: "Уличен боец." Credit: talaylayyo @ Twitter
    1 point
  24. Доколкото разбрах, GagaOOLala (които се грижат за световното разпространение на сезон 2) ще излъчват по два епизода всяка неделя. Днес излезе още един плакат. Credit: tomystar_9889 @ Twitter
    1 point
  25. Version (Complete)

    9002 сваляния

    Превод: Indira Редакция: mrnkaloto Версия: City of Streamer (2022) 1080p WEB-DL H.264-AY\City.of.Streamer.E01.1080p.WEB-DL.x264-AY.mp4
    1 point
  26. ТХТ със своя версия на играта на бинго. [T : TIME] T - BINGO - TXT (투모로우바이투게더) ТХТ споделят с феновете TMI инфо. [T - MI] 경 드디어 모아와 상봉 축 - TXT (투모로우바이투게더) ТХТ ще бъдат музикални гости в американското ток шоу "The Kelly Clarkson Show" на 31 май 2022 година; това беше обявено в официалния "Туитър" профил на предаването - "TXT To Perform On "The Kelly Clarkson Show" For 1st Time" ; "TOMORROW x TOGETHER to perform on "The Kelly Clarkson Show"" .
    1 point
  27. Не е за мъже този сериал. Приятно гледане на дамите.
    1 point
  28. В няколкото свободни дни Чангмин се прибра в Корея. Тагна се от летището - Инчон и картинка на самолетче Снимки за "ELLE Japan" и то какви. Уау ASMR видео за ELLE Japan. Ама хубави бе. Колкото си искат. Дуото ще бъде и на корицата на "AERA", излизащо на 27.06. Изт.Aera Japan
    1 point
  29. Първи концептуални снимки, версия "Proof"!!! Какво да ви кажа - видях ги и мозъкът ми спря да функционира вследствие на претоварването!!! "BTS unveils the first set of concept photos for the upcoming anthology album "Proof"" "BTS Is Bulletproof In First Set Of "PROOF" Concept Photos" "Туитър" нишка
    1 point
  30. Елитни войски на 1во място, а Клетва за любов на 3то място според индекса на телевизионните сериали за първото тримесечие (първата колона с лилавото, другата е за онлайн сериали) Нова реклама на Zwilling по случай още една година с него като представител Нова сладка реклама на Bubly Нова реклама на L'OREAL PRO
    1 point
  31. Аз да се включа като трета незаитересована страна или...? Ще погледна заради главния.
    1 point
  32. Освен новите реклами, почти всички от миналогодишните подновяват договорите си с него. Ново клипче на Bubly, на които също ще бъде представител още една година.
    1 point
  33. Прочетох, че не трябва да се яде 2 часа преди лягане, и вече 2 седмици не мога да си легна. Хванах комшиите да се целуват в асансьора. Сега се чудя да кажа ли на жените им.
    1 point
  34. Нещо ново от Gaho, кавър изпълнение на песента на Хари Стайлс "As It Was", заедно с KAVE... Harry Styles - As It Was (Covered by Gaho & KAVE)
    1 point
  35. Добре, днес съм тук овреме. Черпя веднага. Нареждайте се. И честит рожден ден на @Urban!
    1 point
  36. - Пешо, събуди се, бе! Обедна почивка е! - Вървете без мен, днес няма да почивам. Съвет: Не подписвайте нищо, преди да се престорите, че го четете внимателно.
    1 point
  37. Първа серия ми хареса, втора още повече. Голямо забавление е с този Порш, ни се води-ни се кара, такъв палавник, твори беля след беля. Цяла серия съм се смяла с глас. Големия брат на Кин пълна откачалка, но пък идеята му да направи от Порш русалка вместо рибите беше блестяща Кин -Порш първа тръпка премина докато мереха костюма, чакаме да се разгори пожара
    1 point
  38. @kitket с Ким Сон Хо в главната роля ти препоръчвам Catch The Ghost! (много разтоварващ и като бонус му партнира Мун Гън Йонг) и Hometown Cha-Cha-Cha (там количеството трапчинки е на квадрат). Навремето като излезе този сериал и аз го загледах, защото ми стана интересно какво представляват старт-ъп компаниите - нали съм една много стара аджума, дори не бях чувала, че съществуват. И в идеалния вариант идеята е много добра, но в други корейски филми ми направи впечатление, че подобни компании никак не се ползват с добро име сред младите. Те и тук не спестиха как големите компании се опитват да се възползват от идеите им или да наемат по-кадърните като свои служители вместо да им осигурят наистина начален тласък да започнат собствен бизнес. Но акцента беше все пак върху ползите и възможностите. На мен сериала ми беше интересен, освен това бабата на Сузито и таткото на програмистчето са ми много любими актьори.
    1 point
  39. Доставих си истинско удоволствие и усетих очарованието и вълнението на най-добрите сериали в романтичния жанр. Тематиката също ми беше много интересна, също и напрегнатото действие в някои моменти, екипната работа и кооперирането им, страхотно беше да ги гледаш как се разбират с половин дума, как си довършват изреченията, страхотен тим. Суджито става все по-добра, браво на момичето, много и прилепна ролята. А Джу Хьок, въпреки дървовидния си настрой /а може би точно заради него!/, стоеше отлично до Суза, много плака тук героят му, но аз му вярвах, истинско беше. И той развива уменията си, доволна съм. Сега, за тъпият ъгъл, наистина се чудех кого ще избере главната, защото и двамата мъже бяха представени доста подробно и равностойно. Трапчинков ще го потърся като главен в някой сериал, дано да има, много ми се вмили, искам реванш за момчето.
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
  • Създай нов...