Jump to content

Отличници

  1. ftisland

    ftisland

    Потребители


    • Points

      11

    • Мнения

      1569


  2. Snowpanda_MSS

    Snowpanda_MSS

    Потребители


    • Points

      10

    • Мнения

      1323


  3. kandala

    kandala

    16 години ФЕН


    • Points

      9

    • Мнения

      5827


  4. b0rahae

    b0rahae

    Екип Субтитри


    • Points

      8

    • Мнения

      481


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 04/23/22 in Мнения

  1. Съгласен ли е братовчедът с избора на д-р Гу Уей? Епизод 13:
    6 points
  2. Аз, както винаги, гледам със закъснение сериалите, така че коментара ми все закъснява. Обичам романтичните, та този как ме грабна, така и не разбрах. Смях се сама посред нощите, когато хората сънуват вече 3ти сън. Сериите увличат и бързо стигнах до финала, а той е точно по моя вкус, като изключим Всеки си играеше ролята чудесно. Сигурна съм ,че и самите артисти са се забавлявали доста. Препоръчвам с две ръце
    5 points
  3. На Великден ще обикаляме Кауфланд вместо... църквата. --------------------------------------------------------- Покрай голямото пазаруване за Великден,много хора ще намерят в портфейлите само отпечатъци от пръстите си. -------------------------------------------------------- По Великден няма да влизам в Фейса! - Що бе? То друго освен козунаци и яйца няма да има.
    3 points
  4. Зад кулисите на участието на ТХТ в Metaverse събитието "PLAY X TOGETHER". [T : TIME] ""PLAY X TOGETHER" with MOA" - TXT (투모로우바이투게더) "T - MI" обзор от лидера SOOBIN. [T - MI] 수빈이와 페이스 페인팅 타임 - TXT (투모로우바이투게더) Yeonjun и Soobin се включиха в "TikTok" предизвикателството "Zoom" на певицата Jessi. "TXT's Yeonjun and Soobin join Jessi in the "Zoom" challenge" Ето ги двете клипчета - 01 ; 02 .
    2 points
  5. Как всяка зодия празнува Великден: Овен: Кара се със Стрелец, защото го е чукнал с яйце по главата. Телец: Изяжда козунака на всички, включително на Лъв. Близнаци: Изпълнени с празнично настроение. Облекли са се като великденски заек, планират цялото парти, крещят на Рак, защото е твърде муден. Рак: Боядиса яйцата – прави ги красиви и уникални. Лъв: Хвали се на всички, защото е открил всички скрити яйца, не дава нищо на децата. Кара се с Телец за козунаците. Дева: Изпълнява ролята на бавачка. Пази всички деца, уверява се, че всички са наред. Иска й се да поседне като Скорпион. Везни: Устройва всякакви игри с децата, пада си тайно по Дева. Скорпион: Не харесва Великден. Седи отстрани и гледа всички сърдито. Стрелец: Чупи яйца в главите на всички. Леко завижда на Близнаци за костюма. Козирог: Помага на всички. Изявява се като посредник в споровете. Водолей: Диджейства. Пуска любимата музика на всички. Някои зодии са обидени от музикалния му/й вкус. Риби: Помагат на Рак с боядисването на яйцата, но не са толкова прецизни или внимателни.
    2 points
  6. Момичетата споделят снимки от Coachella. На път за там са имали включване на живо в ТикТок, но кака ви няма амбиции да става в 4 сутринта и сега разчитам на "кой какво казал'. Малко снимки от вчерашния ден.
    2 points
  7. Това щеше да е една уникално свежа и приятна драма, за която да си спомняш с удоволствие. Ноооо, нямаше как! Трябваше да се намесят великите сценаристи и в последните 2 епизода да омажат всичко…Много обичам драми за спорт по принцип и тази беше много обещаваща. Добра история, страхотни приятелства, уникална любов. Определено ‘вдъхновена’ от Reply 1988 и други ‘mystery love stories’ от миналото. Добре го завързаха, имаше напрежение, чудехме се с кой ще се окаже Хи До накрая, дали, дали, дали…нашия човек!! И накрая, пляс! Шамар в лицето. Изключително загубен и неясен край. Поне за мен беше много разочароващ. Накара ме да се чудя за какво беше всичко това? … Както и да е. Гледайте, ако искате; играта на актьорите като цяло беше много добра, музиката не лоша…Но се пригответе за меко казано ‘интересни’ два епизода за финал.
    2 points
  8. @bondАбсолютно съм съгласна! Еййй, как оплескаха всичко, да им се не знае! Пусти корейци, не знаят как да завършват драми и туй то!
    2 points
  9. Woohyun издаде „Shooting Stars“ като за OST драмата „Sh**ting Stars“ [MV] 남우현 - Shooting Star [별똥별 OST Part.1 (Sh**ting Stars OST Part.1)]
    2 points
  10. Лиса разкри какво мисли за членовете си на BLACKPINK в последното интервю за списание ELLE KOREA. За скорошния си 25-ти рожден ден Лиса сподели: "Държах се като принцеса. Носех голям син тоалет. Беше забавно, защото всички се държаха с мен като с принцеса. Имах парти в обикновен дом." Когато беше помолена да опише своите колежки от BLACKPINK в емоджи, тя даде устни на Джени, зайче на Джису и poop на Роуз. Тя обясни: „Има една история. В моя телефон Роуз се казва „Роузи poop“ и тя също ме написа като „Лиса poop“.“ Вижте пълното интервю на Лиса:
    2 points
  11. Наскоро беше съобщено, че Kang Daniel се завръща през май, но изглежда, че той ще бъде следващият представен изпълнител за UNIVERSE MUSIC. Графикът за завръщане по-долу дава на феновете тийзър за това, което могат да очакват, а сингълът „Ready to Ride“ излиза на 4 май KST.
    2 points
  12. О, значи и той ще се гледа Току-виж и аз стана малко по-wise от толкова много мъдри животи
    2 points
  13. Ако някой го е пропуснал или пък му се чуди, да го започва! Сериалът наистина е страхотен. Само да предупредя - води до пристрастяване. Отдавна го отлагам, но като го си го пуснах и просто не можах да спра да го гледам, ужасно зарибяващ е. Освен многото общи актьори и режисьора, забелязах и други неща, напомнящи ми на Wise Prison Life, в това число и корейското име на сериалчето, чийто буквален превод е "Wise Doctor Life" Направи ми хубаво впечатление, че нямаше нещо като "по-главен герой", както често се случва в сериали с много главни, и петимата си имаха достатъчно екранно време и за тези 12 епизода няма как зрителят да не се привърже ужасно много към всеки един. Песните бяха разкошни, а пеещите доктори още повече. Ами... засега май това имам като впечатления, ще пиша и в темата на втория сезон, като го изгледам Разбира се, удоволствието от гледането на такъв хубав сериал е пълно заради чудесния БГ превод. Благодарности към всички замесени в бг субките
    2 points
  14. Един от филмите, които много харесвам и препоръчвам за гледане! И двамата актьори притежават излъчването на героите, които пресъздават. Целият филм създава една непринудена и приятна атмосфера, която кой знае защо ми напомня на една много стара лента с Мерил Стрийп и Робърт Де Ниро - Falling in Love. Сюжетът в двата филма е много различен. По-скоро става въпрос за това, че някои актьори се чувстват комфортно да играят заедно и имат много добро взаимодействие и това придава убедителност на повествованието. Наистина се наслаждавам да го гледам от време на време, а сега го има и във Vbox7 за желаещите да го гледат на български. Онлайн с български субтитри
    2 points
  15. Шотаро и Юта за япоснкото издание MEN's NON_NO. Дойонг за W Korea. А това е част 1 на готварското шоу на NCT, наречено THE AVATAR APPRENTICE (Чиракът-аватар). Отборите са два - първият е с главно действащо лице Юта, който е аватар за Тейонг и втори отбор, състоящ се от лицето и ръцете на Джисонг, който готви изпълнявайки наставленията на шеф Дойонг. Част 2 на шоуто ТУК.
    2 points
  16. Е, това най го мразя. Гледаш, гледаш и накрая оставаш с пръст в устата.
    2 points
  17. Време е за шоу! Страна: Южна Корея Също така известен като: From Now On, Showtime! , From Now Showtime! , Jigeumbuteo Showtime! Период на излъчване: Април- Юни 2022 Жанр: Романтичен, Фентъзи Превод: b0rahae Редакция: IPurpleYou Сериалът ще се превежда текущо.
    1 point
  18. From Now On, Showtime! Страна: Южна Корея Също така известен като: From Now On, Showtime! , From Now Showtime! , Jigeumbuteo Showtime! Период на излъчване: 23 април 2022 - 12 юни 2022 г. Жанр: Романтичен, Фентъзи Канал: MBC Епизоди: 16 Режисьор: Lee Hyung Min (Strong Woman Do Bong Soon) Сценарист: Ha Yoon A Субтитри: Английски Участват: Park Hae Jin като Cha Cha Woong Jin Ki Joo като Go Seul Hae Go Gyu Pil като Ma Dong Cheol Jung Joon Ho като Choi Gum Kim Hee Jae като Lee Yong Ryeol Jung Ha Eun като Cheon Ye Ji Kim Won Hae като Cha Sa Geum Hong Soo Hyun като Kim Mi Young (епизоди 13 и 15) Резюме: Cha Cha Woong е един от най-добрите илюзионисти с безброй невероятни трикове и изпълнения. Има участия на сцена с публика, както и по телевизията. Красавец е, но често проявява хапливия си характер. Също така, той има тайна способност да вижда духове и да комуникира с тях. Cha Cha Woong не се страхува от призраците, дори им казва какво да правят. С невероятните си умения, той се забърква с млада ентузиазирана полицайка. Разследват случаи заедно с помощта на духовете. Междувременно, между Cha Cha Woong и полицайката прехвърчат искри... Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с български и английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    1 point
  19. My Sassy Princess (祝卿好) Страна: Китай Също така известен като: Zhu Qing Hao По новелата на: Yi Ren Kui Kui - "Wo De Jin Yi Wei Da Ren" (我的锦衣卫大人) Година на излъчване: 2022 – Април – 16 до 2022 – Април – 23 Време на излъчване: Събота - Вторник 20:00 Жанр: Исторически, Романс Канал: iQiyi Епизоди: 22 Режисьор: Zhu Shao Jie Субтитри: Английски Участват: Yuan Bing Yan като Liu Ling (Princess Chang Le) Zhang Xi Wei като Liu Ling (child) Zheng Ye Cheng като Shen Yan Supporting Cast Merxat като Shen Yu Zhang Yue като Xu Shi Jin Yang Zhi Wen като Ling Bi Guo Xiao Tian като Luo Fan Mao Fang Yuan като Liu Wang Liu Mei Qi като Liu Run Xiang He Ming Han като Lu Ming Shan Резюме: Сериала разказва историята на Liu Ling (Yuan Bing Yan), властната принцеса на Chang Le, която среща майстора по бойни изкуства Shen Yan (Zheng Ye Cheng), и двамата тръгват на пътешествие заедно… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    1 point
  20. Да сефтосам темата на тази сладурана. Супер очарователна и лъчезарна е. Гледам я сега в Hospital Playlist и със сигурност много добре се представя. Определено се иска голям талант да грачиш, докато всъщност можеш да пееш прекрасно. Да, тя наистина може да пее много хубаво!! И за да подкрепя думите си с доказателства, пускам един поздрав и статия с интересни факти за нея и героинята й в драмата. С много радост ще я гледам и в 39, когато му дойде времето.
    1 point
  21. В Корея е 24.04 Честит рожден ден на сладката Jucy. Здраве,щастие и много професионални успехи и желая.
    1 point
  22. В Корея е 24.04 Честит рожден ден на Nakta. Здраве,щастие и много професионални успехи му желая.
    1 point
  23. В Корея е 24.04 Честит рожден ден на прекрасните Kwangmin & Youngmin . Здраве,щастие и много професионални успехи им желая.
    1 point
  24. В Корея е 24.04 Честит рожден ден на чаровния Sebin. Здраве,щастие и много професионални успехи му желая.
    1 point
  25. В Корея е 24.04 Честит рожден ден на Romin. Здраве,щастие и много професионални успехи му желая
    1 point
  26. В Корея е вече 24.04. Честит рожден ден на Jucy. Много здаве и професионални успехи ѝ пожелавам.
    1 point
  27. Честит рожден ден на Nakta. Много здраве и професионални успехи му желая.
    1 point
  28. В Корея е вече 24.04. Честит рожден ден на Youngmin & Kwangmin. Много здраве и професионални успехи им желая.
    1 point
  29. В Корея е вече 24.04 Честит рожден ден на Sebin. Много здраве и професионални успехи му желая.
    1 point
  30. В Корея е вече 24.04 Честит рожден ден на Romin. Много здраве и професионални успехи му желая.
    1 point
  31. В Корея вече е 23.04 Честит рожден ден на красивата Chaeyoung . Да е жива и здрава и много професионални успехи и желая.
    1 point
  32. В Корея вече е 23.04 Честит рожден ден на прекрасния KB. Да е жив и здрав и много професионални успехи му желая.
    1 point
  33. В Корея вече е 23.04 Честит рожден ден на чаровния Woong Gi . Да е жив и здрав и много професионални успехи му желая.
    1 point
  34. А аз тези дни забелязах, че спешълът е кръстен Wise Camping Life
    1 point
  35. 3-ти епизод онлайн
    1 point
  36. Министерство на отбраната с промоционално видео за "The Blue Helmet" Meissa's Song". Чаньол А това с фото картичките му, които получават закупилите билети на касите в Сеул. Финален поздрав от днешното представление. Хаха Шиумин пусна тази снимка в Бабъл онзи ден, с краткия текст:"Ще стана Принца на тениса!"
    1 point
  37. A Year Without a Job (没有工作的一年) Страна: Китай Също така известен като: Mei You Gong Zuo De Yi Nian Година на излъчване: 2022 – Април – 11 до 2022 – Май – 17 Време на излъчване: Понеделник - Неделя 22:00 Жанр: Романс, Драма, Работа Канал: Hunan TV, Mango TV Епизоди: 24 Режисьор: Guo Zeng You Субтитри: Английски Участват: La Mu Yang Zi като Da Yu (He Yu) Wan Peng като He Yu (He Yu) Zhai Zi Lu като Jin Cheng Wu Li Shen като Song Ze Lin Jiang Xue Ming като Li Ao Zhu Rui като Ou Sha Xia Chen Xi като Qiao Fan Резюме: Историята проследява две съвременни жени, които се справят с безработицата и типичните ежедневни борби. Da Yu среща He Yu, момиче, родено през 1995 г., което има същото име и фамилия като нея. В същият момент He Yu е напуснала работата си от скука и по стечение на обстоятелствата двете започват да живеят под един покрив, борейки се с трудностите свързани с работа и любовният живот… Онлайн с английски субтитри
    1 point
  38. И втората опция за теглене на епизод 9: Както и онлайн.
    1 point
  39. 19-20 май, Станфорд, САЩ. Като лидер на EXO Сухо ще присъства на двудневно събитие посветено на 20-тата годишнина на корейската програма на Станфордския университет. Той ще сподели опита си като к-поп изпълнител и ще е част от цяла делегация представители сред които основният гост И Су Ман, бившият секретар на ООН Бан Ки Мун и др. Темите на двудневното събитие ще са геополитиката и Северна Корея, както и разпространението на Халю. Ще бъде на публично и безплатно за посещение. Изт. Stanford Uni Кай ще е специален гост на предаването на MBC Blockbuster: Brick War of Geniuses, където темата е Лего. Знаем, че Джонгин е голям фен на тези конструктори и се надявам, че много се е забавлявал при снимките.
    1 point
  40. Девети епизод за сваляне:
    1 point
  41. Честит рожден ден без сладурчето Luhan. Много здраве и професионални успехи му желая.
    1 point
  42. В Корея е 20.04. Честит рожден ден на любимото ми момче Luhan. Да е жив и здрав и много професионални успехи му желая.
    1 point
  43. Discovery Channel Korea публикува два тийзъра за риалитито на D. O. Пътува си пеейки. И малко релакс сред звука на природата. Предаването ще се излъчи чрез ТВ канала на 12.05, 22:30 KST. Предварителна премиера ще има на 5.05, чрез стриминг платформата seezn.
    1 point
  44. Да не разводнявам горния пост повече. Днес излезе интересна информация за първото по рода си проучване на Министерство на културата, спорта и туризма на Корея и Агенцията за междукултурен обмен, наречено 2021 Big Data Hallyu Market Research. То е основано на данни за търсене, публикации и ангажираност, и целта е обективно да оцени текущият статус на Халю в световен мащаб. Та освен БТС, които имат най-голям дял в разпространяваните материали, интересен феномен е сериала "Squid Games", след излъчване на който се забелязва увеличение от 30 пъти на Халю-съдържанието, публикувано в нета (блогове, YT, платформи и т.н.). На мен обаче ми хареса думата "EXO", която присъства на графиката. Независимо от всички нови и не толкова нови звезди, допринасящи за разпространение на корейската култура, нашите момчета не само са част от нейната история, но и продължават да са активни участници в създаването й. EXO, KAI, "Mmmh" са сред ключовите думи свързани с Халю. Изт. FN News Според проучването EXO са #6 като ключови думи в публикации в You Tube. В проучването, в частта му за Китай, на първо място по ангажираност е Чен, а групата е #8. Накрая за разкош и 'щото все още сме на вълна сиви костюми. "Mmmh' - единствената песен на солист, заслужила си отделно място като ключова дума в проучването на Министерството.
    1 point
  45. За тези, които не се интересуват от емоционалните моменти на Джунмьон it's Live публикуваха самостоятелни видеа с песните изпълнени от Сухо при гостуването му в канала. "Grey Suit" "Hurdle" Сухо дарява свои вещи за годишния търг на фондация Shiny, основана от майката на Джонгхьон (SHINee) Изт. Soompi Най-сетне ще го видим и като модел. Ще краси майксата корица на Esquire Korea, като модел за марката Monblanc. Видео тийзър в Инстаграм
    1 point
  46. Като единствена зрителка на този сериал в България не се оплаквам ще си го доизгледам с кеф! Може би, защото като малка съм си прекарвала летата на село, помагайки на баба ми, та сега ми е интересна тази тема Града срещу Селото. Тримата главни мощно се оплакват, но сякаш не са готови да се разделят с тяхното китно селце, ще видим нататък, на мен тази фабула ми е достатъчно интересна. Да, сюжета се върти около ежедневните случки и работата на героите, но все изниква по нещо, което да ги разкрие в нова светлина.
    1 point
  47. Беше страхотна вечер :). Благодаря за чудесната възможност!
    1 point
  48. Да се разпиша и тук, че след дълги лутания и проби, понеже вконтакте непрекъснато търсят начини да блокират свалянията и повечето трикове, дето знаех спряха да работят, намерих супер лесен метод за сваляне от вконтакте. Поне при мен с хром, работят и двата описани метода. Условието е, че трябва да си го сложите поне временно на стената. Можело е преди да си го пратите на лично, но в момента не може сам да си пращаш лични. Не съм пробвала, дали работи, ако е в добавените видеозаписи. Но пък от стената може да се изтрие след свалянето.
    1 point
  49. Слаб зрителски интерес и недобри отзиви. Пробвах да го гледам, но с нищо не ми задържа вниманието.
    1 point
  50. Ъпдейт на студиото Стайлинг Givenchy 2021 Още един ъпдейт за Harry Winston (костюм Диор):
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...