Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/22/2022 in all areas

 1. Нещата започват да се объркват... Епизод 12:
  6 points
 2. 3-ти епизод онлайн
  4 points
 3. Ако някой го е пропуснал или пък му се чуди, да го започва! Сериалът наистина е страхотен. Само да предупредя - води до пристрастяване. Отдавна го отлагам, но като го си го пуснах и просто не можах да спра да го гледам, ужасно зарибяващ е. Освен многото общи актьори и режисьора, забелязах и други неща, напомнящи ми на Wise Prison Life, в това число и корейското име на сериалчето, чийто буквален превод е "Wise Doctor Life" Направи ми хубаво впечатление, че нямаше нещо като "по-главен герой", както често се случва в сериали с много главни, и петимата си имаха достатъчно екранно време и за тези 12 епизода няма как зрителят да не се привърже ужасно много към всеки един. Песните бяха разкошни, а пеещите доктори още повече. Ами... засега май това имам като впечатления, ще пиша и в темата на втория сезон, като го изгледам Разбира се, удоволствието от гледането на такъв хубав сериал е пълно заради чудесния БГ превод. Благодарности към всички замесени в бг субките
  3 points
 4. 3 points
 5. В Корея е 22.04 Честит рожден ден на чаровния Hyojin. Да е жив и здрав и много професионални успехи му желая.
  3 points
 6. И аз си го помислих но все пак исках да го споделя.И искам да благодаря на всички преводачи за огромния труд и усилие които полагате за да можем да гледаме сериалите.Бъдете живи,здрави и усмихнати.
  3 points
 7. О, значи и той ще се гледа Току-виж и аз стана малко по-wise от толкова много мъдри животи
  2 points
 8. А аз тези дни забелязах, че спешълът е кръстен Wise Camping Life
  2 points
 9. Този хубав сериал очаква ли се да има и втори сезон? Просто не виждам как ще завършат историята в оставащия един еп. от 20 минути.
  2 points
 10. Miyeon пусна още концептуални снимки към предстоящият й солов дебют с първия й мини-албум „MY“... *** Soyeon ще участва в OST за новата драма „From Now On Showtime“. На 19 април KST, продуцентската компания Music Ground разкри в своя Twitter тийзър клип на драмата OST, озаглавена "Freak Show", в която членът на (G)I-DLE Soyeon ще участва. Очаква се Soyeon да я представи момичешки вокали. Междувременно „From Now On Showtime“ е драма за призрак/разследване, която изобразява историята на харизматичния магьосник Cha Cha Woong (изигран от Park Hae Jin) и справедливия полицай Ko Seul Hae (изиграна от Jin Ki Joo). OST "Freak Show" на Soyeon ще бъде пуснат чрез различни музикални платформи на 23 април в 20:40 KST. Тийзър
  2 points
 11. Първо, благодаря за превода! Сега за сериал,хареса ми,но малко го претупаха накрая.За тези осем епизода много неща искаха да покажат.Според мен ако бяха само главната двойка и Кинг и Пийт щеше да е по-добре.Да покажат техните проблеми и взаимоотношения.С другите двойки беше като какафония,никакъв смисъл от тях-притурка.Разводниха го. Малко да кажа и за Кайтун и Вален.Идваше ми по едно време да влезна в сериала и да ударя два шамара на Вален.Кайтун милия много исках да го на гушкам без вина виновен го направиха. Радвам се,че накрая се разбраха,но наистина го претупаха. Благодаря niran за прекрасната работа,чакам всеки следващ проект
  2 points
 12. В Корея е 22.04 Честит рожден ден на Hwayong. Да е живa и здравa и всичко най-хубаво и желая .
  2 points
 13. В Корея е 22.04 Честит рожден ден на Ryu Hyoyoung . Да е живa и здравa и всичко най-хубаво и желая .
  2 points
 14. Юна също реагира на видеото на Оню "Dice". Много е сладка. И сега е момента да кажем, че й предстои нова изява като актриса. Заедно с И Джуно от 2PM са потвърдени за главните роли на романтичния сериал "Kingderland", където Джуно ще се превъплати в ролята на наследник на конгломерат, който не се смее, а Юна пък ще е негова противоположност - героинята й ще върви през живота с усмивка. Не знам как ще е драмата, но романтика, Джуно и Юна в едно изречение? Аз съм там. Юри също с нова роля в сериал - криминалната драма "Good Job". В нея ще партнира отново с Jung Il Woo, с когото наскоро заснеха "Bossom: Steal The Fate". Снимките започват през скоро.
  2 points
 15. В Корея е 22.04 Честит рожден ден на прекрасната Yumin. Да е жива и здрава и много професионални успехи и желая
  2 points
 16. Записа на "Dice". Дами и господа, Оню!
  2 points
 17. Като не помниш сезон 1 , няма да имаш проблем със сезон 2.
  2 points
 18. Неуместно сравнение. Сериозен сериал с отлични актьори, няма нужда да си помпи "трафика". А посредствена боза по уебкомикс с участието на айдъли и особено на грозната и некадърна кифла има нужда от подобна помощ.
  2 points
 19. За добро утро, завръщането на кралиците. Колкото и да премахват, любовта към тях, не могат я спря и след седем години.- 3млн гледания за 1 ден.
  2 points
 20. Честит празник на форума с малко закъснение.Всички,които работите върху него да сте живи и здрави.На прекрасните преводачи да не ви секва музата и любовта към преводите.Благодаря на всички модератори и админи,за вашата усилена работа всичко във форума да върви гладко. Това място едно малко кътче забавление ,където може да намериш прекрасни хора със сходни интереси.Нека все повече рожденни дни да празнува прекрасния ни форум. Честит имен ден на всички цветя във форума.С здраве и гордост да си носите имената.
  2 points
 21. Ок, както винаги, когато съм потънала в нещо не успявам да го обясня ясно и кратко. Извинявам се и благодаря, че не ме преместихте в Препоръчайте ми фил сериал или нещо подобно. Сега ще обясня въпроса си подробно и с примери от сериалите в периода 2010-2018 понеже май по-късните не съм гледала подробно. Хипотеза: в азиатските (ок, по-често японските сериали) има или един главен герой, или пет главни героя, ако не говорим за любовна история. Пример: в Рурони Кеншин, главният герой е (логично!) Кеншин. Враговете, приятелите, любимата - всички те са спомагателни. Сега в Boy over Flowers, всички действат и се развиват като едно цяло, отборна работа е това Азия. За удобство можем да приемем, че много полицейски сериали с отделни случаи са ъпгрейд на този вариант. Много често и в ужким любовни истории ГГ е само един. Примерно в Хилър, Гоблин, К2 или в Силната До Бок Сун има силен любовен интерес ама героят си е един. А пък в Kill me heаl me, W: Между два свята, и пр. си имаме нормално ГГ-мъж и ГГ-жена.Т.е. двама. Но тук ми се иска да не влизаме в любовните сериали, понеже те са ... ок, любовни. Т.е. даже BL случаите ги изключваме, като се опитваме да коментираме случай с двама герои. Сега, ясно е, че Шерлок Холмс и Уотсън във всичките им версии са от този тип с двама герои на пръв поглед. Ама на втори все единият е по-главен, а другия спомага... Напъвам се да се сетя за друг вариант от двама герои - ако ще и да са врагове и конкуренти ама все да са равно главни... и май не мога. А вие? Има ли реална дружба или адекватна конкуренция в сериалите от АЗИЯ?
  1 point
 22. В Корея вече е 23.04 Честит рожден ден на чаровния Woong Gi . Да е жив и здрав и много професионални успехи му желая.
  1 point
 23. Един от филмите, които много харесвам и препоръчвам за гледане! И двамата актьори притежават излъчването на героите, които пресъздават. Целият филм създава една непринудена и приятна атмосфера, която кой знае защо ми напомня на една много стара лента с Мерил Стрийп и Робърт Де Ниро - Falling in Love. Сюжетът в двата филма е много различен. По-скоро става въпрос за това, че някои актьори се чувстват комфортно да играят заедно и имат много добро взаимодействие и това придава убедителност на повествованието. Наистина се наслаждавам да го гледам от време на време, а сега го има и във Vbox7 за желаещите да го гледат на български. Онлайн с български субтитри
  1 point
 24. Министерство на отбраната с промоционално видео за "The Blue Helmet" Meissa's Song". Чаньол А това с фото картичките му, които получават закупилите билети на касите в Сеул. Финален поздрав от днешното представление. Хаха Шиумин пусна тази снимка в Бабъл онзи ден, с краткия текст:"Ще стана Принца на тениса!"
  1 point
 25. Инстаграмът на aespa публикува кратко видео за подгряване на предстоящото им участие в Coachella. Тук пък попаднах на една тяхна реклама. Не че ме интересува марката, просто са страшно сладки, а Нинг с тази прическа ми е слабост.
  1 point
 26. Много благодаря!
  1 point
 27. Да видим и тийър снимките на Yejun и Seungyeop...
  1 point
 28. Човека не се е завръщал от толкова време, сега наваксва и пуска ли, та пуска разни тийзъри... Psy и Sung Si Kyung си сътрудничат за още една песен заедно! На 17 април KST, P NATION представиха друга песен, която ще се появи в предстоящия 9-ти пълнометражен албум на Psy „PSY 9th“. Песента, озаглавена "You Move Me", е четвъртата в списъка с песни на албума и включва певеца Sung Si Kyung. Преди това двамата изпълнители издадоха сингъла „Passionate Goodbye“ за албума на Psy от 2012 г. „Psy 6th“, същият албум като „Gangnam Style“. Съобщението дойде с кратко видео за интервю, в което двамата обсъждат как се е появила предстоящата песен за сътрудничество, както и лек спойлер за това какво включва песента. Според кредитите на песента, Tablo от Epik High също участва в писането на текстове, заедно с Psy и WHITE 99. Цък На 18 април P NATION представи още една песен, която ще се появи в предстоящия 9-ти пълнометражен албум на Psy „PSY 9th“. Песента, озаглавена "Sleepless", е 5-та песен в албума и включва певицата Heize. „Sleepless“ е римейк на песента на Crying Nut, първоначално издадена през 2001 г. Мнозина очакват с нетърпение изпълнението на Psy и Heize на класическата песен. Цък На 18 април KST, P NATION разкриха тийзъри, разкриващи още три парчета от предстоящия му албум „Psy 9th“ – „9INTRO“, „Hello Monday“ и „Dear Me“. Подходящо озаглавена, "9INTRO" е първата песен в албума. "Hello Monday", деветата песен, приписва на рапъра Giriboy за писане на песни и съвместно композиране. „Dear Me“, последното парче в албума, има „To My Future Self“ като корейско заглавие и е съчетано с тийзър илюстрация както на настояща, така и на по-стара версия на Psy. Psy разкри 11-то парче от предстоящия си 9-ти пълен албум, 'Psy 9th'. Оказва се, че песен №11 "forEVER" от "Psy 9th" има специална предистория. Това е песен, която Tablo от Epik High и Psy направиха за около 4 дни... но преди 3 години! В своя тийзър клип по-долу Psy признава на зрителите: „Тази песен най-накрая видя светлината на деня след 3 години“. Изпълнителят Tablo също се появява в клипа, за да сподели: „Работихме по тази песен преди много години, така че подобно на заглавието си помислих: „Ще бъде завинаги в създаването“...“. И двамата изпълнители обаче увериха феновете си, че "Слушането на песента след известно време я направи да звучи по-добре". Цък Запис №7 от 9-ия пълен албум на Psy „Psy 9th“ е „Now“ feat. Hwa Sa от MAMAMOO! Остава малко повече от седмица до дългоочакваното му завръщане, Psy разкри всички освен 3 от 12-те песни, включени в предстоящия му 9-ти пълен албум, 'Psy 9th'. Най-новото парче, което ще бъде добавено към списъка с песни, е "Now", римейк на "When the Rain Begins to Fall", първоначално издаден през 1984 г. от Джърмейн Джаксън и Пиа Задора. В клипа си от интервюто Psy също така посочи, че песента е преработена на корейски от Seoul Family през 1987 г. Междувременно Hwa Sa, с която Psy се свързаха за функция в албума му за завръщане, разкри, че в началото е била изненадана и притеснена, когато е получила аудиозаписа. След това двамата изпълнители описаха „привкуса“, използван при записа на песента, като също така подчертаха „суровото“ качество на вокалите. Цък
  1 point
 29. Ааааа! Как можа да свърши така? Шин Мин А да не е забранила да й целуват момчето?
  1 point
 30. Какво се получи. Някъде към края на януари феновете започнаха да споделят информацията, че лидера ще бъде в списание Rolling Stone Korea. И това всеки ден, чакайки да дойде момента на излизането на списанието /18 февруари/. Обаче, БУМ, малко преди това да се случи, на 12 февруари Йонг Гук що пък да не изненада и да довърши феновете, като пусне информацията, че ни чаква ново завръщане от него. И то скоро, новият му албум "2" предстои да излезе на 2 март. Така че, очаквайки едно, получиме и друго.. Затова казах, че интервюто за Rolling Stone Korea /където всъщност говори за предното си завръщане с "Race" през ноември 2021 г./, се оказа едно добро начало на една силна активност от негова страна от там нататък... Ама кой ли пък се оплаква.. На 18 февруари в полунощ Йонг Гук пусна набор от тийзър снимки, в които напълно разкрива харизматичните си прелести. Ама, наистина. На 21 февруари излязоха още тийзър изображения. Това ново EP се състои от стилна и драматична концепция, определено. На 23 февруари в полунощ лидера пусна нов лиричен тийзър за заглавната песен на предстоящото му EP „2“. Текстът гласи: "Както искаш, споделяй всичките си тайни цяла нощ. Както искаш, играй с мен. Караш ме да се чувствам високо." На 25 февруари излезе превю на песните в предстоящият албум. Акцентът дава тийзър на песните на Bang Yong Guk „G.M.T“, „UP“, „Screwed Up“, „Shush“, „OFF“ и „Race“. BANG YONGGUK(방용국) 1st EP Album '2' Highlight Medley И излезлият на 28 февруари MV тийзър към песента 'UP' BANG YONGGUK(방용국) 'UP' M/V TEASER
  1 point
 31. Не знам дали тук е мястото да сложа линкът. Малко статийка за сезон 2 Тук
  1 point
 32. Най-вероятно епизодите са снимани по различно време.
  1 point
 33. Здравейте,и аз гледам сериалчето но за първи път нещо ми привлече вниманието. В някои моменти косата на Вален е дълга и светла а в друг момент е къса и тъмна.Дали на някой му е направило такова впечатление.
  1 point
 34. Ами не знам, по всички показатели Бизнеса бие Our Blues. MDL - Бизнеса 8,8 а Our Blues е 7,9 в момента. Като се движеше 8,5- 7,1(след втора серия)- 8,1- 7,9 тоест има движения в рейтинга, но то и сериала е нов. В MDL има статистика и всеки сериал може да се сравни, да се види движените на рейтингите. Звездите отдавна не правят един сериал успешен. А и двете актриси в Бизнеса са доста по известни и актуални от тия в този сериал в момента. Дори само ако се погледне харесванията в Инстаграм. Сигурно и при мъжете е така. А за 25/21 пък изобщо да не говорим, той се класира по високо от тия два сериала. Our Blues може да се опитате да го сравнявате с 39. Явно в Корея некадърните и грозни певачки се тиражират по високо от актрисите. Но не винаги е така - Lee Se Young в The Red Sleeve. Сама го направи сериала. Ама тя е с 25-26 години артистичен опит. И тук има актьори с такъв опит ама са с 10-20 годни по възрастни от нея.
  1 point
 35. Макар че е документален, даваха го днес, успях да забележа доста конекции между египетската култура и християнството, “Царят и Слънцето. Пътешествие в историята на Древен Египет“ Целият филм в Youtube (засега) БНТ
  1 point
 36. Класацията на Good Data Corporation’s за втората седмица на април. tvN “Our Blues” JTBC “My Liberation Notes” SBS “Again My Life” MBC “Tomorrow” JTBC “Green Mothers’ Club” tvN “Kill Heel” KBS2 “Love Twist“ KBS “The King of Tears, Lee Bang Won“ tvN “Military Prosecutor Doberman“ KBS2 “It’s Beautiful Now” И за актьорите: Cha Seung Won (“Our Blues”) Lee Jung Eun (“Our Blues”) Lee Joon Gi (“Again My Life”) Han Ji Min (“Our Blues”) Kim Ji Won (“My Liberation Notes”) Son Seok Gu (“My Liberation Notes”) Kim Ha Neul (“Kill Heel”) Lee Hye Young (“Kill Heel”) Lee Yo Won (“Green Mothers’ Club”) Kim Woo Bin (“Our Blues”) Както и се очакваше след свършването на A Business Proposal , Our Blues излезе начело в класацията. Бих ги поздравил, но явно успеха им се дължи на наемането на група китайски ферми за ботове. Явно така са генерирали трафик и са излезли начело. Идеята ни беше подхвърлена в една друга тема.
  1 point
 37. Ии започва обратното броене докато качиш 5 епизода и го почвам! Отново ти благодаря, че го превеждаш~!
  1 point
 38. Това почна ли? Може да не е гейско, но без гей едва ли?
  1 point
 39. Беше страхотна вечер :). Благодаря за чудесната възможност!
  1 point
 40. Честит празник на всички именници.
  1 point
 41. Честито на всички именници! Цвети, Маргарита, Лили, Вили, Бени, Рони, Ели, Здравка, Ива, Кали, Ками, Нев, Рали, Рози, Роси, Стефи (някои по повече от един брой) - да сте благословени и щастливи!
  1 point
 42. Честит имен ден на всички цветя във форума!
  1 point
 43. Честит ни празник! Здраве и щастие на всички, с които споделяме общата си страст към Азия! И дано все повече стават хората, за които форумът е тяхното местенце!
  1 point
 44. Честит Рожден Ден на най-страхотния сайт! Сайтът, който вдъхва надежда и сбъдва мечтите ни! Благодаря на всички, които сте тук! Щастлива съм, че ви открих! Бог да ви благослови!
  1 point
 45. Честита годишнина, Eastern Spirit! Бъдете здрави, източни духчета! На всички преводачи и редактори - огромно благодаря! На всички потребители, които поддържат духа тук - честитооо! Вие сте част от едно от най-интересните и вдъхновяващи местенца околовръст. Нека бъдем заедно дълго време! Леле, само Спирита може да ме направи толкова сантиментална. Явно остарявам? Но поне съм на точното място. Отново честита годишнина! Гледам вече към 15-тата.
  1 point
 46. А знаете ли кой има рожден ден днес? Нашият форум. Ставаме на 14 години. Да ни е честито!
  1 point
 47. Приключението започва, клик на картинката за епизод първи~
  1 point
 48. И аз гледах само 1-ви епизод и се учудих защо са сложени сцените от последните епизоди от 1-ви сезон. Така не е интересно, надявам се след 2-ри еп да са различни. (+кисссс) Иначе двамата са големи сладури, отново! С нетърпение очаквам превода ти, знаеш.
  1 point
 49. Прекрасен сериал! Изгледах го за един ден. Има от всичко по достатъчно без да натоварва с твърде тежки сцени! Очарована съм от играта на двамата сладури в главните роли. Тук ги гледам за първи път и смятам, че се справиха много добре с образите си. Много ми допадна колко дръпнат и естествен беше Джин, а хитрушовите номера на Сиб ми пълниха душата. Хареса ми, че вмъкнаха и историята на бащата на Джин, и о, алилуя! никой никого да не изнасили! Сериалчето е изключително разтоварващо, с много красиви и нежни сцени. И да, колкото и Буа да искаше яко секс , историята им се получи много красиво и без крайности. И не на последно място - огромни благодарности за превода на @HikariDu
  1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Create New...