Jump to content

Отличници

  1. helyg

    helyg

    Ст. модератори


    • Points

      20

    • Мнения

      4338


  2. kandala

    kandala

    16 години ФЕН


    • Points

      18

    • Мнения

      5827


  3. Snowpanda_MSS

    Snowpanda_MSS

    Потребители


    • Points

      13

    • Мнения

      1323


  4. skofiild

    skofiild

    Модератор


    • Points

      10

    • Мнения

      21552


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 04/17/22 от всички области

  1. Това е подаръкът ни от мен и @sonka88 за всички по повод рождения ден на форума. Може да го намерите на следните линкове и Приятно гледане! Субтитрите за последния епизод ще бъдат качени довечера.
    7 points
  2. Гърми.. CL, Dara, Bom и Minzy отново шокираха и зарадваха феновете с изненадващо изпълнение по време на Coachella! На 16 април местно време CL излезе на сцената на Coachella като част от сета на 88rising „Heads In The Clouds Forever“. Въпреки това, за публиката на известния музикален фестивал в САЩ беше неочаквано удоволствие - към CL на сцената се присъединиха нейните колежки от групата 2NE1 Парк Бом, Сандара Парк и Минзи, които осветиха мястото с изненадващо изпълнение на техния емблематичен хит „ I AM THE BEST." След седем легендарни години заедно, 2NE1 официално се разпаднаха през 2016 г., въпреки че често са говорили, че искат да се съберат отново и да правят нова музика заедно в някакъв момент в бъдещето. Последният път, когато и четиримата члена участваха заедно като група, беше на Mnet Asian Music Awards (MAMA) през 2015 г., което направи това изненадващо събиране първото им групово изпълнение от повече от шест години насам. Изт. П.П: Клиповете в ютуб бяха свалени заради нарушаване на авторските права, затова ги премахнах и от тук, но в източника горе има постове в Туитър с изпълненията...
    7 points
  3. Romantic Boss (로맨틱보스) Алтернативно заглавие: Romaentik Boseu Заглавие на български език: РОМАНТИЧНИЯТ ШЕФ Страна: Южна Корея Година: 2016 Епизоди: 12 по около 12 минути Превод и редакция: sonka88 и helyg Прогрес: 1-12 епизод - 100%
    5 points
  4. Вече може да се насладите на филма: и Приятно гледане! /линкове ще бъдат добавени и в описанието малко по-късно/
    5 points
  5. Имаме повод за празнуване! А какъв е той, вижте в епизод 7 .
    4 points
  6. Месечното видео на Бекхьон. Този път рисува. Дата: 17.02.2021 г., името на картината "PERSEVERANCE" (Упоритост или може би... Постоянство?). "Здравейте! Вашият домакин Бекхьон е. Приключих да рисувам само кнедли. Най-накрая опитах да рисувам истински. Честно казано мисля, че се справих наистина добре. Разбира се, учителят ми беше от голяма помощ. Обаче с пастели (да рисуваш) е добре, даже да сбъркаш. Може да ползваш различен цвят, за да покриеш грешката. Имам чувството, че повечето от вас са начинаещи... Така че, опитайте, става ли? Липсвате ми. Не мога да чакам да ви го кажа лично. Аххх Но си идвам скоро. Много скоро. Наистина!" Накрая на видеото ни препоръчва да опитаме различни неща, да намерим своето хоби, което да харесваме и чрез което да се разтоварваме от стреса. Милият ни Бекхьон. Ние му липсваме, но той на нас още повече.
    4 points
  7. Рано тази сутрин българско време приключи четвъртият и последен концерт на BTS на "Allegiant Stadium" в Лас Вегас, щата Невада чийто величествен финал беше поставен от изненадващото обявяване на първия албум на групата от година и половина насам ; в края на концерта беше пуснато ретраспективно видео в края на което се появи изписана датата "2022. 06. 10"; веднага последваха спекулации и фен теории, но този път по изключение "Big Hit Music" не оставиха A.R.M.Y. да се тормозят дълго и почти веднага официално беше потвърдено чрез изявление на компанията в платформата "Weverse" , че можем да очакваме нов албум на 10 юни 2022 година; повече подробности ще бъдат съобщени на по - късен етап!!! Изявлението на компанията в "Weverse" "BTS Confirmed To Return With New Album In June" "BTS unveil long - awaited comeback date; to comeback in June" "BTS To Drop New Album On June 10, 2022: See The Comeback Teaser Revealed At The Las Vegas Concert" "BTS to return with new summer anthem in June" "BTS to make a comeback on June 10th with a new album" "BTS Announce Next Album as They Wrap Up Blockbuster Las Vegas Residency" "BTS announce new album set for release in June" BTS (방탄소년단) We Are Bulletproof
    4 points
  8. Ново денс клипче на тримата Kwon
    4 points
  9. Version (Complete)

    2723 сваляния

    Превод: sonka88 и helyg
    3 points
  10. Честит ни празник! Здраве и щастие на всички, с които споделяме общата си страст към Азия! И дано все повече стават хората, за които форумът е тяхното местенце!
    3 points
  11. Romantic Boss (로맨틱보스) Алтернативно заглавие: Romaentik Boseu Страна: Южна Корея Година: 2016 Период на излъчване: 30 септември 2020 - 06 ноември 2020 Жанр: Романтичен, web драма Канал: Naver TV Cast (Korea) & iQIYI (China) Продукция: H2 Production Епизоди: 12 по около 12 минути Режисьор: Peter Lee Сценарист: Seo Min Young Участват: Hwang Chansung (2PM) в ролята на Уанг Джа Хьонг Kyung Soo Jin в ролята на Пек Со Ри Han Joo Wan в ролята на Са Янг Джун Hami (D.Holic) в ролята на Ча Да Хе Kim Jong Moon в ролята на Пек Ши У Jang Hee Ryung в ролята на Ан Бун Хонг (Pink Girl) Lee Jin в ролята на Джина Кинг Roi /истинско име Qin Fen/ (Awaken-F) в ролята на Даниел Дзян Lee Mi Rim в ролята на Сузан Im Chae Young в ролята на Ру Ри Choi Sun Ja в ролята на бабата на Пек Со Ри Jang Hee Soo в ролята на хазайката и други Резюме: Това е историята на младата организаторка на специални събития Пек Со Ри, която търси любовта. За съжаление обаче, все още живее с бившето си гадже, с което си делят наема за квартирата, тъй като още не е сбъднала мечтата си да има собствен дом. Той е художник и автор на уебтун, който никой не чете, дразни я неимоверно много, но пък се грижи за болната й баба, докато тя ходи на работа в този изпълнен със стрес живот. Един ден на Со Ри й възлагат проект, в който трябва да събере на събитие хора от различни сфери - сценичен дизайнер, моден дизайнер, майстор готвач, инфлуенсър влогър, певица и загадъчния Принц, който никой не е виждал. Никой от тях не иска да участва в този проект, а това би й коствало работата. Дали Со Ри ще успее и какво ще й коства? Свали с български субтитри: Онлайн с български субтитри: и и и
    2 points
  12. Беше страхотна вечер :). Благодаря за чудесната възможност!
    2 points
  13. Пробвахме го заведението. Менюто е по-кратичко. Истински японец го държи и наистина се старае да го приготвя добре. Цената обаче е доста солена за един рамен. Съдейки по клиентите, изглежда, че доста се харесва храната.
    2 points
  14. ...албум, който ще е мини албум с името FLASHBACK на 3.05.2022 г., 18:00 KST. Е, добре. И на мини сме доволни, поне е нещо. Видео концептуален тийзър.
    2 points
  15. И понеже независимо от хейтърите - SM Family си е SM Family, качвам и тук първата по рода си видео-реакция. Кий (SHINee), Тейон (Girls' Generation), Ънхьок (Super Junior) и наш Сухо реагират на видеото на Оню "Dice". Малко дървени, но много, много сладки. Надявам се този тип колаборации да станат традициия! Сухо беше и първият, който разгада видеото - Оню се опитва да спаси девойката Shawol, но накрая излиза, че тя е тази, която го спасява. Нашият лидер. Респект! Явно много сме слушали, EXO-L? Влог от Кай в личния му YT канал, промотиран и в Туитъра на групата. Отивам да гледам и после ще нахвърлям най-важното с две-три думи, за тези, които не разбират. (леле хора, днес направо умрях от кеф ) Като подготовка за ездата Кай учи малко за конете. Това не е проблем, тъй като споделя, че като ученик си е правил IQ тест и резултатът му е (забележете) 138!!! Кай е не просто умен, а много умен, направо "very gifted" (много надарен, доста над средното ниво). Уау. Джонгин поздравява всички коне и кончета, които среща по пътя до "своя" Delpino. Запознава се с него, реши го, дава му лакомства, за да се сближат, говори му като на дете. Хахах Казва, че никога не си е представял, че нещо толкова голямо може да е толкова сладко (и аз това си мисля, като те гледам, Кай). АХААХАХАХАХА Уби ме. Когато треньорът забърза коня Кай му каза "Чакайте, почакайте малко! Аз... почти станах противоположния пол.". Хм, референция - конят е мъжки. Разбирам го Джонгин. Аз веднъж яздих и усещането от седлото може да е доста стресиращо за начинаещите, предполагам още повече, ако са мъже. Накрая казва, че вече не страхува от конете, те имат своя чар. Препоръчва на всички да опитат езда, аз също.
    2 points
  16. Интересно гостуване на Оню в канала KUPI (свят, разказан в кубчета). В него гостите сглобяват Лего, докато разговарят с водещия. Оню разказа, че е решил да се занимава с музика в гимназията, като е сключил сделка с родителите си, които му казали, че ще му разрешат да учи музика, ако се справя добре в училище. Вече са минали 14 год. от дебюта на Шайни и споделя, че не му е било твърде трудно, защото е имал мембърите, а и родителите си. Когато му било тъжно или весело, той им се обаждал и говорел с тях, като с приятели. Водещият го попита как се справя, след като върши тази работа дълги години и понякога сигурно засяда в инерция? Оню казва, че преди се опитвал да раздели Джинки от Оню, но накрая е трябвало да ги приеме заедно (като едно) - твърде много стрес му е причинявало това, да отделя едния от другия. Когато се е появявал по шоу програми от напрежение не могъл да каже и дума, само ръкопляскал смеейки се пресилено "ха-ха". Искал е да го преодолее и решил да бъде себе си, независимо от всичко. Не се насилвал вече да се смее на шеги и това променило всичко, започнал да получава и повече възможности/предложения. "Мислейки за това, аз съм певец, който прави комедия, танцува, свири на инструменти, пее, скача на сцената по концерти. Научих се на много разнообразни неща. Може да не съм перфектен във всичко, но съм опитал много нови неща. Мисля, че това е стойностно преживяване/опит." Аааааа СУПЕР ГОТИНО. Кий (какво си облякъл???), Тейон, Ънхьок и СУХО (ах) реагират на видеото на Оню. Е, това не го очаквах. Направиха ми вечерта, сериозно. (отивам да закачам видеото по другите теми. кееееффффф)
    2 points
  17. Честит празник на форума с малко закъснение.Всички,които работите върху него да сте живи и здрави.На прекрасните преводачи да не ви секва музата и любовта към преводите.Благодаря на всички модератори и админи,за вашата усилена работа всичко във форума да върви гладко. Това място едно малко кътче забавление ,където може да намериш прекрасни хора със сходни интереси.Нека все повече рожденни дни да празнува прекрасния ни форум. Честит имен ден на всички цветя във форума.С здраве и гордост да си носите имената.
    2 points
  18. Тук пък няколко свежи снимки на Чаньол, като част от каста на мюзикъла "The Blue Helmet" Meissa's Song". В спойлер клипчета от завършването на различни постановки. Това е много сладко. Ще го изтрия по-късно, обещавам. Нека само да усмихне повече хора, Между другото, Чаньол е сред първите айдъли (и според мен основната причина), които ще имат официални фото картички докато са в армията. Мюзикълът издава серия картички на главните герои в представлението, които ще бъдат подарък към билетите, закупени на определени дати. А Шиумин сподели снимки от разходка в планината с приятели.
    2 points
  19. Честит рожден ден на прекрасните и чаровни момчета Jinho & Hongseok. Да са живи и здрави и много професионални успехи им желая.
    2 points
  20. Честит рожден ден на Wheein. Да е жива и здрава и много професионални успехи и желая.
    2 points
  21. Честит рожден ден на Ryujin. Да е жива и здрава и винаги щастлива.Пожелавам и много професионални успехи.
    2 points
  22. Winner, Ikon and Treasure реакция на новата песен на Бенгите. Честно, не знам дали съм просто в меланхолично настроение, но започвам да си мисля, че те са говорили много помежду си и че Сънгри не иска да се връща (което би било разбираемо след всичко, де) Надявам се да греша, наистина се надявам, защото все си чакам да ги видя всичките. Но ще видим.
    2 points
  23. А знаете ли кой има рожден ден днес? Нашият форум. Ставаме на 14 години. Да ни е честито!
    2 points
  24. Продължение Как готвят различните зодии? Овен Няма да готвя по рецепта! Никой не може да ми казва какво да правя! Ще си сложа колкото мая искам, пък! Телец Гъбите белят ли се, или не белят? Все тая. Поне имам хубави чинии... Близнаци Чете рецепти в gotvach.bg. Гледа Джейми Оливър в YouTube. Накрая си маже филия с лютеница и си отрязва дебело парче салам. Рак Прибирам се от работа и се къпя. Ако никой не е сготвил, си лягам. Лъв Още люти чушки. Още люти чушки. В тях е страстта! Дева Забърши това там! Дай да го измия веднага! Изтупай покривката. Ау, това капка вода ли е на килима? Везни Ще направя пиле с ориз Не, пълнени чушки с кайма Но пилето с ориз става лесно Обаче пък пълнените чушки са много вкусни. Скорпион Прави си селфи с гъбите на Телеца (които още не са обелени), споделя го във Facebook и брои лайковете. Стрелец Аз ще сготвя, к‘во се моткате всички! Взема нещата в свои ръце, докато наум псува, а с ръце ръси мерудия. Козирог Не харесва сготвеното от Стрелеца и започва да му дава акъл как е трябвало да нареже мерудията на по-ситно. Водолей 16 минути търси музиката, на която ще се получи най-вкусната паста. Риби Налива си вино, докато готви. Забравя да готви. След 2 часа... Овен Маята не му е шупнала и вътрешно беснее! Обяснява на всички, че тази питка точно такава плоска е трябвало да стане. Телец Сервира от пържолите с обелени гъби и настоява всички да са внимателни с чиниите, защото са му ценни. Близнаци Чуди се Джейми Оливър дали е ял българска лютеница. Рак Пил е две бири и отдавна спи. Лъв Ама, много добър готвач съм, ве! Хората плачат, когато ядат от моите ястия. Дева Отваря трети пакет с кухненски гъби. Кухнята блести от чистота! Везни Продължава да се чуди, докато в едната ръка държи пилето за трътката, a с другата премята чушките. Скорпион Колежката не му е лайкнала селфито с гъбите. Блокира я! Стрелец Вече не псува само наум. Козирог Взема мерудията и я наситнява. Знае, че никой няма да го направи по-добре от него. Водолей Слуша музика, хапва и е над нещата. Риби Приключва третата бутилка вино и отплува.
    2 points
  25. 38 Данъчен отдел Страна: Южна Корея Жанр: Криминален, Комедия Епизоди: 16 ~ 60 минути Превод: Spidernya Прогрес: PS!!! Възможно е при редакцията да са останали правописни и пунктуационни грешки, за което се извинявам. Не качвайте субтитрите в други сайтове без позволение!!!
    1 point
  26. Осми епизод за сваляне:
    1 point
  27. Дидо, писали сме едновременно и сме мислили еднакво. Съгласна на 100%. Наистина такава актьорска игра рядко виждаме в сериалите напоследък, че и толкова истинско нещо -също. И макар да ставам банална с тоя пример, не е като безмерно богатия бос, да се влюби до безпаметност в чистачката и да струи химия.
    1 point
  28. Какво е това нещо "химия", която толкова търсите по филмите и сериалите? В 99% от случаите това е нищо незначещо определение за взаимоотношенията между героите в посредствени сериали и филми с посредствени актьори. Е, тук няма "химия", има човешки взаимоотношения, изиграни от великолепни актьори.
    1 point
  29. В вариетето „Real NOW“ WINNER показа своите вариететни умения и чувство за хумор, докато групата тръгва за пътуването си до остров Чеджу. Това е и първият път на групата като цяло от две години. В 1-ви и 2-ри епизод на „Real NOW“ на NAVER NOW, излъчен на 14 и 15 април в 18:00 KST, членовете на WINNER заминаха за пътуване с 2D1N до остров Чеджу. При пристигането си на острова групата беше посрещната от луксозни автомобили, както и набор от пресни морски дарове, сервирани от известен ресторант. За да получат луксозните коли, членовете трябва да изпълнят „мисия в реално време“, където се случват забавни епизоди, докато се борят за своя изстрел в колата. Въпреки че това беше първото им вариететно шоу от известно време, WINNER все пак показа безупречни вариететни умения. Kang Seung Yoon беше прекалено уверен в шофьорските си умения, но също така не успя да намери лоста за скорости и страничната спирачка на колата, което го накара да бъде понижен на задната седалка. Докато се опитвате да изпълните мисия, докато питате собственика на ресторанта: „Познавате ли WINNER?“ Mino също получи нов прякор "Min-eo“ (игра на думи на истинското му име Min Ho и риба, която се произнася като ео на корейски), тъй като собственикът на ресторанта не е чул WINNER като вид риба. Епизод 1 Епизод 2 Превю за епизод 3 Хубаво си е като са си вече заедно. Междувременно „Real NOW“ ще се пуска в приложението NAVER NOW всеки четвъртък и петък в 18:00 KST, като повторението ще се пуска всяка събота в 14:00 KST. Изт.
    1 point
  30. Джеси се завърна с нова музика! На 13 април от 18 ч. KST, изпълнителят се завърна с нов сингъл, озаглавен „ZOOM“, заедно с музикалното видео към песента. Джеси участва в написването на песента заедно с PSY. „ZOOM“ е трап хип хоп песен, която интуитивно изразява как днешните хора преживяват моменти, които могат да снимат. Jessi (제시) - 'ZOOM' MV
    1 point
  31. Ама че изненадващи промени. Още един завой на историята. Много динамична и стабилна дорама.
    1 point
  32. Ами, добро е! Новите два епизода не ме разочароваха. Този тандем сценарист-режисьор, действително си е харен и то по корейски, без залитания към запада. Може би, на младите зрители не би им харесало, но феновете от години на корейското, според мен биха го оценили, както и заради начина на поднасяне, така и заради актьорите и майсторството им. Бях позабравила, какво удоволствие е да гледаш изключителен актьор, като Lee Jung-Eun примерно. Справка коя е, ако някой не я знае- тук. И У Бин с Хан джи Мин бяха истински и лелките край тях и т.н.
    1 point
  33. Здравейте На Графа има едно магазинче - Tanoshi, в което досега предлагаха само разни азиатски джунджурии , но вече зареждат и с японски хранителни продукти Аз все го подминавах, защото като вляза и искам да си тръгна с пълна чанта с чинийки, купички и други кухненски пособия, а сега и храна има
    1 point
  34. Днес става на 40 /хайде 41 по тяхному/, а в същото време в момента играе ролята на 20-годишен младеж в "Again My Life”. Наистина го може. Честит му рожден ден, жив и здрав да е. Очарователен, уникален, просто има прекрасна усмивка. Това определено е неговия месец, започна излъчването на новата му драма, която върви добре, днес рожден ден, оказа се на страниците и на априлския брой на списание W Korea с една уникално страхотна фотосесия. Може да видите снимковия материал ето тук, тук пък в самия сайт на списанието. Част от снимките и самото интервю с него /което поне на мен автоматично ми го преведе на български/ може да погледнете отново в самия сайт на списанието тук. Пожелавам ви да го обичате, защото е просто невероятен...
    1 point
  35. В Корея 18.04 Честит рожден ден на Lee Hwi Chan . Да е жив и здрав и много професионални успехи му желая.
    1 point
  36. Първата по рода си видео-реакция в СМ. Ънхьок, Тейон (Girls' Generation), Кий (SHINee) и Сухо (EXO) реагират на видеото на Оню "Dice". Надявам се този тип колаборации да станат традиция! Тийзър снимки за албума на Рьоук, който нямало да е с име 'petal' - венчелистче, a щял да се казва A Wild Rose (Дива роза) Преди няколко дни публикуваха и тийзър с име 'prickle' - бодил, трън, и сега си мисля, че това може да са версиите на албума - petal & prickle. Ще видим. Припомням, че EP-то излиза на 3.05, 18:00 KST.
    1 point
  37. Първата по рода си видео-реакция в СМ. Тейон, Кий (SHINee), Ънхьок (Super Junior) и Сухо (EXO) реагират на видеото на Оню "Dice". Надявам се този тип колаборации да станат традиция!
    1 point
  38. Честит празник на всички именници.
    1 point
  39. И понеже не сме качвали през седмицата, в няколко поредни поста ще сложа каквото се сетя. Започваме с реакцията на видеото на "Dice". Оню и Минхо. Сладури. Накрая провеждат следния диалог: Оню: Моля, очаквайте драмата на Минхо с нетърпение! Минхо: Но тя ще бъде по-натам...? Оню: Да, но аз ги моля да очакват... Минхо: Ааа... Моля, вълнувайте се за нея по-късно. Сега искам да покажете много любов към мини албума на Оню DICE. Аз: А тук пък имаме зад кулисите на фотосесията за албума.
    1 point
  40. Честито на всички именници! Цвети, Маргарита, Лили, Вили, Бени, Рони, Ели, Здравка, Ива, Кали, Ками, Нев, Рали, Рози, Роси, Стефи (някои по повече от един брой) - да сте благословени и щастливи!
    1 point
  41. Миязуми-кун ви казва "чао". Кликнете го, за да го последвате към последния епизод. Силно пренебрегнато аниме (не е учудващо - то мами хората, че е спортно, вместо за спорт се разказва за някакви дърти бизнесмени, пфу!) с отличен арт и хубава войс игра. Не съжалявам, че го започнах и си го изгледах с кеф. Е, все още и аз не съм напълно убедена, че напитката с джинджифил и лук наистина става, амаа... щом казват...
    1 point
  42. Ще се справят ли жените от семейството с упорития г-н Лин? Или ще им трябва малко помощ? Епизод 6:
    1 point
  43. Клетвата я изгледах и през цалото време пихме Пепси и в любов се обяснихме с Пепси...Те такива мъжове в релният живот няма...Готин си е Закачливеца, а и не си поплюва с колежките...
    1 point
  44. Приключението започва, клик на картинката за епизод първи~
    1 point
  45. В Корея е вече 08.04. Честит рожден ден на Woojin. Много здраве и професионални успехи му желая.
    1 point
  46. Това заглавие също приключи. Клик на картинката за последния епизод. Мааалко разочароващо беше за мен. С много изстискани от сърцето ми капчици ще му дам 7/10.
    1 point
  47. Днес беше последния епизод на заглавието, клик на картинката за видеото. Който се е вързал на хумора на свежите чичковци, печели, който не - ни пичели. За мен бяха прекрасни. Чудна динамика!
    1 point
  48. Даниел и партньорката му в сериала дават интервю за CNA Lifestyle . #Kangdaniel #Chaesoobin #Rookiecops K-pop idol Kang Daniel talks about mental health and his acting debut | CNA Lifestyle
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...